- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Слагаш друг, когато ти прецениш.
Как си кръщаваш котките?
Наречи следващата Худини заради мен, толкова би ме кефило да имам котка, която се казва Худини... нищо че не харесвам котки.
Нямаш проблем, ще кръстя едното женско така, и ще ти пращам снимки после ! :Д
Иначе, рандом - пепа, пена, кац, катя, мура, квазимодо, тоше, шоше :Д
Иначе, задавате ми някакви супер удобните въпроси, очаквах да ме нищите за любов и секс, сега се чувствам някакво неловко, че само спамя за това колко е яко да учиш и да работиш :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За връзки и пози не е интересно, когато има толкова друго за четене.
Авв, никога не съм била пушач, ама пуша от 1 месец напоследък, даже с майка ми си паля.
Пуша рандом, понеже пуша по малко, по 2-3 цигари на ден, си купувам някакви гъзарски :Д Блек девил, собрание, иначе лъки страйк с мента са яки, щото имат топчета :Д
Коз - случва се 2-3 пъти месечно ( средно).
Шмъркотици - не, пробвала съм гъби обаче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Човече, секса е секс и не е гот да разпитваш някой подробно, защото г/д при всеки е едно и също. Да не казвам, че си е едно и също навсякъде. Разликата е в някоя и друга тъпа поза. По другите въпроси всеки е различен и е доста по-забавно да се чете.
Какви са тези гъби? Разкажи подробно, че такова не съм вземал.
Слагай ме на горещия стол любов номомом![]()
Не съм чела другите въпроси, така че не знам дали някой няма да се повтори.
Състрадателна ли си?
Иронията и самоиронията вървят ли ръка за ръка?
Злопаметна ли си?
Какво би те обидило наистина много?
Вярно ли е, че всеки заслужава втори шанс?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ахахаха !
Ами, такива с псилоцибин.
Сега ще си копи-пейстна едно мнение от всичко тийн на куп, което писах там :Д
"Съвсем наскоро, и получих нещо като Алцхаймер, паметта ми се рефрешваше през 30 секунди, повтаряла съм едно и също и съм циклила зверски, по едно време не знаех какво е време и какво е пространство, не си знаех и името, но правех яки заключения за господ и преражданията И си спомням почти всички, въпреки, че тогава нищо не знаех.
Леле, ама аз бях забравила, че съм яла гъби, и не можех да асимилирам защо цикля, и не спирах да цикля, защото не можех да си спомня, че съм яла гъби.
На сутринта, неспала, отидох на училище и ми написаха 9 шестици по информатика, защото решиха, че съм твърде яка за да ме изпитват и някакво целият ден беше дафуя :Д
Едит: Не можех да повярвам как можем да сме толкова прости и да живеем всеки ден без да знаем дали има господ, или не, какво следва след смъртта и т.н.
Бях сравнително по-адекватна в този моменти и виждах раждането, житейският път и смъртта беше нещо голямо светещо в златисто безкрайно помощение //примерно.
А алцхаймера ми символизираше ада, както сизиф е циклил с камъка, така аз циклех, и не можех да спра.
Общо взето съм приказвала това:
Нямам никаква представа какво се случва
Лошо ми е, какво се случва
- На гъби си , фефе.
Ааа, на гъби съм, какво означава това, кога съм ги яла?
И искаш да ми кажеш, че сега съм ти говорила, ама не си спомням?
Аз съм друсана, ахаххахахаха :Д:Д
Моля те, помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Да не съм на гъби?
Ама аз наистина съм на гъби, ахахаха, друсана съм.
Ама аз досега съм ти говорила, май цикля.
Помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Имам някакво странно чувство, че цикля.
...
Та, приятеля ми спокойно ми е отговарял в течение на 2 часа, след което си спомням как ме хранеше, че иска да спи, защото утре има важни упражнения, при което аз умирах от ужас, защото пак си губех паметта, а по едно време имаше комунистически строй в главата ми, някакви бездушни хора, та общо взето беше дафуя.
Бях се обезводнила зверски на сутринта, чак очите ме боляха, усещах солта в тях :Д
Като се прибрах, казах на майка ми какво съм правила и майка ми беше в абсолютен шаш :Д
И вече кажа ли " нямам никаква представа ", "нямам никаква представа какво се случва", и се започва великата гавра :Д"
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
eйй най-накрая ми обърна вниманиее ;d
ем бива, а ти как си, много те измъчват с питане нещо тук .. ;p
Mindfuck-ващите въпроси са единствените интересни.
Не искаш да разсъждаваш в такава насока значи? Дълбоко в себе си да не би да те е страх какво може да откриеш? Любопитството не е ли по-силно от това което те спира? Какво ти е мнението за БДСМ? Защо някои хора харесват толкова тежки форми на БДСМ? Защо правим секс за удоволствие? (не че ще ми отговориш) Най-ужасното нещо което ти се е случило и ЗАЩО е точно това е най-ужасното? Защо пушиш? Идеята да ДАВАШ пари за самоубийство с какво може да те влече?
Айде стига толкова от мен, че още ми се спи.
Не съм казал, че тези са mindfuck-ващи, а че попринцип те са най-интересни.
" Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално." тук много си приличаме, само дето сякаш си по-мила от мен с хората или греша?
Защо живота ти не е толкова важен? Алтернативата е далеч по-скучна и безинтересна! На какво се градят успешните дългогодишни връзки, я дай подробно как протича една такава връзка и кое защо става според теб. Защо точно ревнуваме?
Един морален въпрос над който помислих днес: Количка ще блъсне 5 човека, но ако ти натиснеш бутон, тя ще промени пътя си и ще блъсне само един човек. Кое е морално-правилното в случая?
Още един такъв въпрос: Количка ще блъсне 5 човека, ако ти бутнеш нещо тежко пред нея от моста на който се намираш, тя ще спре в него, случайно пред теб седящ на ръба има един дебелак. Ще го бутнеш ли, за да спасиш другите 5? (естествено допускаме, че за теб няма да има последствия, че си обила някого.)
о, ще я разчекнат...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Amore-Mio* потвърди.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Към АмореМио
Защо повтаряш думите на другите потребители?
Силна ли си по литература в училище?
Четеш ли книги? Любим автор? Смяташ ли че книгите спомагат за правописа и мирогледа ни, както и за възприятията ни над нещата в живота?
Защо се обиждаш когато ти кажат нещо наистина вярно? Защо налиташ, обиждайки въпросния човечец?
Критика приемаш ли? И понеже предусещам отговора ти, какво означава за теб градивна критика?
Мислиш ли че ще си заедно с гаджето ти форевър? Какво го прави специален? Ти специална ли си? Смятам ли че всеки е уникален? Има ли заменими хора?
Това е за сега.
На колко си години?
С колко си спала?
Какво мислиш за изневярата?
Отколко време си заедно с приятеля си?
Как прекарвате времето си заедно?
maDamn