.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Влюбена ужасно много..

Здравейте.Влюбена съм ужасно много в едно момче мисля постоянно за него,като чуя името му или като го видя напрао полудявам,но незнам дали той изпитва същите чувства към мен.Постоянно ме гледа,гали ме прегръща ме,пипа ме за дупето ;Д.
    Приятелите му казват,че той неможе да задържи дълго момиче,какво да правя?Дали ме харесва,немога да му кажа,че съм влюбена в него.КАкво мислите вие,какво да направя?

Голям фен Аватара на notlike
    Имаш ли 15? Ако си под тази възраст, не виждам смисъл да ти отговарям. Ако си над тези години, ще кажа, че иска секс от теб и това е. Дали има чувства - може и да има, един Господ знае... ама силно ме съмнява. Попринцип хващането по задника си е чист намек за "мръсни" намерения.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Да отидеш при до него, да заголиш бедро и да му кажеш "Ела й си го получи, палавнико!".

Ох толкова ми е болно..ужасно много го искам немога да спра да мисля за негоо,днеска даже ме целуна по коремчетоо хи-хи Надявам се много да има чувства към мен,макар че приятелите му казват че той иска само секссс

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И кво друго да иска от тебе освен секс като вече си му дала сигнали, че кавалите са му в кърпа вързани.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не му се давай толкова. Не му позволявай да прави такива неща, да видим тогава какво ще направи. Ако иска само секс, просто не му пускай, защото ти ще бъдеш наранената след това, а на него ще му е през онова.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е ти му давай да ти пипа задника и да ти вдига потника, пък после си се надявай да не иска секс.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на mechone
    КАжи му го на него това, не на нас. Спрете да премълчавате такива неща от хората, които харесвате. С това нещо няма да постигнете.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като за начало, се осъзнай. С това седене и мислене нищо не постигаш. А само и единствено все повече и повече се сещаш за него. Щом се познавате, просто го покани да се поразходите някъде. Само двамата! Разходете се, поговорете си, виж дали му е приятно, прави му намеци и виж как ще реагира - сама ще разбереш как да действаш и какво да правиш. Важното е, да рискуваш и да пробваш.

Иначе съм съгласна с другите - позволяваш му супер много. Да ти пипа дупето , ала бала. Още малко и секс ще му позволиш. Порасни.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Имаш ли 15? Ако си под тази възраст, не виждам смисъл да ти отговарям. Ако си над тези години, ще кажа, че иска секс от теб и това е. Дали има чувства - може и да има, един Господ знае... ама силно ме съмнява. Попринцип хващането по задника си е чист намек за "мръсни" намерения.

ДИБИЛ , дали щеще да пише така , ако не е 14-16 ( с възмоност до 17 ако е ретардче ) ?

Маце , врътни му една свирка.Поне при мен това действа с момичета , които иначе не биха ме впечатлили

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Научи как се смятат опасни дни, кога е овулацията /и какво представлява/, пък нека ти целуват коремчето на воля разни ценители на платоничната любов.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Не му се давай толкова. Не му позволявай да прави такива неща, да видим тогава какво ще направи. Ако иска само секс, просто не му пускай, защото ти ще бъдеш наранената след това, а на него ще му е през онова.
    .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си