.
Отговор в тема
Страница 44 от 69 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1721
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оле, ужас Гот.

Мега фен
    А да и понеже разбираш от зодии, би ли прдположила коя зодия съм аз и съответно да оставиш няколко аргумента след себе си та да видя аджеба как ще се спраиш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен
    Защо си така стряскащо странна ? Смяташ ли , че на някого му пука за глупостите ти ?

Родителите притесняват ли се , че имаш сериозни проблеми ?

Защо не ме харесваш и не уважаваш чуждо мнение ?

Кво мислят хората , които те познават на живо за теб ? Или мълчиш през повечето време да не се излагаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Но съм човек, който иска да изживее приказката на живота си.
    Я поясни какво за теб ще е приказката на живота ти ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на draid
    Хммм, мислиш ли че си здраво стъпила на земята ? Или още чакаш рицаря на бял кон и вярваш в приказките ?

Супер фен Аватара на Irti
    Защо името ти е Щрудел?
    Защо се интересуваш толкова кой каква зодия е? Кой те запали по това?
    Честно.. не си правила особено много пъти секс, нали? Не позволяваш и много работи, нали? Де да знам.. така си мисля.
    Ще се видим ли ако ми излезе пак курс до Плевен? Ще бъдеш ли точна и ще дойдеш ли на срещата?
    Защо не пушиш? Не пиеш? И не се друсаш? Особено последното?
    Ти.. добър човек ли си?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Любимите ти филмчета на Дисни? :3
    Любими книги?
    Пиеш ли чай? Обичаш ли чай?
    А топло какао?
    Обичаш ли зимата?
    А есента?
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен
    Леле... ужас

Мега фен
    Понякога замисляла ли си се че не живееш пълноценнен живот, не искам да кажа нищо лошо, просто ти самата казваш, че не обичаш да излизаш да речем по барове, кафенца, кръчменца, не обичаш шумните компании и като цяло повечко хора на едно място или с други думи си домошар и не си много социална личност... та не мислиш ли че докато връстниците ти си живят младините ти си ги пилейш ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Не съм доволен щруделино, не съм доволен...
    Как така не можеш да дадеш точен отговор колко гажИта си имала ? Окей. Да кажем, че отговора се крие в долния ти въпрос.
    И как така нямаш най-кратка връзка, да разбирам ли, че това второто моченце , с което си спала сте още заедно в момента и затова нямаш най-кратка връзка тоест имала си всичко на всичко 2 гаджета и затова си спала с две момчета, като с последно продължавате да сте заедно ? хм добра логика, Уотсън
    И кое му е сложното да кажеш, защо си се разделила с гажито си накратко ?

Ок, ще опитам. Както всяко начало и нашето беше розово, гушкахме се, държахме се за ръчичка, той ми беше първи във всичко, нямахме търпение да се видим. Минаха се два месеца и после всичко това като че ли остана в моята половина на полето.. Имах чувството, че само аз съм все още влюбена.. Омг аз мога да съм вечно влюбена и тръпнеща в очакване с пеперуди в корема и когато не усещам нещо такова от другата страна ми става тъжно... Имаше периоди в които ревах като магаренце заради това, той пък се дразнеше супер много на това, а аз още повече се натъжавах. След около година пък нещата се оправиха, аз с течение на времето не се филмирах толкова като в началото.. След още една година нещата пък се обърнаха и май си разменихме ролите... и с течение на времето все не се докосвахме, все единия беше на едно островче, а другия на друго.. наранявахме се взаимно, преживяхме много работи, пораснахме много, ама много заедно и явно се изчерпахме... От както се разделихме съм го виждала най-много 3 пъти и то случайно... на 'здрасти, как си?'... 'ми прибирам се от работа'... 'ми ок, чао'..
    Като цяло съм благодарна за познанството ни и ще го запомня с нещо хубаво, защото както казах научихме май май много един от друг, пораснахме заедно, а и обичам да извличам хубавото от случващото се.. Cock! за хората, които след дълга връзка казват: "Губих си времето с него/нея..".
    ..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    А да и понеже разбираш от зодии, би ли прдположила коя зодия съм аз и съответно да оставиш няколко аргумента след себе си та да видя аджеба как ще се спраиш
    оххх Аз не разбирам от зодии, аз се интересувам от тях, любопитно ми е. Обичам мистичното, тайнственото, това, което не е научно доказано... всякакви такива неща.
    Нямам представа коя зодия си, залагам на везни/овен/дева/стрелец... може би стрелец.. не знам защо... просто изключвам някои други..
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Колко пръста побираш?

Мега фен Аватара на machoka
    ох, като написа КОК и скрипта ми се активира и ме алармира да посетя тая тема...

Каква си в леглото? Обичаш ли да се се чукаш? Обичаш ли да го поемаш в устичка? По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?

бокерки или прашки?

правила ли си го извън легло?

кои държави искаш да посетиш?

не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?

какво мислиш за мен?

а какво мислиш за себе си?

Мега фен
    С зодиите си зле, телец съм, язък от четери зодии да не познаеш си е направооо...

Ок, изяснихме колко гажита си имала , сега ми кажи от колко време сте със сегашния ти приятел ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-02-2012 на 13:58
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Защо си така стряскащо странна ? Смяташ ли , че на някого му пука за глупостите ти ?
    Не се имам за странна. Ако някой ми каже, че съм странна го приемам или като комплимент, или си мисля, че този Някой не познава достатъчно странни хора.. В повечето случай си мисля точно това. И не, не смятам, че на някого му пука за глупостите ми. Може би на близките ми.

Родителите притесняват ли се , че имаш сериозни проблеми ? Не?

Защо не ме харесваш и не уважаваш чуждо мнение ? О, уважавам чуждото мнение. Не те харесвам, защото говориш глупости и си тесногръд. Мисля, че си и егоистичен, нетолерантен и някак неадекватен. (Не се заяждам, казвам какво мисля.) Всъщност съм попадала на някои твои мнения, в които казваш, че всички жени са курви например. Това не ме дразни, защото съм от женски пол, а защото подобни изказвания са глупави, наистина глупави. Все едно да кажа, че всички мъже са еднакви.

Кво мислят хората , които те познават на живо за теб ? Или мълчиш през повечето време да не се излагаш
    Ми... странното е, но ме намират за интересна, мила, добричка и чаровна.. от което ми става неудобно, защото имам чувството, че ме надценяват и прехвалват... Познавам и момче например, което адски много се дразни на личността ми. ^^ Той е адски земен, немечтателен и груб с всички всъщност... черноглед... и ест както много хора ми казва, че трябва да порасна..
    Относно мълчането... ох... много е относително... Има хора, пред които мога да говоря за неща, колкото да се адаптирам към тях... това обикновено го правя много насила и ми е трудно... Имам приятелка, пред която мога да си говоря свободно за всичко... Имам и познат, който приемам като приятелка хахах и мога да правя същото. Но ако съм в голяма компания се спичам и си мълча. Понякога защото няма какво да кажа, понякога защото не изпитвам нужда да говоря, различно. А и обичам да насоча вниманието си към определен човек, отколкото да се разпокъсам за няколко. Не че е нещо лошо, просто не знам как да се държа. Мога много да говоря на тая тема..
    Има хора с който да ме убиеш, не знам какво да си кажа... има и хора, на които мога да надуя главите с глупости и да си говорим така, сякаш се познаваме от години.. И ми е малко тъпо, защото си нямам много, много близки хора/приятели, а ей така между другото можем да философстваме с някой за разни работи.. ох.. ^^
    ...
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на draid
    Вие разчекнахте момичето. Сигурно вече съжалява, че се е престрашила да седне

Мега фен
    Град
    <3
    Я поясни какво за теб ще е приказката на живота ти ?
    Ох и тук мога да изпадна в ненужни подробности, трябва ли?
    Най-общо казано - искам щастие и спокойствие с човек до мен.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хммм, мислиш ли че си здраво стъпила на земята ? Или още чакаш рицаря на бял кон и вярваш в приказките ?
    Изобщо не съм и никога не съм била на земята...
    И не чакам никого..
    А в приказките ще си вярвам винаги.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Защо името ти е Щрудел? Защото е благозвучно, Ирти.
    Защо се интересуваш толкова кой каква зодия е? Кой те запали по това? Никой не ме е запалвал, интересувам се от много време. Не знам... любопитство.
    Честно.. не си правила особено много пъти секс, нали? Не позволяваш и много работи, нали? Де да знам.. така си мисля. кО речИ!? Аз съм ужасно манипулативна и ако човечето ми е достатъчно търпеливо и с подходящ подход, мога да позволя всичко..
    Ще се видим ли ако ми излезе пак курс до Плевен? Ще бъдеш ли точна и ще дойдеш ли на срещата? А НЗ ...Колкото до точността, аз винаги или закъснявам, или подранявам... 50/50 ^^ Обикновено преди каквито и да е срещи, главата ми се пълни с глупости и съм адски страхлива и колеблива.
    Защо не пушиш? Не пиеш? И не се друсаш? Особено последното? Защото не ми е вкусно. Наистина. И защото уважавам тялото си.
    Ти.. добър човек ли си? Май не... но се старая..
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    охх после ще отговоря на другите, че ставам за мъничко :3
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Irti
    Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл.

Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат?

Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно)

Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал?
    Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли?
    Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш?
    На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де. ама умишлено ли е?
    Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз..
    Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал?
    Много ли те е срам?
    От какво те е страх?
    Супа топки ядеш ли?
    Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан?
    Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите?
    Вашите какви са?
    Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо?
    Баща ти по-голямо говедо ли е от мен?
    Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел.
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
    Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева?
    По-колко кафета пиеш на ден?
    Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Я един въпрос, породен от тоя отговор:
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    знам.. така си мисля. кО речИ!? Аз съм ужасно манипулативна и ако човечето ми е достатъчно търпеливо и с подходящ подход, мога да позволя всичко..
    Манипулативна? Или манипулируема? Ти ли манипулираш хората или те теб?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не смяташ ли, че трябва малко да се промениш - да оставиш тази емоционална, розова част вътре в себе си и да я показваш само на хората, с които си наистина близка и на които имаш доверие, докато показваш една решителна, твърда и дипломатична Щрудел на всички останали?
    Приемаш ли "трябва да пораснеш" за обида?
    Не смяташ ли, че човека който си в момента (твърде емоционален, наивен, сладникъв, розов) не подхожда на една 20 годишна жена?
    Фактът че си лесно манипулируема не говори ли лошо за теб?
    Защо половинката ти трябва (примерно) да те манипулира, за да те накара да пробвате нова поза? (хипотетично говоря).
    Не си ли страшно разочарована от хората около теб? Не ги ли мислиш за прекалено земни, студени и дипломатични?
    Ти къде намираш своето спокойсвие - в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? Повечето хора намират своето спокойствие в земните, реалистични неща.
    Защо не умееш да приемаш вкусовете на другите, които се различават от твоите? Защо смяташ за нужно/уместно да ги обиждаш, щом не са като твоите?
    Приятелите ти от кои зодии са? Често ли вдигат ръце от теб? Дразни ли ги твоята същност?
    Мислиш ли че ще оцелееш в този коварен свят още дълго? Повечето творчески личности са доста емоционални и накрая просто се самоубиват, тъй като не успяват да намерят своето място в света.
    Какъв човек искаш до себе си - такъв като теб, с когото може взаимно да се лигавите, или по скоро коренната противоположност на теб - човек, когото ще те насърчава и подкрепя, ще върши всички "възрастни" неща сам-самичък?
    Смяташ ли че ще бъдеш добра майка?

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Значи, учиш медицина така ли?
    Къде?
    Кога спря да обичаш момчето, с което имаше 4-годишна връзка - докато още бяхте заедно или след това?
    Кога искаш да имаш деца?
    А колко?
    Как приемаш смъртта?
    Работила ли си нещо до сега?
    Ако да какво и кога, за колко време, как беше?
    Има ли нещо, което до сега не си пробвала в секса? Ако да какво?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Любимите ти филмчета на Дисни? :3

Красавицата и звяра
    Дъмбо
    Бамби
    Спящата красавица
    Книга за джунглата
    абе почти всички

Любими книги?

Боен клуб, Приспивна песен, Невидимия изчадия.. все на Чък Поланик. Иначе обожавам и Бърни Кълвача от Том Робинс. Сега ми препоръчаха Ървин Уелш.. Обичам и разказите на Рей Бредбъри. Четох до половината и 'Цветът на магията' на Тери Пратчет, много е готин, не знам защо не я дочетох..

Пиеш ли чай? Обичаш ли чай? Не обичам. Много рядко пия и ако пия - само ментов с лед. Като цяло ми става лошо от топлите напитки.. А чая си е подсладена вода..
    А топло какао? Обичам. <3 Но също студено и с лед.
    Обичаш ли зимата? Не. Т.е.. обичам да гледам как вали сняг и всичко да е в бяло... Не обичам студа. Но е някак уютна.. Обичам есента/пролетта.
    А есента? А баш!
    ..
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си