.
Отговор в тема
Страница 14 от 35 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 857
    Голям фен Аватара на adoreher
    какичко, с три години и малко си по-голяма от мен, не си вярвай ного
    Разбрах те, ама говориш несвързано ;s

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Мислиш,че е боклук,задето си му омръзнала?А мислиш ли,че трябва да има причина да му омръзнеш?Просто ми стана интересно какво е мнението ти по този въпрос,след като ти прочетох отговора.
    Ще е боклук, ако ей така от нищото без да се е променило отношението му към мен или нещо друго да показва, че нещата куцат, ми каже ами ти ми омръзна.
    Да, без причина просто да му омръзна не ми се вярва. Омръзна ми е просто оправдание.
    Пък и ние сме всеки ден заедно и за 8 месеца още не съм му омръзнала, при това положение не вярвам и да се случи.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Пък и ние сме всеки ден заедно и за 8 месеца още не съм му омръзнала, при това положение не вярвам и да се случи.
    : D made my day

Мега фен
    Град
    <3
    Първо е симпатията или така нареченото харесване, после е влюбването ( онзи процес с пеперудките в стомаха ), а след него е любовта - чиста и всеотдайна.
    Защо не може подредените от теб неща да са all in? Задължително ли е така да се стекат нещата?

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак?
    Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност?
    Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно?
    Бременна ли си?
    Добра домакиня ли си?
    Колко деца искаш?
    В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    щом някой каже нещо негативно по мой адрес се замислям и го поправям
    Не е хубаво да си вглъбен в себе си и е хубаво да се замисляш, но ако всяко нещо тичаш да го поправиш (когато другите са ти казали), губиш индивидуалност. Понякога попадаш на хора с изкривени критерии за дадено нещо и като си склонна да "се поправяш" толкова много, може да ти изиграе кофти шега. Това просто разсъждения, които ми дойдоха на ум, когато прочетох поста ти (може и като съвет да го приемеш, но не е заяждане)

Тя някъде беше споменала , че само във форума й се заяждат хора, а не ирл, така че какво искате- понеже група непознати (чието мнение вероятно не я интересува) са й казали, че е еди- каква си, тя да се промени?? Хора, мислете с тия глави! Променяш се заради хората, които обичаш и на които държиш, а не заради групичка тийнове, на които име скучно и се чудят как да си начешат крастата и да затапят другите.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    драгънлейди, как за 8 месеца решаваш, че ще се жениш... хората по години го обмислят, много си бърза, браво, похвално, кога разбра, че е ъжът за теб? Или той реши, че си жената за него?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Град
    <3
    mheh

Въпроси:
    * Той казва ли ти, ако нещо в теб не му харесва? Примери:
    - Тая шапка ти седи грозно.
    - Т'ва червило не ти ходи.
    - Ти луда ли си да излезеш така?!

..или като го питаш: "Мило, това добре ли ми стои?", ти отговаря: "Да мило, невероятна си."

А ако ти подхвърля някои от примерите ми, ти как реагираш?

*Сърдиш ли му се? Ако да, за какво най-често? В какво се изразява сърденето ти?
    *Можеш ли да готвиш? Кое му е любимото ястие?
    4XCOKИ

А аз щом за осем месеца не съм умряла не вярвам и да се случи.
    А бременната ми комшийка щом за осем месеца не е родила не вярвам и да се случи.
    Много самонадеяни изказвания вадиш.
    Може би не правиш разлика между това как на теб ти се ще да са нещата и как действително са?
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 08-20-2012 на 22:29
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    дрийм, соре ;/
    Ще ти го простя .. ама само тоя път ей

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не е хубаво да си вглъбен в себе си и е хубаво да се замисляш, но ако всяко нещо тичаш да го поправиш (когато другите са ти казали), губиш индивидуалност. Понякога попадаш на хора с изкривени критерии за дадено нещо и като си склонна да "се поправяш" толкова много, може да ти изиграе кофти шега. Това просто разсъждения, които ми дойдоха на ум, когато прочетох поста ти (може и като съвет да го приемеш, но не е заяждане)

Тя някъде беше споменала , че само във форума й се заяждат хора, а не ирл, така че какво искате- понеже група непознати (чието мнение вероятно не я интересува) са й казали, че е еди- каква си, тя да се промени?? Хора, мислете с тия глави! Променяш се заради хората, които обичаш и на които държиш, а не заради групичка тийнове, на които име скучно и се чудят как да си начешат крастата и да затапят другите.
    Е, не съм се изразила съвсем точно.. Не говоря за нещата, които изграждат моята индивидуалност.. Но примерно, ако системно ми казват, че се държа като малко дете или по акъл приличам на 5 години по-малка... най-малкото някак ще се жегна и ще гледам да се държа на ниво за възрастта си ( не да се изхвърлям нали ) .. Вярно, че не я познаваме, но някои неща могат да си проличат само по постовете .. а когато някой коментира тях следва "Не е вярно" или "Виж се ти"

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Евала!Добре,че има хора като теб,които да нарекат нещата с истинските им имена...

ПС:Мнение,базирано не на един или два поста.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Шш, с моя въпрос ко стана, що няма отговор ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Извинявай DragonLady но да казваш на dream да се погледне в огледалото,защото не била перфектна е голяма глупост.Това е тя на снимката и я намирам за прекрасно момиче,което нищо няма да види нередно в огледалото

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Казваш, че си си дала дупето, за да угодиш на мъжа си. А на него готино ли му беше като знаеше, че правиш нещо, което не ти е идвало от вътре? не знам, по време на акта каза че му е било кеф, но после имаше бая угризения и бая извинение от негова страна

Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? Да
    С какво? Начин на мислене, поведение, морал, може би и визия
    Защо според теб са мразени? Защото не се нравят на общо приетите норми
    Ти обичаш ли ги? зависи от човека
    Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб? В момента не
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Я имам един въпрос, кои потребители според теб са лицемери/двулични, искам да им изтипосаш имената лол За сега само блоди ми се е изявила лично на мен като двулична
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Кажи ми едничко само твое странно преживяване ;д на което нямаш обяснение хм Не сещам за такова
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    И аз много обичам котките.Ти какви харесваш-улични превъзходни,сиамски,ангорс ки,персийски,британски йъсокосмести,египетски..? Като цяло дългокосместите - ангорски, персииски, смеската от 2те породи също много ми харесва ( един авер иматакъв котарак ( татко ангорец, мама персиика ) и е уникален, пухен за 10, ама много своенравен )
    Когато имаш деца,мислиш ли,че животните трябва да се махнат от къщата? Когато са малки децата може би да, но когато вече поотраснат няма нужда.
    Опиши с по няколко думи всеки,който ти е задавал въпрос досега На този въпрос ще ти отговоря утре, надявам се да не ми се разсърдиш
    Как си в религиозно отношение,вярваща ли си и ако да,в какво? По скоро атеист
    Когато се омъжиш,имате ли къде да се отделите да живеете с мъжа ти? Да
    Притесняваш ли се,че в този етап може да настъпи един вид "опознаване" на кирливите ви ризи?В смисъл да откриете уж дребните домакински навици или липсата на такива помежду си,които да ви дразнят Не, защото мисля, че повечето си ги знаем
    Слушаш ли чалга?И ако да,мислиш ли,че това те прави долнопробен човек в очите на другите,част от тълпата простаци? Да, не мисля, че това ме прави тъпа или проста, всеки има право насвой личен избор, и никой няма право да го съди за това
    Приятелство от разстояние?Може ли да съществува според теб? Да, но не е като това човека да е от твоя град
    Колко истински приятели имаш в момента?Такива,на които можеш да се довериш за всичко и да разчиташ 24/7 на тях,както и те на теб? 5
    Предавали ли са те досега и как?Заболя ли те много или по-скоро ти помогна да "прогледнеш"? Предавали е силно казано, но са ме разочеровали и да заболявало ме е, когато е бил близък на сърцето ми човек
    За какво най-често се карате с мъжа ти?За дреболии или за сериозни неща? Да чукна на дърво от много време не сме се карали, но като се караме обикновенно е за глупости и дреболии
    Ревниви ли сте един към друг?Мислиш ли,че това е необходимо зло в една връзка,за да се поддържа искрата? Не, въпреки че напоследък забелязвам лека ревност от негова страна. Според мен не е нужно в една връзка да има ревност за да е тя истинска, но ако е размките на нормалното е приемливо
    Когато си сгодена,чувстваш ли се по-сигурна в партньора си спрямо преди? По сигурна не е точната дума, която бих използвала, по-уверена, че той е човека, с които да споделя дните си.
    А изпитваш ли чувство за собственост върху него?Дори и малко? Не, защото знам че никой на никой не принадлежи, никой не е вещ, дори и ако е женен.
    Използвала ли си наркотици и какви?Защо? Не, нямам и намерение да го правя
    Какво може да те изкара от кожа най-бързо?Кибритлийка ли си и от кой тип-дето бързо им минава или които се цупят с дни? Някои коментар не на място, бързо паля, ама и бързо ми минава
    Какво е за теб любовта? Да гледаш първо най-доброто за друг човек, и да мислиш първо за него, а после за себе си и своята изгода. Да се отдадеш напълно на някой.
    А омразата? Нетърпимост и ненавист към някой
    Мислиш ли,че двете чувства се преплитат?Случвало ли ти се е? Много рядко, но ми се е случвало. Е не беше любов а мерак за секс с даденият човек. Адски много ме нервираше, но ми искаше и даго скъсам от секс
    Намираш ли за нормално,докато си обичал един човек,в другия момент да го мразиш и ненавиждаш?Не е ли някак лицемерно и това не те ли прави човек,който не знае какво иска? Не, ако любовта е истинска тя не минава току така още повече да стане омраза - абсурд. И да двулично е.
    Бракът с мъжа ти ще ти даде ли по-голяма сигурност за бъдещето?Има ли разлика за теб между семейни начала и законен брак и каква? Да може да се каже. Разликата е че вече връзката е озаконенаи се е превързнаал и в правен субект.
    Интересуваш ли се в някаква степен от материалното в брака? Не, материалното никога не ми е било водещо независимо за какво става дума
    Смяташ ли да направиш предбрачен договор и защо? Не съм мислила по този въпрос, но най вероятно не, защото имам достатъчно вяра и уважение към човек до мен
    Някой от вас би ли го сметнал за обида или унижение? Обида не, по скоро застраховка

Засега това се сещам и би ми било интересно да науча.И мерси за предишните отговори.
    За нищо
    * Как така разбрахте, че се обичате на третата седмица?! Не го разбрахме - почувствахме го със сърцата си
    * Може ли да има и обич и влюбване едновременно? Защо хората спират да са влюбени един в друг? Според мен едното е следствие от другото
    * Как да разбирам това:
    Че ако не се обичахме, нямаше да сме заедно.
    "Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?"

..при все, че ми отговори иначе на горните въпроси?

* Влюбването не е ли обич? Влюбването е една идея преди любовта

Знам, че се въртя само около него, интересно ми е.
    Отговорите в цитата

С какво си толкова различна?И какво имаш предвид под различна?

не тря ли отдавна да си минала периода от детската градинка, в който твърдиш че си ного различна, специална, usw

Не,не спокойно adoreher,всеки човек е различен и специален по свой си начин,това е истина,зависи до каква степен се мислиш за различен и под различен дали нямаш предвид по-специален(по-висш) от другите

Град
    Варна
    Oy7ofCon7roL копни ми какъв е бил въпроса, явно съм го пропуснала без да искам

*лол сериозно ли това ще си помислиш? Все едно да си 5 години с някой и след като се разделите да кажеш, че си си губила времето с него. Ти сериозно ли това ще си помислиш, при все че сега го обичаш и искаш да се жениш за него, че си щастлива, че го имаш и че е най-милото ти? Отговорила съм на подобно запитване малко по горе

*Казваш, че не би простила изневяра. Ако ти изневери и хипотетично ти никога не разбереш и истината никога не излезе на яве (наистина го приеми така!) И си останете щастливи и в положението, в което сте били и преди изневярата, би ли искала да знаеш истината? Сигурно не, но не мисля, че е човек който би скрил подобно нещо.

*А ако сте с 2 деца и ти изневери, пак ли няма да му простиш? зависи чисто физическа или и емоционална е била изневярата.

*Мислиш ли, че ако обичаш някой, нещо такова може да се прости? Не е невъзможно, но е адски трудно Ако след изневяра ти каже, че те обича ще му повярваш ли? Едва ли, или ако му повярвам ще е с много резерви

*Приятели ли сте с него? Да, то винаги 1во трябва да си приятел с партньора, после всичко останало.
    Можеш ли да се абстрахираш от това, че ти е половинка и да се държите наистина като приятели? И моля те, не ми отговаряй с неща от типа: "Мога да му споделя всичко, както и той на мен. Подкрепяме се в трудни моменти. /етц/". Да мога. Когато се налага не показваме чувствата си един към друг ( ако сме в таква среда и ситуация в която би било неуместно да се държим като двойка )
    Защо не може подредените от теб неща да са all in? Задължително ли е така да се стекат нещата? Не, не е задължително, казвам според мен как са нещата
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак? Разсмя ме с този въпрос - не разбира се ...
    Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност? По улегнала преди всичко, и по пълноценна да.
    Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно? да, брака не е края на живота я, човек винаги трябва да самоосъвършенства
    Бременна ли си? Не, защо пък си го помисли това?
    Добра домакиня ли си? Мисля, че да
    Колко деца искаш? Две
    В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"? Домакинстване ( чистене, пране, готвене и тн дейнсти ) и след време гледане на децата.
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    драгънлейди, как за 8 месеца решаваш, че ще се жениш... хората по години го обмислят, много си бърза, браво, похвално, кога разбра, че е мъжът за теб? Признавам си решението го взех на момента и не го обмислих, но после след като изпаднах в дълбоките размисли правилно ли беше стигнах до извода, че няма да съжалявам за брака с този мъ, и че той е човека за мен.
    Или той реши, че си жената за него? Той го реши, той ми предложи изненадващо и неочаквано.
    mheh

Въпроси:
    * Той казва ли ти, ако нещо в теб не му харесва? Примери: Досега не се е случвало.
    - Тая шапка ти седи грозно.
    - Т'ва червило не ти ходи.
    - Ти луда ли си да излезеш така?!

..или като го питаш: "Мило, това добре ли ми стои?", ти отговаря: "Да мило, невероятна си." Е не е чак така мъж под чехъл ( изобщо даже не е под чехъл, и никога няма да бъде ). Казва си мнението и не с 1-2 думи.

А ако ти подхвърля някои от примерите ми, ти как реагираш? Ще го изгледам странно и ще го попитам защо мисли така, няма да се сърдя за простотии

*Сърдиш ли му се? Не, не ми се е случвало.
    Ако да, за какво най-често? В какво се изразява сърденето ти? -
    *Можеш ли да готвиш? Да Кое му е любимото ястие? Варен ориз с месо.
    С какво си толкова различна?И какво имаш предвид под различна?
    Отговорих 1 или 2 поста по нагоре

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Нямам нищо против за забавянето на единия отговор
    А сега друго ми стана интересно,много съм любопитна значи
    Каза,че чувстваш връзката ви правно узаконена.А след като си атеист,ще имаш ли така добре познатата ни църковна сватба с бяла рокля,шаферки,размяна на халки пред олтара,обети и пр.?
    И как си представяш сватбата си?
    А медения месец?
    Какво предпочиташ-скромна сватба в тесен семеен кръг и повече пари за меден месец или голяма пищна сватба и по-скромен меден месец?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Русокоске много хубави въпроси ;д

Какъв е твоят начин на мислене и на поведение?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Нямам нищо против за забавянето на единия отговор
    А сега друго ми стана интересно,много съм любопитна значи
    Каза,че чувстваш връзката ви правно узаконена.А след като си атеист,ще имаш ли така добре познатата ни църковна сватба с бяла рокля,шаферки,размяна на халки пред олтара,обети и пр.? Свадба в църква едва ли, вече ако той настоява ще го мислим. Иначе свадбата ще е ритуалната зала както си му е реда.
    И как си представяш сватбата си? Граждански брак в ритуалната зала на града, после вечерта събиране на всички гости в някое заведение, купон до зори и след няколко дена заминаване на меден месец
    А медения месец? Някъде в чужбина Виена може би, в някой хотел, с много азходки и кратни екскурии през деня, романтични вечери и естествено много секс
    Какво предпочиташ-скромна сватба в тесен семеен кръг и повече пари за меден месец или голяма пищна сватба и по-скромен меден месец?
    Първото.

Рационален, първо с главата после с емоциите. На поведение - по сдържано пред хората, по свободно в тесен кръг от близките ми.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Keep trying....

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак?
    Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност?
    Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно?
    Бременна ли си?
    Добра домакиня ли си?
    Колко деца искаш?
    В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"?
    Тези?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Защо не живеете на семейни начала?
    Задължителен ли е брака в една зряла връзка?
    Какво ти дава и какво ти взима?
    Мислиш ли, че е само подпис? Без него няма ли да правите същите неща, които бихте правили и с него?
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си