- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Като ти се стовари реалността на главата и разбие наивните ти представи какво правиш? Случвало ли ти се е? Мислиш ли, че ще се случи? Защо не приемаш критика? За колко пари би "продала" гаджето? Него или семейството? От кога сте заедно? За какво се карате? Правиш ли си планове за общото ви бъдеще? Би ли изневерила? Що се зъбиш като ти кажат истината?
Какви въпроси предпочиташ - в професионален план, в личен план или в семеен план? //за да знам какво да те питам после.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
1. Кое в приятелят ти го прави толкова специален? Не защо го харесваш, а защо си сигурна на 100%, че ТОЙ е МЪЖЪТ с главните букви. Други връзки имала ли си преди, че да си направиш сравнението? Някога правила ли си секс с друго момче, за да знаеш, че той е най-добрият в това отношение?
2. Кои потребители тук те изнервят, а кои са ти симпатични? Защо? Кое те накара да се регистрираш?
3. Смяташ ли, че през компютъра може да се помогне на хора, изпаднали в нужда?
4. Чувстваш ли се по-различна от другите по някакъв начин? Какъв?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С какво това момиче си е навлякло яростта ви?
Имала ли си друг никнейм?
На колко си, откъде си, къде и какво учиш?
На колко години беше, че и аз да знам какво да питам?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако имаше 2 последни минути с близките си хора, какво би им казала, освен че ги обичаш?
Ако трябваше да убиеш невинен човек, за да спасиш детето си, какво би избрала?
Защо любовта е смисъл на живота за някои хора?
Защо не бива да правим това, което не искаме някой да направи на нас? Нужно ли е да бъдем състрадателни и наистина ли щеше да е лошо, ако не сме?
Смяташ ли, че някои хора са добри, само защото ги е страх да бъдат лоши?
Какво те прави различна?
Можеш ли да назовеш някоя абстрактна идея, която ти е била трудно да схванеш, но си успяла?
Можеш ли да направиш 40 клякания? Ако не си се пробвала, опитай и ми кажи.
Кой език не знаеш, но би искала да владееш?
Някоя известна личност, която те мотивира?
Представи си, че имаш някого пред себе си. Задачата ти е да го напсуваш възможно най-мръсно с поне 10 думи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ако е нещо свежо да ме инвайтнете в тая чат стая!
навъртай се, ще видим накъде духа вятъра
Нда, 16.
Мой набор. Тц.
Какво търсиш в едно момче? А в един мъж?
Какво те влече в училище? С какво се занимаваш в свободното си време?
Опиши себе си. Като каква се възприемаш? Кои са ти добрите черти? А кои лошите? Признаваш ли грешките си? Мълчиш ли си или си директен човек?
Има ли какво да кажеш или в повечето случаи си безпристрастен свидетел на случващото се около теб? Назови някои добри и лоши епитети с които са те наричали. Защо са ги използвали?
Какви са ти отношенията с родителите? Братя и сестри имаш ли?
С какво смяташ да се занимаваш в бъдеще? Защо? Пари ли търсиш или просто искаш да си щастлива? Предусещам, че ще кажеш че парите не те интересуват (клише), затова ще попитам не можеш ли да имаш и двете? Към какво се стремиш? Какво желаеш? Какво искаш да постигнеш?
Ном-ке, тя наистина ли се съгласи? Да не ни праща за зелен хайвер?
След нея може ли да съм аз? Идната седмица ме чака невероятна мъка по математика и ще кисна в нас повечето време и без друго.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^знаех си че ще поискаш :Д
Ох, тъкмо ми се насълзиха очичките от кеф че аморемио ще сяда, то пък взе че нищо не стана...
ами сигурно може...
Щом е дала съгласие, сигурно ще дойде, споко.Има време да излееш 1001 забатачващи въпроса.
![]()
Да, тия дни съм редовно във форума, че след тази година се видях в почивка и си мислех: "Сега малко да имам време и ще свърша един тон неща." пък се разплух и само се излежавам.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
хора ... гледам я че е онлайн ... може или да не пише нарочноо, или сега да мисли отговори![]()
вие така като говорите тя ще вземе да не дойде нарочно че да ви издразни и разочарова... не искам да давам идеи на никого ...
То май те дава онлайн около час след като си бил във форума.
ПП. Ако не аз, може ли Violenza да седне?(като малко дете съм, ама ми е ужасно интересна като личност).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
сядайте бре, щом ви се отговаря
и стига да има кой да пита