.
Отговор в тема
Страница 58 от 69 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1721
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Значи се кандидатираш да те разпитват, но не отговаряш на лични въпроси? И що тъй?
    Абсолютно.
    Напълно е безпредметно да четем неща, които вече сме чели милиони пъти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кое качество не харесваш в себе си?
    Имаш ли страхове? От какво?
    Когато ти кажат детство...кой е първия спомен,който изниква в съзнанието ти?
    maDamn

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Значи се кандидатираш да те разпитват, но не отговаряш на лични въпроси? И що тъй?
    Щото не обичам клюкарниците. Тук сме да изразяваме позиция, а не да се интересуваме кой какво на кого и как слага. или поне аз затова съм тук. Ако ми прочетеш поста ще видиш че съм игнорирал точно два въпроса. Дали тя е искала нещо повече от дружки с бонуси и как е почнала цялата работа. По първия въпрос - питай нея, а не мен. По втория - не мисля че моите отношения с бивши или настоящи приятелки интересуват когото и да е от тук. Интересува ви какво съм научил от връзките си, или .. поне така би трябвало. Съжалявам че ви развалям клюкарника. Личния живот се споделя, ако има желание.

Няма никакъв проблем да отговарям на въпроси касаещи мен, мое поведение, мнение, позиция, коментар и т.н. И всичко би било в рамките на нормалното ако не засягаш отношенията ми, било то бивши или настоящи такива, с друг конкретен човек, щото това вече е клюкарник. Ако искам - ще споделя, щом не съм споделил явно е че не искам. По горе обясних защо. Ако си промениш малко въпросите, така че да не включват ДД или друг конкретен човек по какъвто и да е начин ще им отговоря с удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кое качество не харесваш в себе си?
    Имаш ли страхове? От какво?
    Когато ти кажат детство...кой е първия спомен,който изниква в съзнанието ти?
    Липсата на емпатия и съчувствие по принцип. Мога да ги изпитвам, но само с определени хора. Смятам че трябва да се заслужи подобно поведение. което не е далеч от истината, но понякога ми пречи.
    Да, от бездомни кучета, от неизвестното, от това да не бъда разбран правилно. Не обичам да закъснявам, то не е точно страх, ама се сетих и го споменавам.

Как хвърлям камъчета в езерото до нас, докато слънцето пече, а майка ми и баба ми са някъде на пейките зад мен и люпят семки. Бил съм на около 4-5 годинки

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Толко съм била заета с личния си живот през последните месеци, че съм изтървала форумните драми.
    Валдес, ти имаше дооста крайно мнение за връзките с голяма възрастова граница между партньорите, пък сега имаш връзка(пък била и сексуална такава) с момиче, което е по-малко от теб с поне 5 години. Какво те накара да промениш позицията си и да започнеш подобна връзка?

Супер фен Аватара на Irti
    Нема ли да слагаш друг на стола?

anonymous708973
    Guest
    Мераклия си за още един тур ли, колега?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мераклия си за още един тур ли, колега?
    Аз ли, Пантерке?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Толко съм била заета с личния си живот през последните месеци, че съм изтървала форумните драми.
    Валдес, ти имаше дооста крайно мнение за връзките с голяма възрастова граница между партньорите, пък сега имаш връзка(пък била и сексуална такава) с момиче, което е по-малко от теб с поне 5 години. Какво те накара да промениш позицията си и да започнеш подобна връзка?
    Всяко праивло си има изключение, всеки закон си има вратичка, които само потвърждават истиноста му и затвърждават нуждата от съществуването му. Всички си имаме цена, заради която измисляме всевъзможни принципи и правила. Няма друга причина за толкова гръмко и демонстративно деклариране на простичките неща в живота иначе. В моя случай мацката остави достатъчно добро впечатление и се показа като достатъчно сериозна въпреки годините си за да ме накара да сваля гарда и да дам шанс. Не съм си променил позицията, просто сега имам още един пирон на стената на когото да си окачвам разни табелки с лозунги.

И бтв - от известно време вече нямам връзка.

От тук нататък задавайте въпросите на x7aZzy. Потвърдила ми е че ще сяда на стола.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ще гледам да съм редовна.
    Сега имам повече свободно време преди началото на семестъра, но може и понякога да се бавя с отговорите.
    Предупреждавам от сега, че снимки няма да качвам.
    Иначе питайте каквото ви е на сърцето. Не се притеснявам да отговарям.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едва ли някой нормален и възпитан човек би отговорил на толкова цинично и некоректно зададени въпроси. Дразнещо е просто. И наистина изглежда клюкарско.

x7aZzy, не знам защо, но много ви бъркам с NambyPamby (сигурно е заради мацката с червилото в подписа/аватара).

Как се казваш?
    Какво учиш?
    Какво те вдъхновява?
    Смяташ ли се за силна и независима жена?
    Ползвала си си екстази? А други наркотични вещества?
    Welcome to the Jungle...

Наркотици?
    Алкохол?
    Цигари май пушеше?
    Набор?
    Какво мислиш за мен?
    За другите?
    За теб?
    За малкото си пръстче на крака?
    Какви мъже харесваш?
    Ще ми станеш ли жена?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Как се казваш? Гергана
    Какво учиш? Психология
    Какво те вдъхновява? Зависи. Всичко. И нищо.
    На моменти съм. Понякога всяко едно нещо ме грабва. Част от песен. Мелодия. Аромат. Определени думи. Архитектурата на някой жилищен блок.
    Но има дни, когато всичко това ми се струва банално, маловажно, несъществено. Абсолютно всичко и всички са ми глупави, ограничени, фалшиви. Тогава ме вдъхновява болката, страха, напрежението.
    Мисля, че най- силното вдъхновение за мен е стресът. Предизвикателството да правя много неща наведнъж, да не спя, да не ям, да бъда навсякъде и никъде едновременно. Това ме кара да искам да надхвърля възможностите си.

Смяташ ли се за силна и независима жена? Много ги мразя тези определения. Да, силна съм. Не мога да кажа, че съм независима. Всеки е зависим от нещо. От скоро съм самостоятелна и не завися от родителите си. От мъж никога не съм била зависима.
    Ползвала си си екстази? А други наркотични вещества? Да се призная честно, не помня. Имаше период от живота ми, когато постоянно бях под въздействието на някакви наркотични вещества. Имам бегъл спомен, че съм вземала екстази, но ми е малко мътно.
    През експериментаторската фаза (разбирайте тийнейджърските години) съм пробвала горе-долу всичко. Без хероин.
    Това не бих си го причинила.
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Наркотици? В момента не. От година и половина не съм употребявала.
    Алкохол? По принцип да. Не отказвам.
    Но не обичам да се напивам. Колкото за настроение с компания. И без алкохол си правя кефа.
    Иначе държа на пиене.
    Най-обичам уиски и текила. И ром. И коняк.
    Не обичам водка. И вино.
    Абе, пак зависи от виното.

Цигари май пушеше? И през май, и през юни - все си пуша.
    Набор? 92
    Какво мислиш за мен? Радваш. Харесва ми, че си циничен и груб. Не цепиш басма.
    Имаш голямо сърце.

За другите? За другите от форума - повечето не ми правят впечатление. Някои са ми досадни и дразнещи. Някои са на всяка манджа- мерудия. Всички се вземат прекалено на сериозно. Но се срещат и точни потребители.
    За теб? Избягвам да мисля за себе си.
    Като цяло съм егоистична. Мисля, че това най- точно ме определя. Или саркастична.

За малкото си пръстче на крака? На левия или на десния?
    На всички пръсти в момента им е студено.

Какви мъже харесваш? Тези, които ме предизвикват.
    Ще ми станеш ли жена? Не ми прави такива предложения, че не мога да отказвам. ;]
    нткгсн

Психология в (кой университет)?
    Какво те накара да избереш тази специалност?
    Предполагам си първокурсничка (не си тръгнала година по-рано или нещо подобно)?
    Какви езици говориш?
    Коя зодия си?
    Откъде смяташ, че идва тази двойнственост/противоречивост у теб?
    Най-ценното ти качество? Най-голям недостатък?
    От какво се интересуваш по-задълбочено?
    От какво се страхуваш?
    Обичаш ли шоколад?
    Можеш ли да готвиш?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 09-24-2012 на 05:27
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Blab
    what would you attempt to do if you knew you could not fail?
    //лъв с още нещо високомерно (рак, козирог, пхах:Д), въздушно (близнаци), заради жаждата да опита от всичко + още огън (овен/стрелец, лъвът е мързелив), заради нуждата/желанието от постоянна активност/динамика и психологията.
    при желание, можеш да си направиш карта тук и да я споделиш (с мен). благодаря!)

Психология в (кой университет)? Уни Лайпциг, Германия
    Какво те накара да избереш тази специалност? Още от 8 клас исках да следвам психология.
    Нищо конкретно не ме е накарало.
    Винаги съм проявявала интерес към зависимостите (не само наркотичните). Реших, че искам да се занимавам с това по- задълбочено.

Предполагам си първокурсничка (не си тръгнала година по-рано или нещо подобно)? След две седмици почвам третия семестър.
    Какви езици говориш? Английски и немски.
    Коя зодия си? Лъв.
    Откъде смяташ, че идва тази двойнственост/противоречивост у теб? Всеки човек е малко или много противоречив.
    Аз се смятам за целенасочена. Естествено, имам си моментите на несигурност. Но като цяло винаги знам какво искам, рядко съм в противоречие със себе си.

Най-ценното ти качество? Може да се разчита на мен. Когато кажа нещо, гледам да го изпълнявам. Най-голям недостатък? Гордост. Наивност.
    От какво се интересуваш по-задълбочено? Книги. Голямата ми страст е четенето.
    Филми. По едно време исках да ставам режисьор.
    Интересувам се и от още доста неща, но не спадат в графата "задълбочено".

От какво се страхуваш? До скоро много се страхувах от самотата. Но го преодолях.
    Най- големият ми страх е да не загубя някого, на когото държа.

Обичаш ли шоколад? Не. Мразя сладко.
    Можеш ли да готвиш? Въобще. Ако умирам от глад и два дена не съм яла, може би ще успея да си направя сандвич. Но не разчитам на това.
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    what would you attempt to do if you knew you could not fail? Бих написала книга.
    Не ми е мечта, но ми звучи интересно.

//лъв с още нещо високомерно (рак, козирог, пхах:Д), въздушно (близнаци), заради жаждата да опита от всичко + още огън (овен/стрелец, лъвът е мързелив), заради нуждата/желанието от постоянна активност/динамика и психологията.
    при желание, можеш да си направиш карта тук и да я споделиш (с мен). благодаря!)
    http://i814.photobucket.com/albums/z...ps7930157e.gif
    Лъв с асцендент лъв.
    Лъвът не е мързелив.
    Обаче иначе всичко друго, което казват за зодията, е вярно.
    Лъвовете сме егоистични боклуци.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Какво мислиш за егоизма? От какво си зависима ти? На какъв въпрос не би отговорила? Защо започна с наркотиците? Бира пиеш ли? Обичаш ли грозде? Най-дългата ти връзка? Защо приключи? Дефинирай ми любов, за да знам как да си задам въпросите после. Най-гадното нещо което си правила на/спрямо някого? А което са ти правили на теб? Нещо необичайно в секса което харесваш? Защо психология? Какво искаш да работиш? Как е да УЧИШ психология? Човешко качество което ти е най-антипатично? А това което харесваш най-много? Казваш, че харесваш мъже които те предизвикват, след дългогодишна връзка възможно ли е все още човек да те предизвиква? А това всъщност ли искаш? Виждаш ли се като майка? Кога изпита най-голям страх? Опиши ми чувството на отчаяние. Какъв е най-големия ти страх? Carpe diem, какво мислиш? Кажи ми...какво мислиш за мен и на какво се базира това? Аз уважавам ли те? А под/надценявам ли те? Какво мислиш за Хитлер и нацизма като цяло? Опиши ми накратко как ти гледаш на света....И да преключа подобаващо....какво те прави щастлива?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо Германия?
    От какви хора се състои компанията ти?
    Мислиш ли че немския език звучи грубо? Или може би в това се намира чара му?
    Немците студени ли са?

Изморена съм. Ох, ще се върна.

Лесно ли свикна в Германия? Какво ти допада/не ти допада там?
    Липсва ли ти България и смяташ ли да се връщаш и да се установиш тук след като завършиш?
    Сподели нещо повече за книгите - любими автори, заглавия.
    Същото и за филмите - предпочитани заглавия, актьори, режисьори и т.н.
    Какъв филм би режисирала, ако имаше подобна възможност?
    Истинският мъж за теб е? (ако е възможно малко по-подробно)
    А какви вкусове харесваш - люто, солено, кисело?
    Любимо ястие?
    Welcome to the Jungle...

Какво мислиш за егоизма? Двигател на света. Мотив за поведение. Любов на индивида към самия себе си. Да си егоист означава да обичаш себе си. Ако не обичаш себе си, не можеш да обичаш никого.
    Стремеж да станеш самодостатъчен.
    Мога да пиша много по темата. Основното - аз съм егоист и много, ама много си се обичам.

От какво си зависима ти? От цигарите.
    За сега това е единствената ми зависимост.
    Иначе завися от хората, които обичам. Щастието ми малко или много зависи от тяхното.
    Мисля, че ставам зависима от чая. В последната една година пия около 10 на ден.
    Ама много обичам чай!

На какъв въпрос не би отговорила? Пробвай ме.
    Защо започна с наркотиците? Бях изпаднала в дупка, от която исках да изляза. Но не това е начинът.
    Бира пиеш ли? Не.
    Обичаш ли грозде? Не особено.
    Най-дългата ти връзка? Не съм по дългите връзки. Все не се получава. Явно съм сбъркана централно.
    Иначе 5 месеца. Ама с много зор.

Защо приключи? Защото ми каза, че ме обича. Аз се стреснах. Пък и вече не можех да го гледам.
    Дефинирай ми любов, за да знам как да си задам въпросите после. О, любовта е най- най- най- силното чувство. Влюбвала съм се веднъж. Най- хубавото нещо в живота ми. И най- лошото.
    Каквото и да напиша, ще е малко.
    Любовта те кара да се докоснеш до безсмъртието.

Най-гадното нещо което си правила на/спрямо някого? Много гадни неща съм правила.
    Сещам се веднъж един "приятел" се беше прибрал от чужбина за три дена и поиска да се видим. Накратко - глупакът похарчи близо 500 лева за всякакви възможни "забавления", накрая реши, че ще му се отвори парашутът и нае хотелска стая. А аз го оставих с пръст в устата и се прибрах. Ох, много гадно трябва да се е почувствал.
    Иначе обичайните драми - да се забивам с гаджетата на приятелки, да флиртувам с мъже, с които не трябва, да залъгвам и да давам празни надежди. Това се случваше доста често.
    За протокола - въобще не се гордея с нещата, което съм правила. Сега не съм такава. Поне се опитвам.
    Толкова хора съм използвала и наранила. Не е хубаво.

А което са ти правили на теб? Имах една приятелка, с която бяхме много близки. Проблемът беше, че ходеше с най- добрият ми приятел. И винаги се съмняваше, че има нещо между нас. Веднъж отидох на гости на най- добрия си приятел в София. И двамата решихме да не казваме на приятелката му, защото тя щеше да полудее. Естествено, тя разбра. И супер се скарахме. Най- много ме заболя от това, че не ми е имала доверие. Но я разбирам.
    Нещо необичайно в секса което харесваш? Обичам да ме душат.
    Защо психология? От малка знаех, че искам да се занимавам с хора. В училище бях много добра по литература. Филология не ми се записваше, затова се ориентирах към психология.
    Отваря много възможности.

Какво искаш да работиш? Още ми е рано да мисля за това. Искам да работя нещо, свързано със специалността ми. Може би в психиатрия или наркокомуна.
    Или като психолог консултант към полицията.

Как е да УЧИШ психология? Интересно. Понякога не толкова. Не е трудно, но не е и лесно. Всичко зависи от мотивацията.
    Човешко качество което ти е най-антипатично? Завистта.
    А това което харесваш най-много? Безкористността.
    Казваш, че харесваш мъже които те предизвикват, след дългогодишна връзка възможно ли е все още човек да те предизвиква? Има хора, които са способни да ме предизвикват всеки ден. Иначе не знам, не съм била в дългогодишна връзка.
    А това всъщност ли искаш? Да. Искам до себе си човек, който може да ме накара да се боря.
    Виждаш ли се като майка? Защо не. Не съм мислила по въпроса, но сякаш ставам.
    Кога изпита най-голям страх? Когато видях в какво се е превърнала сестра ми. След години лечение, пак се е върнала към старите навици. Тогава осъзнах, че съм безсилна да помогна на човек, когото обичам.
    Опиши ми чувството на отчаяние. Безпомощност. Мълчание. Страдание. Тъга. Безсилие.
    Какъв е най-големия ти страх? Отговарях вече. Смърт на близък.
    Carpe diem, какво мислиш? Мисля, че човек живее заради миговете, които си струват да бъдат уловени. Струва си да живееш години заради един единствен миг.
    Кажи ми... какво мислиш за мен и на какво се базира това? Мисля, че си буден, но заблуден. Любопитен си, активен, търсещ, на моменти прекалено вглъбен и анализиращ. Мнението ми за теб се базира на постовете ти, които съм чела.
    Аз уважавам ли те? Слабо ме вълнува.
    Ако ме уважаваш - добре за теб. Ако не - пак е добре за теб.

А под/надценявам ли те? Не мога да преценя. Трудно е да кажа при положение, че си общуваме само тук.
    Какво мислиш за Хитлер и нацизма като цяло? Не ми се пишат празни приказки. Хитлер е диктатор. Като всеки такъв е страдал от god complex. Не ми е интересен. Нацизмът също.
    Цялата история е черно петно за човечеството.

Опиши ми накратко как ти гледаш на света.... Обичам го. С всеки дъх, всяко действие, всяка мисъл.
    Осъзнавам, че животът ми на този свят е дар. И го ценя.
    През повечето време, де.

И да преключа подобаващо.... какво те прави щастлива? Утрото, дъждът, небето, хората. Това, че дишам. Че съм жива. Че съм обичана. Нужна, желана, запомняна.
    Ох, уморително било на този стол.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    chushkopek, разочарована съм
    Мислех, че пак ще питаш за циганите, Хитлер и мен...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо Германия? Колебаех се между Германия и Англия. Реших Германия, защото имах немска езикова диплома. Все за нещо трябваше да я ползвам.
    От какви хора се състои компанията ти? Тук, в Германия, се събирам главно с момчета. Всъщност единственото момиче е приятелка, с която дойдохме заедно тук. Все купонджии са повечето. Бъдещи икономисти, физици, един инженер, музикант и докторка. Нямам много познати българи. Но не ми е зле. Иначе компания като компания - хора, на които разчитам и те на мен.
    Мислиш ли че немския език звучи грубо? Или може би в това се намира чара му? Никакъв чар няма в този език. Никога не съм го харесвала.
    Само Рамщайн държат положението.

Немците студени ли са? В никакъв случай. Много са мили, дружелюбни, *още десет подобни клишета*...
    Хора като хора - има и боклуци, но повечето са точни.
    Никога не са ми отказвали помощ.

Изморена съм. Ох, ще се върна.
    Ще те чакам. ;]

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Интересна си ми, искам да те питам нещо, ама не ме интересува нещо конкретно, а само искам да ти чета отговорите. Fuck.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Само 3 въпроса, че ми е малко рано още.

Как се измъкна от наркотиците? Каква дупка трябваше да запълваш с тях?
    Когато ме "описваше", какво имаш предвид под "заблуден"?

Лесно ли свикна в Германия? Да, сравнително лесно. Като знаеш езика, останалото си идва на мястото.
    Какво ти допада/не ти допада там? Допадат ми редът, чистотата, подредеността. Харесва ми, че хората през по- голямата част от времето са усмихнати. Градският транспорт, общежитията, факултетът, кампусът, библиотеката, столът - нямам оплаквания.
    В заведенията може да се плаща отделно (винаги питат "zusammen oder getrennt?") - не е като в БГ, където сервитьорките все нямат да ти върнат и десет човека се чудят как да оправят сметката.
    Не ми харесва, че няма денонощни магазини. Както и че в целия град има само един отворен магазин в неделя, от 12.00 до 18.00 (естествено, на 40 мин. път с трамвая). Вече свикнах, но първите няколко месеца ми беше трудно. Хората си пазаруват например веднъж в седмицата за цяла седмица напред. Аз не мога така - ако ми се прияде нещо, отивам до магазина. Не мога предварително да знам какво ще ми се яде в неделя, за Бога.
    Не ми харесват цените на алкохола и цигарите.
    Не ми харесва, че летището в Дортмунд затваря от 00.00 до 03.30! Никога не бях чувала за летище, което не е денонощно. Но явно винаги има първи път.

Липсва ли ти България и смяташ ли да се връщаш и да се установиш тук след като завършиш? Ще излъжа, ако кажа, че не ми липсва. Липсват ми приятелите и семейството.
    Още не знам какво ще правя. Не изключвам възможността да се върна. Ако си намеря работа, защо не.

Сподели нещо повече за книгите - любими автори, заглавия. Селинджър - "Спасителят в ръжта"
    Булгаков - "Майстора и Маргарита"
    Дъглас Адамс - "Пътеводител на галактическия стопаджия"
    Димов - "Осъдени души"
    Достоевски - "Престъпление и наказание"
    Оруел - "1984"
    Джеймс Клавел - "Цар Плъх"
    Не ми се пишат повече заглавия. Почвам само на автори - Маркес, Фицджералд, Шоу, Остин, Стайнбек, Ремарк, Бредбъри.
    Всичко на Умберто Еко, Пратчет, Кинг, Толкин.
    Ииииии "Хари Потър".
    Сто процента съм изпуснала някой. Ще ме прощава.
    По- късно и другите въпроси. Сега бързам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Я, сподели повечко за 1984. И аз скоро ще я почвам.
    Какво търсиш в една книга?
    Не харесваш немския, но пък си го избрала? Защо?
    Кой друг език би искала да научиш? Защо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си