.
Отговор в тема
Страница 15 от 69 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1721
    Супер фен Аватара на nymphadora
    значи нищо не съм разбрала
    а от колко време си с новото момченце?и кои зодии сте и двамата?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ами пак казвам,то е малко сложна история,не е малко...аз съм лъв,той овен якичко.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Благодаря много за въпросите, беше забавно да ви отговарям.
    След мен на столчето ще сложа NomNomNom
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Айде ще започна аз.
    На колко си?
    Откъде си?
    Обвързана ли си в момента?
    Учиш ли?Кво?
    Работиш ли? Кво?
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    ЕфФф, вълнуваш ли се за първата ти студентска година?
    Какви са очакванията ти от университета и обучението ти в него?
    Любим цвят?
    Девиз.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Йеее, NomNomNom!!! *дива радост*

Какво искаш да представлява студентския живот за теб?

Какво работиш сега? Някъде видях, че си на 2 работи. Не ти ли идва малко нанагорно?

Какво умееш да готвиш най-добре? А с кое се проваляш редовно? Имаш ли и ти проклятието на първата палачинка? (т.е първата винаги мяза на подметка).

Считаш ли се за красива? Коя част от себе си обожаваш и коя би променила? И защо? А смяташ ли, че красивите хора постигат всичко по-лесно?

Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго?

Искаш ли да имаш деца и какво ще направиш, за да ги възпиташ така, че да се гордееш с тях?

*Сега видях, че са те питали какво работиш. Нищо, давай направо втората част от въпроса. XD
    Последно редактирано от SisiStrange : 08-19-2012 на 16:15
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на NomNomNom
    granger

На колко си?18
    Откъде си?Самоков, живея в СФ
    Обвързана ли си в момента?Неее ! :Д
    Учиш ли?Кво? Приеха ме Компютърни науки в СУ
    Работиш ли? Кво? NOC engineer и също така преподавам в едни курсове по мрежи
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    ЕфФф, вълнуваш ли се за първата ти студентска година?
    Какви са очакванията ти от университета и обучението ти в него?
    Любим цвят?
    Девиз.
    1.Не се вълнувам толкова, Вени, да речем, че не се интересувам много от това :Д Като цяло 5г. живях на общежитие, ама това не ми пречи да се кефя максимално да идващите студентски неща :Д И в учебен, и в купонен план.

2.Очаквания за обучението нямам. Това, дето го работя, си го уча отделно. А бакалавъра ми трябва като диплома. Съответно, очаквам да понауча разни скриптови езици, защото ще ми помогнат. Очаквам да видя зор с математиката :Д Абе, очаквам да е едно леко безсмислено, но забавно за преодоляване изпитание, както беше гимназията :Д

3.Любим цвят? Синьо-зелено, кралско синьо, малиново розово.

4.Девиз. - Конкретен нямам, но нещо от рода на - Нищо няма значение, ние сме някакви животинки, всичко, дето правим, е рефлекс, но това не пречи да си изкарваме добре, като под добре визирам и положителните, и негативните емоции.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Авввв !

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Йеее, NomNomNom!!! *дива радост*

Какво искаш да представлява студентския живот за теб? Да има с кого да пия, и да правя дебилни неща, когато тотално ми писне от всичко. Съответно, да си избутам сертификатите, бакалавъра, магистър, и т.н., и да продължа да работя, и да си реализирам и другите проекти, и някакви такива мешани неща.

Какво работиш сега? Някъде видях, че си на 2 работи. Не ти ли идва малко нанагорно? Едната е г/д през месец, като мога да избирам дали да е всяка вечер по 3 часа, или всеки уикенд по 6 часа всеки ден. И да, когато ходех на едното място всеки делничен ден, а на другото - всеки уикенд, от 9:00 - бях се скапала, защото цял месец нямах почивка, а аз обичам да лягам късно и това ми играе лоша шега. Но пък си струва изцяло, защото и на двете места научавам нещо ново всеки ден. Сега се надявам, като съм на 12 часови смени + другата работа, дето са курсовете - когато си направя график + лекциите - да сработи схемата.
    Идеята е, че двете ми работи + сертификатите са ми много по-важни от бакалавъра, така е в ИТ-то.

Какво умееш да готвиш най-добре? А с кое се проваляш редовно? Имаш ли и ти проклятието на първата палачинка? (т.е първата винаги мяза на подметка). Хаха, не съм голяма готвачка, обаче ми се получава, като ми дойде музата. Примерно, сега направих много хубава ягодово-шоколадова торта. Палачинките - нямам го проклятието, ако не друго - в обръщането им съм цар :Д А иначе, провалям се в сложните манджи, като цяло не правя нищо сложно :Д

Считаш ли се за красива? Коя част от себе си обожаваш и коя би променила? И защо? А смяташ ли, че красивите хора постигат всичко по-лесно? Не съм красавица, но имам никак нелоши черти, особено, когато съм слаба.
    И да, когато човек знае, че изглежда добре, на база стереотипите, се чувства по-добре, има повече самочувствие, а самоувереността вдъхва доверие на другите хора към теб.
    И не само красивите хора - красивите, възпитаните и уверените. Хората обичат да наемат такива хора.
    Но от друга страна, да те наемат на работа не е баш успех.
    Успех е сам да подкараш бизнес, а там не се изисква чак такава красота, общо взето красотата компенсира с много добра идея и обратното.
    И искам само да кажа, че за някои позиции просто не взимат пълни и не толкова красиви хора, защото се изисква комуникация с клиенти, а там работата се гради на едни много повърхностни ценности.

Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго? Не, евентуално в прераждания или паралелни измерения, но вече не ги мисля тези неща.

Искаш ли да имаш деца и какво ще направиш, за да ги възпиташ така, че да се гордееш с тях?Не съм сигурна доколко искам, но ако имам, ще дам всичко от себе си да са много добре образовани, общо взето ще искам да ги направя гениални, разбиращи дълбоко човешката психология. И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено. Не искам децата ми да умират, по-добре да не ги създавам изобщо.:Д

*Сега видях, че са те питали какво работиш. Нищо, давай направо втората част от въпроса. XD
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Beyond reality
    Имаш ли някакви предразсъдъци?
    Коя е любимата ти книга/любим автор?
    Имаш ли някакви фобии?
    Смяташ ли,че ние българите сме толерантни?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Имаш ли някакви предразсъдъци? Сигурно имам, осъзнатите гледам да ги махам, неосъзнатите явно все още не ги виждам :Д
    Коя е любимата ти книга/любим автор?Не чета художествена литература
    Имаш ли някакви фобии?Да, от тъмно //понякога , знам, че е ирационално + хора, които не са ми близки, да ми ровят в гардероб, чанта, етц.
    Смяташ ли,че ние българите сме толерантни?Като цял народопсихологията ни не е толерантна към различните, защото е изградена на базата на традиции, а традициите осъждат (индиректно) това да си различен.

1 символ !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Разкажи малко за компютърните науки, че ми е чудно какво представляват.
    Трудно ли те приеха?

Гледам, че и преди си била на стола - линк

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Разкажи малко за компютърните науки, че ми е чудно какво представляват.
    Трудно ли те приеха?

Гледам, че и преди си била на стола - линк
    Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава.

Иначе, приеха ме от първо класиране, влязох с оценка от състезание.
    Ще се учат - математика - алгебра, анализ, геометрия, дискретна, алгоритми, програмиране - каквото ти душа иска, компютърни архитектури и вече избираемите - сам си ги подбираш в зависимост от това, какво ти е интересно точно и в какво искаш да дълбаеш.
    Аз си се кефя на мрежи/комуникации, след това - операционни системи. Да разработвам софтуер, различен от мрежови ( на ниско ниво ) , засега не ме съблазнява, въпреки многото повече пари там.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    <3
    awww ^__ <3

Аз ще си задам обичайните въпроси:

На какво последно се усмихна?
    С колко пръста пишеш на клавиатурата?
    Ревнива ли си?
    Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?
    Бързо адаптивна ли си?
    Кога за последно плака и защо?
    Как се успокояваш?
    Силен човек ли си?
    А смяташ ли се за добра?
    Кой е най-близкия ти човек?
    Колко истински приятели имаш?
    Можеш ли да бъдеш дете?
    Какъв секс обичаш? ^^
    Разкажи нещо за секса от психологическа гледна точка, какво е туЙ нещо?
    Псуваш ли?
    Можеш ли да говориш с всякакви хора?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години си ?
    кой мислиш да слагаш след тебе на стола ?
    харесваш ли се ?
    искаш ли да се промениш по някакъв начин ?
    ако да, какво по-точно искаш да си промениш ?
    кое е любимото ти място в София ?
    кой е любимият ти цвят ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Любим спорт?

На какви момчета би обърнала внимание? Грубо описание на качествени характеристики.

Какво те накара да си харесаш КН за специалност след НПМГ? Кое те привлече?

Кой е най-непоносимият ти страх?

Любимо цвете?

Ако къщата ти се запали, какво би изнесла от нея, ако имаш право само на 1 предмет без живи същества?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    awww ^__ <3

Аз ще си задам обичайните въпроси:

На какво последно се усмихна? Преди минутка, на едни клиенти :Д
    С колко пръста пишеш на клавиатурата? Всички без малките.
    Ревнива ли си?Зависи за какво, ако смятам, че съм добра във/за нещо, не съм ревнива
    Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?Напасвам се, обаче пред близките съм пълноправно говедо понякога, та се налага и от двете страни работа.
    Бързо адаптивна ли си? При това много, свикнала съм на постоянни промени
    Кога за последно плака и защо? Онзи ден, татуираха ме 4 часа, в един момент спрях да агресирам и се разплаках за 1 минута :Д
    Как се успокояваш? Говоря с някого, по възможност човек, който харесвам. Но в повечето случаи съм сама, и заради това си намислям персонаж и си говоря мислено с него, т.е. изливам си душата мисловно. Малко е психарско, обаче ми помага. И слушам музика
    Силен човек ли си?Старая се. Много.
    А смяташ ли се за добра?Към по-неравнопоставените и животните - да . Към останалите - също, но не толкова крайно. С близките ми съм говедо, което е гадно от моя страна, но се опитвам да го променя.
    Кой е най-близкия ти човек? Съквартирантките ми - едната ми е братовчедка, като сестри сме, крещим си, бием се, обичаме се. Майка ми също ми е близка. Имам и други близки приятели, общо взето сме все асоциални хора, които свободно могат да говорят за рак, смърт, секс, и да се шегуват с всичко, колкото и да е неприятно. Съответно, с хората, с които съм имала връзка, в която е имало секс, съм се стараела да достигна това ниво на близост, и ми се получаваше. Но не е полезно, защото с близките ми си говорим за много нихилистични неща, общо взето сме такива, и имаме нужда от половинки, които си вярват в някакви неща и им се живее, за да се заблуждаваме покрай тях и ние :Д
    Колко истински приятели имаш? Оказва се, че 4. Общо взето имам дълбока емоционална връзка с всеки от тях.
    Можеш ли да бъдеш дете?О, да , като пазарувам със семейството, само яхам количката и се лигавя. Като цяло съм дете, когато не съм на работа. Приятно е да се лигавиш по дебилен. А и имам една детска наивност, много неприятна.
    Какъв секс обичаш? ^^ Всякакъв, по-скоро леко буен и дълбоко емоционален.
    Разкажи нещо за секса от психологическа гледна точка, какво е туЙ нещо? Ами, това е, когато си разровил човечето до теб, и знаеш кое защо харесва, на какво от деството, или от друго се дължи, от какво го е страх и какво иска. Това е и също така, когато едно неориентирано за желанията си момиче си легне с непознат, и очаква той да й даде любов, но той просто се изберсва с нея.
    Псуваш ли? Мамка му, по дяволите, майната му.
    Можеш ли да говориш с всякакви хора?Да, въпреки че изпитвам затруднение с хора,които говорят МНОГО бавно.
    буквии
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    на колко години си ? 18
    кой мислиш да слагаш след тебе на стола ? ооо, никаква идея още :Д
    харесваш ли се ? да, само искам да съм по-умна и по-слаба :Д
    искаш ли да се промениш по някакъв начин ?^^
    ако да, какво по-точно искаш да си промениш ?^^
    кое е любимото ти място в София ? Цялата София, има си един градски чар - и на вечерните улици, и на магазините, и на бързите храни :Д Абе, всичко има чар. Навсякъде.
    кой е любимият ти цвят ? нюанси на синьо-зелено-сиво, и някои на червено-тъмнорозово
    буквиии
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Любим спорт? Плуване, танци-манци (народни), тичане в парка, абе все спортове :Д Бтв и кик-бокс

На какви момчета би обърнала внимание? Грубо описание на качествени характеристики. Да прилича на мен по светоглед. Да е свободомислещ. Да е умен и интелигентен. Да не е много много дебел. Ако отговаря на първите три, ще ме привлече, защото ще има и другите неща, които вървят като миникачества.

Какво те накара да си харесаш КН за специалност след НПМГ? Кое те привлече? Софийския ме привлече, защото там вече кисна от 2г. близо. Там си имам среда. Иначе, КН е най-близо до мрежите, въпреки, че пак е твърде общо. Другите са много математика и програмиране, а Информационни системи - не познавам хора от там. Телекомуникации в ТУ ми е най-близко, обаче исках в СУ

Кой е най-непоносимият ти страх? Тъмно, и разбира се - физическа болка, този не е ирационален, рационален е като цяло. И смърт, и т.н.

Любимо цвете? хаха, всякакви харесвам, предпочитам плодове и зеленчуци обаче

Ако къщата ти се запали, какво би изнесла от нея, ако имаш право само на 1 предмет без живи същества? компа или телефона :Д
    Авв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Казваш, че искаш да бъдеш по-слаба и по-умна? За телосложението няма да коментирам, ама ми е интересно какво имаш предвид под "по-умна". Дай малко по-подробно.
    Затворена ли си в себе си?
    Материалистка ли си?
    Нещо против дебелите хора ли имаш ?
    Как си прекарваш свободното време?
    "Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава." - по-специфична можеш ли да бъдеш, или по-точно какво мислиш, че се е променило?
    Защо се регистрира във форума?
    Разкажи ни някоя забавна история от детството ти, ако се сещаш.

Голям фен
    кво е чувството да си беден ? затова ли учиш , смятайки , че ще избягаш от мизерията , наложена ти от родителите ?

що си ти на стола , а не влади

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Казваш, че искаш да бъдеш по-слаба и по-умна? За телосложението няма да коментирам, ама ми е интересно какво имаш предвид под "по-умна". Дай малко по-подробно. За килограмите беше иронично, иначе искам да умея да мисля по-бързо, да запомням по-бързо, за изчислявам по-глеми суми на ум, да държа на по-голямо натоварване.
    Затворена ли си в себе си? Обратното :Д
    Материалистка ли си? Много субективно понятие, на фона на околните - средно.
    Нещо против дебелите хора ли имаш ? Не, аз самата имам проблеми с повечко килограми понякога, просто стереотипите са против дебелото. И обичам да го изтъквам, защото не го харесвам, защото лично ме засяга, но не ми се шири тази тема, скучна е.
    Как си прекарваш свободното време? Спя, слушам музика, пея, прибирам се у нас да се радвам на семейството и котките, излизам
    "Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава." - по-специфична можеш ли да бъдеш, или по-точно какво мислиш, че се е променило? Животът ми. Развих се, за мен е положително, но това пак е много субективно.
    Защо се регистрира във форума? Бях на 13, беше ми интересно :Д
    Разкажи ни някоя забавна история от детството ти, ако се сещаш.
    Освен, че майка ми тъкмо й направили операция на устата, и аз, на няколко месеца, съм й удари глава и е отишла отново да я шия, защото била тъкмо след операцията - друго засега не се сещам, ама ще споделя :Д
    аввв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    кво е чувството да си беден ? затова ли учиш , смятайки , че ще избягаш от мизерията , наложена ти от родителите ?

що си ти на стола , а не влади
    1. Ами, преди години имаше някаква криза, ама с майка управител на комплекс + преводач, и с баща с миньорска пенсия, никак не се оплаквам.

Като цяло, започнах да се занимавам с преподавателска дейност преди 2г., защото ми доставя удоволствие. Отделно, че ми плащат доста на час за това. Започнах да работя в последствие, защото имам много нужда от практически опит. Трябва ми, за да виждам реално как се случват нещата в областта ми. Не става само с четене. Когато студентите правят упражнения + казусите в работата, и аз трябва да измислям решение - просто, това е ултимейт ученето на нещата.

А като цяло, не наблягам на ученето -но и искам да имам академично развитие, подкрепено с професионален опит, за да съм полезна на студентите.

Не работя от мизерия, работя, защото искам да съм добра в това, което правя.
    Ако ми беше за пари, щях да се занимавам с програмиране.

В това отношение, в идните месеци ще се реализира един мой проект, ако всичко мине успешно - специално ще се похваля :Д

Общо взето, това са ми текущите цели, и въпреки, че постоянно приказвам за нещата в професионален план, винаги повече обръщам внимание на тези в личен план :Д И това ме е спъвало професионално.

Иначе, ноу айдия защо не е Влади :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Blab
    Номи, намери време да правим музика този семестър.
    и понеже въртя Бони вече 24 часа - http://www.youtube.com/watch?v=_GGUC6Kh8rs пз;

Град
    Beyond reality
    На 2рия въпрос аз ще ти отговоря. Влади е за няколко дни на Пирин, така че няма как да отговаря.

Въпроси:
    Кой ти е любимия филм?
    А актьор и актриса?
    Какво смяташ за бракът ?
    Имаш ли фетиши?
    Кефиш ме, само да си кажа де
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си