.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от eclipse3 Виж мнението
    Нищо лично,просто исках да го поправя...знаем,че се пише саркаЗъм,но това не значи,че и саркаСтичен е със 'З'..може и от бързане да е,няма значение.Поздравления за това,че имаш над 5,50 на матурата.
    Това щях да напиша.
    Sad grammar Nazi is sad.

А КН какво трябва да е ? Компютърни науки ?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    tl;dr

Саркастичен*
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз се регистрирах, за да си хвана гадже. Но със сигурност престоя ми тук ме промени много, за добро или лошо. Сега укривам целта си по-добре и методите ми са много по-коварни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да се разпише и пенсията, разбира се

Много пъти ми е идвало да плюя на форум и профил, но с времето спря да ми дреме от мнението на непознати /пък и не може да се харесам на всички/. Като че ли изградих и авторитет и определено се чувствам полезна, когато видя получените съобщения. Не е лесно да се решиш да си споделиш проблемите пред непознат/и/ било в тема или ЛС.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си