- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Искам и аз![]()
Романтична ли си ?
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Въпросите на DisappointedDreamer
1. Защото съм предпазлив и защото не сте го заслужили (вие жените) от мен. На такива съм попадал, които все се опитват да са коварни и да ме излъжат. Когато се появи точната.. на нея ще дам нежност, уважение и малко от обичам те. Ако въобще се появи.. което трудно ми се вярва.
2. Защото искам да даря добро и знам, че ще си заслужава. Дори да не ми го върнат. Защото те имат нужна от това някой да помага и да дари надежда, а ти като си имаш всичко от вашите, защото ти трябва и моята помощ? Ще бъде срамота да искаш от всеки по нещо. Защото това бебе тепърва ще израства и ще връзва кокъл, защо да не го погаля, като знам през какво ще минава? Особено тази жена няма много пари.. давал съм й и ще продължа да й давам. Помагал съм на кой ли и като ме питат "Защо се занимаваш? Може да лъжат?" отговарям "Какво ме интересува дали лъжат? На лъжата краката са къси и ще се наместят след време. Аз се чувствам длъжен да му дам и говоря, а не да го разпитвам дали е върто мошенничество." Поне знам, че след време пред Свети Петър ще съм бил топъл човек и ще съм се раздавал докрай, а той ще знае, че винаги заради това нещо СЪМ ЯЛ КУРА! И ще ме пусне към по-добро..
Имал съм, щрудел. Ако си чела вчера, като ходих на язовир се запознах с един пич.. стана бахти лафа. Ей така случайно се заговорихме и то бахти говоренето..
Какво разбираш под "приятелство"? Кой човек може да ти бъде приятел?
И един много модерен въпрос
Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мерси за отговорите.
Как се събуди днес или какво те събуди?: )
П.С. Не съм малкаНа 24. а ти?
Последно редактирано от Al3ksandra : 09-01-2012 на 10:30
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо... Докато пишех поста се досетих още въпроси. Надявам се , не възразяваш ..
Що за човек си,как би се описал?
Щур, палав, добродушен, мекушав, обичлив, различен, толерантен, галантен, общителен, веселяк - коя или кой от думите те описват най много.. ?
Мислиш ли че с годините помъдряваш или изглуппваш? ( надявам се, няма да ми се убидиш)
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Да е коректна срямо мен и спрямо всичко, което прави. Да не лъже и маже. Да ме показва без срам и задни мисли. Да не ми говори едно, а да мисли друго. Да не иска неща от мен, които не искам да дам. И ако иска нежност и обич.. да се научи да готви. Тъй, че дами.. работете по въпроса с кулинарията.![]()
Ирти,
Когато си имаш едно наум, това приятелство ли е всъщност? Както сам описа единствения си приятел, това е човек, на кого можеш да имаш доверие за абсолютно всичко (без никакви условности). Значи, ако имаш едно наум към жената (по каквито и да било причини), тя не ти е истинска приятелка, ти никога няма докрай да се разкриеш пред нея. Струва ми се на мен, де.Първоначално написано от Irti
А коя е най-силната любов?
Котето
Да. Нито една жена не знае всичко за мен. Умишлено пред нея не мога да се разкривам. Аз понякога на мъже, като тоя от язовира съм казвал неща, които инак туко-така няма да кажа. И той на мен каза същите неща. В очите на един мъж виждам искреност. В очите на една жена виждам хитрост. Аз не мога да разбера.. масово ми се е случвало момиче с което съм бил.
- Защо си унила?
- Нещо ми е тъпо
- Защо така
- Ми не знам
Е как да не знаеш, ма? И по какви ли не въпроси отговора е ''Не знам''.. мъжете не са такива. Да речем си направи някъв преглед с изследвания и я питам какви са? Какво ти има? "Не знам" Е как не знаеш? Значи аз като си ударя коляното знам, защо ме боли, а повечето не знят кога им се пика, кога им се.. и това не са само млади момичета. И дърти има такива. Това е безумна работа. Еми как да се разкривам пред човек, който не знае какво иска? Ама не ми прави вече впечатление.. който е тръгнал и опитал да ви разбере.. откача с времето.Майтапя се.
Детската, защото е много нежна и невинна. Защото още не знаят какво е секс, изневяра, предателство и още не знаят как да се целуват и се държат за ръце. Ама детската любов от онова време.. в детската градина. Аз там си имах една малка любовницабеше най-хубавата от всички. Сега я гледам на снимките и преди години ми се стори, че бях я видял в един магазин, ама така и така не отидох да я питам. Не знам защо, ама още ме е яд заеби.
Аз инак мисля довечера да сложа някой друг, че да не ви досаждам повече.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не й казвай на тая. Лош човек е. Иска да ти направи магия чрез зодията.
4XCOKИ
В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
И аз съм любопитна...
Овен или Риби си,нали ?
Каза ми да позная,ще стрелям в тъмното : На 27 Декември ли имаш имен ден ?
Има ли нещо,което не би направил за най-добрия си приятел ?
Лъжата равна ли е на предателство ?А ти лъгал ли си близките си хора ?
Прощаваш ли лесно ?А какво не би простил ?
Доверчив ли си ?Това създавало ли ти е проблеми ?
Вярваш ли в задгробния живот ?А в прераждането ?
Радваш ли се,когато виждаш усмихнати лица ?А намръщените физиономии,натъжават ли те ?
Можеш ли да познаеш дали човек е щастлив само като го погледнеш ?
Ако се влюбиш много силно,ще се зарадваш или ще се натъжиш ?Защо ?
4XCOKИ
стрелец е
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride