.
Отговор в тема
Страница 21 от 69 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ I like you even more...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на nymphadora
    Как се запозтахте със Shadow(Ради май се казваше,ама да не объркам)?
    А как тръгнахте?
    Той ли ти е най-сериозната връзка?
    Родителите му харесват ли те?А твоите него?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много рандъм въпроси ще са, да знаеш :д

Какво правиш сутрин, когато се събудиш? Ако съм си в нас, измивам си лицето и зъбите и пия кафе пред компютъра. Преди тази процедура не мога да свърша нищо полезно. Ако съм на работа се къпя, оправям си нещата, гаврътвам кафето на 2 глътки и изчезвам.
    Сериали гледаш ли? Сега нямам много време, преди - да. Харесвам "Женени с деца", "Ало-Ало", "Двама мъже и половина"... От по-любовния тип харесвах "One tree Hill". Поне до 3ти сезон. Много си падах по "Клъцни-Срежи".
    Любимо прегрешение (кулинарно де)? Прегрешение? Прекалено много обичам сладко. Не мога и ден без него.
    Внимаваш ли какво ядеш? Общо взето да, но не много строго. Не вярвам в стриктните диети. Вярвам, че човек не трябва да усеща забрани над себе си, а да си се храни, както му е вкусно, стига да не прекалява.
    Колко често спортуваш? Към 3-4 пъти седмично. Понякога са повече. Тичам навън или постълби и си правя силовите с дъмбели.
    За какво сте се карали с Радослав? Все за глупости, общо взето. Последното беше заради една тема тук.
    бръм
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Била ли си извън България? А къде би искала да отидеш?
    Би ли осиновила дете от друга раса?
    Би ли сменила пола си защо?
    Ако имаше криле,къде щеше да отлетиш?
    Куче или котка :Д ?
    Какво най-много обичаш да готвиш ? Имаш ли нещо като своя "тайна съставка" или "рецепта" ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Как се запозтахте с Ради? Той ми писа ЛС, заговорихме се, разменихме координати и започнахме да си говорим повече и повече. После излязохме на разходка в Борисовата и още тогава се харесахме.
    А как тръгнахте? Хубав спомен. Тогава беше май и имах абитуриентски бал. Дойде вечерта изненадващо в дискотеката, танцувахме и се целунахме. После се разхождахме в 3 часа из Борисовата.
    Той ли ти е най-сериозната връзка? Най-определено да. И преди съм имала сериозни връзки, но нищо друго такова. Може би се дължи и на факта, че съм била малка и не съм имала понятие от разбиране, компромиси, доверие и прочие. Много от тези неща научих с него.
    Родителите му харесват ли те? Да, приемат ме като част от семейството. Аз също много ги харесвам, особено майка му. А твоите него?Баща ми не го познава, но мама определено много го харесва. Тя като цяло не си натрапва никога мнението, но знам, че гледа на него като на бъдещ зет.
    бръм
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Била ли си извън България? А къде би искала да отидеш? За съжаление - не. Бих искала да ида в Дания и да се разхождам из замъците им. Също бих отишла в Лондон и Австралия. Последното май прозвуча паднало от нищото. Там има уникални растения и тарантули.
    Би ли осиновила дете от друга раса? Не. Всъщност не бих осиновила дете. Не съм против самата идея, но имам лоши примери за начинът, по който това се случва особено в България и проблемите, които си навличат хората. А и съм такъв характер, че бих го обичала по-малко от моите си деца.
    Би ли сменила пола си защо? Абсолютно. Искам и аз на писоар! И да показвам мускули.
    Ако имаше криле,къде щеше да отлетиш? На нечий покрив да смущавам хората. ;д
    Куче или котка :Д ? Нито едно от двете. Искам фретка.
    Какво най-много обичаш да готвиш ? Имаш ли нещо като своя "тайна съставка" или "рецепта" ? Обичам да правя палачинки. Иначе умея да готвя доста неща. Тайна съставка чак не. Но правим уникална торта Гараш с майка ми и почти никой (освен вече Радослав) не знае как.
    днсвй
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Как и защо реши да следваш точно тази специалност? Винаги ли си искала да учиш точно това?
    Защо учите висша математика, след като специалността ти е биология? (Сори за странния въпрос, просто ми е интересно защо тая математика е навсякъде )
    Говориш ли някакви чужди езици?
    Приятелят ти прави ли ти често някакви романтични изненади?
    Харесваш ли червените панди?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не съм ходила в Младост, живяла съм в Младост. Дори ходех на училище в 125-то ^^
    На Пратчет и аз съм му фенка.

Като каква се определяш? Мечтателка ли си?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ако имаш улица как би я кръстила и какво би направила на нея?
    ^^^
    Бургас <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Как и защо реши да следваш точно тази специалност? Винаги ли си искала да учиш точно това? Не, дълго време мислех, че ще се пробвам с Психология. В 11 клас най-добрия ми приятел ми разгърна сериозно интереса към биологията в по флуоро-фауненския смисъл. Той е колекционер на редки растения. Има... хиляди различни само у тях. Лека полека ме запали по тях. По отглеждане, определяне, обгрижване. После минахме на животинки. Запали ме по мирмекология (за мравки иде реч). Неусетно това станаха водещите ми хобита. Заведе ме да култивираме орхидеи в БФ много преди да ми хрумне да кандидатствам там. Отделно майка ми работи в БАН и често вечер ми разказва какви ли не интересни неща от работата. Най-добрия ми приятел ме направи мега любопитна и разпитваща за всичко, а мама ми даде теми за разпитване. За отрицателно време бях луднала по ензими, хормони, процеси и тн. Накрая реших да направя Молекулярната биология специалност, а зоологията и ботаниката да останат като хоби.
    Защо учите висша математика, след като специалността ти е биология? (Сори за странния въпрос, просто ми е интересно защо тая математика е навсякъде ) Честно, не знам. Би било полезно да имаме статистически познания, но дотам. Тези интеграли, диференциални уравнения и прочие не ни трябват никак. Може би си запълват хорариумите.
    Говориш ли някакви чужди езици? Само английски. Планирам някога да науча хубаво испански. Харесва ми звученето му.
    Приятелят ти прави ли ти често някакви романтични изненади? Той си е романтичен по душа. В началото ми правеше рисунки. Сега от време на време прави по някой красив жест. Но не в класическия смисъл. Не харесвам романтиката в стил... свещи, вечери, пръстени и прочие. Обичам малки неща, които значат много.
    Харесваш ли червените панди? Честно казано само ги бях чувала, не бях търсила за какво иде реч, сега хвърлих ендо око в гугъл. Леле, велики са, ужасно са сладки!! Да знаеш, че сега Радослав ще те убие като се размрънкам, че искам и панда вкъщи.
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Не съм ходила в Младост, живяла съм в Младост. Дори ходех на училище в 125-то ^^ - Сериозно? Аз съм от Младост 2, може би затова не сме се засичали. Учила съм в 39то, а в трети клас ме преместиха в 128.
    На Пратчет и аз съм му фенка.

Като каква се определяш? Мечтателка ли си? Да, няма спор тук. Аз... съм позитивна, ухилена почти винаги, обичам да го раздавам мило, дори когато съм издразнена или нещо не ми харесва. В определени моменти, когато човек пристъпи една граница в моето търпение, мога да бъда ужасно гадна. Много трудно се доверявам на хората. Наивна съм на моменти, в други - убийствено подозрителна. Често съдя хората прекалено строго. Не на думи, а в собствената ми преценка за тях.
    ncwn
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Ако имаш улица как би я кръстила и какво би направила на нея?
    Лична улица? Бих я кръстила на дядо ми, но си имаме вече Борисова градина, та Борисова улица няма да дойде добре. Честно казано, хич не ме бива с имената. Сигурно бих я превърнала в алея за тичане. Не като стадион, а удобна, широка алея, обградена с много дървета, за да е чист въздухът и да е сенчесто. От време на време по нея би имало чешми със студена вода. Липсва ми нещо такова в моя квартал. Навсякъде вечер (когато е най-хубаво за тичане) хората си пускат кучетата без каишки и вече ми е писнало да тичам двойно по-бързо. Тук таме те погне някое, друг път ти се скарат хората, че си им пречка, наскоро даже си ударих и двете колена, благодарение на един пекинес, който намери за добре да мине в определен момент през краката ми, докато бягах.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Нямате ли си заграждения, където да си пускате кучетата без каишка и без хората да се страхуват, че могат да бъдат нападнати?
    ^^^
    Бургас <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Нямате ли си заграждения, където да си пускате кучетата без каишка и без хората да се страхуват, че могат да бъдат нападнати?
    Не. Има нещо като "Алея за разхождане на кучета", но не е оградена и отгоре на всичко е единствения възможен път към Фантастикото към Младост 4 и по нея редовно ходят хора, искат или не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    кое ти е любимото животно?
    от колко време имаш приятел? ^^
    колко често или по какви поводи се гримираш?
    кой от форума ти харесва като личност? а външен вид?
    а кой не ти?
    опиши себе си с три думи
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако имаше 2 последни минути с близките си хора, какво би им казала, освен че ги обичаш?
    Ако трябваше да убиеш невинен човек, за да спасиш детето си, какво би избрала?
    Защо любовта е смисъл на живота за някои хора?
    Защо не бива да правим това, което не искаме някой да направи на нас? Нужно ли е да бъдем състрадателни и наистина ли щеше да е лошо, ако не сме?
    Смяташ ли, че някои хора са добри, само защото ги е страх да бъдат лоши?
    Какво те прави различна?
    Можеш ли да назовеш някоя абстрактна идея, която ти е била трудно да схванеш, но си успяла?
    Можеш ли да направиш 40 клякания? Ако не си се пробвала, опитай и ми кажи.
    Кой език не знаеш, но би искала да владееш?
    Някоя известна личност, която те мотивира?
    Представи си, че имаш някого пред себе си. Задачата ти е да го напсуваш възможно най-мръсно с поне 10 думи.
    Пак тези
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нда, сериозно.
    Коя зодия си?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ако се беше реализирала в друга сфера,каква щеше да е тя?Защо?
    Опиши се с няколко думи,ако живееше в паралелна вселена...
    Как би искала да станеш известна-с научно откритие или с таланта си?Защо?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    кое ти е любимото животно? Множко са. Тарантула, може би. И фретки. Мини хамстери. Костенурки... даже май, ако исках да си избера символ щеше да е костенурка.
    от колко време имаш приятел? ^^ Година и 3 месеца.
    колко често или по какви поводи се гримираш? Мнооого рядко. Имам детско личице и не мисля, че гримът ми отива. Максимум гланц и спирала.
    кой от форума ти харесва като личност? Хмм, Leprikona, пАтЕнЦе, Пантерата, Glamour92, jghgh въпреки, че тя много не ме харесва, Violenza, LadyDi, Русокоска иии 100% ще изпусна някой. И теб те харесвам. а външен вид? Хммм, винаги съм харесвала Сиско. А като за перфектно тяло, бих избрала bathory. Радослав не го споменавам, защото се подразбира.
    а кой не ти? Хм. Не харесвам хората без лично мнение. Smilezz, Amore-Mio. Не, че чак са ми неприятни, просто с ами безлични. В последствие може да се каже, че не харесвам valdesbg. Напомня ми на един особено неприятен мой роднина. Преди ми беше от симпатичните потребители. Също не харесвам хората, които много злобеят и се нахвърлят.
    опиши себе си с три думи Весела, любопитна, чувствителна.
    нвнд
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Религиозна ли си ?
    Какво смяташ за еднополовите бракове?
    Мислиш ли ,че си толерантна ?
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Ааа, дай снимка от бала, искам да видя роклята :д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако имаше 2 последни минути с близките си хора, какво би им казала, освен че ги обичаш? Да не си хабят времето с глупости и нерви. И без това не е много.
    Ако трябваше да убиеш невинен човек, за да спасиш детето си, какво би избрала? Да се престоря, че го убивам, да си взема детето и после да разиграем екшън в стил "Kill Bill". Ако нямам такава възможност - бих го убила невинния. Добра съм, но... не чак толкова. Убедена съм, че ще имам убийствен майчин инстинкт един ден. Възхищавам се на хората, които биха избрали праивлното пред личното, но аз не съм от тях.
    Защо любовта е смисъл на живота за някои хора? Не вярвам да има такива хора. Любовта е много важна за един човек, но не е единственото. Ако някой се е преклонил само пред този олтар и не желае поне още един смисъл, значи се страхува и се съмнява във възможностите си да постигне повече.
    Защо не бива да правим това, което не искаме някой да направи на нас? Нужно ли е да бъдем състрадателни и наистина ли щеше да е лошо, ако не сме? Въобще не е нужно и в много случаи е по-добре да не сме. На мен така и не ми се отдаде да съм по-егоистична и да не се вълнувам много от хората. Имам прекалено развита съвест. Мисля, че ако бях малко по-неемоционална, от мен щеше да излезе голяма гадина.
    Смяташ ли, че някои хора са добри, само защото ги е страх да бъдат лоши? Не. Смятам, че ако имаш такава жилка почти не зависи от теб дали ще я разкриеш. Тя си се проявява в моментите, в които не се контролираш. Твърде изкусително е да си лош. Ако някъде в теб има гласче, което ти нашепва, че имаш такава природа, да му устоиш би било битка. Не е за страхливци.
    Какво те прави различна? От останалите хора около мен или попринцип? Попринцип вероятно нищо. Има куп момиченца като мен. Иначе... по-любопитна съм от повечето момичета.
    Можеш ли да назовеш някоя абстрактна идея, която ти е била трудно да схванеш, но си успяла? Абстрактна идея? Хммм... може би, че след като умрем след нас не остава нищо. По определен начин е абстрактна, определено ми беше трудно да привикна с нея, но е там. Също и, че рано или късно и най-великите хора си отиват.
    Можеш ли да направиш 40 клякания? Ако не си се пробвала, опитай и ми кажи. Мога и повече. :P
    Кой език не знаеш, но би искала да владееш? Испански.
    Някоя известна личност, която те мотивира? Тери Пратчет, но не точно той, а героите му.
    Представи си, че имаш някого пред себе си. Задачата ти е да го напсуваш възможно най-мръсно с поне 10 думи. Не съм псувала от... 2ри клас. Максимум като се вбеся на някой предмет мога да подвикна: "Да те е*a!" Моята псувня дори на живо би звучала ей така: ••••• •• •••••!!!!!! •••••!!!! •• ••• ••••••• ••!!!!!
    Дриймър, скорпион съм.

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ
    Ако се беше реализирала в друга сфера,каква щеше да е тя?Защо? психология. Чист интерес.
    Опиши се с няколко думи,ако живееше в паралелна вселена... 3-цицеста и червеноока, 2-метрова мацка.
    Как би искала да станеш известна-с научно откритие или с таланта си?Защо? Не бих станала известна. Голямо напрежение е. Все пак... с откритие. Предпочитам да съм полезна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на TrueStory
    По какви филми си падаш? Сподели някой любим твой филм. С какво те впечатли този филм?
    Има ли някоя историческа личност (може и съвременна), с която би искала да се срещнеш ако имаше възможност и защо?
    Харесваш ли времето, в което живеем. Би ли искала да живееш в някоя друга епоха и защо?
    Гледаше ли преди с насмешка на запознанствата по интернет?
    Защо харесваш животни, на които повечето хора биха погледнали със страх и/или погнуса?
    Имаш ли някакви фобии?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    расист ли си?
    какво мислиш за циганите?
    а за негрите?
    обичаш ли макарони със сирене?
    как си пиеш кафето сутрин?
    колко си висока?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Религиозна ли си ? Не.
    Какво смяташ за еднополовите бракове? Нямам нищо против идеята.
    Мислиш ли ,че си толерантна ?Да. Няма и как да не бъда. Най-добрия ми приятел е гей все пак. XD Единственото, което не ми харесва, са гей-парадите.
    Пантерке, обещавам да накарам мама да потърси къде са ми снимките от бала. :П Сега ти снимах набързо роклята на мен, обувките на самия бал бяха други, но в момента са у Радослав -

http://prikachi.com/images/257/5178257Y.jpg
    http://prikachi.com/images/261/5178261Z.jpg
    http://prikachi.com/images/254/5178254p.jpg
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    По какви филми си падаш? Сподели някой любим твой филм. Обичам хоръри като цяло, но сред тях нямам много любими филми освен може би "Wind chill" и "Hide and seek" Иначе... "Списъкът на Шиндлер", "Трафик", "Титаник"... ако говорим за филми, които са ме докоснали. Иначе за удоволствие си падам по пародии.С какво те впечатли този филм?
    Има ли някоя историческа личност (може и съвременна), с която би искала да се срещнеш ако имаше възможност и защо? Колкото и да е странно, може би с Хитлер. Има неща, които... просто не проумявам. И ми се иска да попитам защо и как се е случило всичко с холокоста. Как е успял да убеди съвсем нормални хора да вършат невероятни жестокости.
    Харесваш ли времето, в което живеем. Би ли искала да живееш в някоя друга епоха и защо? Точно днес писах по този въпрос на Леприкона. Бих искала да живея по времето на младостта на родителите ми. Да, по назад са били технологически, но иначе самата ни държава е била... в пъти по-добре.
    Гледаше ли преди с насмешка на запознанствата по интернет? Да. И още как.
    Защо харесваш животни, на които повечето хора биха погледнали със страх и/или погнуса? Защото всъщност са много красиви и понякога ми е чудно как никой не го забелязва. Обичам да хващам крачето на едната тарантула и да я гледам как беснее, а после ми се муси. Когато ги опознаеш, не са нито страшни, нито гнусни. Прекрасни са.
    Имаш ли някакви фобии? Донякъде придобита, от кучета. Иначе май не.
    бфв
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си