.
Отговор в тема
Страница 18 от 69 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1721
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Харесваш ли си името,щото аз много ти го харесвам,ама да попитам Харесвам си го, както си харесвам всяка хубава и нехубава част в тялото, някак си е мое, което е достатъчно условие да го харесвам :Д
    Ако можеше да си смениш името/и имаш такова желание/ как би се нарекла?Не искам да го сменям, иначе харесвам името Карина
    Играеш ли ,играла ли си някакви компютърни игри?Циклех много цс по едно време :Д
    Любима игра от детството?Стражари и апаши, а от по-скорошното си детство - истината или се осмеляваш + никога не съм :Д
    Какво мислиш за казуса в Сирия? Мисля, че скоро ще прерастне в някаква война, въпреки, че не чета по темата, така ми се струва.

Аввв ! Кажете, когато трябва да слагам друг на стола !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Слагаш друг, когато ти прецениш.

Как си кръщаваш котките?
    Наречи следващата Худини заради мен, толкова би ме кефило да имам котка, която се казва Худини... нищо че не харесвам котки.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аввв ! Кажете, когато трябва да слагам друг на стола !
    Писна ли ти да отговаряш?

Пушеше, нали? Какви цигари и по колко?

Козченце? Шмъркотици?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Слагаш друг, когато ти прецениш.

Как си кръщаваш котките?
    Наречи следващата Худини заради мен, толкова би ме кефило да имам котка, която се казва Худини... нищо че не харесвам котки.
    Нямаш проблем, ще кръстя едното женско така, и ще ти пращам снимки после ! :Д
    Иначе, рандом - пепа, пена, кац, катя, мура, квазимодо, тоше, шоше :Д

Иначе, задавате ми някакви супер удобните въпроси, очаквах да ме нищите за любов и секс, сега се чувствам някакво неловко, че само спамя за това колко е яко да учиш и да работиш :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

За връзки и пози не е интересно, когато има толкова друго за четене.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Писна ли ти да отговаряш?

Пушеше, нали? Какви цигари и по колко?

Козченце? Шмъркотици?
    Авв, никога не съм била пушач, ама пуша от 1 месец напоследък, даже с майка ми си паля.
    Пуша рандом, понеже пуша по малко, по 2-3 цигари на ден, си купувам някакви гъзарски :Д Блек девил, собрание, иначе лъки страйк с мента са яки, щото имат топчета :Д

Коз - случва се 2-3 пъти месечно ( средно).
    Шмъркотици - не, пробвала съм гъби обаче.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

За връзки и пози не е интересно, когато има толкова друго за четене.
    Хаха, бтв, май вече мина времето, когато на стола те нищеха какво ти харесва, и защо си спал с толкова, и как, и кога, вече се начетохме на такива неща.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Човече, секса е секс и не е гот да разпитваш някой подробно, защото г/д при всеки е едно и също. Да не казвам, че си е едно и също навсякъде. Разликата е в някоя и друга тъпа поза. По другите въпроси всеки е различен и е доста по-забавно да се чете.

Какви са тези гъби? Разкажи подробно, че такова не съм вземал.

Banned Мега фен
    Слагай ме на горещия стол любов номомом

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм чела другите въпроси, така че не знам дали някой няма да се повтори.

Състрадателна ли си?
    Иронията и самоиронията вървят ли ръка за ръка?
    Злопаметна ли си?
    Какво би те обидило наистина много?
    Вярно ли е, че всеки заслужава втори шанс?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Човече, секса е секс и не е гот да разпитваш някой подробно, защото г/д при всеки е едно и също. Да не казвам, че си е едно и също навсякъде. Разликата е в някоя и друга тъпа поза. По другите въпроси всеки е различен и е доста по-забавно да се чете.

Какви са тези гъби? Разкажи подробно, че такова не съм вземал.
    Ахахаха !
    Ами, такива с псилоцибин.
    Сега ще си копи-пейстна едно мнение от всичко тийн на куп, което писах там :Д

"Съвсем наскоро, и получих нещо като Алцхаймер, паметта ми се рефрешваше през 30 секунди, повтаряла съм едно и също и съм циклила зверски, по едно време не знаех какво е време и какво е пространство, не си знаех и името, но правех яки заключения за господ и преражданията И си спомням почти всички, въпреки, че тогава нищо не знаех.
    Леле, ама аз бях забравила, че съм яла гъби, и не можех да асимилирам защо цикля, и не спирах да цикля, защото не можех да си спомня, че съм яла гъби.
    На сутринта, неспала, отидох на училище и ми написаха 9 шестици по информатика, защото решиха, че съм твърде яка за да ме изпитват и някакво целият ден беше дафуя :Д

Едит: Не можех да повярвам как можем да сме толкова прости и да живеем всеки ден без да знаем дали има господ, или не, какво следва след смъртта и т.н.
    Бях сравнително по-адекватна в този моменти и виждах раждането, житейският път и смъртта беше нещо голямо светещо в златисто безкрайно помощение //примерно.

А алцхаймера ми символизираше ада, както сизиф е циклил с камъка, така аз циклех, и не можех да спра.
    Общо взето съм приказвала това:

Нямам никаква представа какво се случва
    Лошо ми е, какво се случва
    - На гъби си , фефе.

Ааа, на гъби съм, какво означава това, кога съм ги яла?
    И искаш да ми кажеш, че сега съм ти говорила, ама не си спомням?
    Аз съм друсана, ахаххахахаха :Д:Д
    Моля те, помогни ми, искам да спре.

....

Мек, нямам никаква представа какво се случва.
    Да не съм на гъби?
    Ама аз наистина съм на гъби, ахахаха, друсана съм.
    Ама аз досега съм ти говорила, май цикля.
    Помогни ми, искам да спре.

....

Мек, нямам никаква представа какво се случва.
    Имам някакво странно чувство, че цикля.

...

Та, приятеля ми спокойно ми е отговарял в течение на 2 часа, след което си спомням как ме хранеше, че иска да спи, защото утре има важни упражнения, при което аз умирах от ужас, защото пак си губех паметта, а по едно време имаше комунистически строй в главата ми, някакви бездушни хора, та общо взето беше дафуя.

Бях се обезводнила зверски на сутринта, чак очите ме боляха, усещах солта в тях :Д

Като се прибрах, казах на майка ми какво съм правила и майка ми беше в абсолютен шаш :Д

И вече кажа ли " нямам никаква представа ", "нямам никаква представа какво се случва", и се започва великата гавра :Д"
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не съм чела другите въпроси, така че не знам дали някой няма да се повтори.

Състрадателна ли си?Да
    Иронията и самоиронията вървят ли ръка за ръка?Често, но не винаги
    Злопаметна ли си?Не, но има някои неща, които наистина трудно се забравят. Но рядко си го връщам.
    Какво би те обидило наистина много?Да не ме взимат на сериозно, макар, че съм свикнала вече
    Вярно ли е, че всеки заслужава втори шанс?Да, гледам да давам, докато не се научат. Но зависи за какво става въпрос де, като видя, че няма надежда, спирам да давам.

Ловецооооо ! Как си бре :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен
    eйй най-накрая ми обърна вниманиее ;d
    ем бива, а ти как си, много те измъчват с питане нещо тук .. ;p

Голям фен Аватара на chushkopek
    Mindfuck-ващите въпроси са единствените интересни.

Не искаш да разсъждаваш в такава насока значи? Дълбоко в себе си да не би да те е страх какво може да откриеш? Любопитството не е ли по-силно от това което те спира? Какво ти е мнението за БДСМ? Защо някои хора харесват толкова тежки форми на БДСМ? Защо правим секс за удоволствие? (не че ще ми отговориш) Най-ужасното нещо което ти се е случило и ЗАЩО е точно това е най-ужасното? Защо пушиш? Идеята да ДАВАШ пари за самоубийство с какво може да те влече?

Айде стига толкова от мен, че още ми се спи.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Mindfuck-ващите въпроси са единствените интересни.

Не искаш да разсъждаваш в такава насока значи? Дълбоко в себе си да не би да те е страх какво може да откриеш?
    Не ме е страх, аз съм човек, който с лека ръка би си посегнал и би се убил, просто от интерес. Просто в момента има неща, които ме удовлетворяват физически повече, от подобен тип разсъждения, върху които ми се градеше съществуването доскоро.
    Любопитството не е ли по-силно от това което те спира?Стигнала съм до там, че вече не ми е итнересно. Какво ти е мнението за БДСМ? Защо някои хора харесват толкова тежки форми на БДСМ?Психически травми, по-нестандартно развитие са имали от психологическа гледна точка Защо правим секс за удоволствие? (не че ще ми отговориш)Защото ми/ни носи удоволствие, и психическо, и физическо.Най-ужасното нещо което ти се е случило и ЗАЩО е точно това е най-ужасното?Баща ми ни заплашваше, че ще се самоубие, ще запали къщата, посягаше ни. Беше препил + медикаменти, на нова година, работехме тримата заеднос майка ми, и на него му дойде повече. Не ни разпознаваше. Той като цяло е със суицидна нагласа, но не му стиска. У нас като цяло не сме уравновесени психически
    Защо пушиш? Идеята да ДАВАШ пари за самоубийство с какво може да те влече? Лол, не съм пушач, иначе, от чисто естетическа гледна точка + навик, да гълташ дим, яко е. Явно не ти е направило впечатление, че не държа на живота толкова. Не ти е направило впечатление, че много добре знам кого бих убила, ако трябва да избирам - мен, майка ми или баща ми. Много добре знам, че ако умра, семейството ми ще се самоубият, а някои ще умрат и от болест. Знам кои хора в семесйтвото трябва да са живи, за да останат и другите живи. Знам какво погребение искат цялото семейство, разпитала съм ги подробно, защото част от тях не искат по християнска традиция. У нас се говори свободно за секс, за смърт говоря аз и другите депресират :Д Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
    Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално.
    Иначе, да правиш "добро", да си състрадателен - за мен това са еднакво егоистични прояви с това да убиваш хора. Така, че въпросите ти не са майндфъкващи.
    Окей съм с некрофилията и педофилията. Да, знам, че са социално приети като нещо лошо, но знам какви хора го изпитват това, знам и защо, и тук изпитвам съчувствие. Изпитвам съчувствие към хората, които са ме тормозили - и психически, и физически.

Просто живеенето сега ми доставя удоволствие.

Айде стига толкова от мен, че още ми се спи.

аввв
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    аввв
    Не съм казал, че тези са mindfuck-ващи, а че попринцип те са най-интересни.
    " Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
    Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално." тук много си приличаме, само дето сякаш си по-мила от мен с хората или греша?
    Защо живота ти не е толкова важен? Алтернативата е далеч по-скучна и безинтересна! На какво се градят успешните дългогодишни връзки, я дай подробно как протича една такава връзка и кое защо става според теб. Защо точно ревнуваме?
    Един морален въпрос над който помислих днес: Количка ще блъсне 5 човека, но ако ти натиснеш бутон, тя ще промени пътя си и ще блъсне само един човек. Кое е морално-правилното в случая?
    Още един такъв въпрос: Количка ще блъсне 5 човека, ако ти бутнеш нещо тежко пред нея от моста на който се намираш, тя ще спре в него, случайно пред теб седящ на ръба има един дебелак. Ще го бутнеш ли, за да спасиш другите 5? (естествено допускаме, че за теб няма да има последствия, че си обила някого.)

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Не съм казал, че тези са mindfuck-ващи, а че попринцип те са най-интересни.
    " Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
    Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално." тук много си приличаме, само дето сякаш си по-мила от мен с хората или греша?Всъщност, съм дори безкрайно мила, освен с близките ми, с тях се държа средно.
    Защо живота ти не е толкова важен? Алтернативата е далеч по-скучна и безинтересна! На какво се градят успешните дългогодишни връзки, я дай подробно как протича една такава връзка и кое защо става според теб. Защо точно ревнуваме?
    Протичат нормално - докато си писнем, тогава приключвам връзката. Общо взето нито правя планове, нито нищо, така се случват нещата.
    Иначе, ревността си е чисто и просто инстинкт. Пазиш си своето, ако смяташ, че не си способен да го накараш само да стои до теб.

Един морален въпрос над който помислих днес: Количка ще блъсне 5 човека, но ако ти натиснеш бутон, тя ще промени пътя си и ще блъсне само един човек. Кое е морално-правилното в случая?
    Още един такъв въпрос: Количка ще блъсне 5 човека, ако ти бутнеш нещо тежко пред нея от моста на който се намираш, тя ще спре в него, случайно пред теб седящ на ръба има един дебелак. Ще го бутнеш ли, за да спасиш другите 5? (естествено допускаме, че за теб няма да има последствия, че си обила някого.)Нищо няма да направя и в двата случая. Не винаги 1 живот е по-маловажен от други 4, както и обратното, но тъй като нямам нещо, на което да се базирам кое е по-добро, и кое не, просто го оставям да се случва. Ако ми кажеш - целта на играта е да спасиш повече хора - разбира се, че ще отговоря по един начин. Но след като няма цел и вярно решение на задачата, няма да правя нищо, което пак е избор.

Искам да сложа Amoremio на стола, сега ще я питам на ЛС.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    СЕИР!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    о, ще я разчекнат...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    о, ще я разчекнат...
    You bet!

Amore-Mio* потвърди.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    о, ще я разчекнат...
    Не се прави, че не отиваш за пуканки
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Към АмореМио

Защо повтаряш думите на другите потребители?
    Силна ли си по литература в училище?
    Четеш ли книги? Любим автор? Смяташ ли че книгите спомагат за правописа и мирогледа ни, както и за възприятията ни над нещата в живота?
    Защо се обиждаш когато ти кажат нещо наистина вярно? Защо налиташ, обиждайки въпросния човечец?
    Критика приемаш ли? И понеже предусещам отговора ти, какво означава за теб градивна критика?
    Мислиш ли че ще си заедно с гаджето ти форевър? Какво го прави специален? Ти специална ли си? Смятам ли че всеки е уникален? Има ли заменими хора?

Това е за сега.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не се прави, че не отиваш за пуканки
    е...

Bring it on!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last