- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- други начини или секс играчка
здравейте искам да ви попитам за някои начини на самозадоволяване аз съм момче на 13 а пък секс играчка не знам дори и как няма да разберат нашите не че ме е срам от тях но просто това са си лични неща
смени ръката, убий някой и одрежи неговата
n00bs
:dd
Щом си толкова готин, хвани си някоя женичка да правите сексове![]()
ми като си толко груб с хората, дето се опитват да ти помогнат, е-- -- -------![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 08-09-2012 на 21:35
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
абе вие сте бахти и тъпите дволичници курвари кучки и какво ли още не всеки се задоволява поне на моята възраст и това е нормално а ме тиквате секс да правя и после като някои пише направих го на 12-14 и почвате ти ли ма курво или пенчо или какво ли още не как можа - абе осъзнайте са кво говорите и тогава пишете - пълни глупости вие като сте го правили аз нямам мерак да си провалям живота и на 20 години вече да ми е писнало от всичко :dd
момченце, не дръж такъв език. Все пак си в общественото пространство малко или много. Искаш съвет - получаваш съвет. Като ти се маат чикии - имаш две ръце поне.![]()
абе големите съвети масажор и вибратор къде да си ги завра гърба ли с тях да си разтривам че ми се схваща от стоене на компютъра :dd
Последно редактирано от gotin40 : 08-09-2012 на 21:39
браво. Вече порасна... и не, не искам да знам![]()
мъж, мъж![]()
трия темата щото ставате банални и жалки дано поне сте си писали истинските години щото и сестра чи която е на 9 разсъждава по правилно
ако си гледал американски пай вэеми пример от там - натикай си го в тава с пай![]()
детето ги прави смешни, смятайййй :Д:Д
колкото и да продължаваш да се правиш на умен или вижте ма кои съм аз се замисли ти кви съвети ще кажеш на твоето дете като порасне момче или момиче най добре обясни му ходи се чукай съкровището ми с твоите връстници така ще ти е готино-0 пхахах дано това е достатъчно