.
Отговор в тема
Страница 32 от 69 ПървиПърви ... 2228293031323334353642 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Странен твой навик?
    Да подреждам чорапи. Побърквам се ако не са подредени точно с половинката им
    Мислиш ли че има нещо чаровно във всеки един от нас?
    Да, просто в някои е скрито твърде надълбоко, а не на всеки му се задълбочава да го търси.
    Мислиш ли че всички сме специални и уникални, дори незаменими?
    Всички сме уникални. Няма да се уморя да го повтарям - различаваме се по това как мислим. Няма двама души, които за абсолютно всичко да мислят абсолютно еднакво. Дори това е достатъчно да изпълни условието за уникалност и специалност. А до колко всички сме незаменими... Работата ме научи, че не е хубаво да бъдеш незаменим - така вероятността да те повишат клони към нула
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    cute cat. като шефче. Абсолютен шеф и напоследък ми се струва, че осъзнава какво влияние има върху нас и си ни манипулира както му е кеф.
    иначе не, няма да ровя мнения, просто ми беше инт. виждала ли съм този никнейм.
    Спря да пише редовно някъде към 2004 - когато и двамата ни баннаха от форума После се е появявал, но за кратко.

ходиш ли често на театър, любима театрална постановка?
    Не толкова често, колкото ми се иска. Нямам любима постановка. Но ще ти кажа първата, която ми изниква - Побъркани от любов.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мда, имам въпроЗ.
    Какво мислиш за изневярата?Защо си изневерявала? При какви обстоятелства би простила изневяра,ако разбереш за такава?
    maDamn

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Мда, имам въпроЗ.
    Какво мислиш за изневярата?Мисля, че никой не е застрахован от изкушението. Мисля, че ако държиш на човека до себе си, няма да направиш избор, който да го нарани. Но това не винаги значи да не му изневериш
    Защо си изневерявала? Защото подсъзнателно съм искала да се разделя с този човек и съм се надявала изневярата да ми даде стимул да се изправя пред тази крачка. Мислила съм си (вероятно), че ако постъпя така, няма да имам сили да стоя повече срещу него. А и както казах - никой не е застрахован от изкушението.
    При какви обстоятелства би простила изневяра,ако разбереш за такава? Като всяка романтична наивница, предпочитам да не разбирам. Най-предпочитам да не ми изневеряват, де. Не съм сигурна, че бих ПРОСТИЛА изневярата. Донякъде е възможно да преглътна факта, може би, ако с човека до мен сме изградили нещо, за което истински се струва да се бориш.
    Е, иска ми се, разбира се, да вярвам, че в очите на другия съм незаменима, но пък... незаменими хора няма

Защо да няма незаменими хора?
    Не вярваш ли в сродните души?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Защо да няма незаменими хора?
    Защото хората се променят. Променя се начина, по който виждат света. Ако днес си открила нещо в мен, в светогледа ми и то ти харесва, след 10 година тази моя черта може да се е претопила, да я няма, но ти все още да имаш нужда от нея. И тогава е възможно да я потърсиш другаде. И онова нещо, с което за теб съм била ценна и... незаменима, вече не съществува, нали?
    Не вярваш ли в сродните души?
    Не, не вярвам. Или поне, не вярвам, че за един човек съществува една единствена сродна душа.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Постни някое твое стихотворение/разказк/поема. Каквото и да е било. Нещо твое.
    Как разнообразяваш времето си?
    Как разпускаш? Има хора, които обичат да мързелуват по пижама вкъщи, тъпчейки се с храна, докато други предпочитат да спортуват, да отидат на планина, ау. Ти от кой тип си?
    Владееш ли езика наречен математика?
    Интересуваш ли се от история? Има ли период/война/революция през/от нея, която да те превлича и за която да знаеш всичко/или просто да си се интересувала много?

Мъжкарана ли си? Бунтарка, която живее най-добре самостоятелно, независимо? Или пък си момиченЦЕ, което си пада по розовкото и миличките нещица. (май ще си второто)
    Мислиш ли че мъжкараните/бунтарките могат да бъдат романтични?

Град
    София, България
    Какво за теб представлява/трябва да съдържа едно хубаво стихотворение?
    Искаш ли да живееш до стари, стари старини? Ако отговорът е да - няма ли да ти е тъжно че ще си сбръчкана, и че ще зависиш от останали, че ще си дори в тежест на своите близки? Че ще гледаш как светът те подминава, без дори думичка да обели? Ако отговорът е не - не смяташ ли че имаш някаква сладост и някакво спокойствие в това да си немощна старица? Няма ли да ти е сладко да разказваш приказки на своите внуци или правнуци, да им купуваш бонбони и шоколад, докато ги развеждаш из парка, където лекичко ще ги полюшваш и успокояваш, когато тичат към теб, плачейки че са ужилили коленцата си?

Харесва ли ти да бъдеш жена? Някога искала ли си да бъдеш мъж?
    Какви черти на характера трябва да притежава една жена? А един мъж?
    Мислиш ли че една силна, независима и властна жена трудно би си намерила мъж? Всъщност, тези качества хубави ли са в една жена? Не принедлежат ли повечко на един мъж?

Град
    Варна
    Постни някое твое стихотворение/разказк/поема. Каквото и да е било. Нещо твое.
    Все някой трябва да си тръгне пръв,
    без да поглежда повече назад.
    Да заплаши, че ще замълчи светът.
    Че всеки рай след него би бил ад.
    Да тръшне гневно входната врата.
    Да затвори всички пътища. Напук.
    Всички мостове да срива до земя.
    Всички снимки да гори. Без звук.
    Да опустеят спомени. Без глас.
    Да се напукат и стените. Белите.
    Но този някой няма да съм аз.
    Раздялата понасят само смелите.

Как разнообразяваш времето си?
    Чета, напоследък основно в интернет Слушам музика, гледам филми, излизам на разходка. Обичам да вися по кафетата и да гледам минаващите. Обичайните неща.
    Как разпускаш? Има хора, които обичат да мързелуват по пижама вкъщи, тъпчейки се с храна, докато други предпочитат да спортуват, да отидат на планина, ау. Ти от кой тип си?
    От първия. Предпочитам да съм вкъщи по пижама (може и без да се тъпча с храна), просто да се мотам, да стана късно, да стоя до след обяд по пижама, после да си сложа маратонките и да се разходя някъде. Не съм спортна натура. Мързелива съм.
    Владееш ли езика наречен математика?
    Уви, не. Разбираме се, колкото да се каже, че не ми е съвсем непознат, но не го владея добре. Аз съм по-скоро по хуманитарните науки. Точните никога не са ми се отдавали достатъчно.
    Интересуваш ли се от история? Има ли период/война/революция през/от нея, която да те превлича и за която да знаеш всичко/или просто да си се интересувала много?
    Историята е интересна. Трябва да знаем как сме стигнали до тук. Напоследък чета доста за Втората световна война, но аз съм на периоди. Преди известно време изгризах древногръцката история, после се метнах на Френската революция. Но не мисля, че по някоя тема знам всичко.

Мъжкарана ли си? Бунтарка, която живее най-добре самостоятелно, независимо? Или пък си момиченЦЕ, което си пада по розовкото и миличките нещица. (май ще си второто)
    Хехеее, такова впечатление ли оставям?
    Не живея най-добре самостоятелно, просто защото не обичам да съм сама. Мога да се оправя в живота сама, ако се наложи, но не искам. Чувствам се добре в двойка. Розовкото и миличките неща ме привличат до толкова, до колкото да не кажа, че са ми отвратителни. Не се заобикалям с розови неща, а единственото миличко нещо около мен е котката, но като се има предвид как ме хапе... не е твърде мила.
    Не бих казала, че съм мъжкарана. Но не съм и момиченце

Мислиш ли че мъжкараните/бунтарките могат да бъдат романтични?
    Мисля, че романтиката си лежи във всеки от нас. Друг е въпросът дали искаме да я пуснем на свобода.

Град
    София, България
    Харесва миииии.
    Мхммхмхм.
    Има още един пост въпроси. ^^

Град
    Варна
    Какво за теб представлява/трябва да съдържа едно хубаво стихотворение?
    Забиващ финал И не само това, разбира се. Аз съм фен на строгата рима, не си падам по белите стихове. Но не съм и поетичен критик. За да ме грабне едно стихотворение и за мен да е хубаво, трябва да разбера смисъла му, да го усетя.

Искаш ли да живееш до стари, стари старини? Ако отговорът е да - няма ли да ти е тъжно че ще си сбръчкана, и че ще зависиш от останали, че ще си дори в тежест на своите близки? Че ще гледаш как светът те подминава, без дори думичка да обели? Ако отговорът е не - не смяташ ли че имаш някаква сладост и някакво спокойствие в това да си немощна старица? Няма ли да ти е сладко да разказваш приказки на своите внуци или правнуци, да им купуваш бонбони и шоколад, докато ги развеждаш из парка, където лекичко ще ги полюшваш и успокояваш, когато тичат към теб, плачейки че са ужилили коленцата си?
    Не, не искам да доживея до дълбоки старини, да съм немощна и да тежа на децата си. Искам да ги отгледам, да им помогна с внуците, живот и здраве да видя и правнуци. Не съм алчна за живот, макар и да ме е страх от смъртта.

Харесва ли ти да бъдеш жена? Някога искала ли си да бъдеш мъж?
    Харесва ми. Не съм искала никога да бъда мъж.

Какви черти на характера трябва да притежава една жена? А един мъж?
    Не деля хората толкова на мъже и жени. В смисъл такъв - един ЧОВЕК трябва да бъде силен, упорит, борбен, прощаващ (донякъде поне), общителен. Тези качества трябва да ги има и в двата пола. Твърде много сексизъм наблюдавам напоследък.

Мислиш ли че една силна, независима и властна жена трудно би си намерила мъж? Всъщност, тези качества хубави ли са в една жена? Не принедлежат ли повечко на един мъж?
    Мисля, че ще ѝ е трудно, да. Не защото тези качества принадлежат повече на един мъж, а защото мъжете са си втълпили, че е така. В масовия случай, обикновеният мъж се страхува от силните жени. Ама патриархатът ни е насаждан с поколения. Няма как да бъде иначе. Във всеки случай, ако мъжът е силен и независим, той ще търси за себе си партньор, а не домашна помощница... Но докато има жени, на които им харесва да бъдат слабия пол, ще има и мъже, които да го изискват от тях.

Град
    София, България
    Ша си остана дърта мома 'начи

Сексизъм, да... Както и феминизъм. Четох по-горе че никога не си участвала в благотворителни организации. Ако някой ден ти се отдаде възможност да отидеш примерно в Африка, за да преподаваш английски на малки дечица и да помагаш с каквото можеш (хипотетично казано), би ли го направила?
    Кои езици владееш? А кои си учила? Мислиш ли че всеки език притежава нещо красиво в начинът по който думите звучат, и начинът по който буквичките се извиват/закръглят? Защо мнозинството бяга от екзотичните езици?
    Поезия/книги само на български ли четеш? Ами на английски? Или предпочиташ англ. литература преведена на български?

Град
    Варна
    Ша си остана дърта мома 'начи
    Не мисля. Ти си просто много остра от време на време. Силата и властността не трябва да са придружени от острота. Силната жена не е груба. Дори напротив Ще видиш.

Сексизъм, да... Както и феминизъм. Четох по-горе че никога не си участвала в благотворителни организации. Ако някой ден ти се отдаде възможност да отидеш примерно в Африка, за да преподаваш английски на малки дечица и да помагаш с каквото можеш (хипотетично казано), би ли го направила?
    Зависи. Ако това няма да навреди на моите деца по някакъв начин, сигурно ще го направя. Не че не обичам да помагам. Напротив. Помагам с каквото мога и както мога.

Кои езици владееш? Английски. И испански на някакво не много добро ниво. Пък и не съм го практикувала от гимназията, граматиката съм я изпозабравила.

А кои си учила? Английски, испански и малко немски. Но съвсем малко

Мислиш ли че всеки език притежава нещо красиво в начинът по който думите звучат, и начинът по който буквичките се извиват/закръглят? Защо мнозинството бяга от екзотичните езици?
    Ами да. Много хора считат, например, немският за доста груб език. На мен пък много ми харесва как звучи.
    Кои езици наричаш екзотични? Китайкски, арабски? Вероятно бягат от тях, защото са трудни.

Поезия/книги само на български ли четеш? Ами на английски? Или предпочиташ англ. литература преведена на български?
    О, не. Чета много и на английски. И поезия, и книги.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Циганин, поло и опел ще бъдат смачкани в авто морга, кое би спасила ?
    Имаш възможност да промениш само едно от следните неща, кое би било то - световния глад, световния мир, всички болести
    Би ли се притеснила ако в самолет си до арабин с чалма ?
    Какво мислиш за ЕВРОЗОНАТА !
    Трябва да изпълниш смъртна присъда, на един от следните осъдени - циганин, негър, еврейн, македонец, българин, османец, кой би избрала и защо ?
    n00bs

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Циганин, поло и опел ще бъдат смачкани в авто морга, кое би спасила ?
    Какви са тия ужасни въпроси? Човекът ще спася.
    Имаш възможност да промениш само едно от следните неща, кое би било то - световния глад, световния мир, всички болести
    Световният глад.
    Би ли се притеснила ако в самолет си до арабин с чалма ?
    Не.
    Какво мислиш за ЕВРОЗОНАТА !
    Мисля, че замисълът не е идеално лош, но нещо в пърформънса куца.
    Трябва да изпълниш смъртна присъда, на един от следните осъдени - циганин, негър, еврейн, македонец, българин, османец, кой би избрала и защо ?
    За какво са осъдени?
    Да не съм на конкурс за красота?

Град
    София, България
    Искаш ли да живееш извън България?
    Патриот ли си?
    Нощна птица ли си?
    Съжаляваш ли за някой твой избор или някоя твоя постъпка?
    Би ли искала да промениш нещо в себе си? А в живота си?

Ох, искам да те питам въпроси, ама съм толкова уморена.
    Утре ще измисля нещо интересно.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Добро утро.
    Хич не се разбрахме с последните 2 поста. Заеби.
    Коя твоя черта в характера не харесваш? А в този на мъжа ти? Какво в хората ти е интересно? Кои хора са НАЙ-интересни? Защо? Как започна да пишеш във форума? Какво ще кажеш за образователната ни система? Във варна не мИекат ли много гадно? Можеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Ако не си безпристрастна, не намираш ли това за глупаво? Що на повечето религиозни хора аргументите им са толкова малоумни? Учител си искала да ставаш....защо? Как няма да се побъркаш ако се разправяш с десетки идиоти вски ден и получаваш малко пари за това? Има ли хляб у Бълхарията? Ако можеше, какво би променила в мъжа ти? Ако разбереш, че мъжа ти от години постоянно те следи и изобщо не ти вярва, какво ще направиш? Доверието нужно ли е да съществува една успешна връзка? Всички лъжат, затова къде трябва да е границата ни на доверие към най-близките ни? И как като не разбираш света, това да не е истинско щастие? Колкото повече знаем, толкова по-малко можем да понесем. Какво ти е мнението за мен? Ако ти кажа, че съм гей ще се промени ли? Хомофоб ли си? Защо? Гей парад, да или не? Какво за теб е изневяра? Ревнива ли си? А мъжа ти? А трябва ли? Трябва ли да се съмняваме в реалността? Защо?
    Лека вечер от мен.

П.С При наркоманите за съжаление постоянството не винаги помага.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-28-2012 на 23:56

Град
    София, България
    Добро утро от меня.

Как спа? Помниш ли сънищата си? (няма да питам дали сънуваш, защото е установено че всички сънуваме, просто забравяме сънищата си и факта че изобщо сме сънували) Имаш ли кошмари? Разкажи някой твой кошмар, ако не е прекалено лично.
    Ходиш ли на високи токчета? Смяташ ли че жените които не ходят с тях не са женствени?
    Какво всъщност означава за теб женственост - едни цици и задник? А ти кои тези черти притежаваш?
    Кой ти асцдента? Защо ми се струва че въпреки това рибешко, има нещо земничко в теб?
    Кое е най-неприятното чувство за теб?
    Алергична ли си? Карала ли си шарка? Често ли боледуваш?
    Гледала ли си филма What Dreams May Come? Какво мислиш за него? Има рай? Той състои ли се от всички близки хора, които някога сме загубили? Ти там ли смяташ че ще отидеш? Защо? Защото не си убила или крала? Това са може би най-големи грехове спрямо другите, но какво ще кажеш за изневярата? Ами омразата? Те не трябва ли също да са наказвани с ад?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кокошка и половина снася за ден и половина яйце и половина. Колко яйца ще снесат девет кокошки за девет дни?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Искаш ли да живееш извън България? Нееем, не бих казала. Харесвам си България и упорито искам да вярвам, че тук има начин да живееш добре.

Патриот ли си? Да, в най-тълковния смисъл на думата.

Нощна птица ли си? По-скоро, да.

Съжаляваш ли за някой твой избор или някоя твоя постъпка? Не. Нямам време да съжалявам

Би ли искала да промениш нещо в себе си? А в живота си? Бих искала да бъда малко по-търпелива и малко по-нераздразнителна В живота си? Не. Чувствам се добре.

Ох, искам да те питам въпроси, ама съм толкова уморена.
    Утре ще измисля нещо интересно.
    Добро утро

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Хич не се разбрахме с последните 2 поста. Заеби. Ами, случва се.

Коя твоя черта в характера не харесваш? Нетърпелива съм и лесно паля от дребни неща.
    А в този на мъжа ти? Понякога е ужасно разсеян.
    Какво в хората ти е интересно? Кои хора са НАЙ-интересни? Защо? Всичко в хората ми е интересно - как мислят, как възприемат света, как се справят с него. Най-интересни са ми тинейджърите, за тва и се навъртам във форума. Защото, специално днес, много бързат да пораснат. Интересна ми е борбата им за независимост.
    Как започна да пишеш във форума? Бях на 18 години. Една съученичка ми каза за форума и че било интересно. Влязох да гледам. Needless to say, тогава имаше много по-малко хора и се оформяха доста интересни... спорове и дискусии. Зарибително. Четях известно време, после се регистрирах, взех да се правя на много умна и така
    Какво ще кажеш за образователната ни система? Образователната ни система не е идеално лоша. Аз съм учила по нея, повечето ми връстници са учили по нея. Проблемът ДНЕС е по-скоро в нагласата на децата да учат, в контрола на родителското и учителското тяло. Има много проблеми и това е тема за един дълъг разговор
    Във варна не мИекат ли много гадно? Мьекат. Напоследък се усещам, че и аз съм започнала да мьеча.
    Можеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Мога да съм безпристрастна в оценката си. Имам затруднения, когато трябва да я споделя. Не обичам да наранявам хората, предпочитам да им доставям удоволствие и да им угаждам.
    Ако не си безпристрастна, не намираш ли това за глупаво? Мм, може би е глупаво, обаче не е съвсем неоправдано.
    Що на повечето религиозни хора аргументите им са толкова малоумни? Наистина няма как да ти отговоря. Аз не съм религиозна и не съм съгласна с това, което Църквата проповядва.
    Учител си искала да ставаш....защо? Как няма да се побъркаш ако се разправяш с десетки идиоти вски ден и получаваш малко пари за това? Защото има нещо адски удовлетворително в това. Или поне имаше до преди известно време. А и аз съм даскалско чедо, в кръвта ми е да назидавам.
    Има ли хляб у Бълхарията? Има. Но трябва или да си упорит като магаре, или хлъзгав като змиорка.
    Ако можеше, какво би променила в мъжа ти? Бих се надявала да е по-малко разсеян. Но той и така си е прекрасен
    Ако разбереш, че мъжа ти от години постоянно те следи и изобщо не ти вярва, какво ще направиш? Вероятно ще си поговоря с него. Много е възможно и да поискам да се разделим.
    Доверието нужно ли е да съществува една успешна връзка? Нужно е. Не си говорим за сляпо доверие, нали? Доверието трябва да се изгражда, трябва да се заслужава и трябва да се уважава. Ако аз не се чувствам сигурна да се доверя на мъжа си, защо се мъча да стоя с него? Несигурността убива, способна е да те разруши отвътре, в някои случаи дори подкопава собственото ти самочувствие и самоуважение. Безпредметно е.
    Всички лъжат, затова къде трябва да е границата ни на доверие към най-близките ни? Аз мога да бъда безкрайно доверчива и в същото време много мнителна. Близките (под това разбирам семейство) съм ги допуснала изцяло до себе си, вярвам им и им имам доверие. Същото е и с приятелите ми. Имам много малко истински приятели и с времето сме си доказали един на друг, че заслужаваме да се наричаме приятели. Лъжата трябва да е премерена. Дори с цел да заболи, не трябва да се лъжем, ако това ще нанесе повече вреда. Но съм далеч от мисълта, че трябва абсолютно всичко да бъде споделено.
    И как като не разбираш света, това да не е истинско щастие? Как ако не разбирам света, ще разбирам що е щастие? Виж сега, ти отстрани, понеже разбираш тези понятия, ще ме определиш като щастлива. Но как АЗ ще знам, че съм щастлива, щом нямам база за сравнение? Не, определено мисля, че за щастието е нужно познание. Другото си е просто съществуване.
    Колкото повече знаем, толкова по-малко можем да понесем.
    Какво ти е мнението за мен? Харесва ми как мислиш, макар че ми се струва, че с теб мислим в малко различни плоскости. Което може само да ме радва
    Ако ти кажа, че съм гей ще се промени ли? Не.
    Хомофоб ли си? Защо? Не съм хомофоб. Не виждам с какво изборът ти на сексуален партньор може да те направи по-малко достоен човек.
    Гей парад, да или не? Не. Едно е да си гей, друго е да го афишираш и да очакваш всички да те приемат. Когато съм с теб, аз съм си аз. Какво те интересува като се прибера вкъщи, с кого си лягам? Натрисането на нещата никога не води до нищо добро.
    Какво за теб е изневяра? Предаване на доверието, а както вече ти казах, за мен то е важно. Но не искам да бъда идеалист. Предпочитам да мисля реално, доколкото е възможно. Не искам да ми изневерят и наистина не знам, ако бъда поставена в такава ситуация, как точно ще реагирам. Сигурно бих могла да го приема, но не вярвам, че докрай бих простила.
    Ревнива ли си? Да. Но не само спрямо жени. Понякога искам да бъда поставяна на първо място и искам това да е ясно. Способна съм да ревнувам дори от хобита и работа. Но това е черта, по чието омекотяване работя и струва ми се, успешно
    А мъжа ти? Мисля, че не. Реално, не знам, защото никога не съм допускала да го поставя в ситуация, в която да се изясни това.
    А трябва ли? Ревността е като солта в супата. Ако липсва, супата не е вкусна. Ако е в прекалено голямо количество, не става пък за ядене.
    Трябва ли да се съмняваме в реалността? Защо? Не. Честно казано, личната ми нагласа е, че някои неща просто трябва да се приемат за даденост. От много мислене и съмнения може да пощурееш не на шега.
    Лека вечер от мен.

П.С При наркоманите за съжаление постоянството не винаги помага. Откровено си признавам, отговорих ти на сляпо. Не познавам наркомани и не съм се сблъсквала с това.

Град
    Варна
    Добро утро от меня.
    Добро утро, добро

Как спа? Тази нощ, за разнообразие, непробудно. Последните няколко вечери спя тежко и се будя често, но снощи се наспах добре
    Помниш ли сънищата си? (няма да питам дали сънуваш, защото е установено че всички сънуваме, просто забравяме сънищата си и факта че изобщо сме сънували) Не всички. Но доста често сутрин се събуждам и си мисля каква поредна глупост съм сънувала
    Имаш ли кошмари? Разкажи някой твой кошмар, ако не е прекалено лично. Понякога. Кошмарът, който най-силно се е запечатал в мен е легло, пълно със змии.
    Ходиш ли на високи токчета? Смяташ ли че жените които не ходят с тях не са женствени? Ходя, но не всеки ден. Понякога предпочитам удобството. И не мисля, че женствеността се определя от дрехите, високите токчета и грима. Женствеността е начин на поведение, движение, говорене.
    Какво всъщност означава за теб женственост - едни цици и задник? А ти кои тези черти притежаваш? Ами... имам си и цици и задник Но не, казах ти горе - женствеността е цялостното излъчване на една жена. Това, което тя излъчва около себе си - нежност, финост (има ли изобщо такава дума?). Дори не е нужно да е адски красива, за да бъде женствена. То е в походката, в маниера, в говора.
    Кой ти асцдента? Защо ми се струва че въпреки това рибешко, има нещо земничко в теб? Много правилно си ме усетила. Телец ми е асцендента.
    Кое е най-неприятното чувство за теб? На безпомощност.
    Алергична ли си? Карала ли си шарка? Често ли боледуваш? Не или поне не съм открила все още към какво съм алергична. Карала съм 2 шарки, ама сега не мога да ти кажа какви. Бях много мъничка. Почти всяка зима се тръшвам с настинка, с протекъл нос.
    Гледала ли си филма What Dreams May Come? Какво мислиш за него? Не съм го гледала, но ще го проверя.
    Има рай? Той състои ли се от всички близки хора, които някога сме загубили? Ти там ли смяташ че ще отидеш? Защо? Не знам дали има рай. Изобщо, има ли някой, който със стопроцентова сигурност да може да отговори? Но искам да вярвам, че има. И че близките са там...
    Защото не си убила или крала? Това са църковни канони. Не вярвам в тях.
    Това са може би най-големи грехове спрямо другите, но какво ще кажеш за изневярата? Какво за нея? Изневярата е предаване на доверието. Това грях ли е? Кое изобщо трябва да приемаме за грях? Май ти задавам повече въпроси, отколкото ти давам отговори
    Ами омразата? Омразата не е грях. Тя е самонаказание.
    Те не трябва ли също да са наказвани с ад?Сигурно трябва Когато си изясня какво е рай и ад и как се сдобиваш с пропуск за тях, пак ще ти кажа. Засега отказвам да повярвам в това, което ни учи Църквата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кокошка и половина снася за ден и половина яйце и половина. Колко яйца ще снесат девет кокошки за девет дни?
    ъъъъ... девет?
    сигурно не...
    Последно редактирано от LadyDi : 08-29-2012 на 06:49

Град
    София, България
    Аааа, телец! Мой човек!