- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
I feel yaаз пък почнах най-трудните години от живота ми, и като завърша живот и здраве 2014 и ако имам добър (разбирай, отличен) успех, ще бъда най-щастливия човек на света
Слагайте Сисито, Лейдито, Виоленза (макар че ме съмнява да седне), чачко, чушкопека. Искам нЕкой готЕн.
и на мен ми е интересно за Violenza, ама повече ми е интересно май за аморката ......
пф, дано да отговори.
И аз имам кво да питам Violenza.
PS: Дайте малко време на AmoreMio, може утре да влезе.
Последно редактирано от Chacho : 08-23-2012 на 20:46
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дам. 10 месеца се стягаш като вълк зимата и никаква почивка, намалено спане, мнооого учене и работа, и след това си като оная разпльоканата мечка "след сесия", която се въртеше във фейсбук по едно време. Нещо не я намирам.
Да, даже май предпочитам да разпитвам Violenza, стига да се навие. Тя като цяло рядко споделя за себе си, а ми звучи като интересно момиче.
Да почакаме още малко Аморе-Мио. Аз нямам намерение да я ям. Мисля да науча нещо повече за нея. Понякога първото впечатление лъже, особено тук.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Или пък сме се фороНирали толкова, че забравяме, че в 12 часа хората спят.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ахахаха :Д
Тя може и да не знае,че сте я избрали или каквото там правите ...![]()
Violenza - питайте я дали иска и да сяда, аморемио сега ми е писала, че се отказва всъщност, въпреки, че първо потвърди.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не, не искам да сядам на стола.Пратих ЛСта на някои от темата. Ако някой иска да ме пита нещо - на лични винаги отговарям.
едит: на Сиси и Чачо съм писала, обаче не съм сигурна дали са ги получили, че май нетът ми не е много наред.
Последно редактирано от Violenza : 08-23-2012 на 23:13
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Aко няма навити и разбира се имате някакъв интерес, аз съм навит.![]()
Тогава Сиси на стола![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като е видяла кво пишем е отказала нарочно да ни издразни... :Д
мхм![]()
Давай тогава набързо една биография
Години, град, образование, стремежи?
'Що не съм те виждала в Младост?
Какви други интереси имаш освен тези свързани с биологията?
Как се запали по Стивън Кинг? Защо изобщо той ти харесва? Много хора казват че е простак и книгите му са психарски. Съгласна ли си? Как би го определила?
П.П. На даскало съм, малко бизи, по-късничко ще адне въпросчета.
Чачо е пич, ама е отговарял /не че пак няма да е интересно де/. Blab и NambyPamby са готини, ама изобщо не съм убедена, че биха се навили; на xoxi и shmatarok също се радвам.![]()
1. 19.
2. София.
3. Първо Химия в НПМГ, а после Молекулярна биология в СУ.
4. Професионални или като цяло стремежи? Професионално си мечтая за криминологията да съм веществен изследовател, но най-вероятно ще остана в университета и ще продължа като лектор по биохимия. Поне се надявам. Като цяло са адски много.
Първоначално написано от DisappointedDreamer
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
О, фенка на Пратчет.
Любима негова книга/герой?
Много рандъм въпроси ще са, да знаеш :д
Какво правиш сутрин, когато се събудиш?
Сериали гледаш ли?
Любимо прегрешение (кулинарно де)?
Внимаваш ли какво ядеш?
Колко често спортуваш?
За какво сте се карали с Радослав?
Леле, ако трябва да изреждам.Всичките ги обичам с малки изключения. Започнах от вещиците, после минах на стражите, смърт и магьосниците. През всеки период с различни любими. По време на вещиците много си падах по Леля Ог и този нейн темперамент. Много ме радват Грибо и Агнес. Ако трябва да си избера любима книжка с тях - "Захапи за врата". Но не е като да не ми коства усилие.
При стражите обожавам Ваймс, Ангуа и кучето Гаспод. Ха, това куче има най-забавните коментари в повечето книжки.Възхищавам се на Ветинари. Понякога ми се ще да беше наш управляващ. Любима от тях... може би "Петият слон"... Но пак е труден избор.
Обожавам Сюзан Сто-Хелит, дори мислех по едно време да си направя косата като нейната, но мама ме спря. XD "Дядо Прас", следван от "Жътварят" и "Морт".
Всичко, което има Ринсуинд и багажа в него ми е любимо. XD Още обожавам "Малки богове", "Крадец на време", "Истината", "Подвижни образи" и вероятно още много.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()