.
Отговор в тема
Страница 8 от 69 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1721
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Героиня от книга. Ама къде, какво що. Анита е по принцип май скандинавско име, а Блейк е име, което автори без фантазия/въображение/креативност дават на тяхните свръхестествени герои.
    Поразрових се и в уикипедия, и действително се оказа така. Не съм чела поредиците обаче. Не си падам по такива книжки.
    Не е свръхестествена точно. Жалко. Щеше да се оприличиш доста с героинята.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Можеш ли да познаеш коя зодия съм?

Лесно ли излизаш от релси?
    Смяташ ли, че си психически нестабилна и ако да, в какви ситуации?
    По принцип медицинските личности са хора от зодия риби. Тяхното призвание е свързано с медицината и лекарския кабинет. Не те познавам, нито пък съм виждала твои мнения извън раздел Здравни проблеми и болести и Секс, където обясняваш как се ражда по естествен път :Д Пък и от скоро се запалих по зодиите и "изследването" им.
    Питай Щрудел, тя сигурно ще успее да отгатне.

Не. Страшно търпелив и разбиращ хората човек съм. Дразнят ме някои неща, да, но не ги споменавам. Игнорирам ги, мълча си и ги трупам и трупам на копчинка. В един момент обаче, чашата прелява, купчинката се разваля и аз избухвам. Тогава става лошо. Като бомба със закъснител съм.
    Оооо, не смятам че съм психически нестабилна. Просто малко повече от необходимото се филмирам, когато става дума за болести. И то не заради самите болести, ами заради думата с която ги асоциазирам, а именно смърт.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    аф...
    и аз съм риби

вярваш ли в зодии в такъв случай?
    Не съм наблюдавала по от-близо твоите постове. Знам само че кефиш със своите изказвания и разсъждения.
    Не вярвам в зодиите, напротив. Не избирам приятелите или гаджетата си по тях. Просто са ми интересни различните теории и до колко те наистина оправдават характерите на представителите на различните зодии.
    Ще се учудиш до колко прави могат да бъдат.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не е свръхестествена точно. Жалко. Щеше да се оприличиш доста с героинята.
    Ще си го отбележа.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Просто са ми интересни различните теории и до колко те наистина оправдават характерите на представителите на различните зодии.
    Ще се учудиш до колко прави могат да бъдат.
    Изобщо даже няма да се учудя Интересувала съм се от зодии доста време и от личен опит знам, че макар на пръв поглед да не нося характеристиките на Рибите, всъщност напълно се отъждествявам с тази зодия.
    Но това е един друг въпрос, а и темата не е за мен

Опиши ми мечтания си дом?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София, България
    Изобщо даже няма да се учудя Интересувала съм се от зодии доста време и от личен опит знам, че макар на пръв поглед да не нося характеристиките на Рибите, всъщност напълно се отъждествявам с тази зодия.
    Но това е един друг въпрос, а и темата не е за мен

Опиши ми мечтания си дом?
    Аааа, сънародник по интерес към зодии! Ола, брат

Падам си по малките спретнати къщурки и апартаментчета. Мечтая си за малко апартаментче със спалня, хол, кухня, баня и балкон. Спалнята, хола и кухнята са една и съща стая, като леглото е огромно с много възглавници и юргани/завивки. До него се извисява вграден гардероб, в който се намират всичките ми дрехоляци. Стените са отрупани със секции и библиотеки от книги и различни статуетки, може би дори чаши. Има картини на пейзажи (все пак, като земен знак обожавам зеленината, планините, езерцата, ливадките). Кухнята представлява сбор от мивка, пералня, печка и хладилник. Един бар плот ще придаде дори повече уютност на обстановката. Има и масичка за хранене с четири стола. Пода е покрит с килими, по които ще мога да ходя босичка. Ще има цветя тук там в саксии. Банята мисля че е ясна. Дали ще е с кабинка или вана ми е все тая. По принцип не обичам да се плицикам множко. А на балкончето ще има уютно канапе, на което ще мога вечер да се сгуша, увита в одеялца и да гледам залеза, заслушана в гласа на града.

И това преди да си родя дечица, и като живея сама, евентуално с приятеля си. След като се омъжа и си народя челяд, мисля че една къщурка с отделни стаи за родителите, както и за децата, пък и двор отзад ще ни е повече от предостатъчна.
    Ех, размечтах се.

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години ти беше първото гаджи?
    и колко гаджита си имала общо?
    има ли потребител, който да те дразни супер много (от форума)?
    ако да кой е той/тя?
    винаги ли си искрена с хората или понякога лъжеш 'благородно'?
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Какво мислиш тогава за Скорпионите? (като цяло приятели, връзки, доверие, ако щещ и съсед дори )
    Кефи ли те хардкор и хардстайл музиката?
    На каква музика обичаш и обикновено правите секс?
    По-бързо или по-бавно в леглото?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 08-13-2012 на 18:28
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на chushkopek
    Защо ти и всички останали суеверни хора обръщате такова внимание на ш*баната дата на която сте се родили? Ето това ме дразни у хората например..... НИКАКВО значение няма.....Преди някой да е казал "определенията на зодикте описват наистина хората", не, те ви описват ако искате да намерите свое качество там.....пълни глупости са всички тези неща.....характера се изгражда на базата на лични впечатления от света откакто почнете да виждате и чувате, кога сте родени няма значение.
    Извинявам се, но не се сдържах!

БДСМ? Какво си мислеше веднага след като за пръв път прави секс? С или без полово окосмяване? Защо? Чела ли си библията? Какво мислиш за нея ако си? Ако можеше един животински вид (вкл. хората) да го изтриеш от лицето на земята кой би бил? Защо? Трябва да избереш един. Защо го караш на friends with benefits? С какво това повече те влече от сериозна връзка? Ако не те, защо тогава го правиш вместо другото? От колко време го караш така? Защо приключи последната ти връзка? Не смяташ ли, че просто си можела да не я започваш и да не загубиш толкова време? Какво ни отличава умствено от един делфин? Защо избрах точно делфин? Аз какво мисля за теб? Ти какво мислиш за мен? Ако един от нас печели 100 милиона ако застреля другия, би ли ме застреляла? Аз бих ли те застрелял? Всеки човек има цена, каква е твоята? Ако аз бях гей щеше ли някак да ти се промени мнението за мен? Защо поставяш другите над себе си? Дефинирай ми любов. Ако всичко може да се представи математически, защо използваме букви а не числа, за да говоим? Щеше да е много по-полезно. Спортуваш ли нещо? Какво разбираш под кифла? Какво мислиш за тях?

П.С Относно въпроса с дядото, преди да се таковат.
    Отностно това за превъзходството.....това, че съм физически по-силен също е превъзходство, всичко с което аз съм повече или ти си повече е превъзходство....защо смяташ, че не е така? Защо ако аз съм с 1 нещо само повече от теб аз не съм нещо повече или обратното като е точно така? Ако всичко може да се представи математически, защо използваме букви а не числа, за да говоим? Щеше да е много по-полезно. Спортуваш ли нещо? Какво разбираш под кифла? Какво мислиш за тях?

Мега фен Аватара на draid
    Аз имам само един въпрос - За какво би умряла ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз бих искал да те попитам следното. В хипотетична ситуация трябва да избереш между съпруга ти и детето. Избирайки единия, губиш другия. Интерпретирай си го както искаш. Имаш щастлив брак, и нямаш проблеми с нито един от двамата. Кого би избрала и защо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Мен пък друга песен ме е подхванала.
    Знам, че не учиш в България от известно време, не знам дали си изучавала Ботев, но като човек, който пише стихове и твърди, че обича България и историята ѝ и т.н., съм сигурна, че си запозната с творчеството му.
    Хвърли едно око тук.

Коментар?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Защо ти и всички останали суеверни хора обръщате такова внимание на ш*баната дата на която сте се родили? Ето това ме дразни у хората например..... НИКАКВО значение няма.....Преди някой да е казал "определенията на зодикте описват наистина хората", не, те ви описват ако искате да намерите свое качество там.....пълни глупости са всички тези неща.....характера се изгражда на базата на лични впечатления от света откакто почнете да виждате и чувате, кога сте родени няма значение.
    Извинявам се, но не се сдържах!

БДСМ? Какво си мислеше веднага след като за пръв път прави секс? С или без полово окосмяване? Защо? Чела ли си библията? Какво мислиш за нея ако си? Ако можеше един животински вид (вкл. хората) да го изтриеш от лицето на земята кой би бил? Защо? Трябва да избереш един. Защо го караш на friends with benefits? С какво това повече те влече от сериозна връзка? Ако не те, защо тогава го правиш вместо другото? От колко време го караш така? Защо приключи последната ти връзка? Не смяташ ли, че просто си можела да не я започваш и да не загубиш толкова време? Какво ни отличава умствено от един делфин? Защо избрах точно делфин? Аз какво мисля за теб? Ти какво мислиш за мен? Ако един от нас печели 100 милиона ако застреля другия, би ли ме застреляла? Аз бих ли те застрелял? Всеки човек има цена, каква е твоята? Ако аз бях гей щеше ли някак да ти се промени мнението за мен? Защо поставяш другите над себе си? Дефинирай ми любов. Ако всичко може да се представи математически, защо използваме букви а не числа, за да говоим? Щеше да е много по-полезно. Спортуваш ли нещо? Какво разбираш под кифла? Какво мислиш за тях?

П.С Относно въпроса с дядото, преди да се таковат.
    Отностно това за превъзходството.....това, че съм физически по-силен също е превъзходство, всичко с което аз съм повече или ти си повече е превъзходство....защо смяташ, че не е така? Защо ако аз съм с 1 нещо само повече от теб аз не съм нещо повече или обратното като е точно така? Ако всичко може да се представи математически, защо използваме букви а не числа, за да говоим? Щеше да е много по-полезно. Спортуваш ли нещо? Какво разбираш под кифла? Какво мислиш за тях?
    Не съм суеверна и не съм казала, че зодията описва характера на даден човек. Напълно съм съгласна с теб. Просто ми е интересно да чета за различните теории. Интересувам се също така от гръцка митология, ама не ме виждаш да принасям кози в жертвоприношение на Зевс, нали?

Харесвам БДСМ в лека форма - стискане за врата, скубане на коса, хапене, болка. Нищо не си мислех. Беше просто секс. Без полово окосмяване, защото предпочитам да е гладко долу. Така ме харесва и сексуалния ми партньор. Чела съм детска версия на библията във втори клас, т.е. отдавна. Нищо не мисля. Страхотна книга, писана от не знам си кой си. Не вярвам че описаните в нея неща са се случили.
    Бих изтрила насекомите от лицето на земята, и по-точно пчелите/осите/стършлите. Страхувам се от тях, не са ми и приятни. Отвратителни са, ама красиви и изящни животинки.
    Карам го приятели с предимства, 'щото реално в момента не се нуждая от връзка. Не искам да се сблъсквам с проблемите около нея, тъй като имам достатъчно други за които да мисля. Искам секс - получавам го. Той също. И двамата сме доволни. Така карам от 2 месеца.
    Последната ми връзка приключи защото той беше, и все още е, едно лигаво малко момченце, което само се бие с гърдите и парадира с парите на мама и тати. Искаше всичко наготово и не се интересуваше от нищо. Зарязах го. И да, смятам че можеше да не я почвам. Тя продължи само 3 месеца, пък и ме научи на това какво искам от мъжа до себе си, така че не смятам че беше загуба на време.
    Избрал си делфин, 'щото са умни животни. Какво ни различава - средата в която живеем и тялото в което се намираме. Не знам какво ти мислиш за мен. Не мога да чета умове и мисли. Мисля че си печено човече. Не, не бих те застреля, не защото си ми симпатичен, а защото просто не искам толкова много пари. :Д

Ти сигурно би ме застрелял, мда. Ох, всеки би могъл да ме купи с някоя наистина страхотна книжка. Не ме интересуват сексуалните наклоности на другите, стига ти да не се опитваш да ми ги натякваш и на мен. Поставям другите над себе си, защото бъкам от разбиране/доброта. Любовта е розови очилца, които си получил в пакетче зрънчо.
    Защото е в пъти по-лесно отколкото ако използвахме числа. Не спортувам. Бягам от време на време в парка, и карам колело. Ходя много. Кифла е претенциозна малка госпожица, наконтена до неузнаваемост с високо самочувствие. Не са ми симпатични като хора или личности.

Еми, ако не се бяха таковали, и аз го бях убила, то тогава въобще нямаше да съществувам, и въобще нямаше да мисля какво щях да направя ако някой изобщо ми зададе такъв въпрос във форум.
    Значи, смяташ че заради твоето силово превъзходство, ти си повече човек от мен?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз имам само един въпрос - За какво би умряла ?
    За КАКВО бих умряла? Бих умряла, ако можех да видя моите хора здрави и наистина щастливи. Смятам че здравето и щастието са най-важните неща в животът ни. За КОГО бих умряла? За брат си. Неразделни сме буквално от 16 години и 9 месеца. Не мога да си представя един ден без него. Дразни ме, ядосва ме, караме се, но самото му присъствие около мен ми вдъхва спокойствие.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз бих искал да те попитам следното. В хипотетична ситуация трябва да избереш между съпруга ти и детето. Избирайки единия, губиш другия. Интерпретирай си го както искаш. Имаш щастлив брак, и нямаш проблеми с нито един от двамата. Кого би избрала и защо?
    Бих избрала детето си. Колкото и щастлива да съм с мъжа си, смятам че винаги ще обичам детето си повече отколкото него. Пък и смятам, че ако мъжа ми е поставен в същата ситуация, той би постъпил както мен. Пък и той и аз ще бъдем дърти хора, изживяли вече щастливо живота си, постигнали нещо и най-вече дарили живот. Докато нашето дете ще бъде в началото на живота си, в разцвета на силите си и ще бъде просто наистина глупаво да отнема неговия живот.

П.П. Гаден въпрос. Много мразя такива в които трябва да избираш между този и онзи. Очаквах по-добри въпроси от теб, валдес.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    обичаш ли животните?
    би ли си купила боксова круша и да си изкарваш яда върху нея?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Защо трябва да си копирам въпросите...
    Какво мислиш тогава за Скорпионите? (като цяло приятели, връзки, доверие, ако щещ и съсед дори )
    Кефи ли те хардкор и хардстайл музиката?
    На каква музика обичаш и обикновено правите секс?
    По-бързо или по-бавно в леглото?

Е недей ми се хваща за примера със силовото превъзходство...говоря ин генерал.

Защо детето? Можеш да родиш ново....ако вече си стара и не можеш да имаш деца разбирам ама......

Град
    Варна
    Защо детето? Можеш да родиш ново....ако вече си стара и не можеш да имаш деца разбирам ама......
    ъъъ...
    не, всъщност нямам какво да кажа...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това ми заприлича малко на оня виц. Изцапало се здраво детето на Хасан и Айше в една кална локва.Хасан погледнал Айше и я попитал: А сега ще го къпем ли или ще си правим ново? ))

Каква зодия предполагаш че съм?
    Вярваш ли че на 21.12 (спред доста по-малко писания 23)2012г ще дойде края на света? Ами голямата промяна,която ще промени света из основи и ще е за добро в крайна сметка?
    Страхуваш ли се от тази дата? А любопитно и интересно ли ти е?
    Какво мислиш за тази прясна вчерашна новина последвала от една малко по ранна:
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5051332 ?
    Интересни ли са ти маите като народ и култура?
    Смяташ ли че Земята в момента е твърде неспокойна или просто така ни се струва поради наближаването на въпросната дата?
    Характерът ти вкарвал ли те е някога в проблеми,които е можело да избегнеш?Дай пример?
    Смяташ ли че човек е способен да играе с чувствата си на договори.А именно.Човек А си обещава нещо с човек Б и от това автоматично следва че нищо никога няма да се промени при никакви причини и обстоятелства?
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-14-2012 на 08:28
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Каква е тази програма, по която се обучаваш, за която спомена на няколко пъти ?

Какво те накара да преспиш с последния човек, с когото прави секс ? По-конкретно - кое е онова, което те накара да отвориш краката ? (малко просташки излезе, извинявам се =] )

Кои са онези качества, които привличат вниманието/интереса ти към дадена личност ?

Получаваш ли необходимото ти признание по отношение на това коя и каква си ? Чувстваш ли се подценена/надценена като цяло ?

Обмисляла ли си в коя държава ще изкараш висшето си ?

Какво мислиш за родителите си ?

Понякога нуждаеш ли се от подкрепа ? А получаваш ли я от приятелите си ?

Има ли българи в 'компанията' ти в Швеция ?

Шведите в частност към теб ли са студени или генерално ? И в двата случая - защо е така според теб ?

Ако учиш в чужбина, и то именно МО, не пропускаш ли възможността да работиш в сферата на бг дипломацията, ерго - да се 'възползваш' от утъпканата вече от баща ти пътека ? Как реагира той на решението ти да останеш в Швеция и да не изучаваш български език и история (не че те упреквам - не ме разбирай грешно - и аз бих постъпил така) ?

Град
    София, България
    Ще имате отговор довечера.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Срещала ли си точният човек?
    Вярваш ли в приказки ?
    Мечтателка ли си,наистина ? ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    София, България
    Обичам животните, да. И да, бих си купила боксова круша, за да си изкарвам яда върху нея. Туко виж съм стопила някоя друга мазнина, и качила мускул. :Д

За скорпионите не знам много. Не съм се интересувала, тъй като никой не е скорпион в семейството. Знам единствено и само че ЖЕНА скорпион е повече от ОПАСНА. Ако бях мъж въобще нямаше да искам такава жена за съпруга. Страшно властни, устати, невъзможни, и гадни хора са. Просто не ги понасям.
    Не ме кефи чак толкова много хардкор и хардстайл музиката. Алтърнатив рок не спада към тях, макар да е рок. Ох, няма значение каква е музиката, докато правя секс. Не правя секс заради музиката. Стига секс да е, въобще не ми пука дали на заден план звучи Лили Иванова или Three Days Grace. (cool)
    Падам си по-бързия и по-грубия секс.
    Избрах детето, защото аз ще съм преполовила вече живота си и на драго сърце бих оставила то да изживее своя. А вица кърти

Някойтам - мисля че си някоя от въздушните зодии - везни, водолей или близнаци. Но не съм сигурна.
    Не вярвам че светът ще свърши през декември месец тази година. И за голямата промяна не вярвам. Ако такова изобщо настъпи няма да е за един ден. Ще се случва в продължение на няколко години/десетилетия. Не се страхувам от въпросната дата. Интересно е какви глупости могат да измислят така наречените високо образовани професори по въпроса.
    За линка към новината която пусна - мисля че всички трябва да се запасим с повечко слънце защитни кремове (cool)
    Маити са интересни, да. Също както различните индиански племена и тяхните вождове.
    Земята винаги си е била неспокойна - постоянно се случват различни неща (терористични атентати, злополуки, земетресения, цунамита и други), които я правят такава. Фактът, че въпросната дата приближава няма нищо общо. Може да всява малко смут и страх в умовете на хора, които наистина са се заблудили да повярват на тези неща, но пък иначе въобще не е част от неспокойното положение на нашата планета.
    Ох, характера ми ме е вкарвал в доста проблеми, които съм можела да избегна. Примери бол в този форум. Най-пресен е този от дневника :Д.
    Ох, не смятам че човек е способен да играе с чувствата си по този начин. Това, което описваш може да се наблюдава в браковете. Женят се наще, обещават си че ще бъдат заедно вовеки веков, ама се развеждат наследващата година (примерно).

Програмата, по която се обучавам се казва IB Diploma Programme (http://en.wikipedia.org/wiki/IB_Diploma_Programme). Международна програма е, и ако завърша с добър успех ще могат да ме приемат където си поискам.
    Това, което ме накара да спя с последния човек с когото спах (cool) беше фактът, че той ме привлече със своята позитивност и хумор.
    Това, което ме привлича в дадена личност са тяхните мечти/желания/постижения, хумор и способността да се смеят, различните неща, към които проявяват интерес и възможността им да разбират хората. Не понасям сульо и пульо, който се сърди и цупи за всичко. Честността, добротата и позитивността са също качества, с които една личност би ме грабнала.
    Чувствам се добре - нито подценена, нито надценена. Не ми трябва някой, който постоянно да повтарям колко най-най съм (и обратното). Държавата в която мисля да карам висше ще бъде или в Обединеното Кралство (Шотландия) или в Щатите, ако успея да вляза в наистина добър и елитен унивеситет.
    Родителите ми са странни птици. Майка ми я мисля за страшно слабохарактерна, завеяна и отнесена личност. Лесно ранима е и това не ми харесва. Не понасям лигльовци. За сметка на това с нея винаги може човек да се посмее на глас. Не взима нищо на сериозно. Баща ми е другата крайност - интилегентен, амбициозен, начетен, можещ и знаещ. Интересуващ се от много неща. Но пък е голям критик, перфекционист и чистник. Страшно твърд характер е. Винаги избухва за най-малките неща, но пък притежава страхотен хумор. Готини родители са, гордея се с тях и ги обичам, независимо какви са.
    Разбира се, че се нуждая от подкрепа. В повечето случаи играя твърда личност, която нищо не може да я разклати или разколеби. Обаче, понякога наистина се натъжавам и в такива моменти се нуждая от проява на симпатия, нуждая се от изслушването и съветите на своите приятели, пък и на своя брат.
    Не, в компанията ми няма българи. За сметка на това има един руснак (моя най-добър приятел) и един поляк.
    Не в частност към мен, ами генерално. Мисля че е заради липсата на слънце, и фактът че са израснали такива - така са научени от своите родители. Научени са да гледат само своя интерес, не са научени да гледат по-далеч от своя нос. Ограничени хорица, като цяло. Рядко се интересуват от това, което става извън Швеция, или дали изобщо имаме компютри в България (ужасно, но факт).

Ако учиш в чужбина, и то именно МО, не пропускаш ли възможността да работиш в сферата на бг дипломацията, ерго - да се 'възползваш' от утъпканата вече от баща ти пътека ? Как реагира той на решението ти да останеш в Швеция и да не изучаваш български език и история (не че те упреквам - не ме разбирай грешно - и аз бих постъпил така) ?

- Мислила съм си го. Знам че веднага ще ме грабнат, не само защото знам 2 езика (за сега, единия от които шведски - език който не много на брой хора говорят), пък и защото баща ми и майка ми работят там. Имам го като план Б в главата си, но искам да постигна нещо сама. Не искам наготово да почна работа, там където родителите ми са били. Ще бъде все едно не съм се справила добре никъде другаде, и съм решила да се върна, тъй като това е било единствения ми шанс. Баща ми беше повече от доволен, дори той беше човекът, когото ме насърчаваше да остана. Да, не уча български език и история, но за сметка на това се интересувам от тях. Бях си взела учебници за 6-ти, 7-ми, 8-ми и 9-ти клас, четях от тях, рових се в интернет. Смея да твърдя че съм наясно с всички БГ произведения изучавани в България до 12-ти клас. Също така, мога да кажа, че знам страшно много за нашата история. Патриот съм. Да не зная през какво е минала родината ми и как се е изградила/създала би било обида спрямо самата мен.

Дали съм срещнала точния човек е все още рано да се каже. Не вярвам в приказки. Намирам нещо красиво и мило в тях, но ги поставям далеч от реалния свят. Поставям ги на едно стъпало с мечтите. И да, мечтателка съм.

Защо dissapointed тогава? Какво искаш да постигнеш в живота? Какво за теб е секса? Ако забременееш от пича с който сте на friends with benefits какво ще правиш?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    на колко години ти беше първото гаджи?
    и колко гаджита си имала общо?
    има ли потребител, който да те дразни супер много (от форума)?
    ако да кой е той/тя?
    винаги ли си искрена с хората или понякога лъжеш 'благородно'?
    Първото ми гадже беше на 13. Изкарахме 1 година заедно. Имала съм общо 4 гаджета. Има доста потребители, които ме дразнят супер много от форума. Най-много сигурно Смайлз и АмореМио, защото са с изключително тъпи разсъждения, и защото повтарят едно и също, само за да си набавят повечко мнения.
    Старая се винаги да съм искрена с хората. Единствените случаи в които лъжа благородно обикновено са свързани със семейството.

Защо dissapointed тогава? Какво искаш да постигнеш в живота? Какво за теб е секса? Ако забременееш от пича с който сте на friends with benefits какво ще правиш?
    Защото съм разочарована от хората и тяхните мисли/действия. Не искам да стана президент, не искам да съм известна или да изкарвам супер много пари. Искам да съм наистина добра в една сфера, да знам много за много други сфери. Искам да заживея с мъж, искам да създам живот и да изкарвам достатъчно пари за всички ни. Искам да съм щастлива.
    За мен секса е начин да разпуснеш, да си доставиш удоволствие, да успокоиш страстите. А секса в една връзка е начин да я засилиш/затвърдиш или заздравиш.
    Ако забременея с пича в момента, сигурно ще направя аборт. На години съм малка за да гледам дете/деца. Иначе смятам че съм поне наполовина готова и способна да отгледам едно такова в момента.

Град
    Варна
    Подкрепяш ли абортите?

Град
    София, България
    Подкрепяш ли абортите?
    Зависи от ситуацията. Ако плодът застрашава своя живот и този на майката - да. Ако момиче/жена е била изнасилена и в последствие забременяла - да. Ако родителите нямат възможност да осигурят пълноценен живот на детето си - да.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-14-2012 на 17:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си