- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
какичко, с три години и малко си по-голяма от мен, не си вярвай ного
![]()
![]()
Разбрах те, ама говориш несвързано ;s
Ще е боклук, ако ей така от нищото без да се е променило отношението му към мен или нещо друго да показва, че нещата куцат, ми каже ами ти ми омръзна.
Да, без причина просто да му омръзна не ми се вярва. Омръзна ми е просто оправдание.
Пък и ние сме всеки ден заедно и за 8 месеца още не съм му омръзнала, при това положение не вярвам и да се случи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак?
Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност?
Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно?
Бременна ли си?
Добра домакиня ли си?
Колко деца искаш?
В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Не е хубаво да си вглъбен в себе си и е хубаво да се замисляш, но ако всяко нещо тичаш да го поправиш (когато другите са ти казали), губиш индивидуалност. Понякога попадаш на хора с изкривени критерии за дадено нещо и като си склонна да "се поправяш" толкова много, може да ти изиграе кофти шега. Това просто разсъждения, които ми дойдоха на ум, когато прочетох поста ти (може и като съвет да го приемеш, но не е заяждане)
Тя някъде беше споменала , че само във форума й се заяждат хора, а не ирл, така че какво искате- понеже група непознати (чието мнение вероятно не я интересува) са й казали, че е еди- каква си, тя да се промени?? Хора, мислете с тия глави! Променяш се заради хората, които обичаш и на които държиш, а не заради групичка тийнове, на които име скучно и се чудят как да си начешат крастата и да затапят другите.
драгънлейди, как за 8 месеца решаваш, че ще се жениш... хората по години го обмислят, много си бърза, браво, похвално, кога разбра, че е ъжът за теб? Или той реши, че си жената за него?![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
mheh
Въпроси:
* Той казва ли ти, ако нещо в теб не му харесва? Примери:
- Тая шапка ти седи грозно.
- Т'ва червило не ти ходи.
- Ти луда ли си да излезеш така?!
..или като го питаш: "Мило, това добре ли ми стои?", ти отговаря: "Да мило, невероятна си."
А ако ти подхвърля някои от примерите ми, ти как реагираш?
*Сърдиш ли му се? Ако да, за какво най-често? В какво се изразява сърденето ти?
*Можеш ли да готвиш? Кое му е любимото ястие?
4XCOKИ
А аз щом за осем месеца не съм умряла не вярвам и да се случи.
А бременната ми комшийка щом за осем месеца не е родила не вярвам и да се случи.
Много самонадеяни изказвания вадиш.
Може би не правиш разлика между това как на теб ти се ще да са нещата и как действително са?
Последно редактирано от AngelAntichrist : 08-20-2012 на 22:29
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ще ти го простя .. ама само тоя път ей
Е, не съм се изразила съвсем точно.. Не говоря за нещата, които изграждат моята индивидуалност.. Но примерно, ако системно ми казват, че се държа като малко дете или по акъл приличам на 5 години по-малка... най-малкото някак ще се жегна и ще гледам да се държа на ниво за възрастта си ( не да се изхвърлям нали ) .. Вярно, че не я познаваме, но някои неща могат да си проличат само по постовете .. а когато някой коментира тях следва "Не е вярно" или "Виж се ти"
Шш, с моя въпрос ко стана, що няма отговор ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Извинявай DragonLady но да казваш на dream да се погледне в огледалото,защото не била перфектна е голяма глупост.Това е тя на снимката и я намирам за прекрасно момиче,което нищо няма да види нередно в огледалото![]()
С какво си толкова различна?И какво имаш предвид под различна?
не тря ли отдавна да си минала периода от детската градинка, в който твърдиш че си ного различна, специална, usw
Не,не спокойно adoreher,всеки човек е различен и специален по свой си начин,това е истина,зависи до каква степен се мислиш за различен и под различен дали нямаш предвид по-специален(по-висш) от другите![]()
Oy7ofCon7roL копни ми какъв е бил въпроса, явно съм го пропуснала без да искам
Отговорих 1 или 2 поста по нагоре
Нямам нищо против за забавянето на единия отговор
А сега друго ми стана интересно,много съм любопитна значи
Каза,че чувстваш връзката ви правно узаконена.А след като си атеист,ще имаш ли така добре познатата ни църковна сватба с бяла рокля,шаферки,размяна на халки пред олтара,обети и пр.?
И как си представяш сватбата си?
А медения месец?
Какво предпочиташ-скромна сватба в тесен семеен кръг и повече пари за меден месец или голяма пищна сватба и по-скромен меден месец?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Защо не живеете на семейни начала?
Задължителен ли е брака в една зряла връзка?
Какво ти дава и какво ти взима?
Мислиш ли, че е само подпис? Без него няма ли да правите същите неща, които бихте правили и с него?
4XCOKИ