.
Отговор в тема
Страница 21 от 35 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 857
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ... Ще си сменя въпросите,че ме изпревариха..ама след малко
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 12:30
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Такова рязко отслабване не ти ли докара куп здравословни проблеми?

Коя част от себе си харесваш най-много?

Гушкава ли си като човек? Или си по-резервирана?

Колко истински приятели имаш, които са се доказали и си на 100% сигурна в тях?

Какво търсиш в едно момче?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бях останала с по-различно впечатление за теб, явно съм грешала. Отговорите ти ми харесаха.

От политика интересуваш ли се?
    Имаш ли респект към по-възрастните? Изобщо, той заради възрастта ли е или заради човека?
    Уважението даденост ли е или се печели?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво?
    На теб не ти ли се иска да го направите? Не изпитваш ли поне чисто физиологичната нужда от това ( нагон )?
    Кога го заобича?
    А той теб?
    Най-романтичното нещо, което е правил той за теб? А ти за него?
    Разочеровал ли те е някога?
    Наранявал ли те е?
    Посягал ли ти е физически?
    Представяш ли си го като твой съпруг и спътник в живота, или е просто временна работа?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Такова рязко отслабване не ти ли докара куп здравословни проблеми? - Много, мнгоо здравословни проблеми ... напълно здравите ми органи сигурно с еброят на пръсти

Коя част от себе си харесваш най-много? - Част, не точно... харесвам си усмивката, ако става дума за физически части.. ако говорим за части от характера, търпеливостта

Гушкава ли си като човек? Или си по-резервирана? - Гушкава.. ще го приема като гъвкава, защото не знам иначе какво трябва да значи ... Гъвкава съм и бая адаптивна, но не съм всичко... аз съм отедната до другата крайност, с някой неща съм крайно резервирана

Колко истински приятели имаш, които са се доказали и си на 100% сигурна в тях? - за 2ма съм сигурна, защото винаги са били до мен

Какво търсиш в едно момче? - Нещо с което да ме спечели, няма някакво конкретно качество, което да търся ... харесвала съм коренно различни момчета, които нямат и една обща черта сигурно.. просто нещо в тях, нещо ралзично, ме е привлякло
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Бях останала с по-различно впечатление за теб, явно съм грешала. Отговорите ти ми харесаха.

От политика интересуваш ли се? - Не, може би ако живеех в някоя друга страна щях да се интересувам, защото щеше да има нещо, което да ме подтикне към нея..
    Имаш ли респект към по-възрастните? Изобщо, той заради възрастта ли е или заради човека? - Имам уважение към по-възрастните, като цяло всеки човек има нужда от уважение, независимо от възрастта.. някой повече, други по-малко
    Уважението даденост ли е или се печели? - Идва като даденост /нали все трябва да се почне от някъде/ .. вече с времето, с опознаването и с действията нивото се покачва или спада ..
    /

Голям фен
    коя част от тялото си харесваш най-много ? а най-малко ?

секс фантазия ?

за колко хубава се имаш сравнена с другите във форума

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво? - Ами... аз съм някак по-нерешителна, при мен все някой друг трябва да прави крачката, изпитвам някакво неудобство да бъда действащото лице, а на него ще му е за първи път и бая се притеснява... Това беше в самото начало проблема.. сега уж вече не сме толкова притеснени, свикнали сме един с друг... обаче нямаме възможност, виждаме се малко по-рядко, а като се видим почти винаги сме в компания навън... отделно от това у тях и у нас винаги има някой ... и все не с еполучаваха нещата, сега сме се разбрали уж и се надявам най-сетне да се получат работите
    На теб не ти ли се иска да го направите? Не изпитваш ли поне чисто физиологичната нужда от това ( нагон )? - Иска ми се, не изпитвам чак такава нужда, но има моменти когато много ми се иска да съм с него.. но просто няма как
    Кога го заобича? - Още преди да тръгнем... нашата история е една оплетена, заобичах го още преди да скъсам с предишния си приятел...
    А той теб? - По същото време
    Най-романтичното нещо, което е правил той за теб? А ти за него? - Не знам дали вие бихте го приели за романтично, но за мен си е .. не е нещо материално или нещо подобно... Тоя човек ме чака 8 месеца, имах приятел по това време и бяхме говорили, да не си развалям връзката.. 8 месеца в които 10 пъти сигурно късха с приятеля си и пак се връщах при него.. не знам как ме е израял сериозно
    Разочеровал ли те е някога? - Никога
    Наранявал ли те е? - Не умишлено
    Посягал ли ти е физически? - Само когато си пляскаме шамарчета взаимно ...
    Представяш ли си го като твой съпруг и спътник в живота, или е просто временна работа? - Не мога да мисля за чак такова бъдеще, защото съм на 16.. но определено не е временна работа, някакси много по-различно е от всичките ми връзки до сега
    .

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    коя част от тялото си харесваш най-много ? а най-малко ? - Част от ялото хм... дупето може би ... не си харесвам корема, ужасен е

секс фантазия ? - Имам някакво огромно желание да правя секс на плажа .. ухуу.. и водата да ни мокри крачетата ^

за колко хубава се имаш сравнена с другите във форума - другите във форума не са един човек, не мога да се сравнявам така, говорейки общо ... Има хора много по-хубави от мен има и такива от които аз съм по-хубава

smrt... беше много трудно

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Какво търсиш в едно момче? - Нещо с което да ме спечели, няма някакво конкретно качество, което да търся ...
    Това означава ли,че нямаш ясни критерии към мъжете?

Кои черти в характера на човек харесваш?
    Какъв е стилът ти на обличане?
    Наживо колко по-различна си като цяло в сравнение с тук,във форума?(защото някъде беше казала,че по принцип изглеждаш доста по-различна отколкото на снимките)
    Дама ли си?И какво е за теб дама?
    Какво са парите за теб?
    Трябва ли в днешно време да имаш и пари,за да имаш и самочувствие?
    На какво те научи животът до тук?
    Вашите знаят ли,че си сексуална активно?Ако да,как реагираха?
    Намираш ли се за момиче под чехъл(относно родителската намеса)?
    Какво разбираш под "отворена" връзка и имала ли си такава?
    Възгледи относно изневяра(твоята интерпретация,граници,кое би простила)
    А какво е прошката за теб?
    Нужна ли е ревността в една връзка като необходимо зло?
    Коя е най-дългата българска дума?
    Коя е най-дългата река на света?
    А най-високата планина?
    А кога е създадена българската държава?
    През коя година сме се освободили от турско робство?
    Какво е 3-ти март за теб?Национален празник или поредния ден от годината?
    Защо не използваш презервативи?Не се ли притесняваш от забременяване?А от болести?
    Довърши изречението:Същността на човека се познава по..............

Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години е сегашния ти приятел?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    защо се раздели с предишния ти приятел?
    колко време беше с него?
    преодоляла ли си проблемите с храненето? нормално ли се храниш вече?
    колко пушиш?
    пиеш ли алкохол?
    каква е причината някои хора, които очевидно нито изглеждат добре,нито са кой знае колко интелигентни да имат високо самочувствие?
    къде учиш? какво искаш да учиш след 12 клас?
    колко си висока?
    обичаш ли прясно мляко?
    ходиш ли по дискотеки?
    обичаш ли дъвчащи бомбони?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Какво те успокоява?
    Имае ли нещо, което криеш от близките си?
    Какво за теб е "твърде срамно"?
    Сексуален фетиш?
    Какво мислиш за момичетата, които не могат да са без връзка - т.е. сами?

Мега фен
    Град
    <3
    Изглеждаш ми гушкава и нежна романтичка. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Какви момчета предпочиташ - тип "badboy" дето се правят на интересни на всички или другите по-спокойните
    Сигурно има и такъв въпрос, ама пак ще питам - на колко години си и от къде си?
    В каква гимназия учиш и с какъв успех завърши?
    Имаш ли най-добър приятел момче?
    Колко сексуални партньора си имала и преди колко време ти беше първият път?
    ии последно - много си красива. Не е въпрос, ама трябваше да го отбележа
    съжалявам, ако някой се повтаря ;р

Мега фен Аватара на 102
    Нещо ще се случва ли в тая тема....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво? - Ами... аз съм някак по-нерешителна, при мен все някой друг трябва да прави крачката, изпитвам някакво неудобство да бъда действащото лице, а на него ще му е за първи път и бая се притеснява... Това беше в самото начало проблема.. сега уж вече не сме толкова притеснени, свикнали сме един с друг... обаче нямаме възможност, виждаме се малко по-рядко, а като се видим почти винаги сме в компания навън... отделно от това у тях и у нас винаги има някой ... и все не с еполучаваха нещата, сега сме се разбрали уж и се надявам най-сетне да се получат работите
    Само първо да кажа, че ще е добре да почерняш отговорите си щот в момента всичко е няква каша...

Такааа, само да вметна, че наистина се възхищавам на решителността, с която си успяла да се справиш с проблема с килограмите, който си имала. Предполагам, че повечето хора биха се самосъжалявали за това какви са до края на живота си, вместо да направят крачка към промяна.

Вече към въпроса: Казваш, че сте от 5 месеца сте задно с твоя камъткик и се обичате...
    Само не разбрах той на колко години е..... както и да е. До някъде разбирам твоята нерешителност, но това е все пак донякъде. Ти си била с 2 момчета преди това, явно имаш опит, не смяташ ли, че би трябвало ти да бъдеш малко по-агресивна за да се случат нещата ако наистина го искаш, а дали зад тази нерешителност не се крие несигурност, че той е правилния човек ?
    Другото, което ме озадачи: Бил се притеснявал, не бил го правил преди и т.н. Това са 5 месца, той мъж ли е или лукова глава ? Не те ли притеснява, че му липсва увереност и самочувствие ? От свой личен опит знам, че, когато наистина обичаш човека до себе си НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРИТЕСНЕНИЕ. Ако се притесняваш значи го чувстваш чужд, страх те е да се разкриеш пред него, значи той не е все още част от теб, това истинска любов ли е ?

А иначе и аз съм го имал тоя проблем с това къде да се прави секс, когато съм бил колкото вас, ами лятно врме е... грабаш едно чаршавче под мишницата и отивате в някоя горичка и проблема ви е решен, само желание да имате, а и си има хотелчета, приятели, които могат да ви предостъпят терен и т.н дайте да не си търсим оправдания... нямало къде, нямало кога....
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-23-2012 на 07:02
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Здравей, Дрийм!

1. Кое ти е любимото хоби?
    2. Какво те прави щастлива?
    3. Обичаш ли книгите?
    4. Къде свършва действителността и започва фантазията?*
    5. Лесно ли допускаш човек до себе си?
    6. С какво е изпълнено сърцето ти?

* Този въпрос ще го задавам на всеки, тъй като искам да видя мнения от различни хора. Ще бъде банално, но извинението ми едва ли ще помогне...

П.С. Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят!

Голям фен Аватара на adoreher
    драсте ;3
    какво искаш да учиш след гимназията
    в България ли?
    а какво искаш да работиш?
    защото е доходоносно или защото ти е интересно?
    а кое е по-важно ^ ?
    а деца искаш ли?
    а какво най-хубаво готвиш ;dd

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Това означава ли,че нямаш ясни критерии към мъжете? - Имам критерии, обаче когато някой много ми хареса с дадено нещо и ме спечели по някакъв начин... хич спирам да обръщам внимание на половината критерии .. А тия, които са по-важни, ако не отговаря на тях, просто няма как да ми хареса, би ме отблъснал по-скоро

Кои черти в характера на човек харесваш? - Може да звучи клиширано, но искреността е нещото на което най-много държа .. чувствала съм се излъгана и не искам да се чувствам така отново
    Какъв е стилът ти на обличане? - Разнообразен, в зависимост от ситуацията и от настороението ми
    Наживо колко по-различна си като цяло в сравнение с тук,във форума?(защото някъде беше казала,че по принцип изглеждаш доста по-различна отколкото на снимките) - Имам няколко съфорумника, които ме знаят как изглеждам на живо... Не знам аз поне така се възприемам... може би, защото на снимките съм винаги с грим, защото се снимам обикновено като излизам ... а по принцип не нося никакъв
    Дама ли си?И какво е за теб дама? - Всяка жена трябва да е дама, независимо в какъв стил се носи и тнт ... дамата е себеуважаваща се жена на ниво.. поне аз така го разбирам
    Какво са парите за теб? - За мен, все още нищо кой знае колко стойностно, защото живея с нашите, те ми плащат всичко .. и не си ги изкарвам сама (въпреки че работих лятото) .. не плащам сметки и тнт и все още не мога да ги оценя напълно
    Трябва ли в днешно време да имаш и пари,за да имаш и самочувствие? - Можеш да имаш самочувствие и с 1 лев и с 1000 в джоба .. всичко зависи от човека
    На какво те научи животът до тук? - Че трябва да на се науча да се справям с трудностите, защото в бъдеще ме чакат още по-силни удари
    Вашите знаят ли,че си сексуална активно?Ако да,как реагираха? - Майка ми знае, за баща ми ен съм сигурна, не съм му споделяла... Не е реагирала остро, даже ситуацията беше такава, че и казах, защото ми трябваше съвет ... Държа се все едно ми е приятелка и напълно ме разбра, за което много се радвам
    Намираш ли се за момиче под чехъл(относно родителската намеса)? - От части
    Какво разбираш под "отворена" връзка и имала ли си такава? - Разбирам го като връзка без чувства, ако имаш чувства към някой не мисля, че би допуснал той да бъде и с други ... Нямала съм
    Възгледи относно изневяра(твоята интерпретация,граници,кое би простила) - Както казах, честността е нещо много важно за мен .. Всъщност бих простила изневяра, ако обичма някой много ... и сам си признае
    А какво е прошката за теб? - Нещо често срещано при мен, твтрде съм мекушава .. Някакъв знак, че държиш на отзи отсреща
    Нужна ли е ревността в една връзка като необходимо зло? - Нужна е, но стига да не се прекалява...
    Коя е най-дългата българска дума? - непротивоконституциоснова телствувайте
    Коя е най-дългата река на света? - Янтра
    А най-високата планина? - Хималаи
    А кога е създадена българската държава? - 681
    През коя година сме се освободили от турско робство? - 1878
    Какво е 3-ти март за теб?Национален празник или поредния ден от годината? - Национален празник
    Защо не използваш презервативи?Не се ли притесняваш от забременяване?А от болести? - Е, правя го без единсвено когато съм сигурна, че няма да забременея .. през останалото време със .. иначе съм си сигурна и в партньорите с които го правя
    Довърши изречението:Същността на човека се познава по..............душата му, делата му ..

Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    на колко години е сегашния ти приятел? - 17
    Ей сега още

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    защо се раздели с предишния ти приятел? - С предишния, заради сегашния... със сегашния се бяхме разделили за цял един ден, след като се скарахме мн жестоко, заради начина по който беше почнал да се държи с мен
    колко време беше с него? - С бившич, 8 месеца
    преодоляла ли си проблемите с храненето? нормално ли се храниш вече? - Преудолях ги, въпреки че едва ли някога ще спра да се мисля за дебела ... Иначе си се храна нормално, даже бих казала повече от нормално
    колко пушиш? - Ох нямам определено количество... мога да не пуша със седмици.. мога и половин кутия за един час
    пиеш ли алкохол? - Много рядко
    каква е причината някои хора, които очевидно нито изглеждат добре,нито са кой знае колко интелигентни да имат високо самочувствие? - Нямам логично обяснение ;д
    къде учиш? какво искаш да учиш след 12 клас? - Уча в ПМГ (природо-математическа гимназия), уча информатика и искам да следвам нещо свързано с компютри... но не програмиране, напълно го намразих
    колко си висока? - 160
    обичаш ли прясно мляко? - М, обичам, но пия рядко.
    ходиш ли по дискотеки? - Мнгоо рядко
    обичаш ли дъвчащи бомбони?-даааа
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Какво те успокоява?-една цигара и хубава музика
    Имае ли нещо, което криеш от близките си? - Всеки крие по нещо от техните..
    Какво за теб е "твърде срамно"? - Не знам, май няма нещо което да намирам за крайно срамно.. или поне в момента не се сещам
    Сексуален фетиш? - Май нямам ;д
    Какво мислиш за момичетата, които не могат да са без връзка - т.е. сами?- По едно време се причислявах към тях..Но при мен е е толкова, че не мога.. а, че съм твърде влюбчива... Иначе какво да мисля, нищо не мисля, може би и те са като мен, знам ли
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Изглеждаш ми гушкава и нежна романтичка. :3 - М не само изглеждам .. но е много, много трудно да ме впечатлиш с нещо романтично ;d
    //

Мега фен Аватара на 102
    "Коя е най-дългата река на света? - Янтра.", "Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра." Последно, Янтра ли е ? =(((

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Какви момчета предпочиташ - тип "badboy" дето се правят на интересни на всички или другите по-спокойните - По-спокойните.. винаги има нещо, което да ме привлича и в лошите момчета, но някакси не са мой тип
    Сигурно има и такъв въпрос, ама пак ще питам - на колко години си и от къде си? - Няма май .. на 16 съм, от Велико Търново
    В каква гимназия учиш и с какъв успех завърши? - В природо-математическа... с 5тица.. това ми е най-слабата година до сега, доляма излъгация
    Имаш ли най-добър приятел момче? - Да, даже 2ма, които са ми еднакво близки ... всъщност с момичета почти не мога да се разбирам, дразнят ме ;д и повечето ми рпиятели са момчета
    Колко сексуални партньора си имала и преди колко време ти беше първият път? - 2ма.. преди година и половина
    ии последно - много си красива. Не е въпрос, ама трябваше да го отбележа Благодаря
    съжалявам, ако някой се повтаря ;р
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Само първо да кажа, че ще е добре да почерняш отговорите си щот в момента всичко е няква каша... мда, осъзнах го.. обаче си нямах на идея, че с ctrl и b се почернят и ме мързеше да го пиша на ръка

Такааа, само да вметна, че наистина се възхищавам на решителността, с която си успяла да се справиш с проблема с килограмите, който си имала. Предполагам, че повечето хора биха се самосъжалявали за това какви са до края на живота си, вместо да направят крачка към промяна.
    Абе и аз дълго време се смосъжалявах .. колко съм ревала вкъщи за дето мис е подиграваха и прочие... но се взех малко в ръце
    Вече към въпроса: Казваш, че сте от 5 месеца сте задно с твоя камъткик и се обичате...
    Само не разбрах той на колко години е..... както и да е. До някъде разбирам твоята нерешителност, но това е все пак донякъде. Ти си била с 2 момчета преди това, явно имаш опит, не смяташ ли, че би трябвало ти да бъдеш малко по-агресивна за да се случат нещата ако наистина го искаш, а дали зад тази нерешителност не се крие несигурност, че той е правилния човек ? - Той е на 17... нерешителността ми си я обяснявам някак с първата ми връзка, тогава гледах да давам всичко от себе си и се връзвах на всички акъли на приятеля ми и бях напълно свободна с него ... след като скъсахме започнах да чувам от ляво и дясно как бил говорел за мене и как бил описвал някой работи ... Иска ми се да съм напълно сигурна в човека до мен в момента, но някак се притеснявам да се отпусна
    Другото, което ме озадачи: Бил се притеснявал, не бил го правил преди и т.н. Това са 5 месца, той мъж ли е или лукова глава ? Е не, той си се престраши... обаче просто няма как, къде и тнт .. а не съм съгласна първият ни път да е в паркове, коли и тем подобниНе те ли притеснява, че му липсва увереност и самочувствие ? - Само в това отношение е така уж... обаче все и в него да се окупитва От свой личен опит знам, че, когато наистина обичаш човека до себе си НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРИТЕСНЕНИЕ. Ако се притесняваш значи го чувстваш чужд, страх те е да се разкриеш пред него, значи той не е все още част от теб, това истинска любов ли е ? - Сигурна съм, че го обичам... вече от около година го обичам даже ... и не мисля, че се дължи на това .. по-горе обясних на какво смятам, че се дължи

А иначе и аз съм го имал тоя проблем с това къде да се прави секс, когато съм бил колкото вас, ами лятно врме е... грабаш едно чаршавче под мишницата и отивате в някоя горичка и проблема ви е решен, само желание да имате, а и си има хотелчета, приятели, които могат да ви предостъпят терен и т.н дайте да не си търсим оправдания... нямало къде, нямало кога....Е вече споменах, че не съм любителка на горичките... поне и не за точно първия път, ние веднъж да го направим, после ще му мислим къде ще са останалите
    .

Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    Здравей, Дрийм!

1. Кое ти е любимото хоби? - Спането всъщност нямам хоби, търся си в момента..
    2. Какво те прави щастлива? - Хората около мен
    3. Обичаш ли книгите? - Да,да,да,да
    4. Къде свършва действителността и започва фантазията?* - "Една тънка бяла линия дели действителността от фантазията"
    5. Лесно ли допускаш човек до себе си? - Да... не не много близо.. най-близко до себе си държа много малко хора
    6. С какво е изпълнено сърцето ти? - Любов, любов.. моето сърце винаги ще обича и ще е влюбено

* Този въпрос ще го задавам на всеки, тъй като искам да видя мнения от различни хора. Ще бъде банално, но извинението ми едва ли ще помогне...

П.С. Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят!
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    драсте ;3
    какво искаш да учиш след гимназията - Нещо свързано с компютри, не съм се насочила точно какво конкретно.. интересувам се от много работи
    в България ли? - Искам в Австрия, обаче не съм напълно убедена, че ще стигна чак до там
    а какво искаш да работиш? - пак нещо свързано с компютри ;д
    защото е доходоносно или защото ти е интересно? - и двете
    а кое е по-важно ^ ? - Колкото и да е доходоносно, като работиш без желание все някога ще ти дойде до гуша
    а деца искаш ли? - Дам ^
    а какво най-хубаво готвиш ;dd - Аз съм грандмастър на манджите дето си нямат имена... всъщност и съставките им обикновено не помня, но стават мнгоо вкусни
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    "Коя е най-дългата река на света? - Янтра.", "Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра." Последно, Янтра ли е ? =((( - Янтра естествено, минава през Търново !
    .

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    О, момичето с голямата усмивка
    Каква искаш да бъдеш след 10 години? А след 20? - След 10... сгодена или омъжена .. или просто с мъж до себе си, може и без брак... с висше надявам се... след 20 всичко това + детенце и стабилна работа
    .

Любим автор и книга?
    А любим цитат?
    Ти притесняваш ли се, че ще си му първа на твоето момче или се чувстваш подготвена?
    И в този ред на мисли...била ли си и друг път с девствено момче?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си