Първоначално написано от
chushkopek
Какво мислиш за егоизма? Двигател на света. Мотив за поведение. Любов на индивида към самия себе си. Да си егоист означава да обичаш себе си. Ако не обичаш себе си, не можеш да обичаш никого.
Стремеж да станеш самодостатъчен.
Мога да пиша много по темата. Основното - аз съм егоист и много, ама много си се обичам.
От какво си зависима ти? От цигарите.
За сега това е единствената ми зависимост.
Иначе завися от хората, които обичам. Щастието ми малко или много зависи от тяхното.
Мисля, че ставам зависима от чая. В последната една година пия около 10 на ден.
Ама много обичам чай!
На какъв въпрос не би отговорила? Пробвай ме.
Защо започна с наркотиците? Бях изпаднала в дупка, от която исках да изляза. Но не това е начинът.
Бира пиеш ли? Не.
Обичаш ли грозде? Не особено.
Най-дългата ти връзка? Не съм по дългите връзки. Все не се получава. Явно съм сбъркана централно.
Иначе 5 месеца. Ама с много зор.
Защо приключи? Защото ми каза, че ме обича. Аз се стреснах. Пък и вече не можех да го гледам.
Дефинирай ми любов, за да знам как да си задам въпросите после. О, любовта е най- най- най- силното чувство. Влюбвала съм се веднъж. Най- хубавото нещо в живота ми. И най- лошото.
Каквото и да напиша, ще е малко.
Любовта те кара да се докоснеш до безсмъртието.
Най-гадното нещо което си правила на/спрямо някого? Много гадни неща съм правила.
Сещам се веднъж един "приятел" се беше прибрал от чужбина за три дена и поиска да се видим. Накратко - глупакът похарчи близо 500 лева за всякакви възможни "забавления", накрая реши, че ще му се отвори парашутът и нае хотелска стая. А аз го оставих с пръст в устата и се прибрах. Ох, много гадно трябва да се е почувствал.
Иначе обичайните драми - да се забивам с гаджетата на приятелки, да флиртувам с мъже, с които не трябва, да залъгвам и да давам празни надежди. Това се случваше доста често.
За протокола - въобще не се гордея с нещата, което съм правила. Сега не съм такава. Поне се опитвам.
Толкова хора съм използвала и наранила. Не е хубаво.
А което са ти правили на теб? Имах една приятелка, с която бяхме много близки. Проблемът беше, че ходеше с най- добрият ми приятел. И винаги се съмняваше, че има нещо между нас. Веднъж отидох на гости на най- добрия си приятел в София. И двамата решихме да не казваме на приятелката му, защото тя щеше да полудее. Естествено, тя разбра. И супер се скарахме. Най- много ме заболя от това, че не ми е имала доверие. Но я разбирам.
Нещо необичайно в секса което харесваш? Обичам да ме душат.
Защо психология? От малка знаех, че искам да се занимавам с хора. В училище бях много добра по литература. Филология не ми се записваше, затова се ориентирах към психология.
Отваря много възможности.
Какво искаш да работиш? Още ми е рано да мисля за това. Искам да работя нещо, свързано със специалността ми. Може би в психиатрия или наркокомуна.
Или като психолог консултант към полицията.
Как е да УЧИШ психология? Интересно. Понякога не толкова. Не е трудно, но не е и лесно. Всичко зависи от мотивацията.
Човешко качество което ти е най-антипатично? Завистта.
А това което харесваш най-много? Безкористността.
Казваш, че харесваш мъже които те предизвикват, след дългогодишна връзка възможно ли е все още човек да те предизвиква? Има хора, които са способни да ме предизвикват всеки ден. Иначе не знам, не съм била в дългогодишна връзка.
А това всъщност ли искаш? Да. Искам до себе си човек, който може да ме накара да се боря.
Виждаш ли се като майка? Защо не. Не съм мислила по въпроса, но сякаш ставам.
Кога изпита най-голям страх? Когато видях в какво се е превърнала сестра ми. След години лечение, пак се е върнала към старите навици. Тогава осъзнах, че съм безсилна да помогна на човек, когото обичам.
Опиши ми чувството на отчаяние. Безпомощност. Мълчание. Страдание. Тъга. Безсилие.
Какъв е най-големия ти страх? Отговарях вече. Смърт на близък.
Carpe diem, какво мислиш? Мисля, че човек живее заради миговете, които си струват да бъдат уловени. Струва си да живееш години заради един единствен миг.
Кажи ми... какво мислиш за мен и на какво се базира това? Мисля, че си буден, но заблуден. Любопитен си, активен, търсещ, на моменти прекалено вглъбен и анализиращ. Мнението ми за теб се базира на постовете ти, които съм чела.
Аз уважавам ли те? Слабо ме вълнува.
Ако ме уважаваш - добре за теб. Ако не - пак е добре за теб.
А под/надценявам ли те? Не мога да преценя. Трудно е да кажа при положение, че си общуваме само тук.
Какво мислиш за Хитлер и нацизма като цяло? Не ми се пишат празни приказки. Хитлер е диктатор. Като всеки такъв е страдал от god complex. Не ми е интересен. Нацизмът също.
Цялата история е черно петно за човечеството.
Опиши ми накратко как ти гледаш на света.... Обичам го. С всеки дъх, всяко действие, всяка мисъл.
Осъзнавам, че животът ми на този свят е дар. И го ценя.
През повечето време, де.
И да преключа подобаващо.... какво те прави щастлива? Утрото, дъждът, небето, хората. Това, че дишам. Че съм жива. Че съм обичана. Нужна, желана, запомняна.