.
Отговор в тема
Страница 40 от 69 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1721
    Искам и аз

Романтична ли си ?
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Искам и аз

Романтична ли си ?
    Да, тя е най-романтичната жена, която някога съм виждала.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Irti
    Въпросите на DisappointedDreamer

1. Защото съм предпазлив и защото не сте го заслужили (вие жените) от мен. На такива съм попадал, които все се опитват да са коварни и да ме излъжат. Когато се появи точната.. на нея ще дам нежност, уважение и малко от обичам те. Ако въобще се появи.. което трудно ми се вярва.
    2. Защото искам да даря добро и знам, че ще си заслужава. Дори да не ми го върнат. Защото те имат нужна от това някой да помага и да дари надежда, а ти като си имаш всичко от вашите, защото ти трябва и моята помощ? Ще бъде срамота да искаш от всеки по нещо. Защото това бебе тепърва ще израства и ще връзва кокъл, защо да не го погаля, като знам през какво ще минава? Особено тази жена няма много пари.. давал съм й и ще продължа да й давам. Помагал съм на кой ли и като ме питат "Защо се занимаваш? Може да лъжат?" отговарям "Какво ме интересува дали лъжат? На лъжата краката са къси и ще се наместят след време. Аз се чувствам длъжен да му дам и говоря, а не да го разпитвам дали е върто мошенничество." Поне знам, че след време пред Свети Петър ще съм бил топъл човек и ще съм се раздавал докрай, а той ще знае, че винаги заради това нещо СЪМ ЯЛ КУРА! И ще ме пусне към по-добро..

Имал съм, щрудел. Ако си чела вчера, като ходих на язовир се запознах с един пич.. стана бахти лафа. Ей така случайно се заговорихме и то бахти говоренето..

Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Искам и аз

Романтична ли си ?
    Е, не знаех, че съм жена за съжаление, ама явно това е някакъв комплимент предполагам. Мерси..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Какво разбираш под "приятелство"? Кой човек може да ти бъде приятел?
    И един много модерен въпрос
    Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    1. Защото съм предпазлив и защото не сте го заслужили (вие жените) от мен.
    Какво трябва да направи една жена за да го заслужи?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Мерси за отговорите.

Как се събуди днес или какво те събуди?: )
    П.С. Не съм малка На 24. а ти?
    Последно редактирано от Al3ksandra : 09-01-2012 на 10:30
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо... Докато пишех поста се досетих още въпроси. Надявам се , не възразяваш ..

Що за човек си,как би се описал?

Щур, палав, добродушен, мекушав, обичлив, различен, толерантен, галантен, общителен, веселяк - коя или кой от думите те описват най много.. ?
    Мислиш ли че с годините помъдряваш или изглуппваш? ( надявам се, няма да ми се убидиш)
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ето едни доста хубави въпроси. Браво.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Какво разбираш под "приятелство"? Кой човек може да ти бъде приятел? Истински приятел ми е само един човек. Буквално с него сме си деляли закуската, залъка, парите и всичко. Той ми е звънял по всяко време на денонощието и аз на него и сме се виждали, когато ни е тъпо за нещо. Той ме разбира идеално и аз него. Бедно е момчето, но винаги ми е помагало. Аз на него съм дал страшно много. Няма сигурни работи, ама съм сигурен, че ще си останем приятели до старини. Като старец ще има с кой да нарежа лучеца върху вестника и ще има с кой да си пия ракията. Заедно сме яли много бой и много сме бягали, като малки. Заедно сме открили наркотиците и пиенето. Един път-два пъти съм ходил на платен секс и познай с кой ходих? Еми с него. Той ми е отраснал пред очите и ми е минал през ръцете толкова пъти (малко по-малък е от мен). Често се маризиме така за спорта, ама копеленцето е много по-дребно, бързо, слабо на кила и изпито и често ме премята и много здраво удря. Знае, че тупаницата ми е много тежка и като го ударя.. всеки път пада, ама също така знае, че съм по-бавен от него и умело се пази и ударите по-често са в моята глава. После си ходим сини и подути, ама си се смеем. Нищо не се променя. Когато идва в нас казва "Влязох вкъщи."Защото, когато ме е нямало е седял в апарамента с дни и му имам страхотно доверие и никога нищо не е пипал, няма и да пипне. Всъщност той има ключ от моя дом и аз от неговия. Готино, нали? Отделно съм го хранил хиляди пъти. Давал съм му храна за вкъщи, давал съм му пари винаги. А колко хиляди цигари пък съм му давал, за да не си купува. В него съм оставял много пари да ги пази и стотинка не липсва. Укриваме си разни работи и си помагаме. Помагаме си в парите и работата. Това е приятел.

И един много модерен въпрос
    Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена? Вярвам, ама все трябва да си имаш нещо наум. Някак.. жената е по-хитра и може да те изпързаля, ако не внимаваш. А мъжа най-много страда, заради нея. В последно време мъжете са станали по-разнежени, а жените са по-мъжествени.. смисъл не им пука чак толкова за тоя и ония. Има приятелство между мъж и мъж. Между жена и жена има женска злоба, интриги и курвосване/вземане на мъже

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво трябва да направи една жена за да го заслужи?
    Да е коректна срямо мен и спрямо всичко, което прави. Да не лъже и маже. Да ме показва без срам и задни мисли. Да не ми говори едно, а да мисли друго. Да не иска неща от мен, които не искам да дам. И ако иска нежност и обич.. да се научи да готви. Тъй, че дами.. работете по въпроса с кулинарията.

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Мерси за отговорите.

Как се събуди днес или какво те събуди?: ) Някакъв пич, който видно и явно беше прекалил със спирта и ми пееше под балкона, ама как да му се сърдя на тоя добряк, като и аз съм го правил милион пъти?
    П.С. Не съм малка На 24. а ти? Одъртел съм.. мани ме мен.

Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо... Докато пишех поста се досетих още въпроси. Надявам се , не възразяваш ..

Що за човек си,как би се описал? Е много се описвах в темата.. стига толкоз. Трябва да я прочетеш цялата.

Щур, палав, добродушен, мекушав, обичлив, различен, толерантен, галантен, общителен, веселяк - коя или кой от думите те описват най много.. ? Удебелените и другите качества, ама по-рядко
    Мислиш ли че с годините помъдряваш или изглуппваш? ( надявам се, няма да ми се убидиш) Нито едното. С годините... изпростявам.

Град
    Варна
    Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)

Ирти,
    Цитирай Първоначално написано от Irti
    Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена? Вярвам, ама все трябва да си имаш нещо наум. Някак.. жената е по-хитра и може да те изпързаля, ако не внимаваш. А мъжа най-много страда, заради нея.
    Когато си имаш едно наум, това приятелство ли е всъщност? Както сам описа единствения си приятел, това е човек, на кого можеш да имаш доверие за абсолютно всичко (без никакви условности). Значи, ако имаш едно наум към жената (по каквито и да било причини), тя не ти е истинска приятелка, ти никога няма докрай да се разкриеш пред нея. Струва ми се на мен, де.

А коя е най-силната любов?

Котето

Да. Нито една жена не знае всичко за мен. Умишлено пред нея не мога да се разкривам. Аз понякога на мъже, като тоя от язовира съм казвал неща, които инак туко-така няма да кажа. И той на мен каза същите неща. В очите на един мъж виждам искреност. В очите на една жена виждам хитрост. Аз не мога да разбера.. масово ми се е случвало момиче с което съм бил.
    - Защо си унила?
    - Нещо ми е тъпо
    - Защо така
    - Ми не знам

Е как да не знаеш, ма? И по какви ли не въпроси отговора е ''Не знам''.. мъжете не са такива. Да речем си направи някъв преглед с изследвания и я питам какви са? Какво ти има? "Не знам" Е как не знаеш? Значи аз като си ударя коляното знам, защо ме боли, а повечето не знят кога им се пика, кога им се.. и това не са само млади момичета. И дърти има такива. Това е безумна работа. Еми как да се разкривам пред човек, който не знае какво иска? Ама не ми прави вече впечатление.. който е тръгнал и опитал да ви разбере.. откача с времето. Майтапя се.

Детската, защото е много нежна и невинна. Защото още не знаят какво е секс, изневяра, предателство и още не знаят как да се целуват и се държат за ръце. Ама детската любов от онова време.. в детската градина. Аз там си имах една малка любовница беше най-хубавата от всички. Сега я гледам на снимките и преди години ми се стори, че бях я видял в един магазин, ама така и така не отидох да я питам. Не знам защо, ама още ме е яд заеби.

Аз инак мисля довечера да сложа някой друг, че да не ви досаждам повече.

Мега фен
    Град
    <3
    Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо...

( надявам се, няма да ми се убидиш)
    Коя зодия си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не й казвай на тая. Лош човек е. Иска да ти направи магия чрез зодията.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не й казвай на тая. Лош човек е. Иска да ти направи магия чрез зодията.
    4XCOKИ

Този заек е голям пич. Яко ме радва, човече.

Град
    Варна
    В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
    И аз съм любопитна...

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Овен или Риби си,нали ?
    Каза ми да позная,ще стрелям в тъмното : На 27 Декември ли имаш имен ден ?
    Има ли нещо,което не би направил за най-добрия си приятел ?
    Лъжата равна ли е на предателство ?А ти лъгал ли си близките си хора ?
    Прощаваш ли лесно ?А какво не би простил ?
    Доверчив ли си ?Това създавало ли ти е проблеми ?
    Вярваш ли в задгробния живот ?А в прераждането ?
    Радваш ли се,когато виждаш усмихнати лица ?А намръщените физиономии,натъжават ли те ?
    Можеш ли да познаеш дали човек е щастлив само като го погледнеш ?
    Ако се влюбиш много силно,ще се зарадваш или ще се натъжиш ?Защо ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
    И аз съм любопитна...
    хахааа! Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..

Ирти:
    4XCOKИ

стрелец е
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    хахааа! Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..
    Ми кво пък, любопитна съм. Ако иска да ми каже на ЛС...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си