Здравейте, съфорумци. Искам да ви попитам как мога да направя коремни плочки (4 или 6), не съм много спортен. На 14 години съм и всички мои другари тренират, само аз нямам възможността за фитнес ( нямаме пари ). За това просто възможността да отидя на фитнес и да говоря с инструктора какво искам се изключва. Висок съм 182 сантиметра и тежа 60 килограма. Долу в градинката до блока има лостове, но дори и там не се справям като хората. Едно нормално силово не мога. Мога по 5 набирания и толкова. Бихте ли ми казали как да направя коремни плочки и гръб. За гръб съм чувал, че помагало да правя набирания в широк хват, но е доста по-трудно. Бихте ли ме посъветвали как да си направя програма за тренировка. Не искам веднага хоп на секундата плочки. Просто да имам хубаво тяло, което да го направя някъде до зимата. Много ще съм ви благодарен ако ми кажете. Благодаря за вниманието и благодаря предварително за помощта. (Моля, не ме нападайте, нов съм в този занаят и ми трябва ръка за да продължа напред, все пак всеки започва от някъде).