.
Отговор в тема
Страница 7 от 69 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Вярваш ли в "съдбата"? Изобщо, вярваш ли, че нещата се случват по някаква предопределеност или всичко си го правим сами?

Любимо място? (Разбирай град, парк, улица, кафене, каквото желаеш, просто място на което може да прекарваш много време, без да ти писва).

Дай ми четири свои реда.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Смаяй хората!
    Колко езика знаеш?
    Какво смяташ да учиш занапред ?
    Какво смяташ за българската младеж?
    Какво смяташ за нашата малка секта?
    maDamn

Голям фен Аватара на chushkopek
    Rewind....и аз чак сега разбирам на колко си :Д давах ти 20/25 по мненията.

Хората помагат ли на победителя да стане такъв или той просто ги използва? Ти искаш ли да си победител? Егоист ли си? Човек на който се възхищаваш? Приятел имаш ли? Да ви сватосам с Чачо искаш ли? Какво ти е мнението за вярата? Вярващите идиоти ли са? Хората идиоти ли са? Качествата които най-много мразиш у хората са? Наивността е...? Какво искаш да работиш? На какво се градят успешните дългогодишни връзки всъщност? (с риск да стане меле) Какво държи хората заедно след примерно 30 годишна връзка? Какво точно би те накарало да ревнуваш? Защо? Изневяра ли е ако е с човек от същия пол? Какво е изневяра според теб? Какво я поражда? Изневерявала ли си? Би ли? Разбираш ли от физика? Предметът в у-ще който най-много ти се отдава? С какво ме превъзхождаш? С какво аз те превъзхождам? Трябва ли мъжете и жените да имат равни права? Защо? Ако те удари мълния и се разпаднеш на молекули, после близо до същото място удари друга мълния подреждайки молекулите ти по същия начин, за да съществуваш ти какво ще стане? В каква форма е вселената? Какво според теб има отвъд вселената? Какво е имало преди всичко? Ако някога не е имало нищо как е започнало всичко? От нищо нещо не става поне по законите на физиката. Пътуването във времето е теоритично възможно => допускаме, че ти можеш да го правиш и обиваш дядо си, какво ще стане с теб тогава?

Сори за многото въпроси, но само чакам някой интересен да ми падне да го разпитвам.

@Лейди...Изпревари ме с въпроса за сътбата.

@Дриимър Искам Чачо некст!
    Последно редактирано от chushkopek : 08-13-2012 на 10:54

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Вярваш ли в "съдбата"? Изобщо, вярваш ли, че нещата се случват по някаква предопределеност или всичко си го правим сами?

Любимо място? (Разбирай град, парк, улица, кафене, каквото желаеш, просто място на което може да прекарваш много време, без да ти писва).

Дай ми четири свои реда.
    - Вярвам че всичко си го правим сами. И все пак имаше нещо утешително, мило, приятно, интересно (дори уютно) в идеята, че съдбата съществува, че всеки представлява книжка, чиито страници са изписани отгоре до долу с изборите, които някой ще направи от момента в който се е родил до момента, в който си отиде.

- Швеция е пълна с паркове и езерца. В близост до предишната квартира в която живеех, имаше езерце. Обикновено бягах около него, карах колело, или просто сядах да изпуша по една цигара през есента (или да прочета някоя и друга поема/книжка), докато зяпам ледената стъкларна повърхност на водата, патиците и лебедите на бреговете и движещите се облаци в небето, заслушана в музиката на силния вятър. Страхотно е.

- Мои четири реда? Демек? :Д

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Смаяй хората!
    Колко езика знаеш?
    Какво смяташ да учиш занапред ?
    Какво смяташ за българската младеж?
    Какво смяташ за нашата малка секта?
    - Английски и шведски. Английския ми е най-силният език, както писмено така и говоримо. Българския не го броя, защото ми е майчин.
    Учила съм руски и италиански, като в момента се занимавам с италианския. Смятам да продължа с него, както и имам желанието да довърша започнатото с руския. Живяла съм 2 години в Белград, Сърбия където успях да науча сръбския перфектно. Но, това беше преди 8 години и съм го забравила, както се случва с всеки език, който не говориш/практикуваш/използваш.

- Все още не съм определила. Знам че не си падам по науките, и знам че ме влече история, езиците, литература, митология, ангелология. Но сигурно ще се насоча към международни отношения със скандинавистика.

- Българската младеж е едно объркано, младо стадо овце, което, както всички нас, се опитва да преоткрие себе си, своя талант, своето признание. Просто в процеса на откриването на гореспоменатите неща, младежите вършат доста глупави неща, и се държат по особено агресивен/груб/тъп начин. Ще пораснат и ще се осъзнаят рано или късно.

- Нашата малка секта си е цяло изкуство. Група досущ като известните илюминати, мисля че ще оцелее още дълги години напред начело с теб като наш духовен предводител.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    - Мои четири реда? Демек? :Д
    Поезия, проза, мисъл, anything, но сътворено от теб.
    Ако искаш, измисли си го и сега

Всичко си го правим сами така е, но след като за всичко има причина това не значи ли, че всичко което се случва трябва да се случи и друго освен това не е възможно да се случи => чисто теоритично всичко е предначертано?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Обичаш ли България?
    Би ли се върнала някога отново да живееш тук и при какви условия? Ами ако мъжът ти е българин и настоява?
    А ако е чужденец и не ти дава дори да си помислиш да дойдеш тук даже и на посещение?
    Вярваш ли в пророческата същност на сънищата или поне на някои от тях?
    А в задгробният живот?
    Какви жанрове филми най-много ти харесват?
    Мислиш ли че човечеството е достигнало прага на знанията си в научно отношение?
    Мислиш ли че материалното състояние,което можеш да имаш в Швеция може да компенсира отношенията с хората в България (ти каза че шведите са студени)?
    Не смяташ ли отворената връзка е за загуба на време и временен заместител на нещо друго...по-голямо? Защо?
    Не се ли притесняваш че покрай секса с Валдес може двамата да се влюбите по-силно или пък единият да се влюби и да страда докато другият си прави каквото си иска?
    Какво предпочиташ един ден щастие СЕГА или много дни щастие,но след време?
    Сигурното или несигурното повече те привлича?
    Аз от симпатичните или несимпатичните да не кажа изнервящите форумци ли съм?

Засега толкова.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    ....
    - Ехеее, много дърта ме изкара

- Досетих се, че някой ще ме попита първия въпрос. Харесваш ми. Мисля че му помагат, несъзнателно. Все пак той не ги кара да вършат каквото и да е било, просто се учи от тях. Все едно да кажеш че отличниците в класа ти използват учителите ти. Няма да е баш правилно.
    Ако под победител разбираш дефинацията, която малко по-горе дадох, тогава да. Искам да бъда победител.
    Всички сме егоисти до известна степен. И няма нищо лошо в това да искаш ти да си по-добър от останалите, или да се стремиш към нещо повече.
    Вярващите не са идиоти. Кръстена съм, обичам традициите и ги спазвам около Великден и Коледа ( и не само ). Доставя ми някакво удоволствие и уют да го правя. Мисля че тези които се оправдават с Господ са страхливци. И не, хората не са идиоти. :Д

Заета съм, да. И не, не ща да ме сватосваш с Чачо.
    Мразя лицемерието и насилието. Наивността е пречка, която трябва да се отстрани, за да може човек да бъде пълноценен. Искам да се занимавам с международни отношения. Успешните дългогодишни връзки се градят на вярност, обич, разнообразие и желание от двете страни. Това, което държи хората след 30 годишна връзка много често може да бъде просто децата, покъщината и сигурността, за съжаление. Но, това не означава че няма хора, които дори след 30 години не се обичат така страстно и пламенно както в началото на връзката си. (или поне така ми се иска да вярвам).

Всякакъв интимен намек към друг човек би ме накарал да ревнувам. Защото означава че човекът до мен не е доволен от мен и това, което му давам. Изневяра е всякакъв вид интимна ласка независимо с какъв пол е извършена. Пораждат я различни фактори. Повечето форумци тук веднага скачат, обяснявяйки че единия не е получавал това, което иска и затова е тръгнал да го търси другаде. И може би са прави. Но има и един процент хора, които изневеряват просто защото могат.
    Не съм изневерявала, и не бих. Не разбирам от физика, тъмна Индия ми е. Не я и уча, сигурно затова. Езиците и историята ми се отдават най-много в училище.

С нищо не те превъзхождам. Нито пък ти ме превъзхождаш с нещо. Хора като хора сме.
    Да, смятам че мъжете и жените трябва да имат равни права в някои отношения. Защото не смятам, че е справедливо мъж и жена да вършат една и съща работа, а мъжът да получава повече пари от нея, само защото има висящо месо между краката.

Откъде да знам. Ще продължа да си живея по същия начин, освен ако не съм дефектна в главата С въпроси за вселената можеш да се занимаваш в биология. Там е обяснено всичко. Мога да ти копирам и пействам от гугъл, ама вярвам че можеш и сам да си потърсиш отговорите на тези въпроси.
    Никога не съм познавала единия си дядо. Умрял е преди да съм се родила. Другия ми дядо беше пияница, когото не се интересуваше от майка ми (дъщеря си), а само от себе си. Ако съм го убила назад във времето, нищо друго нямаше да променя, тъй като той сам се самоубиваше, макар и по-бавно.

Всичко си го правим сами така е, но след като за всичко има причина това не значи ли, че всичко което се случва трябва да се случи и друго освен това не е възможно да се случи => чисто теоритично всичко е предначертано?
    Така обяснено, да.

И споко, и добре, ще си помисля за Чачо на стола. Имам друг потребител в предвид.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Поезия, проза, мисъл, anything, но сътворено от теб.
    Ако искаш, измисли си го и сега
    I remember how you carved your love
    into my neck
    and unintentionally bruised it,
    combed my hair with your fingers and
    touched my scars away like a magician

куплет от мое стихотворение

Обичам България. Обичам историята ни, традициите ни, обичаите ни.
    Не бих се върнала да живея в България, дори мъжът ми да настоява. Дотогава искам да съм постигнала нещо другаде, и да го зарежа, връщайки се в родината си ще бъде наистина глупаво.
    Никога не бих останала с човек, когото не ми позволява да се върна в родината си и да се видя с родителите си и роднините си.
    Вярвам в някои неща от сънищата, да. Част от тях се сбъдват. Предпочитам да си представям задгробния живот като спокойствие, утеха и щастие. Само това ми е напълно достатъчно.
    Падам си по трилърите най-много. Обожавам заплетени случаи, и умупобъркани филми

Мислиш ли че човечеството е достигнало прага на знанията си в научно отношение? - Ооо, не, разбира се.

Мислиш ли че материалното състояние,което можеш да имаш в Швеция може да компенсира отношенията с хората в България (ти каза че шведите са студени)?
    - Не, не мисля. Пука ми за отношенията ми с хората повече отколкото колко стотинки имам в джоба. И не смятам да оставам в Швеция. Завършвам след 2 години и се махам.

Не смяташ ли отворената връзка е за загуба на време и временен заместител на нещо друго...по-голямо? Защо?
    - Не. В момента няма нищо по-добро на хоризонта. Не ми липсва нищо останало, получавал и секс. Добре съм си така.

Не се ли притесняваш че покрай секса с Валдес може двамата да се влюбите по-силно или пък единият да се влюби и да страда докато другият си прави каквото си иска?
    - Не. Изяснили сме си отношенията още от самото начало. Такива опасности няма.

Какво предпочиташ един ден щастие СЕГА или много дни щастие,но след време?
    - Много дни щастие след време.

Сигурното или несигурното повече те привлича?
    - Сигурното.

Аз от симпатичните или несимпатичните да не кажа изнервящите форумци ли съм?

Засега толкова. [/QUOTE]

Понякога си ми симпатичен, но понякога ми идва да ти плесна един виртуален шамар

Не ми разбра въпроса с дядото....мисълта ми е тогава ти не би трябвало да си се раждала...=>?
    Защо хората да не са идиоти? Какво е идиот за теб? Че как с нищо не те превъзхождам? На бас, че мога да те набия. :Д И обратното е също толкова вярно във всевъзможни ситуации затова и те попитах за равните права. Каза, че мъжете и жените трябва да имат равни права в НЯКОИ отношения. Кои са изключенията?
    Последно редактирано от chushkopek : 08-13-2012 на 11:37

Град
    Варна
    Да, верно, я кажи за равноправието.

Имаш ли приятели в Швеция?
    Какви хора са шведите?
    На какво се дължи това, че често си много остра и дори леко злобна към хората тук?
    Смяташ ли се за позитивен човек?

Извинявай, ако се повтарят въпросите, но станах преди малко и все още ме мързи да почна да чета отначало, но и това ще се случи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Днес е Международният ден на левичарите,с коя ръка си служиш ти ?
    Кога започна да пишеш (поезия/проза) ?
    Необичайни места,на които си творила (градския транспорт,на някое стълбище и т.н.) ?
    Най-амбициозното ти начинание.
    Любимата ти българска песен.
    Шведската или българската кухня,предпочиташ ?
    Кои страни искаш да посетиш ?Защо ?
    Любимият ти трилър.
    Първата ти мисъл сутрин.
    Ако имаш само още един ден живот,как би го прекарала ?
    Кое е любимото ти цвете и защо ?
    Боядисваш ли яйца за Великден ?
    Традиция,която харесваш.
    Българско/шведско име,което ти допада.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 08-13-2012 на 12:19

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Стана ми интересна темата, и аз искам да седна някой път
    Магстър , Jag alskar dig.
    Тва е едно от малко (но важни неща) ,които знам на Шведски
    Кажи ми сега как си представяш перфектната почивка?
    Ако можеше да избереш да си главна героиня в някоя книга,коя би била?and why?
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Готино ли ти е, че целия форум знае с кого се чукаш ? :Д И аз съм спал с момичета от форума и връзка съм имал, ама почти никой не знае, освен хора, които не ни познават или не са ни по-близки. : )

Слушала ли си Перкеле?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Здравей.
    Ето и моите въпроси.
    Каква музика слушаш?
    Кое предпочиташ Mc Donalds или Burger King ?
    Oбичаш ли да си похапваш? А смяташ ли с за красива на визия?
    Чаровна ли си според теб?
    Какво не би простила никога на приятеля си? ( ако имаш )
    Според теб може ли да има любов без секс?
    Какво мислиш за секса за една нощ?
    Мислиш ли че си апетитна плячка за мъжете ?

Напиши някоя своя мисъл, (каквато и да е), нещо от себе си.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    София, България
    Не ми разбра въпроса с дядото....мисълта ми е тогава ти не би трябвало да си се раждала...=>?
    Защо хората да не са идиоти? Какво е идиот за теб? Че как с нищо не те превъзхождам? На бас, че мога да те набия. :Д И обратното е също толкова вярно във всевъзможни ситуации затова и те попитах за равните права. Каза, че мъжете и жените трябва да имат равни права в НЯКОИ отношения. Кои са изключенията?
    Разбрах ти мисълта, ама беше тъп въпрос. Да беше уточнил кога точно съм се върнала назад във времето - преди дядо ми да срещне баба ми и да се таковат, раждайки баща ми/майка ми или след това. Доуточни се.
    Идиот за мен е човек когото не иска да се научи на нещо, кон с капаци, човек който не признава друго мнение освен своето за вярно. Не мога да нарека хората идиоти, тъй като не ги познавам. Може би има хора, които отгворят на горното описание, но аз с такива не дружа.
    Е, биенето превъзхождане ли е според теб? Някои хора са добри в едно отношение, и слаби в трето и обратното. Не можеш да кажеш че превъзхождаш някого базирайки се само на едно нещо.
    Няма изключения. Споменах някои, тъй като в други ситуации въпросът с равните прави е вече решен.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Имаш ли приятели в Швеция?
    Какви хора са шведите?
    На какво се дължи това, че често си много остра и дори леко злобна към хората тук?
    Смяташ ли се за позитивен човек?

Извинявай, ако се повтарят въпросите, но станах преди малко и все още ме мързи да почна да чета отначало, но и това ще се случи.
    Да, противно на очакването ти и представа ти за каква изпълнена със злоба личност съм, имам приятели. И то доста. Била съм в 3 различни училища, за 4 години. Първото училище беше в 6-ти клас. Започнах в английско училище, където за съжаление не се учеше шведски на добро ниво. Затова напуснах, и се прехвърлих направо в шведско училище в 8-ми клас. Не знаех и бъкел шведски, но след 2 години завърших с 305 точки от общо 320 като имах 5-ци само по физкултура, рисуване и музика. Кандидатствах в гимназия (след 9-ти клас така се процедира в Швеция), и в момента ще почвам 11-ти клас. Срещнах се с доста хора, имам доста познати сред които и групичка много добри приятели.

Шведите са студени хора. Не са отворени към други освен към себеподобните си. Ограничени и тъпи са, вярват единствено на глупостите, които четат във вестниците. Идолизират американците и англичаните. За тях всички останали са турци. Като чуят че си от Източна Европа, автоматично те асоциазират с комунизма, и те гледат с друго око. В Швеция това швед да е женен за чернокож или азиатец е голям елит :Д. Помагат страшно много на арабите. Когато дойдат те цялата си 50 члена рода, без език или образование, те автоматично им дават квартира пък и ги фрашкат със социални помощи.
    В училище всички трябва да са на едно ниво. Не понасят някой друг да е по-добър от тях. Депресирани личности са, които много често се самоубиват. Швеция е една от страните с най-висок процент самоубийства. (Май е заради липсата на слънце).
    Странни птици са като цяло.

Дразни ме тъпотията на половината въпроси зададени по разделите. Както и тъпотиите извършени от хора, за които се предполага че трябва да са зрели и отговорни. В това отношение въобще не съм търпелива.
    Преди бях страшно негативна :Д. Сега съм се променила, позитивно човече съм, което е постоянно усмихнато. Обичам да пускам шеги и да се смея. Просто съм и голям скептик.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-13-2012 на 16:59

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    ------
    С дясната си пиша.
    Почнах да пиша преди 2 години. Необичайните места на които съм творила са самолет, парк, паметник, музей. Винаги си нося тетрадка и химикалка с мен.
    Най-амбициозното ми начинание може би е това в момента. Уча програма, която се води най-трудното средно образование в света, и смятам да я завърша с наистина отличен успех.
    Любимата ми народна българска песен е седнало е джоре дос. Иначе се кефя на Графа, Криско, ау.
    Предпочитам българската. Имаме лютеница, сирене, баница, козунак. Шведите имат едни картофи с мармалад. Най-много искам да посетя Италия, заради езика, хората, колизеума, Рим, The Vatican City. Самата страна е такава на изкуството и историята.
    Любимия ми трилър е Hide and Seek с Робърт Де Ниро.
    Първата ми мисъл сутрин обикновено е свързана с това колко е уютно и топло легълцето ми сутринта, а колко гадно беше вечерта.
    Бих прекарала деня в леглото, хапвайки от любимата си храна, и гледайки някой страшно тъп филм. А накрая ще се загърна уютно с одеялце на някой балкон/покрив/хълмче и ще гледам залеза на деня и края на моя живот.
    Харесвам теменужките и наситеният им лилав цвят. Иначе се кефя също така и на розите поради двойното им излъчване - страшно красиви са, миришат страхотно, но пък имат и бодли.
    Да, боядсвам яйца за Великден. Харесвам тази традиция, както и ходенето на църква преди Възкресение Христово, поздравяването с Христос Воскресе и Воистина Воскресе, както и носенето на свеща от черквата до вкъщи.
    Българско име което ми допада:
    Ох, не знам за имена. Много са. Български (макар и не много български) Йоана и Виктор, а шведски Емелин и Исак.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Готино ли ти е, че целия форум знае с кого се чукаш ? :Д И аз съм спал с момичета от форума и връзка съм имал, ама почти никой не знае, освен хора, които не ни познават или не са ни по-близки. : )

Слушала ли си Перкеле?
    Не съм го отваряла специална тема, където специално да се похваля с кого правя секс. Потребителите постепенно разбраха, и вече нямаше смисъл да се крие повече. На теб готино ли ти е, че никой не знае че си спал с момичета от форума?

И не, не съм слушала Перкеле.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Стана ми интересна темата, и аз искам да седна някой път
    Магстър , Jag alskar dig.
    Тва е едно от малко (но важни неща) ,които знам на Шведски
    Кажи ми сега как си представяш перфектната почивка?
    Ако можеше да избереш да си главна героиня в някоя книга,коя би била?and why?
    Jag älskar dig också <3
    За мен перфектната почивка е такава прекарана цял ден в леглото с любимия човек, в мачкане на чаршафите, гледане на филми и плюскане до пръсване. Просто, семпло и скромно човече съм в това отношение. Не искам някакви големи приключения в някакви грандиозни страни или градове.
    Ох, ако можех да избера да бъда главната героиня в някоя книга, то книгата би била Крадци на лебеди на Елизабет Костова. Има нещо страшно красиво, но и тъжно във връзката на главната героиня със своя любим. Просто съм влюбена в нея, него и тяхните чувства към другия.

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    .....
    - Слушам алтърнатив рок.
    Не харесвам нито Макдоналдс, нито бъргър кинг. Мазна е храната, става ми тежко от нея и ми се гади. Избягвам да си похапвам от там.
    Ох, аз съм телец :Д За телците се казва че са зодията най-склонна към напълняване, тъй като са чревоугодници. Обожавам вкусната храна! Смятам че съм симпатична на вид, но не и красива. Има нещо чаровно във всеки от нас.
    Бих му простила всичко, дори и изневяра. Друг е въпросът дали бих продължила да бъда с него след това.
    Да, ако това е детска, наивна и сладка любов между първокласници. За по сериозни и дълготрайни отношения обаче, любов без секс няма.
    Секса за една нощ си е секс като всеки друг секс. Ако някой го кефи - окей. Ако някой не го кефи - пак окей. Не ми пука особено.
    Не, не мисля че съм апетитна плячка за мъжете. Просто защото си падам мъничко властна, и страшно оправна и устата. Повечето мъже странят от такива жени.

Thoughts of
    whose mad artist's draft you were,
    were clouds that never crossed
    my fields of grass
    nor mountains

but I was always thankful
    he never perfected you
    because perfection never meant beauty

Повече от моя мисъл е, ама смятам че ясно заявява какво искам да кажа.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-13-2012 на 16:43

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Случвало ли ти се е ей така спонтанно да се разплачеш за нещо, което се случва на други хора без да има нищо общо с твоя живот?

Кое по-точно те озлобява в постовете на Радослав и защо избухваш след тях? Визирам неговите, защото на мои не си реагирала.

Някога давала ли си поседните си пари на просяк/отчаян/нуждаещ се човек, когато самата ти имаш нужда от тях? А би ли?

Кое твое качество, според теб, те прави специална и различна от останалите момичета?

Любимо растение?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Случвало ли ти се е ей така спонтанно да се разплачеш за нещо, което се случва на други хора без да има нищо общо с твоя живот?

Кое по-точно те озлобява в постовете на Радослав и защо избухваш след тях? Визирам неговите, защото на мои не си реагирала.

Някога давала ли си поседните си пари на просяк/отчаян/нуждаещ се човек, когато самата ти имаш нужда от тях? А би ли?

Кое твое качество, според теб, те прави специална и различна от останалите момичета?

Любимо растение?
    Да. Бащата на момче, с което туко що се бях запознала беше починал. Разплаках се, макар да знаех само името му.
    Лигави са ми. Обикновено ги игнорирам, ама понякога (когато не съм на кеф) просто избухвам. Нормално е - той е зодия риби, а рибите си падат такива (само погледни Щрудел). А аз съм земен знак, който не търпи захарните балончета и лиготиите. По-твърда съм, той е по-емоционален. (Уау, как обясних всичко със зодиите )
    Давала съм си парите, да. И не само тях, ми и храна и дрехи. Обикновено поставям другите пред себе си. Себе си поставям на второстепенно място, което не е хубаво. От друга страна, не е хубаво и да си пълен егоист. Все още съм в търсене на баланса.
    Ооо, не съм нито специална, нито уникална от когото и да е било. Такива като мен има навсякъде по света, и много наброй. Единственото нещо, което може би ме различава от момичетата които познавам са растите и твърдия характер.

Ох, много са. Смятам че всяко е уникално по своему и заслужава внимание. Харесвам обаче липата и брезата като дървета, и магарешкия трън и розите като цветя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ще задам сигурно странен въпрос. Името Анита Блейк говори ли ти нещо?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нормално е - той е зодия риби, а рибите си падат такива (само погледни Щрудел). А аз съм земен знак, който не търпи захарните балончета и лиготиите. По-твърда съм, той е по-емоционален. (Уау, как обясних всичко със зодиите )
    аф...
    и аз съм риби

вярваш ли в зодии в такъв случай?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Можеш ли да познаеш коя зодия съм?

Лесно ли излизаш от релси?
    Смяташ ли, че си психически нестабилна и ако да, в какви ситуации?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ще задам сигурно странен въпрос. Името Анита Блейк говори ли ти нещо?
    Героиня от книга. Ама къде, какво що. Анита е по принцип май скандинавско име, а Блейк е име, което автори без фантазия/въображение/креативност дават на тяхните свръхестествени герои.
    Поразрових се и в уикипедия, и действително се оказа така. Не съм чела поредиците обаче. Не си падам по такива книжки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си