- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
От бая време я чета тая тема, както и още няколко в тоя форум и все се въздържам да пиша, защото просто няма смисъл, но днес не можах просто. Доста хора тук все едно са ви избирали с конкурс по простотия и злоба! Не мога да ви разбера какъв ви е проблема, че се заяждате с всеки. Нямате ли си ваши проблеми, че се занимавате постоянно с живота на другите, хващате се за всяка негова дума, съдите го жестоко за външния му вид и т.н?! А последното говори най-красноречиво колко сте ПРОСТИ....ама нека ....такива простаци и нахалници като вас обикновено успяват в нашата държава. Много ми е жал, че хора на по 15-16 години имат такова ужасно държание. Dragon Lady може да е всякаква, обаче аз не съм видяла да напада така свирепо и да обижда за всяко нещо, а вие я направихте на нищо. Имаите малко уважение, бе хора! Дано да ви дойде малко акъл в главата като пораснете малко.
Не симпатизирам на никого в тоя форум, просто ме дразни, че сте толкова груби и озлобени
(Извинявам се за горното отклонение от темата)
Въпрос към Dragon Lady:
Изпитвала ли си вагинален оргазъм до сега?
Защо се съгласи да правиш анален секс без да имаш никакво желание?
Що им се връзваш на всички писания по твой адрес?
не съм й гледала постовете, а аз се старая да пиша максимално бързо и без грешки.
и никога не съм казала, че съм идеална по отношение на български език
а ти не се грижи къде ще ме вземат мене и къде не
гледай си там размазаното червило и не ми се бъркай в работите, ако обичаш
Напомняте ми на дечицата в първи клас ^_
-Ама ти имаш гадни плитки!
-Ти пък имаш крив нос!
-Ти пък, ти пъъък, виж се каква си аввв!
-Ми ти пъъъък да не си нещо по-хубаво?!
so sweet ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като изключим семейството и близките ти, какви са ти целите в живота? Кое е най-значимото нещо, което на този етап искаш да постигнеш?
Чисто интелектуално, кое твое качество цениш най-много?
Защо според теб си антипатична на толкова хора във форума? С какво ги провокираш?
По какво се различава критиката, произлизаща от комплексарщина, от градивната критика? А може ли да е едновременно и двете?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като не си идеална, мълчиш.
Не съм се загрижила, казвам, че не си по- грамотна, за да имаш карт бланш да си придирчива към правописа на другите. Елементарно е да се сетиш, ама трябва да има нещо на 2я етаж. Пфф жалко...
За червилото ми не бери грижа. Нали знаеш приказката: на мен ще ми мине, а на тебе не.
П.П. Ебаси гнусната сте я направили тая тема. Каква е тая злоба към момичето...
Абе, до един момент е забавно, да се бъзикате с някого, дори и на него да не му е приятно, обаче вече наистина прекалявате, особено някои, например Claymore. DragonLady наистина малко го раздава, сякаш разбира всичко, пък и аз не я виждам като голяма красавица, обаче вие се оляхте вече, наистина...
Въпросът ми към нея е : Не ти ли омръзна да те нападат ? Защо още стоиш в тоя форум и се занимаваш, въпреки простотиите ?
Според мен целия шитсторм върху драгън лейди се изля заради пръстена, който показа
Спомням си преди да постне (оня вече станала прословута) снимка с пръстена, че никой нищо не и казваше, освен чат пат някой да и направи комплимент за дългата коса или да отправи безобидна критика за гримът, който използва... ама като пусна снимката с пръстена малейййй![]()
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-20-2012 на 12:31
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ще отговарям на части, за което се извинявам, ако станат мнения едно след друго, но нека да е малко по подредено.
Колкото до всичката злоба и помия която изляхте по мой адрес, все ми е тая, те прасетата в кочината живеят и на всякъде с тях си върви ( едва ли ще ме разберете защо я употребявам тази метафора, но все пак )
идеални хора няма, първо
второ, ти не си човекът , който ще ми казва дали да мълча или не
и знам приказката ''като не те устройва нещо, не се буташ между шамарите''. В случая, тя сама си седна, така че ще си сърба попарата.
нещата ,които съм казала, не са били на база заяждане , а на реални факти
така че недей да ми се зъбиш такава и да се мислиш за много орГинална като се опитваш да покажеш колко са ми малко знанията на определена тематика (щото това пък хептен не е вярно , особено на тема БЕЛ)
Леле, ама вие наистина прекалявате. Не знам, но докато се мъчите да получите някакъв морален превес над @DragonLady, си нямате на представа колко му пада мнението на човек за самите вас, четейки тая гадост, изпълнена със злоба. Вярно сте като деца в детската градина. Само, че там малките се нападат за кукли и тук таме да се наплюят буквално, докато вие се осрахте от злоба. За някои от вас имах много хубаво мнение. Примерно @Claymore и @BloodyF като цяло сте ми били винаги симпатични. Е, не го очаквах тоя порой простотии от вас.
1. Как си представяш бъдещия ви дом?
2. Всички обиди от форума пренасяш ли ги по някакъв начин в реалния живот?
3. Годеникът ти знае ли, че имаш рег в тийнпроблем? Какво мисли по въпроса?
4. Какво е мнението ти за сайтовете за запознанства?
5. Казваш, че искаш да качиш някой и друг килограм. Как се опитваш да ги постигнеш? Диета за качване?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
така и така съм ви подхванала днеска всичките
я и ти вляво
и можеш да ходиш на едно място, дано се сетиш къде е сам/а , че да не ти кажа аз
и че изречението започвало с главна буква
не знаех, мерси много!
Сиске, съжалявам че не съм ти оправдала очакванията и хапя, а като ме хапят не мълча
соре ного
Не е за отговаряне като те обиждат. Изядохте я просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"на колко горе-долу искаш да имаш деца? Две"
ахуаухаухаухуаххуахуа![]()
иначеее мислиш ли че си готова да гледаш деца
можеш ли да им дадеш всичките грижи и безсънни нощи и т.н?
много нерви са това =О
Колко си висока?
А приятелят ти?
Обичаш ли кисело мляко?
А сок?
Коя банкота ти харесва най-много на външен вид?
Имаш ли сини маркери?
А червени?
Червен цвят или син цвят?
Би ли си боядисала косата зелена?
Колко е часът?
Имаш ли колекционерски бутилки на кока кола?
Колко често ползваш ножица?
Колко тежиш?
Колко копчета имаш по клавиатурата?
Знаеш ли какво е било предишното име на марката Тойота?
Имаш ли вентилатор?
Кво бачкат ваште?
Стените у твойта стая къв цвят са?
Обичаш ли тигри?
Ходила ли си на море?
Виждала ли си пеликани?
Обичаш ли тиквички с доматен сос?
Мислиш ли, че верно мязаш на онаа, дет те сравни Щруделката с нея?
Габърчета използваш ли?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
В един средностатистически курник,когато кокошката с най-остър слух се сплаши от някоя шумка и се разпърпелка,всички останали пернати бързат да последват примера й...
Джъст сейин.
ДрагънЛейди,фетиши имаш ли?
Кой е най-извратеният,за който се сещаш(изобщо и допускаш ли,че ти самата имаш наклонности,които някой друг би намерил за "извратени"?
Всъщност кога нестандартното се изражда в извращение,според теб?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нещо така ли? А ти поглеждала ли си се скоро в огледалото? Случайно да си забелязала, че и ти не си перфектна? Или и огледалото ти е замазано в розово, сигурно гланц.
Следващата порция после, че се изморих само да отговарям на въпроси.
Не съм прочела другите въпроси, предупреждавам.
Смяташ ли, че си готова за деца?
На какво би искала да ги възпиташ?
Искаш ли да вземат нещо от характера ти?
Какво следваш?
С мажО ли живееш?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.