Първоначално написано от
SisiStrange
^ Не съм и засякла и един такъв самоизтъкващ коментар преди да и се нахвърлят. После дойде като защитна реакция на виковете: "Хаха, хемороиди! Пръснаха ли ти задника!? Буахахаха" и прочие.
Дрийм:
1. Какво научи от трудния ти период, когато не са те харесвали? Как се отнасяш сега с по-пълничките момичета? Мислиш ли, че всеки е способен да отслабне и следователно, ако не се опитва, значи няма достатъчно самоуважение или за теб на някои момичета повече килограми стоят по-добре? Ти самата как отслабна толкова много (не, че знам точно колко, просто прозвуча така от първите отговори)? - Научих се поне да различавам истинските от фалшивите си приятели ... Никога, никога не бих обидила по-пълно момиче, никога не се знае какво може да причини една дума на някого и до каква степен психиката му може да издържи на подигравки .. Всеки е способен да бъде какъвто желае, но това изисква мнгоо усилия и много вола, не е въпрос на самоуважение, а на воля по-скоро, някои хора нямат силата да постигнат идеалното за тях, иначе да, има момичета, на които някое и други килце отгоре им дтои добре... 20 килограма свалих за около месец, просто с неядене, имам слаба психика, която не издържа на държанието на останалите около мен, не ядях, по цял дне съм карала на вода и разхлабващи шоколадчета, направих си организма на нищо.. ходих по психолози и глупости и се пооправих, сега си хапвам, даже бая ... и си спортувам, едв али някога бих причинила същото на организма си
2. Кое пречи на самочувствието ти да последва тялото и да се промени към по-добро? - Недоверчивостта, знам ли, преди толкова са ме лъгали и са ми се подигравали, правейки ми комплименти и тнт, а аз бях наивна и се връзвах на всичко... Сега просто нещо не ми позволява да вярвам на всяка хубава дума, която ми кажат
3. Каква музика слушаш? Какви са ти най-ценните хобита? - Слушам разнообразна музика, зависи от настроението ... смесвам една камара различни стилове, метъл, хип хоп, поп и тнт ..
4. Имаш ли идол? - Мне, възхищавам се на много хора, не на един конкретно
5. Форумът и пребиваването в него научиха ли те на нещо? - Като изключим нещата от обща култура, които научих от тук... Че винаги и навсякъде ще има хора, които няма да те харесват /независимо дали те познават/ .. просто не трябва да ти пука толкова