- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Здравей!
И към въпросите...:
Смяташ ли се за позитивен човек ?
Някога изпадала ли си в депресия ?
Имаш ли някакво мото ?
Какво представлява щастието ?
Защо точно paradosou ?
Зависи ли от времето,настроението ти ?
Любимият ти сезон и защо ?
Засега само толкова...
Имаш ли някаква гръцка жилка или ника ти идва от песента?
Как се казваш?
На колко години си?
Каква зодия?
Имаш ли брат или сестра? По-голям/а или по малък/а?
Вярваш ли че зодията,деня и часът,в който е роден даден човек определят характера му?
Случвало ли ти се е понякога да грешиш в преценката си за даден мъж и да го поставяш в грешната графа?
Вярваш ли в приятелството между мъж и жена?
Как би реагирала ако някой,който наистина харесваш ти отвърне с: "Аз те имам само за приятелка"?
Вярваш ли в Бог? А в мистичното-езотерика,окултизъм и т.н.?
Често ли даваш втори шанс и би ли била склонна да даваш?
Как накратко казано смяташ да мине денят ти на 21ви и мислиш ли, че нещо,което да промени света из основи наистина може да се случи тогава?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вярваш ли в чудеса?
Разочароваш ли се лесно от хората?
Обвързана ли си ?
Обичала ли си ?
Имаш ли планове за бъдещето?
Обичаш ли кока кола?
А банани?
![]()
maDamn
Евелина. И почти мога да се обзаложа, че не познаваш друга с това име хDD.
познавам почти 10 евелини лол
Защо тийнпроблем?
Евелин,брои ли се ?
Впрочем,една от актрисите в "седем часа разлика" се казва Eвелина.
А с моето име има още 20 човека макс.
Шегувам се,ето още няколко въпроса :
Случвало ли се е да ти бъркат името?
Дразниш ли се ?Как ти казват на галено ?
Любим ден от седмицата.
С какво започна сутринта ти ?
Какво музика слушаш ?
Имаш ли хоби,някакво необичайно занимание,талант ?
Колекционираш ли нещо ?
Ох, натовариха ме с едни задачки, довечера почвам да отговарям вкупом направо. :Р
Действително. Познавам само едно момче,което се казва Ивелин и знам за тази Ивелина или Евелина дето едно време водеше Big brother, а по-късно Аз обичам България.
Иначе ти ако се чувстваш престаряла при положение, че си 95ти набор, каквото да кажем ние дъртите 86ти
Аз пък се сещам за трима човека, с твоето име.
Имам една съученичка дето се казва Ина и от време навреме я питаха с едно или две н-та е. Също и едно друго момиче, дето беше дошло от друг град и един мой съученик с не чак толкова разпространеното име Йоан, въпреки, че и по-голямата ми 12 годишна братовчедка се казва Йоана,беше харесал това момиче. Също и певицата Ина.
Сега отново въпроси към paradosou:
Обичат ли Стрелците да се правят на недостъпни за да ги гонят,защото с някакво такова впечатление съм останал от малкото ми наблюдения върху тях?
В момента в какъв период си- по-скоро вярваща в истинската любов или по-скоро не?
Ако трябва да избираш между любов и секс какво би избрала? А може би пък страстта както ми отговори едно друго момиче, зодия стрелец?
Убива ли любовта липсата на финсови средства?
Може ли двама човека толкова много да се обичат, че да са им достатъчни само по няколко думи за да се чувстват щастливи през доста голям период от време?
Любовта е чувството да направиш човека,когото обичаш истински щастлив или просто прикритие на егоистичното желание на някой да бъде обичан,от човека който желае?
Винаги ли ако няма разнообразие тръпката изчезва така бързо както се е появила?
Посещавала ли си други държави? Ако да кои и с каква цел? Какви бяха накратко впечатленията ти от тях?
Последно редактирано от Niakoitam : 12-20-2012 на 07:37
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Само дето на Пантерата Ина не е цялото и име. Ох, и познаваш певицата Ина? Ръцете ли си стиснахте?
Пръц, Някойтам. Ха-ха.
Довечера мисля да има престолонаследници, както казва Chacho. Писах лични на psychopath и notlike, обаче засега няма отговори, не се знае и дали ще проима.
Ще ми се да осигуря мъжко присъствие на стола. Дайте вие предложения. ; Р
А как и е Иннах като в профила ли?
Иначе певицата Ина не съм казал, че я познавам. Казах, че също е с такова име.Но пък ти ме разкри! Вчера случайно без да искаме си теглихме по един език на бългро-румънската граница. Гледайти и завиждайти. Между другото знам и за певица,която се казва Маги Санчес и познавам едно дребничко момиченце дето така и не можа да порастне като за годините си дето се казва Магдалена, а има и един много известен български сериал Къде е Маги? Та къде е Маги?
![]()
Нъц. И Иннах не е.
аз такива Магита не познавам!
Искам Някойтам на стола!
Защо? Неудобни въпросчета ли искаш да ми задаваш? Нали знаеш, че ако искам мога и да лъжа.
Ето това се вика висш женски мазохизъм в жива форма.Уж не ме понася обаче е готова да ме качи на пиедестал за да може да ми "гледа грозната мутра" в продължение на дни и да ми се нервира.
Айде поздрав тогава с една песен:
http://vbox7.com/play:ca09da2bcf
![]()