.
Отговор в тема
Страница 57 от 69 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1721
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нда, списък. Българският ми малко по-малко напуска стените на ума ми. Сорри.
    Втория ми въпрос нямаше нищо общо с градската среда, но мерси че го спомена. Попитах дали някога би искал да се откъснеш от сигурността на гнездото. Мъж на 30 години, живеещ с майка си, само защото не иска да си намери апартамент сам е меко казано глупава гледка. Колкото до финансите - ако назовеш тях причина, поради която не искаш да се местиш, то не беше ли ти този чиито мото е Има ли желание, има и начин?
    Всъщност, не мислиш ли че следващата стъпка, която един зрял възрастен човек трябва да предприеме е намирането на по-хубава работа и след това жилище, а не колекционирането на несекоми? Не ме разбирай погрешно, колекционирането на насекоми е красиво занимание, просто не мисля че жена на твоята възраст би била въодушевена, след като и споменеш че живееш с майка си. Не може ли да комбинираш хобитата с желанията/целите ти?
    Всъщност, какви са ти желанията и целите в следващите да речем 6 години? Къде искаш да бъдеш, с кого?
    Ако не се лъжа, в няколко теми казваш че 22 като възрастово число е прекрасно за брак, деца, етц, а 25 дори би било късно. Защо?
    Казваш че се развиваш със свое темпо. Какво е твоето темпо?
    За теб престъпник е човек, който нарушава закона. Престъпник не може ли да бъде човек, който ограбва чувствата ни? Или разбива сърцата ни? Всъщност, такива хора трябва ли да бъдат поставяни в затвора?
    Опиши ми личността, която искаш да бъдеш. После ми опиши личността, която си. Не говоря откъм външен вид (макар че, ако искаш можеш да добавиш един мускул тук-таме), ами откъм характер, успехи в живота.
    В какво за теб се изразява успеха?
    Откъде е тази дипломатичност, студеност и омраза към розовите очила? От какво е породена? Може ли да бъде променена, ако човек например се влюби, или пък смени средата, в която живее.
    Средата в която живеем оформя характера, вижданията и мненията ни до голяма степен, нали? Но, тази среда в повечето случаи не е ли просто една малка част от целия свят, който съществува? Тази среда не ни ли ограничава по някакъв начин в мисленето ни? Възпрепядства ли ни да мислим извън рамките на приетото?
    В какво за теб се изразява креативността?
    Опиши ми чувството да бъдеш влюбен.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защо си държиш в подписа вид визитна картичка, която едва ли не умолява да ти се обадят/да ти пишат/да те потърси някой?

Самотен ли си? Ако да, защо мислиш, че се получава така? Ако не, кой ти прави компания, когато има нужда от разговор?

НПМГ не те ли запали достатъчно по някоя от специалностите си, че да продължиш да се занимаваш? Тъй де, оттам много рядко излизат хора, които нямат желание за висше пък, ако ще да няма нищо общо с химия/биология/математика/физика или география. Само парите ли са от значение в една професия? А, ако си много добър в нея, няма ли все пак да се справиш с това да преодолееш стереотипа и да си изградиш стабилен живот с нея дори да не е от тези високо перспективните?

От какво се срамуваш? Гордееш ли се с всички избори в живота си?

Имаш ли приятели, твои набори, които вече са се задомили?

Преди с дълга коса повече ли се харесваше? А защо я махна?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Екстази ако си навита да те слагам на стола, ако не си, го поема Валдес.
    Опа, изпуснах влака.
    Ще чакам следващия.

Смяташ ли, че си силен човек? Защо?
    Какво може да те съсипе?
    В какви отношения си с родителите си?
    Кога за последно плака?
    Доминиращ ли си в отношенията си с хората?
    Изброй 5 неща, които искаш да направиш/постигнеш преди да умреш.
    Дай пример за правилно и грешно.
    Какво ти трябва, за да си щастлив?
    Ииии въпросът, който винаги задавам: да обичаш или да бъдеш обичан?

Ако нещо се повтаря, не отговаряй. Не съм чела въпросите на другите.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    С колко оценяваш външността си от 1 до 10?
    На колко години се чувстваш?
    Последно редактирано от Violenza : 09-18-2012 на 17:49
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Какъв фотоапарат имаш? А защо?
    Canon EOS 5D. Защото е бил най-добрия за времето си а в момента, 7 години по късно, все още е на челните места. На мен ми върши точно работата, която искам да бъде свършена. Още една от причините за да съм с точно този апарат е че конкретната бройка, която имам я намерих на супер тънката оферта с една торба подаръци към нея.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нда, списък. Българският ми малко по-малко напуска стените на ума ми. Сорри.
    Втория ми въпрос нямаше нищо общо с градската среда, но мерси че го спомена. Попитах дали някога би искал да се откъснеш от сигурността на гнездото. Мъж на 30 години, живеещ с майка си, само защото не иска да си намери апартамент сам е меко казано глупава гледка. Колкото до финансите - ако назовеш тях причина, поради която не искаш да се местиш, то не беше ли ти този чиито мото е Има ли желание, има и начин?
    Всъщност, не мислиш ли че следващата стъпка, която един зрял възрастен човек трябва да предприеме е намирането на по-хубава работа и след това жилище, а не колекционирането на несекоми? Не ме разбирай погрешно, колекционирането на насекоми е красиво занимание, просто не мисля че жена на твоята възраст би била въодушевена, след като и споменеш че живееш с майка си. Не може ли да комбинираш хобитата с желанията/целите ти?
    Всъщност, какви са ти желанията и целите в следващите да речем 6 години? Къде искаш да бъдеш, с кого?
    Ако не се лъжа, в няколко теми казваш че 22 като възрастово число е прекрасно за брак, деца, етц, а 25 дори би било късно. Защо?
    Казваш че се развиваш със свое темпо. Какво е твоето темпо?
    За теб престъпник е човек, който нарушава закона. Престъпник не може ли да бъде човек, който ограбва чувствата ни? Или разбива сърцата ни? Всъщност, такива хора трябва ли да бъдат поставяни в затвора?
    Опиши ми личността, която искаш да бъдеш. После ми опиши личността, която си. Не говоря откъм външен вид (макар че, ако искаш можеш да добавиш един мускул тук-таме), ами откъм характер, успехи в живота.
    В какво за теб се изразява успеха?
    Откъде е тази дипломатичност, студеност и омраза към розовите очила? От какво е породена? Може ли да бъде променена, ако човек например се влюби, или пък смени средата, в която живее.
    Средата в която живеем оформя характера, вижданията и мненията ни до голяма степен, нали? Но, тази среда в повечето случаи не е ли просто една малка част от целия свят, който съществува? Тази среда не ни ли ограничава по някакъв начин в мисленето ни? Възпрепядства ли ни да мислим извън рамките на приетото?
    В какво за теб се изразява креативността?
    Опиши ми чувството да бъдеш влюбен.
    Да, искам да се изнеса и работя по въпроса. Исках да кажа че в София ще живея под наем. А защо реши че колекционирането на насекоми е основната ми цел? Написал съм в предните ми постове че работя по въпроса с финансите си, и че ще живея в София под наем.

Съвсем честно казано имам идея, която все още не знам как ще изпълня. Искам да построя/наема/развия кафетерия в не-много голям град. Имам идеи и почти готов план как точно да се случи и какво ще бъде менюто. А искам да е в малък град, за да може да се разчуе по лесно. И защото предпочитам да живея далече от шумотевицата на големия град. Иначе женен с две зверчета примерно, в някой по малък град.

За мен брака и връзките като цяло са споделяне и начин да изживееш различни неща заедно с някой. За мен няма смисъл да изживея 100 неща самичък примерно, и след това да се хваля/споделям/разказвам на жена си какво съм праивл едно време. И в същото време с нея да не ни се случва нищо кой знае какво, защото сме около критическата и вече сме се наживели. Да, знам че отидохг в супер краен сценарий. Това е за да бъда разбран по добре. Разбира се брака е много повече от споделяне. За случая съм избрал този негов аспект. 22-24 е идеална възраст, защото все още не са ти се случили кой знае колко много неща, и ти предстоят още доста. На другия човек също.

Моето темпо е непостоянно. Има моменти, в които супер бързо върша всякакви неща и научавам новите тъакива и има моменти, в които съм толкова спрял и без желание за каквото и да е че човек се чуди как още съм жив.

Никъде не съм споменавал закона и юридическата страна на смисъла на думата престъпник. Хората описани от теб не са престъпници, защото вискчо което правят е с ясното съзнание и позволение на отсрещния човек. Никой не оже да ти разбие сърцето или да ти открадне чувствата(каквото и да имаш предвид тук) без да му позволиш. Изобщо в цялата сфера на чувства и емоции нищо не става без твоето позволение. Тези хора не са престъпници. Може би не е много правилно от тяхна страна да действат така, но не бива да бъдат вкарвани в затвора.

На тоя въпрос ще отговоря малко по късно. Обширен е и ще се забавя. Затова отделно специален пост за него.

Успеха е да постигнеш това, което искаш по начина по който искаш като главното и дейно лице си ти. Ако постигнеш каквото искаш, но не по начина, по който искаш това е ксъмет. Ако не си главното или действеното лице ти, то тогава ти си зрител.

Да. Както писах в предния пост, не ни ограничава а по скоро ни дава посоката, в която да се развиваме. Това далеч не означава че не можем да изберем накъде да се разклони нашето развитие. Колкото и да ти е чудно, има летящи риби, нищо че водата не дава перспектива възможност за летене по никакъв начин. Да, пак са риби, като всички останали, само дето летят като птици. Вярно на 15-тина сантиметра над водната повъхност в повечето случаи, но летят. Този прост пример мисля че е доста красноречив за влиянието на средата. Не ни възпрепяТства по никакъв начин, по скоро ни налага начина по който да мсилим за определени неща.

Креативността за мен е да измсилиш 10 различни начини да запалиш огън без участието на кибрит и запалка. Примерно. Креативността е способността да решаваш проблеми по нестандартен начин и/или с ограничени ресурси.

Да си влюбен е като да се се напикаеш в гащите - всички виждат че се държиш странно и че си се напикал. Но само ти усещаш че ти е топличко и не те интересува изобщо какво си мислят другите. Сериозно казано - влюбването дава крила, дава енергия и мощен тласък напред на почти всичко, което можеш. Нещо като силното сутрешно кафе. събужда те изведнъж, силно, рязко и ти дава усещането че си господаря на света. Разбира се от теб зависи дали ще задържиш това състояние до обяд или вечерта, защото действието на кафето по някое време ще спре. По някое време ще спреш да си влюбен и ще почнеш да обичаш. Евентуално. Което е друга бира.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защо си държиш в подписа вид визитна картичка, която едва ли не умолява да ти се обадят/да ти пишат/да те потърси някой?

Самотен ли си? Ако да, защо мислиш, че се получава така? Ако не, кой ти прави компания, когато има нужда от разговор?

НПМГ не те ли запали достатъчно по някоя от специалностите си, че да продължиш да се занимаваш? Тъй де, оттам много рядко излизат хора, които нямат желание за висше пък, ако ще да няма нищо общо с химия/биология/математика/физика или география. Само парите ли са от значение в една професия? А, ако си много добър в нея, няма ли все пак да се справиш с това да преодолееш стереотипа и да си изградиш стабилен живот с нея дори да не е от тези високо перспективните?

От какво се срамуваш? Гордееш ли се с всички избори в живота си?

Имаш ли приятели, твои набори, които вече са се задомили?

Преди с дълга коса повече ли се харесваше? А защо я махна?
    Визитната картичка е започна като упражнение по дизайн. Просто исках да измисля нещо простичко и стилно. После се сетих че мога да го развия и да си направя визитка. А съм я пуснал тук, щото регулярно получавам въпроси на Лс, които питат тия неща. Приеми го като Често Задавани въпроси и отговорите към тях. Писнало ми е да пиша едно и също на разни хора, затова го държа на видно място, за да не се налага да повтарям като папагал. Откакто съм я сложил въпросните досадни Лс-та спряха.

Самотен не. По често ми се случва да съм сам. В повечето случаи Надя е до мен. В смисъл тя почти задължително ще откликне на моята молба независимо каква е. Дали ще е по телефона или ще се видим вече е друга бира, но в 9 от десет случая няма да ми откаже и ще даде всичко от себе си. Друг човек, на когото много държа е Калоян. той в повечето случаи е в Благоевград, защото учи там. Но няма да ме върне. Маги също е до мен, макар и не винаги, когато ми се иска предвид обстоятелствата - един час назад, в Швеция, и само по интернет може да си приказвам с нея. С Плам напоследък доста често се записваме, и тя също е до мен, като имам нужда от разговор.

Не. НПМГ никога не е имало такава роля в живота ми.

Както вече казах - за мен работата е задължение. Работата е избор дотолкова че да си избереш кои умения ще продаваш и на каква цена. На работа си зад маската на длъжност, и в повечето случаи никой не го интересува дали детето ти умира, или можеш да вържеш двата края, или къде живееш. Отиваш там за да правиш определени неща, независимо дали ти харесват или не. Не само парите са от значение. Не ти разбирам точно въпороса но не бих си изградил живота около работата. Не ме интересува колко перспективна е, докато имам сигурност на работното място и в края на месеца ми се превежда определен асума пари за свършената от мен работа. За мен по пъростепенно е сигурността на работното място. Ако съм много добър в нещо, то то ще е част от списъка с неща, които искамм да правя точно както искам без да се съобразявам с някой. Защото ми харесва нещата да стават по моя начин. Работата е източник на ресурси, хобито е превръщането им в изкуство. Обобщено и синтезирано казано.

От нищо. Не винаги се гордея с тоа, което съм направил. Винаги обаче знам защо съм го направил и не съжалявам за изборите си. Не бих ги скрил ако ме попитат.

Да, повече се харесвам с дълга коса. Махнах я, заящоо се изтощава супер бързо, много трудна е за поддържане дълга и просто сметнах че не си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Опа, изпуснах влака.
    Ще чакам следващия.

Смяташ ли, че си силен човек? Защо?
    Какво може да те съсипе?
    В какви отношения си с родителите си?
    Кога за последно плака?
    Доминиращ ли си в отношенията си с хората?
    Изброй 5 неща, които искаш да направиш/постигнеш преди да умреш.
    Дай пример за правилно и грешно.
    Какво ти трябва, за да си щастлив?
    Ииии въпросът, който винаги задавам: да обичаш или да бъдеш обичан?

Ако нещо се повтаря, не отговаряй. Не съм чела въпросите на другите.
    Следващия на стола си ти. От сега ти го казвам.

Да, защото имам висока емоционална стабилност. Защото не се впечатлявам лесно и защото си падам една идея непукист.

Формулата за да бъда съсипан е да се целиш отношенията ми с любимите ми хора. Ако по някакъв начин успееш да ми вмениш вина или отрицателно въздействи или нещо от рода - аз съм свършен.

С майка ми не сме много близки. По мое желание. Тя се опитва, но аз не искам.

Преди около две седмици.

Да. По точния термин е нетърпящ възражения. В не-агресивен смисъл.

Да видя лондонските мъгли, да построя си къща, да създам семейство, да променя коренно някого с негово съгласие и в положителна насока, да оставя ковчеже с ценности на следващото поколение.

Няма правилно и грешно. Има нужно и ненужно.

Усмивка от любим човек, парче шоколад с ягодов пълнеж, убеждението че аз съм разбран правилно, споделенсот и взаимност в отношенията ми с човека, когото обичам.

Така зададен - да бъдеш обичан.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    С колко оценяваш външността си от 1 до 10?
    На колко години се чувстваш?
    4

20

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    В какво вярваш?
    Кой е най-големият ти страх?
    Има ли обществена личност (независимо дали от настоящето, близкото или далечното минало), на която се възхищаваш? Защо?
    Смяташ ли, че има девалвация на интелект и морал сред подрастващите и въобще в обществото (българското)?
    Имаш ли любимо място (тук в България) и кое е то?
    Вярваш ли в космополитизма или по-скоро смяташ, че "камъка си тежи на мястото"? Обоснови се.
    Имаш ли любим автор/произведение/литературен герой?
    Вярвам в това че нищо не е случайно, но и няма предначертан път. Вярвам че всеки получава това за което полага усилия, а не това, което заслужава. Вярвам че някой ден ще ни посетят извънземни официално.

Да бъда разбран неправилно.

Не. Не обичам да се възхищавам на хора. Не защото съм егоист, а защото не смятам че бих могъл да опозная човека за да се възхищавам на личността му. Възхищавам се на черти от характера, на постъпки и действия. Говорим за обществени личности.

Да. Като цяло всичко е леснодостъпно на сравнително ниска цена за стойността си. Това са и причините.

Да, едно място по пътя за Черни Връх, малко встрани от пътеката. Самия черни връх, езерото в моя квартал, морската във Варна. Альоша в пловдив.

Всяка жаба трябва да си знае гьола или както ти си го казал - камъка си тежи на мястото. Не може да си гражданин на света, защото си роден в един коннкретен град. Тръгваш от едно място. Гражданин на света е толкова абсурдно понятие, най-малкото защото ние все още не познаваме целия свят. А и колкото народи и култури има толкова и обяснения защо нещата се случват. Няма начин да си съгласен и да приемаш всички. Примерно де.

Ако се смяташ за гражданин на света всъщност си никой, защото светът не е място, а общност.

Дан Браун, джеймс ролинс. Алиса в Страната на Чудесата. Шерлок холмс, Доктор Хаус

Dr. Gregory House

Повече от фен
    Защо си се писал точно valdesbg

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    бах, как не те мързи да пишеш по толко ..
    Човек с много свободно време

Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    Защо си се писал точно valdesbg
    В първата ми работа имаше един колега, който ми казваше ВалдЕс с ударение на Е-то. Аз малко или много свикнах с това, а бг е защото искам да се знае че съм от България. И защото обикновено е свободно като се регистрирам някъде.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    къде се изгуби ма

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Canon EOS 5D. Защото е бил най-добрия за времето си а в момента, 7 години по късно, все още е на челните места. На мен ми върши точно работата, която искам да бъде свършена. Още една от причините за да съм с точно този апарат е че конкретната бройка, която имам я намерих на супер тънката оферта с една торба подаръци към нея.
    Mark I е малко старичък. Изброй целия си арсенал. Покажи няколко снимки с които се гордееш и обясно защо по-точно.

Според тебе защо не ги мързи хората в тоя форум да четът постове които нямат край

а,а,а,аааааааа, каква кола караш?

Мега фен Аватара на Blab
    защо Алиса?

Супер фен Аватара на Irti
    Спорт?
    Цигари?
    Наркотици?
    Алкохол?
    К*рволя?
    Зимата е хубаво, защото.. ?
    Мачкаш ли го често?
    С какви приятели разполагаш?
    Добър човек ли си?
    Сърцат ли си?
    Какъв път си избрал?
    Лош ли е?
    Обичаш да работиш, а? И ти си як бачкатор, нали?

Град
    В мислите на хората
    Чери - те тука съм бе. Под камъка

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Mark I е малко старичък. Изброй целия си арсенал. Покажи няколко снимки с които се гордееш и обясно защо по-точно.

Според тебе защо не ги мързи хората в тоя форум да четът постове които нямат край

а,а,а,аааааааа, каква кола караш?
    Доста старичък мен ако питаш. 7 години за фотоапарат са много.

Canon EOS 5D
    Sigma 70-300 APO DG MACRO
    Canon EF 35-80 USM
    Grip
    статив
    Hoya CPL 52mm
    Hoya ND8 52mm

Другите неща са продадени.

1. http://imgur.com/a/UUe2D#0

Да се снимат мухи по принцип е доста трудно. Защото не ти дават да се доближиш прекалено. Особено с макро обектив (за незнаещите - голям дебел черен обектив, не си мислете глупости). Конкретно тази снимка ми харесва и се гордея с нея защото е снимана със стария ми апарат (Canon EOS 300D) на ISO 800. Почти не си личи. Трудното в тази снимка беше да се приближа до мухата да я фокусирам като хората и да я снимам така че да не се размаже. Мисля че успях.

2. http://imgur.com/a/UUe2D#1

Тук няма нищо трудно от техническа гледна точка. Идеята беше да направя нещо като портрет на автомобила в леко винтидж стил. Като едновременно запазя класата, която този автомобил притежава. Харесва ми защото изглежда като строг шеф, който няма да търпи мрънканията на служителите си.

3. http://imgur.com/a/UUe2D#2

Тук трудното беше да размажа фона, което ще придаде динамика на снимката без да размазвам автомобилите. Както забелязвате колите са на фокус. Трудно е овладяването на самата техника(казва се панинг). Отделно че с цветовете се получи много хубаво. Да подсилени са, това не са оригиналните.

4. http://imgur.com/a/UUe2D#3

Това е една красива тревиста картинка. Доста време ми беше десктоп. Нищо сложно няма тук. Харесва ми излъчването, което съм уловил.

5. http://imgur.com/a/UUe2D#4

Красиво, все още зелено листо, което се чувства самотно сред всичките си пожълтели и овехтели събратя. Това ми харесва, така си го тълкувам. За мен е силна емоционална снимка.

6. http://imgur.com/a/UUe2D#5

Красив портрет на Мандаринка. Обичам портретите по принцип.

7. http://imgur.com/a/UUe2D#6

Есенна снимка, с хубаво момиче. Портретна отново.

8. http://imgur.com/a/UUe2D#7

Мистично-ориенталска снимка с лек привкус на фентъзи.

9. http://imgur.com/a/UUe2D#8

Този тип снимки ми харесват, защото са забавни и внасят смешна нотка. Не мога да намеря други, подобни, които съм правил.

10. http://imgur.com/a/UUe2D#9

Тук трудното беше че е снимано на тъмно. Където повечето от цветовете стават жълто-кафеви. Исках да хвана движението на водата и да се получи този мек и еднороден ефект. Като добавим и светлините наоколо, мисля че е чудесна реклама на нощна София.

11. http://imgur.com/a/UUe2D#11

На мен ми изглежда сякаш това е паднала падаща звезда. Емоционална снимка, нищо сложно по техническата част.

12. http://imgur.com/a/UUe2D#12

Класическа макроснимка в мой стил. Макар че конкретно тази е по скоро клоусъп. Харесва ми погледа, целеустремеността на орела, непоколебимостта и решителността. Като добавим че е и портретна снимка... за мен това е една от най-добрите ми снимки

13. http://imgur.com/upJae

Това е снимка, която трябва да се гледа в пълен размер. Една от най-добрите ми панорами и също така една от най-трудните за сглобяване. Ще попитате защо. Сглобена е от 36 снимки (3 реда по 12). Фотошоп се затруднява при над 10-тина да напасне снимките така че да изглеждат като в реалността без да криви обектите. Имах точно 10 минути за да измисля, заснема и прегледам панорамата. Което беше другото трудно. Снимано е от Копитото.

Карам Кракомобил Пешеходец

Блаб - защото е първото фенттъзи изобщо. За такова е много добре написано, а и самите авторови идеи ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Спорт?
    Цигари?
    Наркотици?
    Алкохол?
    К*рволя?
    Зимата е хубаво, защото.. ?
    Мачкаш ли го често?
    С какви приятели разполагаш?
    Добър човек ли си?
    Сърцат ли си?
    Какъв път си избрал?
    Лош ли е?
    Обичаш да работиш, а? И ти си як бачкатор, нали?
    Йок.
    Йок.
    Йок.
    Да, за сметка на горните
    Йок.
    ...има сланина с праз и червен пипер
    ...Здрав и бодър организъм.
    Някои са хубави, други са умни, всичките са верни
    Да.
    По скоро не.
    Не много труден, с много възможности за импровизация.
    Не е лош.
    Work smart, not hard.
    Последно редактирано от valdesbg : 09-19-2012 на 14:30

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Irti
    Обърках се.. наркотици вземаш ли или не? И какви, ако друсаш? Колко често?

Град
    В мислите на хората
    Не, не взимам наркотици. Техническа грешка е - изпуснал съм един отговор.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Защо не си в Скайп?

държа да ми се отговори на този екзистенциален въпрос!
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    Щото обръщам трета двулитровка в момента

Това е за granger.

Dr. Gregory House

Нека и аз те питам разни работи.
    Как се справяш с напрежението?
    По какъв начин си се научил да се справяш с него?
    От мненията във форума си оставил впечатлението за човек с твърда позиция. По какъв начин успя да се изградиш до тоя си образ? Тоест кога започна да се изграждаш, как се изгради (с практика, с четене или пък всичко ти е заложено и винаги си бил такъв).
    Как сваляш момичета- с лафчета, вицове, умни приказки или пък нямаш някакви формули.
    Също така вярваш ли в "теорията на стълбата" и това, че жените поставят мъжете в някаква графа.
    http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/...r%20Theory.htm
    Ако имаш възможността да промениш нещо в живота си дотук, какво би било?
    И нещо за фотографията. В момента обмислям закупуването на DSLR-апарат. Би ли ми препоръчал някой модел (до 1000-1200 лева максимум), като нямам конкретно нещо, което смятам да снимам. Днес примерно пейзаж, после някой портрет и т.н.
    Благодаря за отделеното време.

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от dakero Виж мнението
    Нека и аз те питам разни работи.
    Как се справяш с напрежението?
    По какъв начин си се научил да се справяш с него?
    От мненията във форума си оставил впечатлението за човек с твърда позиция. По какъв начин успя да се изградиш до тоя си образ? Тоест кога започна да се изграждаш, как се изгради (с практика, с четене или пък всичко ти е заложено и винаги си бил такъв).
    Как сваляш момичета- с лафчета, вицове, умни приказки или пък нямаш някакви формули.
    Също така вярваш ли в "теорията на стълбата" и това, че жените поставят мъжете в някаква графа.
    http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/...r%20Theory.htm
    Ако имаш възможността да промениш нещо в живота си дотук, какво би било?
    И нещо за фотографията. В момента обмислям закупуването на DSLR-апарат. Би ли ми препоръчал някой модел (до 1000-1200 лева максимум), като нямам конкретно нещо, което смятам да снимам. Днес примерно пейзаж, после някой портрет и т.н.
    Благодаря за отделеното време.
    Падам си леко непукист и не си слагам много неща на сърцето. Човек трудно може да ме изкара от релси. Чуждо ми е притеснението.
    Ами... винаги съм бил такъв, още от много малък.
    Всичко тръгна от раздялата с първата ми приятелка. Бях голямо леке, правих някои глупости, и естествено девойката не беше длъжна да ме търпи. Приключихме по нейна инициатива и аз чак тогава се усетих кво представлявам. Късно беше да си я върна, затова реших че няма да допускам подобни неща отново. И се започна едно размишляване и анализиране на себе си за да видя какво мога и трябва да променя и съответно как. Лесно беше да се променя към това, което искам да бъда. Трудно беше да задържа тая промяна и да я превърна в начин на живот и ежедневие. Синтезирано казано историята ми е класическа. Изгубих най-скъпото си, осъзнах го твърде късно и реших да се променя за да не се случва отново. С много труд и размишления станах това, което съм сега.

Не свалям момичета. Схемата при мен е друга - общувам с тях, намирам общи неща, създавам привличане и нещата се случват. Няма фразички, формули и прочее. Държа се нормално, и действам на едно по дълбоко ниво.

Да, поддръжник съм на теорията на стълбата, много пъти съм пускал линка в тоя форум.

Най-вероятно не бих напуснал работата си в Е-Кард. Това се случи 2009.

В тоя случай бих те посъветвал да НЕ си купуваш DSLR, камо ли пък изобщо фотоапарат за толкова пари. Щом нямаш конкретна идея какво ще снимаш и защо ти трябва DSLR за тая цел... по добре си вземи някой ултразуум за 350 левчета и щракай на воля.

Dr. Gregory House

А защо след тоя себеанализ не стана бройкаджия (поне по мненията ти с такова впечатление останах). Кое те спря от това?
    При тоя процес на опознаване не съществува ли опасност да попаднеш в графа приятели, или можеш да излезеш от тая графа?
    Какво мислиш за секса за една нощ и практикуваш ли го редовно?
    Какви езици знаеш и според теб за колко време може да се научи чужд език на прилично ниво?
    От кого си научил най-много в тоя живот?
    От какво се страхуваш?
    Какви книги четеш?
    Последно редактирано от dakero : 09-21-2012 на 17:03

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ти се чукаше с дриймър нали? Искаш ли повече от френдс уит бенефитс? А някога искал ли си?А тя? Как започна всичко това? Ако не си искам най-подробно да ми обясниш защо не. Как е секса? Най-кофти случката ти по време на секс с нея? А с някого изобщо? На колко го направи за 1-ви път? Най-продължителната ти връзка? Защо приключи? Какво те плаши? Що искаше да седнеш на стола?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чай пиеш ли?
    Кафе?
    Защо шоколад с ягоди?
    Слушаш ли чалга?
    Носиш ли много на алкохол?
    Като се напиеш кво прайш?
    Колко е била нааай-дългата ти връзка?
    Какво мислиш за размяната на партньори?
    Има ли вода на Марс?
    Пушиш ли козче?
    Имем още некое друго въпросче,ама laterz.
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от dakero Виж мнението
    А защо след тоя себеанализ не стана бройкаджия (поне по мненията ти с такова впечатление останах). Кое те спря от това?
    При тоя процес на опознаване не съществува ли опасност да попаднеш в графа приятели, или можеш да излезеш от тая графа?
    Какво мислиш за секса за една нощ и практикуваш ли го редовно?
    Какви езици знаеш и според теб за колко време може да се научи чужд език на прилично ниво?
    От кого си научил най-много в тоя живот?
    От какво се страхуваш?
    Какви книги четеш?
    Ами.. не ми се вижда логично да стана бройкаджия. Никога не ме е кефила фолософията им както и нагласата им за живота.
    Съществува, зависи как си играеш картите. В повечето случаи, да не кажа във всички - френдзоуна е дестинация с еднопосочен билет.
    Не ми допада концепцията.
    Английски и български. Доста относително е, зависи колко усилия положиш. Само от това зависи. Средно за около 6 месеца може да се научи сносно кой да е език.
    Чуждия опит.
    Бездомни кучета.
    Фентъзи с елементи на трилър, научни и научно-популярни.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ти се чукаше с дриймър нали? Искаш ли повече от френдс уит бенефитс? А някога искал ли си?А тя? Как започна всичко това? Ако не си искам най-подробно да ми обясниш защо не. Как е секса? Най-кофти случката ти по време на секс с нея? А с някого изобщо? На колко го направи за 1-ви път? Най-продължителната ти връзка? Защо приключи? Какво те плаши? Що искаше да седнеш на стола?
    Да. Личния ми живот не попада в графа "обществено достояние, така че ще игнорирам въпросите ти, с такава насоченост. По принцип не искам дружки с бонуси. Тъпа ми е концепцията, все едно да караш ферари с 50 по кофти уличка в града. супер много ограничения, а кефа е минимален. Секса е добре по принцип, не се оплаквам. Кофти случки по време на секс нямам. Старая се в тая насока. На 18 за първи път. Почти три години. По взаимно съгласие, и защото мацката отиде да учи в друг град редовно, и щото реши че не сиак да се задомява толкова рано(на по 21 бяхме). Неизвестността, Щото ми е готино да отговарям на въпроси.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Чай пиеш ли?
    Кафе?
    Защо шоколад с ягоди?
    Слушаш ли чалга?
    Носиш ли много на алкохол?
    Като се напиеш кво прайш?
    Колко е била нааай-дългата ти връзка?
    Какво мислиш за размяната на партньори?
    Има ли вода на Марс?
    Пушиш ли козче?
    Имем още некое друго въпросче,ама laterz.
    Пия Лимон с мента, е комбинацията, която най-бързо ме подкупва
    Не особено. Лате най-често ако изобщо пия.
    Щото вкуса е въл;шебен, и щото също като лимона с мента... най-лесно ме предразполага към добросърдечие и готовност за оказване на помощ.
    Йок.
    Нося... ако не мешам - нося
    Философствам, в повечето случаи много отвлечено и дървено Друго нищо.
    Почти 3 години
    Не, мИрси Мойто си е мое, егоист съм.
    Има.
    Случвало се е.
    Горим от нетърпение
    Последно редактирано от valdesbg : 09-21-2012 на 19:54

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на chushkopek
    Значи се кандидатираш да те разпитват, но не отговаряш на лични въпроси? И що тъй?

Валдес. Ясно ни е, че в момента се чувстваш като форумната звездЪ, обаче изглеждаш смешен като се правиш на голямата работа, а реално си никой. Имам предвид да го раздаваш бройкаджия, компютърен спец, а реално да си драскаш на фотошопа и да биеш злобарки. Карай го по-естествено като се самоопределяш. То е ясно, че в интернет всеки лъже, но няма кой да впечатлиш с тея романи.
    Приеми го като градивна критика и не реви. Молим.

Пп: коментара ми е монолог, така, че не си прави труда да ми отговаряш.
    Последно редактирано от aks13v : 09-22-2012 на 11:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си