.
Отговор в тема
Страница 17 от 69 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1721
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Кога ще ходим да събираме мъртви бебета от гробищата? Няма да ги събираме, ще ги носим там :Д
    Искаш ли да си разменяме котки и да си представяме, че са Ю-Ги-Йо карти или покемони? Да, обаче не всички, защото към някои съм ирационално привързана.
    Ако моите котки и твоите котки се оженят ще станем ли братя? Не, ще станем някакви пенсионерки и ще умрем с бебетата :/
    Какво мислиш за глобал? Сънувам как му слагам gbic (http://=http://upload.wikimedia.org/...E-SX-GBIC.jpg]) отзад
    Редно ли е да се започва льобувен живот преди 90 годишна възраст? Не, защото преди 90г. възраст тялото ти не е изцяло готово да се наслади на тези истински удоволствия, които са за големите
    Какво мислиш за Бог (не, не мачока - другият, от небето)? Виждате ли се често? Да, вчера, докато си бях сама в стаята ( о, какво съвпадение), си спретнахме някакво парти

С либьоф, анонимният ти сталкър, който довечера ще те навести, докато спиш (както всяка друга вечер).

Аввв :*
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго? Не, евентуално в прераждания или паралелни измерения, но вече не ги мисля тези неща.

Защо?

И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено.

Това......е най-хубаво казаното нещо което съм чел от доста време. А съм чел доста неща.
    Отговори ми, обаче, защо толкова пъти си противоречиш и си все толкова убедителна?
    Казваш това, а в същото време твърдиш, че като нищо не ти се вижда логично, не ти се живее? Кое от 2-те всъщност е истината според теб? Ако е това, то тогава всички идиоти да са мъртви....а определено са в повече, може и аз да не съм те разбрал, за което искрено се извинявам.
    Не си наивна казваш.....а искаш да си по-умна? Защо целта ти е самоубийство? Смяташ ли, че си готова да разбереш света? А това ли искаш? Не те ли влече повече наивното щастие на повечето хора? Колко време бяхте с приятеля ти заедно? Защо сте се събрали след като сте се разделили? Накой каже ли край, ТРЯБВА да значи край, а съдейки по постовете ти си достатъчно умна да го разбереш и без да ти го кажа. Не смяташ ли, че сте можели да избегнете проблемите и => раздялата? Ако да, защо не го направи? Защо това което каза за теб е наивност? За мен наивност е да допускаш нещо за факт без каквото и да е доказателство. По моята представа наивна ли си? Ако да, как подяволите живееш знаейки това? Не те ли гложди отвътре? Ако ли не.....тогава как знаем какво е така и какво не? Знаем ли всъщност кое е реалност и кое не? Не сме ли всички наивни тогава? Ако да, какво всъщност е наивност тогава? Има ли смисъл в това? Знаеш, че мога да те питам какво е смисъл тогава, нали? Ако търсиш логика във всичко....не смяташ ли, че един ден ще достигнеш емоционалния си предел? Тогава хората или се самоубиват, или стават наивни, или намират нещо за което да живеят. Кое ще избереш ти ако стигнеш до там? "That that is is that that is not is not is that it it is" какво ти казах? Без гугъл ако може. Знаеш ли двоичен код? (чисто любопитвство тук) Какво ще убие хората като вид? Дали няма да е точно това любопитство? Дефинирай ми логика. Какво мислиш за религиозните хора?

аз защо мислех че си риби, не знам.
    бтв мойта луна е в скорпио, което май не е съвсем добре, но няма да правим темата астроложка в момента :д

кога е нужно да спрем?
    довърши:
    да си човек - това ....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мислиш ли се за хубава?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    НомНомНом, изключително удоволствие е човек да ти чете постовете. :]
    И си типичен Скорпион - една такава ентусиазирана, емоционална, по детски открита.
    Какъв ти е асцедентът, по дяволите?
    В тоя ред на мисли - интересуваш ли се от астрология? Задълбочено, повърхностно, някак?
    В коя от връзките ти досега ти е било най-хубаво/удволетворено/щастливо? Каква зодия беше той? :д
    Освен бира кво друго пиеш?
    Смяташ ли, че жената има няква определена бройка, която трябва да натрупа преди да сключи брак и да народи деца?
    Въобще нужно ли е бракът да бъде последван от създаването на потомство?
    Останала съм с впечатление още отпреди, че си оптимист, не падаш по гръб и като цяло не преживяваш провалите. И все пак, имаш ли някакви спадове в настроението, периодично неудволетворение, че не си свършила нещо, както/когато трябва?

Супер фен Аватара на paradosou
    Мислиш ли, че разбираш хората? Над средния стандарт, да речем?
    Ако мислите ти имаха цвят, какъвто и да е, то кой щеше да преобладава?
    Интересна ли ти е символиката на цветовете? Ами символиката по принцип?
    Мислиш ли, че владееш изкуството да говориш?
    За теб кое е най-привлекателно в противоположния пол? А най-отблъскващо?
    Вицове можеш ли да разказваш?
    Ако можеш да 'орисаш' новородено, какво ще му пожелаеш?
    Обичаш ли да изпипваш нещата, или по-скоро в повечето случаи го караш небрежарско?
    Да губиш можеш ли?

anonymous708973
    Guest
    Диво възхитена съм от написаното. Определено си ми някакъв role model.
    Най-много ме впечатлява това, че успоредно с цялата история с мрежите и успехите ти там не си изоставала и в училище. Аз така не мога. Уча само за едно нещо (примерно, сертификат по английски), останалото време го пилея, не уча за училище. (Никаква идея как завърших с една петица, ама карай.)

Как си с английския?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Мисля, че повече хора трябва да ти прочетат отговора за това как си започнала всичко с мрежите. Явно не е невъзможно да имаш това, което искаш, да си намериш работа още като ученичка и да се справяш с всичко.
    Браво

Опиши ми мечтания си дом?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго? Не, евентуално в прераждания или паралелни измерения, но вече не ги мисля тези неща.

Защо?

Чисто и просто - нямам желание и съм свикнала да живея така. Харесва ми да живея с този светоглед, кара ме да се чувствам спокойна. Ако вярвах в Бог, Сатана, щях да си поставям граници в поведение, мисли и т.н. , защото тези вярвания често вървят с подобен тип ограничения.

Иначе, като малка бях християнка, ходех на църква, пеех и в нещо като църковен хора ( пеехме предимно народни песни де), молех се, и бях готова изцяло да се отдам на това, ако щеш, да отида в манастир.
    Но, в един момент, в 7-8ми клас, се ядосах :Д защото нямаше доказателства за Бог, които да ми се виждат адекватни и започнах да живея, и да се чувствам като атеист. Да речем, че в ранните години, до средата на гимназията, съм имала семейни проблеми, в емоционален план, което също допринася за циничното ми държание понякога, липсата на вяра и други такива неща.

И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено.

Това......е най-хубаво казаното нещо което съм чел от доста време. А съм чел доста неща.
    Отговори ми, обаче, защо толкова пъти си противоречиш и си все толкова убедителна?
    Казваш това, а в същото време твърдиш, че като нищо не ти се вижда логично, не ти се живее? Кое от 2-те всъщност е истината според теб?
    Истината е, че каквото и да се случва всеки ден, във всяко едно отношение - никога не мога лесно да направя избор, или да взема страна. Защото, ако има две тези, няма да мога да избера нито едната, защото и двете имат и положително, и отрицателно, съответно всичко отива до там, че трябва да направиш компромис с едното, а аз не знам с какво да направя компромис в общия случай. Знам и двете до какво довеждат, но не мога да избера - кое е по-добро, кое е по-лошо.. Защото такива скали просто нямам, въпреки, че все още си имам остатъци от преди и си говоря за добро, лошо, правилно, неправилно. Но живея с нагласата, че такива понякотия няма. И идва въпросът какво има - но не мога да дам отговор, и заради това просто си живуркам, гледам да не правя вредни за мен и за околните неща, но това си е чисто отбиване на номера.

Ако е това, то тогава всички идиоти да са мъртви....а определено са в повече, може и аз да не съм те разбрал, за което искрено се извинявам.
    Добре, може би трябва да си напиша светогледа, ако успея изобщо да се концетрирам добре.
    1. За мен - раждаме се живони, характерите и самосъзнанието ни са същото, като рефлексите ни - да затваряме очи при кихане, само че са придобити, не вродени.
    2. Съответно, няма " Аз " , има вселената, любов = комбинация на някое от следните - привързаност, нужда, сексуално желание, при стокхоумски синдром - страх, болка, отчаяние, надежда.

Та, живеейки с тази нагласа - до скоро ми беше трудно, но в един момент спрях да мисля изобщо за такива неща, оставих се да чувствам това, което ми е внушено, на кратко - просто се мятам по течението, радвам се на всичко.

Не си наивна казваш.....а искаш да си по-умна? Защо целта ти е самоубийство? Смяташ ли, че си готова да разбереш света? А това ли искаш? Не съм готова май, ако бях готова, щях да го разбирам. Иначе, вече не знам дали го искам, пробудиха се инстинктите ми за самосъхранение, и ако продължда да дълбая в такива неща, и те няма да ми помогнат.
    Да речем, че веднъж изпаднах в нещо като транс, в който не разбирах какво е време и пространство, не можех да си ги представя какво означават. Обаче, в цялата тази празнина, когато не знаех коя съм, как се казвам, и едно празно нещо в главата ми имаше - се зароди въпроса - как може да сме толкова зле, да живеем всеки ден така, както живеем, без да знаем отговора - дали има, или няма Бог. Бях изумена, нещо като бахти прозрението ми дойде, а в този момент нито знаех как се казвам, нито нищо :Д

Не те ли влече повече наивното щастие на повечето хора?
    Не, моето щастие, след толкова депресия и отчаяние ми е по-сладко. Наивното щастие, което преди го имах, не беше толкова хубаво.
    Колко време бяхте с приятеля ти заедно?
    Година + месеци, но съм имала други две по-дълги връзки.
    Защо сте се събрали след като сте се разделили? Накой каже ли край, ТРЯБВА да значи край, а съдейки по постовете ти си достатъчно умна да го разбереш и без да ти го кажа. Не смяташ ли, че сте можели да избегнете проблемите и => раздялата?
    Не исках да избегнем проблемите, исках да се разделим. Емоционалността ми, светогледа ми, животът ми се промени много за времето, в което бяхме заедно, и в един момент всички проблеми се кореняха в това, че нямахме желание да сме заедно. Всъщност, малко преди това, аз му предложих да се ориентираме да живеем заедно, като съквартиранти, защото си нямам друго другарче, а не ми се живее сама. Той започна да се оправдава, че семейството му щяло да погледне лошо на това ( той е на 22), че не искал да оставя майка си сама, и на мен ми стана ясно. Все тая ми беше, просто бях съгласна да живеем заедно, да си градим нещо, ама той нещо не го прие добре, при което след това аз не виждах повече смисъл да сме заедно, въпреки, че бях с идеята да сме заедно без смисъл, просто да минава времето, на който принцип съм по принцип.
    Ако да, защо не го направи?
    Нямах желание, като цяло не искам да се обвързвам толкова сериозно вече. Мога да съм много добра съпруга според мен, мога да подкрепям безусловно, да давам много. Обаче, по -скоро аз имам нужда от добър съпруг. Имам твърде много енергия и сила, и това не се изразява в някакво буйстване, спорове и т.н. Просто, когато си знам нещо, то се приема, че е така, до някакви крайни обективни доказателства. Нещо, което на някой емоционално му се е появило, не може да ме люшне.
    Защо това което каза за теб е наивност? За мен наивност е да допускаш нещо за факт без каквото и да е доказателство. По моята представа наивна ли си? Ако да, как подяволите живееш знаейки това? Не те ли гложди отвътре? Ако ли не.....тогава как знаем какво е така и какво не?
    Вече не ми дреме, защото размислите за това ме водят да се убия, тъй, че просто съм свикнала.
    Знаем ли всъщност кое е реалност и кое не? Не сме ли всички наивни тогава? Ако да, какво всъщност е наивност тогава? Има ли смисъл в това? Знаеш, че мога да те питам какво е смисъл тогава, нали? Ако търсиш логика във всичко....не смяташ ли, че един ден ще достигнеш емоционалния си предел? Тогава хората или се самоубиват, или стават наивни, или намират нещо за което да живеят. Кое ще избереш ти ако стигнеш до там?
    Просто не ми дреме вече, действам така, както ми идва от вътре - по висши или по нисши инстинкти.

"That that is is that that is not is not is that it it is" какво ти казах?
    По-скоро звучи като въпрос, погледнато в крайната му част "is that it"
    Без гугъл ако може. Даже няма да проверявам какво е, нека да остане малко загадка за идните ми дни.

Знаеш ли двоичен код? (чисто любопитвство тук) Да :Д Ако говориш за кода на Грей (огледален), и разни други кодове при предаване на информация , иначе на курсовете си имам цели лекции на тема "двоични" сметки.

Какво ще убие хората като вид?
    Вече ни убива. Други хора. А може да има някой трол- човек, който просто иска да убие всички хора.
    Дали няма да е точно това любопитство? Дефинирай ми логика. Какво мислиш за религиозните хора?
    Логиката, като математическо понятие - откриване на взаимовръзки между събития, след обективни доказателства за връзките, разбира се. Религиозните хора - не ги мисля, живеят си. Зависи от степен на религиозност, и вид на религията. Мога да си комуникирам много успешно с тях, но не мога да им споделям някои неща, ако имат някакви граници поставени, в следствие на религията.

аавввва
    аааааавв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    аз защо мислех че си риби, не знам.
    бтв мойта луна е в скорпио, което май не е съвсем добре, но няма да правим темата астроложка в момента :д
    Спомням си, преди циклех астроложките теми и си казвала там, и общо взето скорпионо свързаните съм ви запомнила :Д

кога е нужно да спрем? Не винаги е нужно да спираме, когато искаме , тогава спираме сякаш.
    довърши:
    да си човек - това .... означава да ти внушават, че си личност,самоизградила се, уникална, но не се знае, къде е истината, и прекарваш цял живот, водейки борби срещу най-различни неща, но не и срещу най важното, защото просто не знаеш какво е то.
    Аввв!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Мислиш ли се за хубава?
    Мисля се за чаровна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    НомНомНом, изключително удоволствие е човек да ти чете постовете. :]
    Надявам се да не звучат объркани, защото ги пиша съвсем без да ги чета после.

И си типичен Скорпион - една такава ентусиазирана, емоционална, по детски открита.
    Какъв ти е асцедентът, по дяволите?
    Рак, и май луна във водолей, нямам идея, ама имам и някакви други планети у скорпион. Ба

В тоя ред на мисли - интересуваш ли се от астрология? Задълбочено, повърхностно, някак?
    Повърхностно, преди време. Като цяло смятам, че е нещо много забавно, защото въпреки липсата на логика, ти съзадава един много красив свят с различни хора. Ако трябва да съм честна, не смятам, че такива неща могат с точност да се опрделят, но въпреки това е приятно. Много неща нямат смисъл - огромна част от всекидневната ни комуникация, но пък доставя удоволствие. Когато слушам музика, пак ми доставя подобно удоволствие, както, когато съм чела някакви неща, свързани с астрологията. Намирам го за ирационално, но разпускащо.
    В коя от връзките ти досега ти е било най-хубаво/удволетворено/щастливо? Каква зодия беше той? :д
    С рак :Д Последната. Макар, че предишната, със скорпион - също. Със скорпиона бяхме съученици, много близки сме си, семейството ми си го приема като наше дете, и често ходим на походи заедно, с моето семейство и другите ми хора
    Освен бира кво друго пиеш?Не пия много бира бтв. Алкохолно - вино, ликьори, водка, уиски, каквото се сипва, но не съм фен на твърдите напитки.
    Смяташ ли, че жената има няква определена бройка, която трябва да натрупа преди да сключи брак и да народи деца?
    Не, смятам, че трябва да види обаче всички, дето е искала (ако иска да има хубав, продължителен брак), защото може някакви неизживяни неща да избият на късни години.
    Въобще нужно ли е бракът да бъде последван от създаването на потомство? Не, има всякакви по-рядки вариации- стават бизнес партньори, или следват религия на въздържание.
    Останала съм с впечатление още отпреди, че си оптимист, не падаш по гръб и като цяло не преживяваш провалите. И все пак, имаш ли някакви спадове в настроението, периодично неудволетворение, че не си свършила нещо, както/когато трябва?Спадовете в настроението ми се дължат на това, че имам остатъчно някакви реакции на съвестта, когато направя нещо, което осъзнавам, че наранява някого, дори и той да ме е нападал, за да го направя.
    А иначе, имам много много редки моменти на агресия, в които заливам някого с вода.
    За провалите - до сега не съм гледала на нищо като провал. Не ги приемам негативно някак. Въпреки, че не обичам да не ми се получава (като всеки друг човек). Да речем, че провали имам в личен план по-скоро.

Хораа, благодаря ви за прекрасните въпроси, много ми е приятно на стола, карате ме да се сещам за някакви неща, които бях забравила ! :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Най-готините хора имат емоционални проблеми *онази одобрителна иконка, която кима*

Такаааа... Я нещо по-ведро, не mindfuck въпроси:
    Каква музика слушаш?
    Най-готиния концерт, на който си била? /или събитие, каквото и да е/
    Какви филми харесваш и съответно гледаш?
    Дай едно заглавие на впечатлил те филм?

Всички знаем, че има хора, които са осмивани и им викат "артЪ". Какво влиза за теб в това понятие? : D
    А в понятието кифла?

Какво за теб е духовно ограничен човек?
    Висша форма на простотия е да ....

Колко котки имаш, каква порода са /ако има породисти/, какъв им е характера, ииии да, задавам въпроси тип лексикон от 4ти клас, но все тая!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Мислиш ли, че разбираш хората? Над средния стандарт, да речем? Да, защото съм толерантна към криминални проявления, и като цяло към всичко, заради онази ми идея, че всичко е все тая. Просто, обичам да разбирам хората. Ако не разбирам някого, давам всичко от себе си, за да го разбера и да не изпитвам негативни чувства към него.
    Ако мислите ти имаха цвят, какъвто и да е, то кой щеше да преобладава? Синьо, тъмно лилаво, сиво, червено, някакви такива цветове, харесвам ги
    Интересна ли ти е символиката на цветовете? Ами символиката по принцип? Да, вкарват красиви илюзии.
    Мислиш ли, че владееш изкуството да говориш? Да ти кажа, не мога да кажа това, тъй като все пак другите хора ме слушат и трябва да бъде оценена от тях, но получавам положителна оценка предимно. Във всекидневието си имам проблем, че говоря бързо, и рязко сменям теми.
    За теб кое е най-привлекателно в противоположния пол? А най-отблъскващо? Привлекателно - тиха увереност, подкрепени със знания в някаква конкретна област. Отблъскващо - капризи, мрънкане.
    Вицове можеш ли да разказваш? Не мога да разказвам, обаче съм много самоиронична и съответно ирознизирам и другите, което ги забавлява. Като цяло, въпреки, че не мога да разказвам вицове, обичам да забавлявам :Д
    Ако можеш да 'орисаш' новородено, какво ще му пожелаеш? Нищо, ще му се усмихна и ще го оставя само да се развива. Като му пожелая едно, ще му липсва друго. Не искам да предопределям някакви такива неща.
    Обичаш ли да изпипваш нещата, или по-скоро в повечето случаи го караш небрежарско? В повечето социални аспекти, съм небрежна, но гледам, като върша работа, да я върша максимално.
    Да губиш можеш ли? Хаха, да, признавам си винаги. Става дума за басове, спорове и т.н. Но не обичам да се състезавам. При загуба - трудно си прощавам.
    Аввв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Диво възхитена съм от написаното. Определено си ми някакъв role model.
    Моля те, не ставай отчаяно-щастлива депресарка, така си си чудесна, мъжо ти после ще ми се сърди :Д.

Най-много ме впечатлява това, че успоредно с цялата история с мрежите и успехите ти там не си изоставала и в училище. Аз така не мога. Уча само за едно нещо (примерно, сертификат по английски), останалото време го пилея, не уча за училище. (Никаква идея как завърших с една петица, ама карай.)
    Да ти кажа, изоставах на фона на съучениците, които са пълни отличници, обаче го жертвах.

Как си с английския?
    Ами, имам сертификат иелтс 7.5, с прости думи - гледам филми без субтитри, общувам свободно със шотландци :Д //с чужденци си приказвам всяка седмица като цяло + всички мрежарски книги + курсове са на английски , но не мога да водя някакви политически разговори на високо ниво, т.е. лексиката ми не е на някакво много високо ниво. Понякога правя грешки при правопис. Граматиката - гледам да говоря граматически правилно, но голяма част от нея, която не ползвам, съм забравила.
    А ти учеше немски май в езикова, нещо такова съм чела?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мисля, че повече хора трябва да ти прочетат отговора за това как си започнала всичко с мрежите. Явно не е невъзможно да имаш това, което искаш, да си намериш работа още като ученичка и да се справяш с всичко.
    Браво

Опиши ми мечтания си дом?
    Мерси, лейди !

Иначе - къща на два етажа, в някой краен квартал, или извън града.
    Да е с дървени обшивки на места, на други - бяла.
    1ви етаж - цялото е хол, кухня, камина, дърво, дърво, мебели в класически стил, с орнаменти, покривчици с ръчна бродерия.
    Втори етаж - стълбите до него са вътрешни и хола е с висок таван, колкото на втори етаж, а втори етаж има стаи, чиито врати са на нещо като вътрешна тераса, виждаща се от първи етаж.
    Да има 2 спални, или 3, ако реша да викам хора, или да правя парт-парти.

И, да има много котки. Ще си прибирам и обезпаразитявам.
    И други изоставени животни, трябва да имам и голям двор.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Номномче, направо изненадваш Пораснала, улегнала Направо те чета във възторг

Щедра ли си?
    Склонна ли си да се включиш в дарителски акции /било за болни деца или за приюта за животни в Богров/?
    Какво е отношението ти към парите?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Най-готините хора имат емоционални проблеми *онази одобрителна иконка, която кима*
    Абе, готино е като не са ти вкъщи. Трудно се живее, когато сте много такива на едно място.

Такаааа... Я нещо по-ведро, не mindfuck въпроси: Аааа мерсии ! :Д :*
    Каква музика слушаш?
    цък
    цък
    Двата типа музика, които слушам, са горе долу с такова звучене, ка

Най-готиния концерт, на който си била? /или събитие, каквото и да е/3-4 години пеех във вокална група с народно пеене - всички фестивали, на които сме ходили. Страхотно е, пеете-многогласно, танцувате... В автобуса на прибиране пеехме .. страхотно беше.
    Какви филми харесваш и съответно гледаш?Европейски, някакви депресирани, или със странен сюжет, примерно последно гледах два на тема инцест. Едното беше между сестри, другото между майка и син. Първото беше много добре направено.
    Дай едно заглавие на впечатлил те филм?american beauty, Breaking the waves

Всички знаем, че има хора, които са осмивани и им викат "артЪ". Какво влиза за теб в това понятие? : D Ааа , рандом разноцветни хора, и аз се кефя, даже бих казала, че съм малко арт. Иначе - включват във визията си неща, които са били преди векове модерни, или години, или много различни цветове и орнаменти. Абе, всеки си е арт по своему :Д
    А в понятието кифла? То е ясно какво визират под кифла, била съм такава в 8ми клас, преди още да го имаше, ама бях яка поп/рок кифла по-скоро. Не ми пречат и двата типа хора - арта и кифлите, не срещам често такива индивиди.

Какво за теб е духовно ограничен човек? Да не допускаш до себе си друго, различно от твоето.
    Висша форма на простотия е да .... следваш всичко, абсолютно всичко, без мъничко да се замислиш защо и какво.

Колко котки имаш, каква порода са /ако има породисти/, какъв им е характера, ииии да, задавам въпроси тип лексикон от 4ти клас, но все тая!
    Имам една породиста ангорка, другите са й деца, те са външно-вътрешни, ходят където си искат цяло, и се чукат със съседските, и са много разнобразни. Иначе, умници са - отварят си вратите, и са досадни, защото искат непременно да ги гушкаш, иначе страдат и те преследват като кучета.

Ав!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Мерси, лейди !

Иначе - къща на два етажа, в някой краен квартал, или извън града.
    Да е с дървени обшивки на места, на други - бяла.
    1ви етаж - цялото е хол, кухня, камина, дърво, дърво, мебели в класически стил, с орнаменти, покривчици с ръчна бродерия.
    Втори етаж - стълбите до него са вътрешни и хола е с висок таван, колкото на втори етаж, а втори етаж има стаи, чиито врати са на нещо като вътрешна тераса, виждаща се от първи етаж.
    Да има 2 спални, или 3, ако реша да викам хора, или да правя парт-парти.

И, да има много котки. Ще си прибирам и обезпаразитявам.
    И други изоставени животни, трябва да имам и голям двор.
    ИСКАШ ЛИ ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО?!

Описа МОЯТА къща, с МОЯ ДВОР и с МОИТЕ КОТЕТА!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Номномче, направо изненадваш Пораснала, улегнала Направо те чета във възторг
    Ааа, тука за 5-6 месеца така ми се разказа играта, че вече нямам желание да се заяждам дори на майтап :Д

Щедра ли си? Да, общо взето си давам всичко.
    Склонна ли си да се включиш в дарителски акции /било за болни деца или за приюта за животни в Богров/? Да
    Какво е отношението ти към парите?
    Да ти кажа, всеки път като ме питат за пари - колко искам, като заплата - мрънкам под носа, защото хем на мен не ми трябват много, хем колегите ми се карат, че се оценявам много ниско, та тази тема не я обичам.
    Явно парите показват статут.
    Което мен не ме касае. Пари трябват за лекарства. Пари трябват за храна. Пари трябват за това.
    Останалото вече е излишно. А е много тъпо, защото хората се влиаят от това колко пари взимаш.
    Примерно, случвало ми се е да ме гледат странно заради това, че ходя с едни стари нокии, или като цяло да се чудят, защо не си купувам някакви други неща и не ходя на почивка.
    Истината е, че просто нямам желание за такива неща. Другата е истина е, че вероятно доходите ми в някои от месеците наскачат сумарните доходи на домакинството, в което въпросния човек живее.
    Общо взето, не съм фен на цялата работа с парите, а в информационните технологии почти всичко е само пари.
    Но се опитвам се абстрахирам от този аспкет, и просто да живея, както ми идва отвътре.
    авввв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ААААА супер яко!!!!
    Нанасям се веднага, само ми дай ~ 10г. да си го заслужа това, все още не се чувствам стигнала до там !
    За колко котета става въпрос ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен

не ми я отнемай ! Тя е живее при мен!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ААААА супер яко!!!!
    Нанасям се веднага, само ми дай ~ 10г. да си го заслужа това, все още не се чувствам стигнала до там !
    За колко котета става въпрос ?
    Не, имах предвид, че и аз искам да живея в точно такава къща, с котета, с двор за животинчета. ще ги осиновявам, ще съм приемен дом... само да имам пари да я построя

Ааа, и аз това си мечтая, да си ги прибирам вкъщи !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Харесваш ли си името,щото аз много ти го харесвам,ама да попитам
    Ако можеше да си смениш името/и имаш такова желание/ как би се нарекла?
    Играеш ли ,играла ли си някакви компютърни игри?
    Любима игра от детството?
    Какво мислиш за казуса в Сирия?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си