.
Отговор в тема
Страница 30 от 69 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво те успокоява? Тишината.
    Какво е в състояние да те изкара извън релси? Непостоянството. Всъщност, като цяло съм доста избухлива и дребни неща могат да ми подпалят фитила.
    Водач ли си - твърд характер, винаги начело, непоказващ своите емоции - или предпочиташ да си част от групичката, следваща някого - никога в центъра на внимание, никога отличаваща се -? Забелязала съм обезпокоителната черта в себе си, че предпочитам да съм властта в сянка. Не обичам да съм център на внимание, не обичам да съсредоточавам директно хората около себе си. Но обичам да ме слушат, обичам да влияя, дори да не е директно.

Постни ми поема която харесваш. Имаш ли любим поет или поетеса? Поема или стихотворение? Ще ти пусна стихотворение

Спря ли да вярваш във истини.
    във феи и разни магьосници,
    в лами, огнедишащи дракони
    и в бели, прелитащи конници?

Не вярваш ли вече във рицари
    с железни доспехи и ризници.
    във разни митични създания,
    в чудовища, елфи и призраци?

Къде изостави мечтите си
    за принцове в каменни замъци,
    за нощните, лунни разходки
    сред белите, пухести облаци?

Изгуби ли вече усмивката
    в годините, с мъка прелистени?
    Порастна ли вече със времето?
    Не вярваш ли вече... във истини?

Обожавам творчеството на Камелия Кондова. И на Георги Константинов. И на куп други. Като цяло съм адския фен на поезията.

Мислиш ли че чалгата кара младите на затъпяват? Да.
    Какво според теб е нормално за едно дете да прави на 12-13 годишна възраст? Да играе пред блока с другарчетата си. Имала съм вълшебно детство и ми е мъчно, че днес децата толкова бързат да пораснат, а не осъзнават, че цял живот ще бъдат възрастни.
    Как си се представяш след примерно 5 години? Мислиш ли че ще осъществиш тази представа за себе си? Ще бъдеш ли разочарована ако не го направиш? Честно казано, след пет години си представям, че ще бъда майка. И ако не осъществя тази представа, ще съм безкрайно разочарована Но понеже не за това ме питаше, ще ти отговоря и така: доволна съм от мястото, на което съм в момента. Поработила съм, за да го постигна.
    От какво те е страх най-много? От самотата. Изключително социална съм и не мога, не искам да си представям, че може да остана сама. Егоист съм.

Мислиш ли че парите са корена на всяко зло? Не. Мисля, че са неизбежно зло.
    Религиозна ли си? Не.
    Какво мислиш за вманиачените християни, проповядващи така строго и дълбоко своята религия? Мисля, че с нищо не са по-добро от вманиачените мюсюлмани. Вярата не трябва да бъде мания, а вътрешно успокоение и мир. Всичко останало е грешно.
    Атеист ли си? Мислиш ли че Господ съществува или предпочиташ да вярваш че него го няма, но пък някаква по-мощна и висша сила е там някъде над нас? Не мисля, че Господ съществува. Но вярвам в Бог. (Господ е християнското наименование на Бог). Вярвам, че има висша сила. Вярвам и в съдбата. Възможно е да е едно и също.

Давай че искам да те питам още :Д
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Ти мен не ме харесваше много, ама както и да е. Съжалявам, ако съм оставила такова впечатление Като цяло гледам да не си насаждам трайни емоции спрямо хората, особено ако не ги познавам на живо.
    Има ли нещо, което те нервира страшно много и направо ти бърка в здравето и какво е то? Непостоянството. И мразя да ме лъжат плоско в лицето.
    Удряла ли си шамар или юмрук на някой? Не, не мисля.
    А идвало ли ти е да удариш? Много пъти
    Коя ти е любимата песен за момента? От доста време - http://www.youtube.com/watch?v=g1wRJIOrg04
    Има ли някой филм, песен или книга, която да можеш да гледаш, слушаш или четеш много пъти без да ти писне? Горната песен мога да я слушам без да ми писне. Филм, който мога да гледам отново и отново... може би Армагедон (не ми се смейте, гледала съм го над 11 пъти и всеки път рева като магарица).
    Каква ти е самооценката? Задоволителна Смятам, че винаги може да се стремя към още, но дори и да не успея, не съм разочарована.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Значи смяташ че всеки избор, всяка стъпка, всяка глътка въздух която правим в момента, е дело на съдбата? Всеки е написана книга с гореизброените неща, и ние сме безпомощни в променянето и?
    Ако отговора е да, това не те ли обезпокоява? Не искаш ли да бъдеш свой собствен владетел на това, което ти се случва?
    Верно ли си омъжена за съфорумнец :Д
    Не можеш ли да слушаш чалга, и да си велик математист? (е, чак велик не, надявам се разбираш какво имам предвид)
    Ако чалгата затъпява, то рока, метала и т.н. не затъпяват ли също? Не учат ли на агресия и избухливост?

Град
    Варна
    Аааа. Значи си романтична натура. Падаш си по свещите, розовите листенца и вана пълна с пияна на приглушена светлина? Романтична съм, но този филмов вид романтика е далеч от мен. По-скоро предпочитам (и се надявам) човекът до мен да разбере какво харесвам и да ме изненадва с това. В това има повече романтика, отколкото в свещите и ваните
    Емоционална ли си? Безумно.
    Традиционалист ли си? По-скоро да, но не съм затворена към новото.
    Защо точно Южна Америка? С какво те привлече? С това, че е далече и че е различно. Аз искам и в Япония. Но повече искам в Южна Америка. И то не мегаполисите в Бразилия, а Перу, Еквадор, нещо такова...
    Казваш, че за да бъде човек завършен/пълноценен като личност той трябва да има семейство. Това семейство от родители, братя, сестри баби и дядовци и домашни любимци ли се състои или от съпруг/а и дечица? ( и разбира домашни животинки) Или и двете? Семейството може да се състои и от приятели. Това са хората, за които си готов да заложиш себе си. За всеки е различно. Моето семейство е много голямо

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //ох, кажи им, че си омъжена за съфорумник, моля те:Д
    Да, но той от доста време не пише тук.
    Иначе този форум е виновен, че ни запозна. Това е и една от причините да не мога да се откажа от него

Град
    София, България
    ИИИИИИИ че сладко! сериозно ли.
    Яяяя,
    кога се запознахте?
    как се запознахте?
    след колко време се оженихте?
    от колко време сте заедно? а от колко време сте женени?
    представи си че децата ви някой ден почнат да пишат тук

Олееее, много ви се радвам още по-готинко ми стана.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Как е да си омъжена жена?
    Чувстваш ли се някак си вързана?
    Кои зодии сте двамата?
    Често ли се карате?
    Много ли се различавате един от друг?
    Имало ли е много сериозни скандали?
    Все още ли си я имате тръпката, както първият ден, в който сте тръгнали?
    Брака променя ли хората? Или по-скоро променя ли отношението ви един към друг?
    Как се реши да се омъжиш? За мен това е нещо сууупер голямо и не знам дали ще има някои, в който ще съм чак толкова сигурна, че да искам да се оженим. ;д
    Лесно доверчива ли си?
    Имаш ли добра преценка за хората?
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на Irti
    Защо е толкова трудно, дружке?
    Обичаш ли котки?
    Сега, ако те видя някъде и ти подаря една котка как ще реагираш?
    Защо трябва понякога да сме горе, а понякога долу?
    Защо трябва вътрешно да се трошим като стъкло?
    И когато ни умре вътрешното аз, силното аз, какво да направим, за да го върнем?
    А самотата не е ли толкова прекрасна, а в същото време толкова глупава?
    Къде да скрием гнева?
    Гледала ли си Роки?
    Страх ли те е?
    В теб спи ли една малка котка?

Град
    Варна
    Значи смяташ че всеки избор, всяка стъпка, всяка глътка въздух която правим в момента, е дело на съдбата? Всеки е написана книга с гореизброените неща, и ние сме безпомощни в променянето и?
    Знаех си, че някой ще ме захапе за това Как да го обясня... Смятам, вярвам, че има някаква предопределеност още с раждането. Някакъв начертан път, да. И мисля, че всички избори, които правим в живота си, съзнателно или не, ни водят точно по него. Има някаква обремененост, но все още не смея да твърдя, че съм го разгадала.
    Ако отговора е да, това не те ли обезпокоява? Не искаш ли да бъдеш свой собствен владетел на това, което ти се случва?
    Всъщност, цялата идея на съдбата е да ни успокоява Много по-лесно е да виниш нещо висше за грешките си, отколкото да признаеш, че сам си виновен. Но за мен, цялата предопределеност не означава, че не си неин владетел. Ти сам избираш ръкавите и пресечките на определения ти път, но в крайна сметка стигаш до там, до където си вървял цял живот.
    Верно ли си омъжена за съфорумнец :Д Дам.
    Не можеш ли да слушаш чалга, и да си велик математист? (е, чак велик не, надявам се разбираш какво имам предвид) О, сигурно можеш да слушаш чалга и да си велик матемаТИК Но чалгата за мен не е само музиката. Това е цялата ценностна система, която поставя външните качества над останалите. И това е грешно. И не се наблюдава нито при метъла, нито при рока.
    Ако чалгата затъпява, то рока, метала и т.н. не затъпяват ли също? Не учат ли на агресия и избухливост?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато четеш форума, мислено вадиш ли си бележки за начинът, по който ще се грижиш и ще възпитаваш твоите деца? Как ще ги накараш да те чувстват повече приятелка, отколкото родител?

Умееш ли да готвиш?

Кои други автори обичаш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    ^_

Можеш ли да си дете?
    Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?
    Имала ли си случай, в който си се запознавала с някой и сте си говорили така, все едно се познавате от години?
    Плачеш ли от щастие?
    За какво последно плака?
    А какво последно те усмихна?
    Когато си имаш бебче, ще махнеш ли котето? :3
    Мислиш ли, че един родител трябва от рано да се погрижи за бъдещето на детето си? Т.е. докато е под 10 годишна възраст да кажем, да го запише на шах/математика/балет/пиано/гимнастика/рисуване/етц, или да го остави само да се 'хване' за нещо и да направи избор?
    Какво мислиш за мен?! ^_
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    ИИИИИИИ че сладко! сериозно ли.
    Яяяя,
    кога се запознахте? На 5 юли 2003 г.
    как се запознахте? На първата изобщо форумна среща.
    след колко време се оженихте? След 5 години.
    от колко време сте заедно? а от колко време сте женени? Заедно сме от 5 години, женени сме от 4. Историята е дълга и объркана
    представи си че децата ви някой ден почнат да пишат тук Мисля, че ще е супер. Форумът може да те научи на много неща, ако умееш да си пресяваш информацията.

Олееее, много ви се радвам още по-готинко ми стана. Не гледай, че заглавието е сбъркано. Нещо се е оплело при пренасянето на платформите.
    http://www.teenproblem.net/a/168-geo...a-v-bylgariya/

Град
    София, България
    О боже, метаматист ли съм писала, идва от mathematics :Д извинявай, решавам задачи, чета поезия, говоря с майка по скайп. блях, много стана.

Мхм, харесваш ми.

Коя част от денонощието ти харесва най-много?
    А през коя част от него се чувстваш най-продуктивна?
    Близка ли си с родителите си?
    А братя и сестри имаш ли?

Голям фен
    курва ли си ?

миришат ли ти краката ?

къде бачкаш сега ?

що тая преди теб си тръгна така бързо и не успях да я питам нищо

Град
    София, България
    Оле, браво!! Много се радвам за вас! Продължавайте все така

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Как е да си омъжена жена? Не се оплаквам.
    Чувстваш ли се някак си вързана? Чувствам се обвързана. Но не и вързана. Бракът не трябва да те ограничава да се развиваш като личност.
    Кои зодии сте двамата? Аз съм Риби, той Водолей.
    Често ли се карате? Почти всеки ден
    Много ли се различавате един от друг? Донякъде. Но споделяме еднакви стремежи.
    Имало ли е много сериозни скандали? Един до момента.
    Все още ли си я имате тръпката, както първият ден, в който сте тръгнали? Да. Прекрасно е да преоткриваш човека всеки ден.
    Брака променя ли хората? Или по-скоро променя ли отношението ви един към друг? Мога да говоря само за себе си. Мен ме промени до толкова, че станах по-отговорна, по-възприемчива и по-толерантна.
    Как се реши да се омъжиш? За мен това е нещо сууупер голямо и не знам дали ще има някои, в който ще съм чак толкова сигурна, че да искам да се оженим. Нямам представа как се реших. Сигурно заради романтичната ми рибешка натура. Просто си реших, че той е човекът, с който искам да живея. Бракът за мен е логичната стъпка, когато двама души са решили да живеят заедно и да създадат дом.
    Лесно доверчива ли си? Повече отколкото ми се иска и често си патя.
    Имаш ли добра преценка за хората?Струва ми се, че не. Прекалено съм доверчива и понякога се обърквам, искам хората да бъдат някакви, а те всъщност не са.

^ Батенце, и аз съм вулгарен, ама се усещай чат-пат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Защо е толкова трудно, дружке? Защото, ако е лесно, няма да е интересно
    Обичаш ли котки? Обожавам ги. Имам такава татуировка
    Сега, ако те видя някъде и ти подаря една котка как ще реагираш? Сигурно дълго ще те обичам.
    Защо трябва понякога да сме горе, а понякога долу? Защото средата е скучна. И е скучно да стоиш дълго на едно място.
    Защо трябва вътрешно да се трошим като стъкло? За да можем да изживеем удоволствието после да се залепим отново.
    И когато ни умре вътрешното аз, силното аз, какво да направим, за да го върнем? "Скъпи Хари, трябва да знаеш, че няма магия в този свят, която може да съживи мъртвите."
    А самотата не е ли толкова прекрасна, а в същото време толкова глупава? Самотата не може да бъде прекрасна. Усамотението от друга страна - може.
    Къде да скрием гнева? В една кутийка на тавана. И трябва да го извадим и да се изправим пред него, когато сме сами.
    Гледала ли си Роки? Само първият.
    Страх ли те е? Всеки ден.
    В теб спи ли една малка котка? Даже примърква от време на време.

Мега фен
    Град
    <3
    лелееееее че прекрасничко и приказно <3 ^____________

*Furious? разкарай се бее, неадекватник
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ^ Батенце, и аз съм вулгарен, ама се усещай чат-пат.
    той страда, защото познавам баща му... и не го нападай, с такъв пример у дома, няма как да бъде друг...

Град
    Варна
    О боже, метаматист ли съм писала, идва от mathematics :Д извинявай, решавам задачи, чета поезия, говоря с майка по скайп. блях, много стана.

Мхм, харесваш ми.

Коя част от денонощието ти харесва най-много? Рано сутринта преди слънцето да се покаже съвсем. Светът мирише на... ново и неупотребявано.
    А през коя част от него се чувстваш най-продуктивна? Межу 9 и 12. После обядвам и между 2 и 4 не ставам за нищо, освен да пиша глупости във форума.
    Близка ли си с родителите си? Много. Майка ми е най-добрата ми приятелка и няма нищо, което да не мога да им споделя.
    А братя и сестри имаш ли? Една сестра, по-малка от мен.

Мега фен
    Град
    <3
    Вземи книгата, която е най-близо до теб, отвори на 34 страница и запиши 5тото изречение.
    4XCOKИ

" Коя част от денонощието ти харесва най-много? Рано сутринта преди слънцето да се покаже съвсем. Светът мирише на... ново и неупотребявано. "

Тогава е най-студено и гадно. Нещо съм се намръзнал.

Град
    София, България
    щом утрото е ново и неупотребявано, мислиш ли че вечерта е стара, изтъркана, мръсна? И все пак, не е ли тогава времето, когато обичаме да се излегнем на диванчето и да си почиваме, гледайки филмче?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    LadyDiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii юхууууу,откога те дебна
    Лесно ли допускаш хора до себе си?
    По-силен от теб ли е човека до теб?
    Какво може да те накара да се усмихнеш в един мрачен и негативен ден?
    Какво смяташ за цитата "Историята се пише от безименните"?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си