Още от малка, почти винаги, когато си легна и.. усещам, че някой се намества в леглото ми. Много е странно...смисъл, не се чува шум(слава богу), нито леглото се тресе, просто усещам чуждо присъствие. Чувството е "настаняване" . Като бях по-малка на 10-13 години, мисля, всяка вечер, когато си лягах ВЕДНАГА усещах чуждо присъствие. Даже понякога имам чувството, че се опитва да се настани в тялото ми...стряскащо е. Правя някакви движения, ритам...O.o уж да се махне и нещата се успокояват и заспивам спокойно. Сега като по-голяма по-рядко ми се случва това, но снощи например и миналата вечер пак усетих това...много е странно наистина. Възможно ли е да си въобразявам, знам ли...какво ще да е това? Между другото, хора, миналата седмица ми се случи нещо супер странно. Значи, включих бойлера да се стопли вода и отивам до др стая, връщам се и какво да видя...бойлера е изключен . Пак го включих...отидох в моята си стая, връщам се да видя дали се е стоплила вода - пак е изключен, а няма как да се изключи сам. Включих го пак, проверявах го 100 пъти, този път не се изключи. Не съм казала на майка за това, защото не искам да я плаша.
Та да се върнем на това, че почти всяка вечер като си легна, чувствам чуждо присъствие, въобразявам ли си, или наистина има дух вкъщи?