[b] Ще цитирам същите,които зададох на @adoreher от раздел Секс,че ме мързи да мисля нови...
1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование? Карам стъпка по стъпка. Първо искам да вляза в Университет , да уча МИО/Право, да стана толкова добра,че да се реализирам,но най -вече да трупам нови знания,които да са ми полезни. Искам да бъда човек,който да бъде за пример на другите
2.Какво научи за твоите годинки досега за живота?Какво още би искала да научиш? Какво съм научила, научила съм ,че приятелите са нещо рядко срещано и не трябва да се предават. Не трябва да допускаш прекалено много хора близо до себе си,защото ще си изпатиш. Че от семейството няма по-ценно!
3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата? Ще кажа така - имам какво да дам на света! А себе си да науча на много неща
4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?Много субективен въпрос, за мен качествен човек не може да е някой лентяй,търтей,който чака всичко на готово. Качествени хора има много,колкото и нерелано да звучи,просто е нужно всеки до покаже потенциала си. Некачествените хора за сметка на това не са чак толкова много,но пък от тях нищо никога не би излязло. Човек ,чийто единствена цел е да наранява, да злобее и да не прави нищо за себе си дори,само придявява претенции към другите не може да бъде наречен качествен
5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?
Ще се потретя, избягвам да съдя за хората по странични фактори и впечатления. Не съдя само по външен вид, обичам да опозная човека. Трябва да си направя правилна сметка...но не става отведнъж.Ако не харесвам държанието на човек спрямо мен.Ако не одобрявам отношението му към околните и като цяло начина му на живот няма да контактувам с него. Всеки си има интереси,ако моите не се преплитат с тези на въпросния човек, не виждам как бихме могли да сме в едни среди
6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега?
не съм правила май...като не броим детските щуротии
7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?
BloodyF,Chacho,DarkTemplar,DisappointedDreamer,Val desbg,Nomnomnom,Pullmecloser и други също...секс ...не мисля,че има такъв. Секс искам да правя само с мъжо 
8.А кои те дразнят и защо?
Дразнят ме непремерените и глупави коментари,независимо от кой са написани ,дори и да е сред френд групата ми
9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?Мисля,че мога да съм с 1 цял живот, разнообразието е ключът към дългата връзка, нямам точно определен типаж,харесвам независими и уравновесени мъже,такива ,които знаят кво искат и как да си го получат .
10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои? пробвала съм от всичко,пия но не много често,пушила съм от келешлък,пафкала съм треволяк,но не съм weed girl

пуша рядко, ако ми скимне ей така някоя друга цигаретка
11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?
Помагам и съм помагала много пъти и именно безвъзмездната помощ е истинска помощ. Какво значи да помагаш срещу облаги? Това не е помощ, а себеугодничество.Чувствам се човек, чувствам се пълноценна, чувствам че давам нещо на някого,който има нужда. Радва ме и да виждам това в другите хора
12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема
Големият смисъл е в малките неща,така е , все пак всичко голямо е съставено от миниатюрни прашинки,които сами по себе си значат много.Щастието е като къща,гради се тухла по тухла.