- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Ами Цвети да ти кажа честно скайпа ми е в повечето време изключен :Д
Като го включа ако някой ми е писал връщам и така, но като цяло отбягвам да пиша там освен ако някой не ми звънне да ме напсува да го включа за конферентен за по някоя друга биричка хаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Claymore: друго имах предвид, прочети страница 15(по надолу в станицата) там пише кой какъв е има те и теб :Д Нали питаше кой е злобен и т.н.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И адашке, кое ми е злобното на тоя пост?
Нали всички и завиждаме - питам я защо. Кожата ѝ е бяла, затова питам за анемия. Четвъртия въпрос е лигавщина, не злоба. Нали тя е 170, а той е 175 (демек я питам дали обува изобщо такива токове). Захапката ѝ наистина изглежда обратна, а на снимката с годежния пръстен или има много пудра или има мъхчета по лицето.
Че съм злобна, злобна съм, но къде е връзката когато казваш, че съм жалка?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам чувството, че някой ще се изцепи и ще заключат темата, а после няма да можем да продължим с останалите. След като OutOfControl не иска да сяда, да заповяда Дрийм, тя и без това чака от доста време.
За сефте ще се изцепи някой....
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Дано не съм закъсняла с въпросите.
ДрагънЛейди, няма как да не ми направи впечатление, че се хвърляш в брак, но и двамата нямате сериозна работа, да не кажа, че е възможно да отсъства такова нещо.
Защо това, че нямате работа и не сте самостоятелни го наричаш лично, защо не го споделяш свободно?
Ако нямате работа и двамата, и забременееш - няма ли да е малко кофти, че семействата ви трябва да се ангажират и с дете?
Не смяташ ли, че когато тази бурна страст изчезне, може да се появят проблеми ? До колкото знам, мъжа ти е към 30г. - каква мислиш, че е причината, поради която не се е обвързал досега ? Дали не го натискат родителите му ? Съответно, не те ли притеснява, че когато се завърти около него някоя по-добра от теб, той може да залитне?
А той учи ли ? Как смята да се развие професионално и да се грижи за семейството? Досега с какво се е занимавал, какво е учил?
Смяташ ли, че може да възникнат проблеми, ако ти се реализираш много по-добре от него, а той не си намира работа, поради нежелание да работи обща работа, а нещо друго?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
xhuxauxahuxhuahuxahuxhauhuxahxhuahuxahuxhuauhxauh
не вярвах че е толкова насрана, чесно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ся последно ,кой ще слага?
Моля се ,отноооовооо,нека е мъж.
maDamn
Чак ми стана тъжно да гледам толкова избиване на комплекси. Евала момичета!
DragonLady мерси,че ми отговори =)
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ма айде моля ви се бе, секи който е неудобен избивал комплекси![]()
всички без Цветето сте някви мн зле . какво ви пука няква онлайн кво мисли. бъдете ми хуу лол
Ох, имам чувството , че съм в кокошарник. А, ти, защо изобщо отговаряш-ето Хилари например искаха да я питат в кофата, ама мацката така и не се появи да им изчетка еготата...
Искам да видя щруделчето на стола :3
Аз пък искам на стола Violenza.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много искате вие, тя ще си реши. Половината от предложените даже нещат да сядат.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Нормално. И аз не бих седнала тук. В Любов по-бих.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()