.
Отговор в тема
Страница 20 от 35 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 857
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    cweeet голЕм аватар

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз пък искам на стола Violenza.
    Някак си нямам желание да съм от другата страна, поне засега. Ако някой иска конкретно мен да пита нещо, на ЛСта винаги отговарям.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ха и аз често съм си мислел до колко бих отговорил на интимни и доста лични въпроси. Не всичко е за казване пред много хора.

Мега фен
    Казах ви че не ми се занимава да отговарям на въпроси, търсете някой друг.
    Просто не ми се занимава по 3 часа, а може и повече на ден /в зависимост колко ще са въпросите/ да се занимавам да пиша отговори
    Но за да не ви чупя хатъра ще отговоря на зададените въпроси ДО ТУК, а вие междувременно си търсете друг.

Ей ся малко да се разсъня, щот съм малко снощен /if you know what i mean/ и ще отговоря
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Аз съм навит, понеже не съм бил от има няма 1-2 години тука :d
    Не обещавам бързи отговори де :>

Супер фен Аватара на cweeet
    @Incadeptus
    знам,мерси

Кой в момента е на стола? Нека сложим dream.заслужава

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    dream не беше ли разпитвана?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Май който реши Аутофконтрола

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Oy7ofCon7roL
    въпроси...
    Галиш ли редовно Янко? протрих си линията на живота на дясната ръка от галене на Яню
    Кога за първи път прави сьексове? 16
    Колко ти е рекорда за 1 ден/нощ в текове? скромно, три пъти за една нощ, не си падам по многото текове..
    Любимата ти поза?
    задна и ездачка са ми любими

Айде и от мен въпросчета:

1. Кога за първи път прави анален секс? 16 с моята бамбина
    2. Ти ли я нави или тя предложи? Аз я навих и зе че и хареса даеа
    3. Ако забременее, какво ще правите? в момента съм свободен агент така, че въпросът е невалиден на този етап
    4. Глупав твой гаф? Ами нормалното за всяко момче /предполагам/ чат пат съм фърлял вътре, когато съм бил мн. възбуден
    5. Седи ли ти се на стола и приятно ли ти е да отговаряш на въпроси?
    цент

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Тъй де, да питам и аз, че много спам

С колко момичета си бил ? 6+1 дето само със свирки се разминахме
    Някоя какичка ? (ако да с колко по-голяма) да, първата ми приятелка, която беше с почти 2 години по-голяма от мен
    Кога си загуби деТствеността ? 16
    Ъм.. не се сещам за друго
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На колко си? да кажем, че съм между 26 и 29
    Какво учиш/работиш? Харесва ли ти? Учил съм в механо спец. електроника, хал хабер си нямам от специалността.Работил съм радъм неща, но по-осезаемите са : Внос на коли/бусове от Австрия/Германия няколко години и тука съм работил разносна търговия. Дали ми е харесвало, ами отначало всичко е интересно после се свиква. В момента съм в сивия сектор. Слагаме климатици, климатични инсталации/вентилации, слънчеви колектори и т.н. Викат ме, когато има работа, а аз отделно си пастирвам коли пак на частно.... ами както казах с работата се свиква, но на този етап ме устройва повече и съм по-добре от нормална работа от 8 до 5 за средната работна заплата в моя град /разбирай 400-450лв
    Какво бъдеще виждаш? Нямам си идея, разбрал съм, че колкото повече планове имаш, толкова повече нещата се разбъркват. Иначе някоя сгодна женица след тва ако е рекъл Гопспод и едно дете и дасе надяваме някоя работа без шефове.
    Какъв си на външен вид, като стил, като обличане? Ами то уакса беше постнал един форумен архив в темата за снимките там ме има. Иначе нищо интересно не съм... стил на обличане квот ми хареса
    Вкусът ти към музиката влияе ли на визията ти? Не, аз слушам почти всякаква музика
    Какъв тип момиче хваща окото? (на външен вид, после ще питам за характер) За мен няма такова нещо като тип, или ме жегва нещо или не. Иначе да кажем, че не съм кой знае къф фен на блондинките въпреки, че съм излизал и с такава. За харектера най-ванжните неща за мен на кратко са: да не лъже, когато каже нещо да си държи на думата и да се интересува от мен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Аз бях до тук, а относно кой да е на стола нека уакс и дриймката да се разберат
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    Ами нормалното за всяко момче /предполагам/ чат пат съм фърлял вътре, когато съм бил мн. възбуден
    Това далеч не е... нормално.
    Изкушавам се да използвам друга дума.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Айде дриймчето е на стола,голяма е сладуранка ^^
    И директно почвам с въпросчетата:
    От колко време си със сегашния си приятел?
    Обичаш ли го?
    Как е секса с него?
    Преди доколкото си спомням си била пълничка,как се чувстваше тогава?Някой подиграваше ли ти се?
    А сега как гледат на теб хората?
    Карала ли си се с приятелка,заради момче?
    Имаш ли самочувствие?
    Колко сексуални партньора си имала?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    по-добре да е wax
    стига само момичета на тоя стол
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на nymphadora
    дрийма изяви желание преди него и затова я предложих

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Последно ?
    Ще отговоря на nymphadora вие доакто решите кой да е на стола

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Айде дриймчето е на стола,голяма е сладуранка ^^
    И директно почвам с въпросчетата:
    От колко време си със сегашния си приятел? - официално, 5 месеца... иначе неофициално... от по-отдавна, но не знам колко ;д
    Обичаш ли го? да
    Как е секса с него? тука е малко по-сложно, защото все още не сме го правили... имахме ред причини и сега ни е в най-скорошните планове, само да се оправят нещата
    Преди доколкото си спомням си била пълничка,как се чувстваше тогава?Някой подиграваше ли ти се? - преди буквално се мразех, въобще не се чувствах добре и почти всички ми се подиграваха.. беше ужасен период
    А сега как гледат на теб хората? - С коренно различни очи, от както отслабнах започнах и повече да държа на външния си вид .. и следователно започнах да привличам повече погледи върху себе си /което не винаги е нащо хубаво/
    Карала ли си се с приятелка,заради момче? - В 4ти клас
    Имаш ли самочувствие? - Имам, всеки трябва да има... обаче това, което е базирано на външния ми вид ми липсва до някаква степен... Свикнала съм от преди години всички да ми се подиграват, с това, че съм изглеждала зле и прочие.. и до ден днешен не мога да възприема напълно, че не съм вече онова малко момиченце
    Колко сексуални партньора си имала? - 2

Сега кой е последно на стола?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Нека да е тя :3

Ем хубаво, ама нали всички искаха мъжко щом сте казали

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отговор на ДрагънЛейди:
    Злоба - негативно отношение към всеки било то познат или не, търсене на кусури и понякога изтъкване на себе си като по ценен от другият.

Не може винаги да сме позитивно настроени към всички. И, не си ли ти тази която постоянно изтъква себе си като нещо повече и като по-ценен човек от всички останали във форума? Това не те ли прави злобна?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не съм и засякла и един такъв самоизтъкващ коментар преди да и се нахвърлят. После дойде като защитна реакция на виковете: "Хаха, хемороиди! Пръснаха ли ти задника!? Буахахаха" и прочие.

Дрийм:

1. Какво научи от трудния ти период, когато не са те харесвали? Как се отнасяш сега с по-пълничките момичета? Мислиш ли, че всеки е способен да отслабне и следователно, ако не се опитва, значи няма достатъчно самоуважение или за теб на някои момичета повече килограми стоят по-добре? Ти самата как отслабна толкова много (не, че знам точно колко, просто прозвуча така от първите отговори)?

2. Кое пречи на самочувствието ти да последва тялото и да се промени към по-добро?

3. Каква музика слушаш? Какви са ти най-ценните хобита?

4. Имаш ли идол?

5. Форумът и пребиваването в него научиха ли те на нещо?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Лицемерка ли си?
    Страдала ли си от лицемерието на някои приятели?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нямаш особено самочувствие относно външния си вид (по твои думи), обаче аватарът ти е с твоя снимка и си една от най-редовните в темата за снимки?
    Интелигентна ли си?
    Каква е разликата между умен и интелигентен? Може ли да си само едното?
    Как си с термина "обща култура"? Как по-точно го разбираш и имаш ли такава?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

^ Не съм и засякла и един такъв самоизтъкващ коментар преди да и се нахвърлят. После дойде като защитна реакция на виковете: "Хаха, хемороиди! Пръснаха ли ти задника!? Буахахаха" и прочие.

Дрийм:

1. Какво научи от трудния ти период, когато не са те харесвали? Как се отнасяш сега с по-пълничките момичета? Мислиш ли, че всеки е способен да отслабне и следователно, ако не се опитва, значи няма достатъчно самоуважение или за теб на някои момичета повече килограми стоят по-добре? Ти самата как отслабна толкова много (не, че знам точно колко, просто прозвуча така от първите отговори)? - Научих се поне да различавам истинските от фалшивите си приятели ... Никога, никога не бих обидила по-пълно момиче, никога не се знае какво може да причини една дума на някого и до каква степен психиката му може да издържи на подигравки .. Всеки е способен да бъде какъвто желае, но това изисква мнгоо усилия и много вола, не е въпрос на самоуважение, а на воля по-скоро, някои хора нямат силата да постигнат идеалното за тях, иначе да, има момичета, на които някое и други килце отгоре им дтои добре... 20 килограма свалих за около месец, просто с неядене, имам слаба психика, която не издържа на държанието на останалите около мен, не ядях, по цял дне съм карала на вода и разхлабващи шоколадчета, направих си организма на нищо.. ходих по психолози и глупости и се пооправих, сега си хапвам, даже бая ... и си спортувам, едв али някога бих причинила същото на организма си

2. Кое пречи на самочувствието ти да последва тялото и да се промени към по-добро? - Недоверчивостта, знам ли, преди толкова са ме лъгали и са ми се подигравали, правейки ми комплименти и тнт, а аз бях наивна и се връзвах на всичко... Сега просто нещо не ми позволява да вярвам на всяка хубава дума, която ми кажат

3. Каква музика слушаш? Какви са ти най-ценните хобита? - Слушам разнообразна музика, зависи от настроението ... смесвам една камара различни стилове, метъл, хип хоп, поп и тнт ..

4. Имаш ли идол? - Мне, възхищавам се на много хора, не на един конкретно

5. Форумът и пребиваването в него научиха ли те на нещо? - Като изключим нещата от обща култура, които научих от тук... Че винаги и навсякъде ще има хора, които няма да те харесват /независимо дали те познават/ .. просто не трябва да ти пука толкова
    Цитирай Първоначално написано от bad__girl Виж мнението
    Лицемерка ли си? - Не мисля
    Страдала ли си от лицемерието на някои приятели? - Да
    //

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нямаш особено самочувствие относно външния си вид (по твои думи), обаче аватарът ти е с твоя снимка и си една от най-редовните в темата за снимки? - В интерес на истината и аз не сигурна защо го правя... Винаги съм искала да правя впечатление на околните по някакъв начин, дори и преди, когато бях бая по-различна пак го правех, обаче по по-различен начин... Някакъв комплекс предполагам, нямам точно обяснение .. харесва ми, когато някой ме харесва, независимо дали аз харесвам смаата себе си
    Интелигентна ли си? - При мен всичко е с много по-високо ниво... Не мисля, че съм глупава, но не бих се определила и като интелигентна
    Каква е разликата между умен и интелигентен? Може ли да си само едното? - Интелигентността е по-скоро, заложена... доакто умът е нещо, което развиваме постепенно с времето .. Не мисля, че са неделими понятия, могат едно без друго
    Как си с термина "обща култура"? Как по-точно го разбираш и имаш ли такава? - Нужните житески знания, нещата, с които всеки би трябвало да е наясно, за да живее един напълно нормален и обикновен живот ... Имам обща култура, но имам и още много, което трябва да науча
    ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си