.
Отговор в тема
Страница 14 от 69 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1721
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Какво прави днес ? Мързелувах, ядох,почивах си,чистих,примах честитки ,готвих

Какво мислиш за числото 23 ? Хубаво число

Какъв е смисълът на живота ? Като разбера ще ти кажа, все още не съм натрупала достатъчно житейски опит ,за да говоря ,каквото и да било. А и не смятам,че има универсален отговор. За всекиго е различно предполагам

С колко завърши учебната година ? 6.00 nerdy

Какво очакваш от бъдещето ?Очаквам само от себе си. Очаквам да се развивам и да се превърна в човек,когото искам да бъда.[/b]

Ако можеш да си избираш, кое би предпочела : да си адски красива, но глуповата, или страшно интелигентна, но с невзрачна визия ? и в двете неща има известно предимство, не знам,по-лесно би било да съм красила и глупава,доста по-лесно. Защо-защото доста от нещата ,които се случват биха останали неразбрани, както казват- блажени са невежите.НО тъй като съм умна и красива няма нужда да избирам*ИЗФУК* Скромна съм,де

Възможно ли е да имаш приятелски отношения с човек, който е абсолютно прям с теб и те познава напълно ? Имам,не е никак лесно да чуваш абсолютно чуждо мнение,щото не винаги те устройва,но е някакъв по-добър коректив и доста освежаващ поглед на нещата

Какво е поведението ти спрямо хора, които знаеш, че не те харесват. Старая се да не им бъркам в джигеря като ги дразня,просто поддържам нормални отношения,без да създавам конфликти и без да се мазня,и да се опитвам да се харесвам

Живееш или съществуваш ? Доскоро съществувах,сега започвам да живея и горя

Заигравките с изказа и/или правописа на дадена дума правят ли човека, извършващ въпросните действия, по-готин ? По-готин ,не. Аз го правя,когато нещо ме дразни и ми бърка някъде си
    .
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Кой е любимият ти футболен отбор? ЦСКА,Байерн Мюнхен
    Следеше ли представянето на националния ни отбор по волейбол на Олимпийските игри тази година ? Да ,разбира се. Изключително горда съм от представянето им
    Модерните или народните танци,предпочиташ ? Народните малко повече
    Харесваш ли творчеството на Стивън Кинг ? Определено, харесвам го много,както и жанровете,в които твори
    Била ли си в Карлово ? Е не ,бе, живея на 5 км , всеки ден почти съм там
    Харесваш ли града,в който живееш ?Представяш ли си се в него и след 10 години ? Харесвам го,но определено не се виждам да живея тук
    Коя държава би искала да посетиш ? Една ли е...искам в Хърватия, РЮА, ОАЕ, както и всички от Скандинавието
    Би ли поискала прошка от някого,за да не го загубиш,макар да съзнаваш,че не си сгрешила с нищо ? Да,бих.Понякога е по-добре да преглътнеш егото си в името на нещо по-стойностно
    Кой е любимият ти български филм ? "Вчера", "Тримата от запас"
    .
    maDamn

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ще цитирам същите,които зададох на @adoreher от раздел Секс,че ме мързи да мисля нови...

1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование?
    2.Какво научи за твоите годинки досега за живота?Какво още би искала да научиш?
    3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата?
    4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?
    5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?
    6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега?
    7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?
    8.А кои те дразнят и защо?
    9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?
    10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?
    11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?
    12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    [b] Ще цитирам същите,които зададох на @adoreher от раздел Секс,че ме мързи да мисля нови...

1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование? Карам стъпка по стъпка. Първо искам да вляза в Университет , да уча МИО/Право, да стана толкова добра,че да се реализирам,но най -вече да трупам нови знания,които да са ми полезни. Искам да бъда човек,който да бъде за пример на другите
    2.Какво научи за твоите годинки досега за живота?Какво още би искала да научиш? Какво съм научила, научила съм ,че приятелите са нещо рядко срещано и не трябва да се предават. Не трябва да допускаш прекалено много хора близо до себе си,защото ще си изпатиш. Че от семейството няма по-ценно!
    3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата? Ще кажа така - имам какво да дам на света! А себе си да науча на много неща
    4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?Много субективен въпрос, за мен качествен човек не може да е някой лентяй,търтей,който чака всичко на готово. Качествени хора има много,колкото и нерелано да звучи,просто е нужно всеки до покаже потенциала си. Некачествените хора за сметка на това не са чак толкова много,но пък от тях нищо никога не би излязло. Човек ,чийто единствена цел е да наранява, да злобее и да не прави нищо за себе си дори,само придявява претенции към другите не може да бъде наречен качествен
    5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това? Ще се потретя, избягвам да съдя за хората по странични фактори и впечатления. Не съдя само по външен вид, обичам да опозная човека. Трябва да си направя правилна сметка...но не става отведнъж.Ако не харесвам държанието на човек спрямо мен.Ако не одобрявам отношението му към околните и като цяло начина му на живот няма да контактувам с него. Всеки си има интереси,ако моите не се преплитат с тези на въпросния човек, не виждам как бихме могли да сме в едни среди
    6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега? не съм правила май...като не броим детските щуротии
    7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?BloodyF,Chacho,DarkTemplar,DisappointedDreamer,Val desbg,Nomnomnom,Pullmecloser и други също...секс ...не мисля,че има такъв. Секс искам да правя само с мъжо
    8.А кои те дразнят и защо?Дразнят ме непремерените и глупави коментари,независимо от кой са написани ,дори и да е сред френд групата ми
    9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?Мисля,че мога да съм с 1 цял живот, разнообразието е ключът към дългата връзка, нямам точно определен типаж,харесвам независими и уравновесени мъже,такива ,които знаят кво искат и как да си го получат .
    10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои? пробвала съм от всичко,пия но не много често,пушила съм от келешлък,пафкала съм треволяк,но не съм weed girl пуша рядко, ако ми скимне ей така някоя друга цигаретка
    11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек? Помагам и съм помагала много пъти и именно безвъзмездната помощ е истинска помощ. Какво значи да помагаш срещу облаги? Това не е помощ, а себеугодничество.Чувствам се човек, чувствам се пълноценна, чувствам че давам нещо на някого,който има нужда. Радва ме и да виждам това в другите хора
    12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема Големият смисъл е в малките неща,така е , все пак всичко голямо е съставено от миниатюрни прашинки,които сами по себе си значат много.Щастието е като къща,гради се тухла по тухла.
    .
    .
    Последно редактирано от granger : 08-18-2012 на 17:09
    maDamn

Супер фен Аватара на Glamour92
    Искаш ли един ден да бъдеш добър role-model за младежта?
    А сега такъв ли си?
    Изобщо каква е ролята на един role-model според теб ?

Ти самата имаш ли си пример за подражание?Ако не сега,като по-малка?
    Защо точно той/тя?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Искаш ли един ден да бъдеш добър role-model за младежта? Да,искам
    А сега такъв ли си? Старая се, имам проблясъци
    Изобщо каква е ролята на един role-model според теб Не смяам,че има точно определена роля,по-скоро искам да се чувствам добре от тва,което правя и ,колкото и себично да звучи,искам да има кой да го оценява , да има на кой да служа за пример,с това че съм успяла?

Ти самата имаш ли си пример за подражание?Ако не сега,като по-малка? Имам ,да
    Защо точно той/тя? Именно тя ,защото е тръгнала от улицата, без родители, без пукната пара,но се е справила с трудностите и сега е изключително влиятелна жена.Не е сред хора, за които пишат по вестниците,именно затова толкова я харесвам и малко хора знаят историята ѝ.
    .
    maDamn

Град
    Пловдив
    Благодарим за отговорите

Град
    Beyond reality
    Моля
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    .
    j k rowling ли?

едит:
    спомена "успяла", какво е за теб "успех"?
    //освен публично признание, наличие на власт и пари, това вече го разбрахме;
    Последно редактирано от Blab : 08-18-2012 на 18:01

Град
    Пловдив
    А тук как се сяда на стола,че и аз съм навита?Този който разпитват ли определя следващия?Ако е така,@granger имай ме предвид,моля

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    j k rowling ли?
    Хаха,отчасти
    едит:
    спомена "успяла", какво е за теб "успех"?
    //освен публично признание, наличие на власт и пари, това вече го разбрахме;
    Успех, не винаги означава власт и пари. Успехът е вътрешното задоволяване и удовлетворение от това,което правя. За мен най-важното е аз да съм доволна от това,което правя,защото иначе няма да има смисъл от него.

Ще видя,кой да сложа, Влади е зает и сигурно няма да сяда. Ще реша,утре ще сложа някого.
    maDamn

Град
    Пловдив
    Успех, не винаги означава власт и пари. Успехът е вътрешното задоволяване и удовлетворение от това,което правя. За мен най-важното е аз да съм доволна от това,което правя,защото иначе няма да има смисъл от него.

Ще видя,кой да сложа, Влади е зает и сигурно няма да сяда. Ще реша,утре ще сложа някого.
    Добрем

Да задам едно въпросче все пак,че да не е спам

Искаш ли да имаш семейство с брак и деца?Причини и мотивация за решението ти?

Мега фен Аватара на Blab
    все още звучи твърде абстрактно и отнесено, но има време;
    успех! *boop!*:Д

Град
    Beyond reality
    Да, така звучи,но все още съм оптимистично настроена към света
    А относно въпроса на русокоската - да,искам естествено. Не държа на подписа, държа на човека до мен, да е с мен, да имаме семейство. Да имаме дечица,за които да се грижим, да дадем нещо на света заедно.
    maDamn

Град
    Пловдив
    Да, така звучи,но все още съм оптимистично настроена към света
    А относно въпроса на русокоската - да,искам естествено. Не държа на подписа, държа на човека до мен, да е с мен, да имаме семейство. Да имаме дечица,за които да се грижим, да дадем нещо на света заедно.
    Ех,трогна ми душицата с тези думи,значи.Браво за разбиранията.

Става ли за role-model Георги Илиев?
    Защо според теб има толкова много върли фейсбук фенове?

Как щеше да изглежда светът ако неодушевените предмети бяха господари,а всички живинки-роби?
    А ако имахме прозрачни черепни кутии,през които мисълта ни да бъде видима за всички околни?
    Ако съществуваше пълно равенство? При последния вариант-смяташ ли,че един такъв свят би бил справедлив или по-скоро уродлив?

И последно:
    Пренеси се мислено в древните времена-да речем,в Античността.
    Владетел си на многобройно,диво и щастливо варварско племе,населяващо прекрасни,обширни,апетитни за чуждите набези земи.
    Успяваш да държиш другите племена настрана,но как би опазила владенията си от Римската империя? Ще си отбраняваш териториите ожесточено или по-скоро ще действаш дипломатично..? Каква ще бъде стратегията ти?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Beyond reality
    Става ли за role-model Георги Илиев?
    Защо според теб има толкова много върли фейсбук фенове?
    Защото да имаш кинти и власт, да си якия мафиозно е нещо,което пропагандират по американските бози,нещо ,което младите смятат за нещо велико.Властта,попаднала в неподходящите ръце е нещо опасно и грешно
    Как щеше да изглежда светът ако неодушевените предмети бяха господари,а всички живинки-роби? нямам идея,може би щеше да е едно доста по-подредено и добро място
    А ако имахме прозрачни черепни кутии,през които мисълта ни да бъде видима за всички околни? Щяхме да знаем колко са умни всъщност блондинките шегувам се. Щеше да е доста интересно,но може би ,би било неприятно,защото щеше да си като отворена книга за останалите,а винаги е хубаво да запазваш нещичко за самия себе си
    Ако съществуваше пълно равенство? При последния вариант-смяташ ли,че един такъв свят би бил справедлив или по-скоро уродлив? Света,при такива условия, не би могъл да съществува,поне според моите виждания

И последно:
    Пренеси се мислено в древните времена-да речем,в Античността.
    Владетел си на многобройно,диво и щастливо варварско племе,населяващо прекрасни,обширни,апетитни за чуждите набези земи.
    Успяваш да държиш другите племена настрана,но как би опазила владенията си от Римската империя? Ще си отбраняваш териториите ожесточено или по-скоро ще действаш дипломатично..? Каква ще бъде стратегията ти? Имайки предив огромната площ на империята по-скоро бих станала съюзник. Бих плащала известен данък и част от войската си бих дала "под наем" срещу условието те да ми пазят гърба...оттам нататък бих си измислила някакъв план за бъдеще,как бих могла да отслабя централната власт, да привлека повече последователи и след време наследниците ми да завоюват всичко. Но на думи е лесно...
    .
    maDamn

А сега ти си императорът-ще приемеш ли офертата на варварския цар?
    Всъщност какъв владетел би била ти? Каква ще бъде политиката ти?
    А мислиш ли,че историята би те запомнила с добро ..?

На коя шахматна фигура би се оприличила? Защо?
    От белите или от черните ще си?

И като стана дума-расист ли си?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Beyond reality
    А сега ти си императорът-ще приемеш ли офертата на варварския цар? От тази гледна точка пък,бих го изолирала в някое крайно място на империята и бих му поверила малка пехота,за да ми пази границите, по случайност в някоя битка после ще им натреса цялата си военна мощ и ще си присвоя квото имат
    Всъщност какъв владетел би била ти? Каква ще бъде политиката ти? Имайки предвид импулсивността ми,не би било добре да съм ,какъвто и да била владетел, по-скоро желая да съм като Клавдий,добър администратор и владетел,със славни победи,но с една разлика, да не се доверявам на алчните хора покрай мен.
    А мислиш ли,че историята би те запомнила с добро ..? Историята помни победителите и лудите,но ги помни , дали с добро или с лошо.

На коя шахматна фигура би се оприличила? Защо?Пешка,независимо от всичко,те крепят играта
    От белите или от черните ще си? няма само бяло и черно, ще бъда сива с розови нотки

И като стана дума-расист ли си? Старая се да не съм,но понякога не ми се получава за съжаление.
    .
    Последно редактирано от granger : 08-18-2012 на 19:39
    maDamn

Мега фен
    Blab!

Последно редактирано от Auriss : 08-18-2012 на 21:31

Голям фен
    ква е тортата - сметанова или шоколадова ?

камерно ли ще празнуваш или с много познати ?

кой кого хейтва във форума ?

азис или андрея ?

Град
    Beyond reality
    Сметаново-карамелова
    С познати,като си се приберат по родния край
    Хора,които нямат друга работа,предполагам?Избиваш си собствената несигурност върху друг,който дори и не познаваш.
    Нито един от двамата.
    maDamn

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз само да кажа,че имаш хубава коса и сега от подписа ти се подсетих,че не съм гледала Свръхестествено от суупер много време..

Супер фен Аватара на nymphadora
    А сетих се въпросчета,които сигурно се повтарят:
    Помня,че си имаше якакво момченце,защо скъсахте?
    Липсва ли ти?
    Правиш ли секс сега,като си необвързана?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    А сетих се въпросчета,които сигурно се повтарят:
    Помня,че си имаше якакво момченце,защо скъсахте?ъммм,бившия ми,ами държеше се супер детиснки и глупаво...
    Липсва ли ти?Не,лисва ми сегашното ми момченце
    Правиш ли секс сега,като си необвързана? не съм необвързана со...
    иии благодаря
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си