.
Отговор в тема
Страница 39 от 69 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1721
    Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Как би се възползвал, ако имаш шапка невидимка? Бих гледал как жените се къпят. И бих искал да разбера какво правят в кенефа и защо ВИНАГИ в женски кенеф мирише по-гадно от мъжки..
    Има ли нещо, което може така да те увлече, че да забравиш всичко наоколо и да му се отдадеш изцяло? Тренировките.. преди. Когато си в залата си само в нея и друго не съществува.
    Бил ли си на косъм от смъртта? Бил съм един път, ама на лично ще ти разказвам, ако те вълнува.
    Трите ти най-ценни качества...? Доброта, вежливост, комуникация
    Какво мислиш за мен? ;p Честно казано нищо. Не се засягай, ама не съм те чел. Аз не чета никой по принцип. Така да му разглеждам коментарите. По темите кой видя.. това е.

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Кога за последно ходи на цирк ?А на църква ? Като дете. Един път. На църква не ходя.
    Коя е твоята "храна за душата" ? Мотивацията.
    От какво се страхуваш ? Това, че мога да грохна в един момента, а този момент идва все по-често.
    Смяташ ли мечтите са безсмислени ?Това,че са невъзможни,прави ли ги и глупави ? Ами глупаво е, човек. Да седиш и да искаш да идеш някъде. Ти, ако толкова силно искаш ще идеш. Желание има ли.. всичко става. Всичко!
    Какво е "да стигнеш дъното" ? За да стигнеш дъното трябва да можеш да плуваш, за да се върнеш. Не ти трябва да разбираш. Вътрешно обаче е по-кофти да го достигнеш..
    Какво ще направиш,ако една сутрин се събудиш и установиш,че си последния човек на планетата Земя ? Радост, ама временна.
    Кога имаш имен ден ? Познай
    Лудост ли е любовта ? Направо малоумщина.
    Харесваш ли тишината ? Обожавам. Тя е най-ценното, ама където и да идеш.. все ще има някой да я развали. Спокойствието е много важно. Много я харесвам. Много ми допада, ама мъртвешка да е.. смисъл пълна тишина. Даже без щурци или птици. Малко вятър да има. Чак е страшно.
    Опиши един твой ден,ако можеше да летиш. Щях по цял ден да разглеждам какво има в облаците. Щях и да си почивам горе и да си правя майтап с хората по самолетите.
    Последно редактирано от Irti : 08-31-2012 на 19:58

Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко? Омръзнах ли ви, защото гледам, че НЯКОЙ ЩРУДЕЛИ даже не четат.

http://www.youtube.com/watch?v=CVkwdUE3FX0

Пазиме невинните и караме разумно...
    Последно редактирано от Irti : 08-31-2012 на 19:59

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Обаче не съм съгласна с теб, че мечта и цел трябва да са различни неща...

Всяка мечта има потенциала да стане цел, според зависи колко силно я желаеш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Irti а моят отговор на въпрос къде е ?

П.С. А да извинявам се видях си отговорА...окей Друг вЪпрос : ) ъм

Какво би те изплашило до смърт?
    На каква лъжа би повярвал?
    Някой лъгал ли те е досега така че да му се хванеш до шия?
    Обичаш ли мелба със сладолед?
    Ако можеше да направиш едно добро за света , какво щеше да е то?
    Гледал ли си Supernatural. Ако да, какво е мнението ти за него?
    Пиеш ли?
    Пушиш ли?
    Какво ще кажеш за фона на аватаря ми?

Давай сега =))
    Последно редактирано от Al3ksandra : 08-31-2012 на 20:10
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Въпросите на Al3ksandra

1. Аз не продавам на дявола. Той купува от мен на черно.
    Защо пиша, когато никой не чете...

Харесват ли ти въпросите, Irti Давай с отговорите =Р

Мега фен
    Град
    <3
    Чета бее.. така де.. отговорите на мойте въпроси и чат-пат другите, онеЗ явно съм ги пропуснала. :3

Защо 'интимност' е равно задължително на 'секс' бе? :3
    Губиш точки за това с глухарчетата, а за това с вярата ме учуди лекичко.
    Какво е 'красота'? Кое за теб е красиво?
    Сантиментален ли си? Или по-скоро практичен?
    Реалист, оптимист, или песимист? Или някакво чуждо твое състояние?
    Защо пилето пресича пътя?
    Защо хората изпитват злоба?
    Какво мислиш за думичките 'трябва' ; 'заслужава ли си?' ; 'има ли смисъл?'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Irti а моят отговор на въпрос къде е ?

П.С. А да извинявам се видях си отговорА...окей Друг вЪпрос : ) ъм

Какво би те изплашило до смърт? Чак до смърт.. не ми се вярва
    На каква лъжа би повярвал? Лъжите ги усещам, ама с някой майтапи ме пързалят доста, защото има тъпи приятели.. какво да ти кажа.. педали са, защото ме ебават или поне се опитват ама те си знаят, че ги уважам де.. ама са педали!
    Някой лъгал ли те е досега така че да му се хванеш до шия?
    Обичаш ли мелба със сладолед? Отделно са по-хубави
    Ако можеше да направиш едно добро за света , какво щеше да е то? Да даря надежда за всички. Както в стихотворението
    Гледал ли си Supernatural. Ако да, какво е мнението ти за него? Не
    Пиеш ли? Пиех. Отказвам го в момента. Всъщност имам някаква зависимост
    Пушиш ли? И това отказвам. Рядко си срещала такъв пушач..
    Какво ще кажеш за фона на аватаря ми? Природа ми се вижда. Хубаво е щом е на въздух.

Давай сега =))
    Харесват ми. Ти иначе на колко години си?

Предположи.. Радвам се че ти харесват въпросите ми Искаш ли още?

Кое предпочиташ.. планина или море? Защо?
    Кефят ли те бързите скорости?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Чета бее.. така де.. отговорите на мойте въпроси и чат-пат другите, онеЗ явно съм ги пропуснала. :3

Четеш, ама не днес.

Защо 'интимност' е равно задължително на 'секс' бе? :3 А на какво е равна? Ох.. ок. Щрудел заболя ме главата от тебе.Аз не знам.. ако се запознаем.. ти си ебати шемата.. ще ми отърни главата от тебе. Пък , ако те взема за жена.. Боже, Боже.. бъзгам се бе. Ще те отглеждам с любов. ;p Ще го кажа по гей начин. Интимност е да пиеш вино с половинката, която толкова много обичаш, на която толкова много държиш и която псуваш, когато не ти вдига тел. Да се мажете със сметана и да я хабите залудо, да ядете плодове и да се чуди човек в леглото какво правите.. вечеряте или какво? Да й сипеш алкохол в пъпа и да смучеш, смучеш.. бляк. Чак гадно да ти стане.
    Губиш точки за това с глухарчетата, а за това с вярата ме учуди лекичко. Защо те учуди? Глухарчетата са гадни. Като тебе, ма!
    Какво е 'красота'? Кое за теб е красиво? Вътрешното. То е най-важно, ама никой не му дава шанс. Трябва сърцето да ти е много голямо, за да изглеждаш красив и отвън.
    Сантиментален ли си? Или по-скоро практичен? За някой неща да, ама в повечето пъти съм практичен, че е по-удобно
    Реалист, оптимист, или песимист? Или някакво чуждо твое състояние? Реалист. Мразя оптимисти.
    Защо пилето пресича пътя? Защото се чувства само, видяло е други пилета от другата страна и иска да е запознае с тях.
    Защо хората изпитват злоба? Защото са гадни. Деба тая злоба деба. Отново много мога да пиша, ама ми кипва до сълзи
    Какво мислиш за думичките 'трябва' ; 'заслужава ли си?' ; 'има ли смисъл?' Винаги има смисъл. ВИНАГИ! Ама дали си заслужава и трябва да го търсиш е въпросът? Едно нещо няма ли смисъл и замисъл.. то не съществува
    Абе искам да те питам, ама това е напълно сериозен въпрос. Да забравим малко майтапа. Бе, ако се запозная с теб каква партия ще сме? Ти как мислиш? Щот аз все си мисля, че ще е странно-забавно-изнервящо.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абе искам да те питам, ама това е напълно сериозен въпрос. Да забравим малко майтапа. Бе, ако се запозная с теб каква партия ще сме? Ти как мислиш? Щот аз все си мисля, че ще е странно-забавно-изнервящо.
    Ще ти отговори чак като ѝ кажеш коя зодия си, за да сметне съвместимостта на наталните ви карти

бъзикам се.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Веднага ти отговарям.
    Понеже аз съм затворена/срамежлива/задръстена и трудно събличаща душичката си, ще те дразня адски много най-вероятно. Ти също ще ме дразниш на моменти, когато не ти осмисля думите, защото си някакъв земен и циничен, което противоречи на природата ми. Но пък от време на време имам нужда от земност и циничност, така че ако си добър, търпелив и разбран, може би, евентуаааааално да намерим общ език. Ако пък си и лигав и естествен (това май ме отпуска) и не си мисля "абе какво си мисли, омг?!?!?", гризейки си пръстите, може и верно да е забавно. Също така, имам лигав глас (аз самата не го понасям) и доста често говоря за нереални работи, от които няма никакъв смисъл. Например за това каква формичка съм открила в петата плочка на улицата, за това колко е яко слънцето, общо взето все неща, които ме впечатляват, щото понякога се чувствам като дете в увеселителен парк и такива ти неща, които не се харесват на много хора и може би ме намират за досадна и отегчителна, и лигава, та в това число и ти може да се причислиш към тях. Не знам. Абе много зависи от това дали като те дразня, ще ми се подиграваш на мисленето и ще се опитваш да ме сваляш грубо от облаците, защото съм някаква обидчива, когато се подиграват на идеите ми (но пък не се сърдя и не си променям мнението за човека). Всъщност от много работи зависи. Аз съм ужасен събеседник, ако нямаме допирни точки. + това понякога не изпитвам нужда да говоря, обичам тишината и ми е уютно. И дъм... мога да ти надуя главата, опитвайки се да те убедя в моята гледна точка. Голям дразнител съм като се карам на хората за цигарите, за това гледам все повече да си държа устата затворена, щото не искам да се чувствам като досадна закрилница. Мога много да говоря като по тоя начин да се опитвам и себе си да разбера, ама мисля да спра. :3 Друг е въпроса, че едва ли някога шЕ се видим. :о

И интимността не е равна единствено на секс, защото интимно може да е дори присъствието на някой до теб. Може да е много работи.
    И виж... казваш, че си практичен.. това е много хубаво, но аз пък съм адски сантиментална и без да искам се дразня, когато хората не оценяват някакви дребни нещица. (Не казвам, че ти не го правиш, не те знам)

ох
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ще ти отговори чак като ѝ кажеш коя зодия си, за да сметне съвместимостта на наталните ви карти

бъзикам се.

^_ <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Clash/conflict of zodiac signs/personalities

Това за Щрудито и Иртито. Ама за секс ще си напаснете.
    Хаха.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Clash/conflict of zodiac signs/personalities

Това за Щрудито и Иртито. Ама за секс ще си напаснете.
    Хаха.
    Нее, не си го представям. :о

Има хора, от които искам да черпя информация и не би било хубаво да си съсипвам конструкцията от лего с такова нещо. Всмис.. ценно е. Като се замисля наистина има такива хора и гледам на тях като на безполови. Т'ва сигурно е кофти. хахах
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Сетих се въпрос! Породен от това:

на която толкова много държиш и която псуваш, когато не ти вдига тел.
    Какво мислиш, че тези, които зад гърба на половинката си, я обиждат по някакъв начин пред други?
    Ако си говориш с 'твойта' по телефона и нещо ти се разсърди, ама е сред компания от приятелки (или квито и да са хора) и след като ти затвори каже нещо от сорта на: "Тоя моя е голям кретен!", как ще се почувстваш, ако знаеш, че говори така?
    Питам, защото съм чувала подобни неща от момчета от сорта на "леле тая ква е патка", а всъщност става дума за гаджето му..
    Мислиш ли, че е грозно? Ти правиш ли така? (леле звучи май все едно се заяждам, не е така :о)
    И ако ми отговориш с нещо такова: "Хората не знаят какво говорят, когато са ядосани, не го мислят наистина" и т.н., няма да го приема за готин отговор. ^^
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Предположи.. Радвам се че ти харесват въпросите ми Искаш ли още?

Кое предпочиташ.. планина или море? Защо? И двете, ама ако е на море да тръгна с 3-4 бона, за да изкарам добре.. инак не става. Планината ми е по-икономична и по спокойна.
    Кефят ли те бързите скорости? Кефят ме на да ги гледам на съзтезания. Аз да карам бързо не ме радва. 60 до 80-90 е напълно норнална скорост.
    Малка си, нали?

Друг е въпроса, че едва ли някога шЕ се видим. :о
    Не се знае, знай ли се. Писала си, че си от Плевен, а аз по едно време два пъти в седмицата бях там. Тъй, че.. Обичам затворени и срамежливи хора, ама ако ми застеняш за цигарите (иди дойде сега.. отказвам ги), ама по принцип.. ще те направя на нищо

Мани за фигурките в плочките. Пробвай да ги броиш. Да видиш колко ще е те яд, когато си стигнала голямо число и вземеш да го забравиш.. разбираш ли? Аз мога да съм сериозен и вулгарен, ама мога и да съм по-голямо дете от тебе. Това също е красиво. И Всъщност мога да съм по-нежен от повечето двойки тук взети заедно. Просто не искам.
    Последно редактирано от Irti : 09-01-2012 на 05:32

Сетих се въпрос! Породен от това:

Какво мислиш, че тези, които зад гърба на половинката си, я обиждат по някакъв начин пред други? Да я обижда умишлено и да се ебава с другите е много просто. Или пък да сподели някоя нейна тайна и от това да обърнат майтап е тъпо, да. Но в една връзка и момичето и момчето се псуват, когато са ядосани. Който каже, че поне един път не му е минало през главата.. лъже. Съгласен съм в яд да я напсуваш, ама така за спорта.. не. Но е нормално. Коя е тя, че няма да я храня, кой съм аз, че ще ме търпи? Аз нашите съм псувал на моменти..
    Ако си говориш с 'твойта' по телефона и нещо ти се разсърди, ама е сред компания от приятелки (или квито и да са хора) и след като ти затвори каже нещо от сорта на: "Тоя моя е голям кретен!", как ще се почувстваш, ако знаеш, че говори така?Никак. И аз съм го казвал като затворим, ама в повечето пъти ми е на ум.
    Питам, защото съм чувала подобни неща от момчета от сорта на "леле тая ква е патка", а всъщност става дума за гаджето му.. наистина е нормално, Щрудел.
    Мислиш ли, че е грозно? Ти правиш ли така? (леле звучи май все едно се заяждам, не е така :о) Е, май обясних вече в другите два-три въпроса. Грозно е, ако нарочно се напъваш да я храниш без кой знае каква причина.
    И ако ми отговориш с нещо такова: "Хората не знаят какво говорят, когато са ядосани, не го мислят наистина" и т.н., няма да го приема за готин отговор. ^^Хората избухват много и стават нещо безумно, ама тънката граница е, че винаги има кой да те върне два метра назад и да се окопитиш. На мен ми се е случвало аз, ако откача(защото тогава е направо побъркана работа..) мой приятел да ми ръгна една левачка, за да се кротна.

Да отбележа, че попитах нещо. И също така да кажа, че днес имам няколко излизания с буса и не знам кога ще отговарям.

Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко? Омръзнах ли ви, защото гледам, че НЯКОЙ ЩРУДЕЛИ даже не четат.

http://www.youtube.com/watch?v=CVkwdUE3FX0

Пазиме невинните и караме разумно...

Щрудел, сега ще ти представя нещо.

Всяка сутрин си вземам кафе от кафе машината в магазина. В продължение на 6-7г. почти всеки ден се засичам с една жена, която също си взема кафе. Женицата не е нормална. Има някакви отклонения. Няма възможност явно да се къпе и поддържа както нас.. следователно мирише. И е инвалид също така, но за тези години един път не съм пропуснал да предложа помощ и никога не съм отказал, когато ме помоли за нещо. До кафе машината се стига по едни стълбички. Винаги й помагам да слезе и в същото време й държа кафето. Отделно докато кафето стане си говорим някакви кратки/общи неща. Днес например имаше едно бебе с нея. Предполагам внуче. Помогнах на нея и после се върнах да взема бебето. Голям сладур и го щипах по бузите. Мисълта ми, че помагам дори и на такива. Ето това също за мен е красиво. Не деля хора и дори с такива си говоря. От такива случки рано сутрин деня ми тръгва малко по-добре.
    Последно редактирано от Irti : 09-01-2012 на 06:23

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко?
    Няма критерия. Всичко зависи от тебе.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо не искаш да бъдеш нежен?
    Нежен си спрямо непознатите бабета и бебета и какво ли още не на улицата, но отказваш да си нежен спрямо половинката си/приятелката си/ гаджето си ако щеш я наречи? Защо?

Мега фен
    Град
    <3
    Щрудел, сега ще ти представя нещо.

Всяка сутрин си вземам кафе от кафе машината в магазина. В продължение на 6-7г. почти всеки ден се засичам с една жена, която също си взема кафе. Женицата не е нормална. Има някакви отклонения. Няма възможност явно да се къпе и поддържа както нас.. следователно мирише. И е инвалид също така, но за тези години един път не съм пропуснал да предложа помощ и никога не съм отказал, когато ме помоли за нещо. До кафе машината се стига по едни стълбички. Винаги й помагам да слезе и в същото време й държа кафето. Отделно докато кафето стане си говорим някакви кратки/общи неща. Днес например имаше едно бебе с нея. Предполагам внуче. Помогнах на нея и после се върнах да взема бебето. Голям сладур и го щипах по бузите. Мисълта ми, че помагам дори и на такива. Ето това също за мен е красиво. Не деля хора и дори с такива си говоря. От такива случки рано сутрин деня ми тръгва малко по-добре.
    мхмхмхм сладко.. т.е. красиво..

Аз пък помня друга случка в тоя контекст..
    Веднъж се бяхме събрали 4-5-6 човека пред университета и както си говорим, идва един човек.. явно просяк, да иска пари, но започна да ни говори някакви несвързани неща.. и на него му имаше нещо на психиката.. и всички почнаха да се смеят лекичко, аз не знаех как да реагирам, а само едно момче слушаше просяка с интерес и му даде и някакви стотинки.. Което страшно ме впечатли пък..
    Като се замисля обаче.. имам някакви доста странни запознанства с някои хора.. с които не поддържам контакт, но съм ги срещала по странен за мен начин..

О, а ти имал ли си странни запознанства? :3
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си