- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Имаше и една много готина задачка с едни човекоядци и бели хора, дето трябва да минат от единия бряг на реката до другия, ама ако човекоядците станат повече от белите, било на брега или в лодката, белите ще бъдат изядени. Ама айде няма да я задавам, че ти трябва кибрит, пък не искам да пушиш зарад мен рано сутрин.
Как си празнувате годишнината от запознанството/първия секс/сватбата?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Празнуваме си годишнина от сватбата. Той не може да запомни на коя дата сме се запознали, а аз не мога да се сетя кога за сефте омачкахме чаршафите
Иначе пътуваме. Обикновено гледаме за годишнината да сме някъде извън Варна, обикаляме България за 3-4 дни и така си създаваме много по-добри спомени. Ето, например, когато правихме 3 години от сватбата, бяхме в Рилския манастир. Когато празнувахме първата годишнина, обикаляхме баирите край Пампорово. Тази година мисля да скокнем до Копривщица.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Казваш че не вярваш в съществуването на Ад и Рай. Като няма възмездие след смъртта, а директно ставаме храна за червеите защо тогава да не се отпуснем и да го караме през просото? Да не работим,да убиваме за кеф,да крадем,да лъжем,да изнасилваме и т.н и т.н. и всичко по законите на джунглата.Нали и без това никой няма да ни съди след това.
Наистина ли вярваш че се раждаме,съществуваме и умираме просто за да се разрастнат телата ни и да станем по апетитна хапка за червеите? Това не значи ли че в живота нямам никакъв смисъл и живеем просто в една матрица? Ами че червеите са по на високо в иерархията от нас? Или пък че всичко е една заблуда,от която човек се събужда умирайки?
Вярваш в съдбата.И аз. Но нали всъщност тази съдба трябва да е написана от някоя висша сила.Книга не се пише сама та било то и на живота.Възможно ли е пък в този свят душите ни да са просто на поредният урок в училище.Вярваш ли в бесмъртието на душата?
Хората много ли сме напреднали или само се успокояваме с това?Има ли още много да учим за света около нас?Защо като толкова много знаем и сме на път да успеем да сменяме цялото човешко тяло невроните и мозъка са такава загадка за учените та имат познания за него само около 10%? Защот тогава някои отиричат силата на пророческите сънища,дежавюто и т.н.? Успеха при плацебо ефекта значи ли че с мозъците си може да контролираме реалността,усещанията си,болестите по начина,по който ние желаем само и единствено с мисъл когато се научим да го правим.Имаме ли спосособности,които още не сме открили като телекинеза,паракенеза,теле портиране и т.н?Тялото ни има ли неограничени възможности ако се захвнем само с едно нещо например да вдигаме тежести и го тренираме 500-1000 години?
Защо опитът и развитието се предават през поколенията,но човек държи да се учи от собствените си грешки?
Май каза че имаш по-малка сестра.На колко години е?
Кой по често отстъпва и се извинява при караници между теб и мъжа ти? Ти или той?
Кой комадва повече?
Имаш ли неосъществени мечти? Какви са те?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Имали ли сте толкова жесток скандал/труден период, след/в който да си обмисляла развод?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Честно казано аз, а и може би много други хора ни е страх повече от тази сила,която ще ни съди след смъртта,защото съдът ще е много по-дълъг и продължителен. Предпочитаме да вярваме че всеки ще си получи един ден заслуженото,защото в този свят хората често не си получават заслуженото.Избил хиляди хора,рязал глави,пръсти,ръце крака,уши,убивал невинни хора за пари често и по най-мъчителният начин,гаврил се с животни и деца и накрая...в най-добрият случай получава куршум в главата или даже се припича на Хавайте до дълбока старост.Е, някои умират и доста мъчително от разни разяждащи ги болести,но това не е наказанието на хората.Хората имат различни мнения и в общи линии трудно могат да накажат някои страшно провинил се освен ако не го режат парче по парче или не го накарат да страда по същият начин като жертвите си,но по този начин ще се превърнат и те в такива и както се казва: "Пътят на добрите намерения често води към Ада". А тях кой ще се осмели да накаже в тяхното време на този свят?
Всеки го намира по своя начин,но аз ще ти кажа моя начин на възприятие. Нещо по-голямо и по висше от това да се родиш,да пораснеше,да се радваш,да тъжиш,да обичаш и да имаш несподелени любови,да работиш за да живееш или пък да живееш за да работиш,да ядеш,пиеш и отделяш,да учиш и накрая...да гниеш в някакъв гроб най-често дори не до човека когото си обичал и дотам свършва всичко.Този смисъл за мен е нещо по-голямо.Някаква цел,някаква мисия,която трябва да свършиш на този свят,нещо, с което да направиш така че да се впише в цялата Космическа картина, а не да е просто едно появяване от нищото,живуркане кой както намери около 60-100 години и накрая пак отиване в нищото.Не знам дали ме разбра,но нещо такова имам предвид аз под смисъла.Човешкият живот е твърде кратък за мащабите на Вселената също както еднодневката живее за нашите рабирания точно един ден.Защо живите същества живеят различно време тогава.Някои се размножават доста по-бързо и биологичният им часовник е доста по-бърз, а други обратното.Хората сме горе долу някъде по-средата по този аспект.
Трябва да ти намеря поредицата възможностите на тялото или нещо такова беше да видиш какви неща постигат хората.Неща при,които средно статическият човек ще е умрял още в началото или най-много посредата
Та като съм го подкарал така още няколко въпроса от тоя тип:
Страх ли те е да се опитваш да се интересуваш от тези неща, за които ти говоря за да не те доведат до лудост?
Казват че средностатистическият човек използва 3 до 6% от мозъка си.Считаният за най-умен човек на света Алберт Айщайн е използвал около 13-14% от него и въпреки гениалността си е имало наченки на лудост и някои го смятали за луд.Някои луди ползват около 17% от мозъка си. Как мислиш ти. Дали полудяват от пренатоварването на мозъка си или са си съвсем наред,просто средностатическият човек не може да ги разбере,защото не им е на нивото и предпочита да ги игнорира в себе си? Опитай се да обясниш на някои първокласник директно законите на физиката и висшата математика![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Според теб изневярата повод ли е за развод?
Какво образование имаш?
А мъжът ти?
Ох, тук се проявява твоя май земна черта - скромничка си, simple/humble.
Ах, харесва ми как мислиш, радвам се че си намерила своето спокойствие, което разбира се е най-важното в живота.
Имаше един въпрос преди време в една статия пусната в този форум, кое избираш да бъдеш: загрижен гений или весел глупак?
Може би някои луди. Дори бях чел нещо като разказ как отворили в някаква морга главата на един от великите военачалници и пълководци.Не си спомням кой беше от май беше някои от тези на Русия по-време на големите войни,който имал изключителни успехи в дейността си.И каква била изненадата на учените,които мислели че е много умен и мозъкът му ще е пълен с гънки. Оказало се че има доста по-малко гънки и бил доста по-малък размер от предполагаемото.Тогава довели от лудницата някакъв човек който бил доста неадекватен.Убили го за да видят какво представлява неговият мозък.След като му отоворили главата с изненада забелязали колко по-голям е мозъкът му и с колко повече гънки е и решили да кажат пред обществеността че това е мозъка на пълководеца.Много по въздействащо е като се чете,но много отдавна попадах на него.
За добро или лошо обаче луд не е само епитет.Луд е човек, от който много хора ги е страх.Това е диагноза психичнобоелн. Болест на психиката. Която въпреки че до голяма степен учените не познават се опитват да лекуват с всякакви методи.Тези хора често са опасни за себе си и за околните,защото виждат и усещат неща,които ние не.Например шизофренията е нещо такова.Засега учените много не знаят какво точно е, но го обясняват с факта че границата между сънища и реалност се е размила и човека в някои моменти прави глупости,защото е в реалността пък си мисли че е в сън. Това е малко офтопик като че ли,но мина покрай дефиницията за лудост.
А не мислиш ли че колкото по-малко знае един човек е толкова по-лесен за контролиране,но често е и по щастлив и по малко объркан?
Последно редактирано от Niakoitam : 08-29-2012 на 09:56
Чушкопекът ме пита подобно нещо. Как да ви го обясня. Сигурно е възможно да определиш един човек за по-щастлив, защото е по-малко объркан. От друга страна, дали той би разбрал, че е щастлив, след като не знае какво е да си нещастлив. Не мисля, че може да има пълно щастие без познание. Но от друга страна... какво му пука пък на по-малко знаещият?
Ами не знам дали си гледала Матрицата. Едните избират синьото хапче, а другите червеното.![]()
Притежаваш ли ината присъщ на телците?
Кой асцедент е мъжо ти?
Любим сезон? И как те кара да се чувстваш той?
Удава ли ти се химията? (сравнявам те с майка, която също е риби :Д)
Не си мислила да запишеш медицина? За рибите, както сигурно си чела, казват че медицината им е на сърцето. Майка ми е риби и е искала да става зъболекар, най-добрата ми приятелка е риби и иска да става хирург, а пък една друга приятелка на майка е също риби и е зъболекар. Та, казват че признанието ви е медицината. Тя поражда ли интерес у теб или по скоро се страхуваш от кръв и подобни?
Интересното е, че професията която е най-мила на телците е свързана с икономиката/банките. Знаеш, че телците привличат парите, беден телец няма и те най-добре се чувстват в големи банкови сфери. Май асцедента ти в точно този аспект от живота ти е натежал повечко тук.
Ох, интересно ми е :Д притежаваш черти и на зодията и на асцедента си, които са ясно изразени и видими в характера ти.
Мислила ли си да напишеш книга? На каква тема би била тя?
Какво мислиш привлича вниманието на хората днес? Айде, на тийновете и на хората.
Мислиш ли, че колкото по-глобален става светът, толкова по-ярко се откроява расизма? Не би ли трябвало да е точно обратното?
Какъв език би искала да говориш перфектно?
Аааа, това обяснява що с мъжо ти сте женени. Сладко!
Като си издадеш и публикуваш стихчетата, ми пиши.
Кой ще слагаш на стола?
Здравей!
Ето няколко въпросчета и от мен :
Каза,че незаменими хора няма,но как би се почувствала,ако чуеш тези думи от любимия си?Биха ли те наранили или си свикнала с мисълта,че самата ти не си незаменима?
Как биха се променили отношенията ти с брачния ти партньор,ако той ти изневери?От кое би боляло повече : да ти го каже друг човек или самия той да сподели с теб ?
Казват,че човек търси това,което му липсва у един човек,в друг,по тази логика,при изневяра от страна на мъжа ти,би ли потърсила вина в себе си ?
Какво за теб представлява щастието?
Има ли вечна любов?
Каза,че харесваш испанския,би ли казала дума на испански,която ти допада много?
Гледала ли си/следиш ли El Barco?Ако да,харесва ли ти ?
Чувала ли си за водопадите Игуасу?Искаш ли да ги видиш поне веднъж в живота си?
ПП.Пишеш много хубаво
а това,което каза за разсеяността си е типична черта за Водолеите.Казва ти го Водолей.![]()
Последно редактирано от Kaena Smith : 08-29-2012 на 14:00
^ miminko, благодаря.
Освен калпазанката, имате ли други желания за стола? Искам да сложа някой, който ще ви бъде интересен.