Ако имаше 2 последни минути с близките си хора, какво би им казала, освен че ги обичаш?
Да не си хабят времето с глупости и нерви. И без това не е много.
Ако трябваше да убиеш невинен човек, за да спасиш детето си, какво би избрала?
Да се престоря, че го убивам, да си взема детето и после да разиграем екшън в стил "Kill Bill". Ако нямам такава възможност - бих го убила невинния. Добра съм, но... не чак толкова. Убедена съм, че ще имам убийствен майчин инстинкт един ден. Възхищавам се на хората, които биха избрали праивлното пред личното, но аз не съм от тях.
Защо любовта е смисъл на живота за някои хора?
Не вярвам да има такива хора. Любовта е много важна за един човек, но не е единственото. Ако някой се е преклонил само пред този олтар и не желае поне още един смисъл, значи се страхува и се съмнява във възможностите си да постигне повече.
Защо не бива да правим това, което не искаме някой да направи на нас? Нужно ли е да бъдем състрадателни и наистина ли щеше да е лошо, ако не сме?
Въобще не е нужно и в много случаи е по-добре да не сме. На мен така и не ми се отдаде да съм по-егоистична и да не се вълнувам много от хората. Имам прекалено развита съвест. Мисля, че ако бях малко по-неемоционална, от мен щеше да излезе голяма гадина.
Смяташ ли, че някои хора са добри, само защото ги е страх да бъдат лоши?
Не. Смятам, че ако имаш такава жилка почти не зависи от теб дали ще я разкриеш. Тя си се проявява в моментите, в които не се контролираш. Твърде изкусително е да си лош. Ако някъде в теб има гласче, което ти нашепва, че имаш такава природа, да му устоиш би било битка. Не е за страхливци.
Какво те прави различна?
От останалите хора около мен или попринцип? Попринцип вероятно нищо. Има куп момиченца като мен. Иначе... по-любопитна съм от повечето момичета.
Можеш ли да назовеш някоя абстрактна идея, която ти е била трудно да схванеш, но си успяла?
Абстрактна идея? Хммм... може би, че след като умрем след нас не остава нищо. По определен начин е абстрактна, определено ми беше трудно да привикна с нея, но е там. Също и, че рано или късно и най-великите хора си отиват.
Можеш ли да направиш 40 клякания? Ако не си се пробвала, опитай и ми кажи.
Мога и повече. :P
Кой език не знаеш, но би искала да владееш?
Испански.
Някоя известна личност, която те мотивира?
Тери Пратчет, но не точно той, а героите му.
Представи си, че имаш някого пред себе си. Задачата ти е да го напсуваш възможно най-мръсно с поне 10 думи.
Не съм псувала от... 2ри клас.
Максимум като се вбеся на някой предмет мога да подвикна: "Да те е*a!" Моята псувня дори на живо би звучала ей така: ••••• •• •••••!!!!!! •••••!!!! •• ••• ••••••• ••!!!!!