Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл.
Срамежлива съм... ама пак казвам, много зависи около какви хора съм.. С много близки мога да съм много несрамежлива. Ама трябва да съм много отпусната.
Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат?
Нищо. Т.е. мисля си, че ще съм му скучна. И други глупави мои мисли.
Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно)
ок ^^
Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал?
Не обичам. :3 Т.е. не мога да го ям чист. На пица можИ, ама не до толкова, че да ми се разтяга на 2 метра и да го гоня с уста. :о Обожавам пармезан с царевичка. омг омг <3
Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли?
Май не. Както казах, не обичам деградивните и зли чувства. :3 Както и не обещавам нищо на никой, защото знам, че може и да не го изпълня. Също ако закъснявам за някъде например, няма да се обадя и да кажа: "идвам след 5 мин", а ще кажа: "трябва ми 20 мин/час/или колкото смятам, че трябва" ...защото много често самата аз ако чакам някой и ми каже 'там съм до 5 мин', обикновено ми е ясно, че не е така ^^
Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш?
авввв ще го смачкам от гушкане хахах и ще му нацелувам нацупената муцуна ав авввв хахах
На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де.

ама умишлено ли е?
Не. И аз се чувствам досадна понякога, ама какво имаш предвид?
Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз..
О, ами ще се зарадвам. хахах всмис... не толкова, че си ти... който и друг да е... ще ми стане готино. В 10 клас правихме безплатни прегръдки и... правехме точно това. Гушкахме хората. И беше по моя инициатива всъщност. Същия ден си купихме кадастрони, нарисувахме ги и 20 човека тръгнахме по улиците.. Беше вълнуващо. После миришехме на 'сякви парфюми авв хаха
Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал?
:о А НЗ. Аз гледам на теб като на батко Ирти (все едно да си ми братовчед), от който мога да науча интересни работи. :3 Защо би ме чукал!?!?!?
Много ли те е срам?
Чак много... май има далеч по-срамежливи от мен.. завииииси..
От какво те е страх?
Доста общ въпрос. Май от нищо конкретно. В определени ситуации ме е страх за различни неща.. бла
Супа топки ядеш ли?
Ям :3
Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан?
Не.
Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите?
С майка ми и брат ми.
Вашите какви са?
Прекрасни. Майка ми е консервативна и два пъти по-страхлива и истерична от мен. За което и се караме. Ама не супер сериозно. Баща ми беше прекрасен.
Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо? Баща ми почина, когато бях в 7 клас при катастрофа. Тогава нямах гаЖета и никой не ме закачал, но помня, че когато бях в 4ти клас, събирах някакви стикерчета и си мислех, че някой от даскало ми ги е откраднал и тооооолкова много се ядоса и искаше да се разправя... Много се ядосваше и като плача. Но не по агресивен начин, не беше такъв човек. Просто беше адски грижовен и.. както и да е. Сигурна съм обаче, че ако сега беше тук, щеше супер много да се разбира с човека до мен. Дори мисля, че щяха да си се разбират като приятелчета, защото беше с адски младежки дух, дори като дете и беше супер готин. Искаха да се обръщат към него с 'батко' хахах..
Баща ти по-голямо говедо ли е от мен?
--
Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел.
Добрем.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева?
хм нем
По-колко кафета пиеш на ден?
2, най-много 3, ама аз ги пия като какао с много захар и лед..
Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала? Ами ще ми стане супер криво всъщност... дори да е човек, който не харесвам да кажем..