.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ПОМОЩ!!!Момичета вие сте

Мина година а момчето с което излизах тогава все още не ми излиза от главата....Малка съм а от 1 година и 3,4 месеца вече,не е имало ден в който да заспивам без да мисля за него,и нито ден без сълзите ми да се гонят по бузата ми.А той явно дори вече не ме забелязва.Какво ли не правих да го забравя: изтрих всички смс и номера му,от Facebook го блокирах,всички подаръци които ми е правил ги изхвърлих,песни с които ме е поздравявал не ги слушам,но са в главата ми и ги знам на изуст а не съм ги слушала от година,не нося дрехи в любимия му цвят, изолирах се от компанията с която се събирах(той също е от нея),тръгнах с друго момче нарочно но не се получи прост защото в мислите ми бе той.не приказвам с никой за него но той е все още в мен,не мога да го забравя.Помощ!!!!кажете какво да правя!!!!!!!!!!

Любов се забравя с друга любов .. т'ва е.

Да аз пробвах с друг но не стана дори седмица не мина и го зарязах

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами обсебила си се. За мен е супер глупаво да не носиш определен цвят и да не слушаш хубави песни заради момче. Живей си нормално просто. Като си си навила на пръста, че трябва да го забравяш, си мислиш още повече за него и само тотално се вманиячаваш. Занимавай се с нещо странично.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Както каза SisiStrange занимавай се с нещо друго. Не си навивай всеки ден мисълта, че ТРЯБВА да го забравиш. Просто си живей нормално, излизай, запознай се с нови хора, спортувай нещо. Момчета - много, когато най-малко очакваш може би ще се появи по-добър. Айде успех и горе главата.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Още днес излизам да спортувам с приятелката ми...Благодаря ви много

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Всичко трябва да върви по старо му. (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално да не можеш да го забравиш. Вманиачила си се във всеки един детайл, но изпускаш факта, че така само и единствено, сама си се караш да мислиш за него. Миналото си е минало, няма как да върнеш времето назад и да промениш нещата. Приеми факта. Живей си нормално живота. Занимавай се с нещо, което максимално да ти разсейва мислите за него и за всичко, свързано с него. Излизай повечко с хора. Разсей на max и всичко ще е наред. Не бъди на принципа клин клин избива. Нищо няма да се получи, само ще нараниш себе си и другия, а не си струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си