- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клизма...анален секс
здравейте
реших да си направя клизма,защото с приятелят ми ще ходим за няколко дена на хижа и искам да го изненадам с нещо различноискам да си я направя...трудно ли е? как точно се прави? колко струва?
Виж си личните.
Нямаш нужда от това. Просто гледай да ходиш *по нужда* редовно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми мислиш ли че някой ще го вземе на сериозно :Д най много да се пробие цялата с тея съвети (да ака през пъпчето е един от страничните ефекти :Д)
ПУСНИ ГРАДИНСКИЯ МЪРКУЧ НА ДЯДО В ДЕЙСТВИЕ
Продават се специални дамски душове за целта.Като тези за вагинални промивки,ама с накрайник за дупето.Питай в аптеката.
Believe in yourself.
Съгласна съм.
Или просто си ходи редовно по голяма нужда. Преди аналния , също. И не смятам, че ще има проблеми. Много двойки правят анален секс, като момичето не е правило клизма и проблеми не е имало. Според малкия ми опит в тая област, това "наакване" /така да се изразя/, се получава при бързи и резки движения. Нека бъде внимателен, а ти отпусната максимално.
Сиреч си се нааквала по малко всеки път или малко пъти си се нааквала ?Според малкия ми опит в тая област, това "наакване" /така да се изразя/, се получава при бързи и резки движения.
Аха, разбрах те.Много двойки правят анален секс, като момичето не е правило клизма и проблеми не е имало.
Щот е по-екзотично^^
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!