- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
А защо трябва да видиш, че го губиш, за да го оцениш и едва тогава да започнеш да правиш опити да си го връщаш? Не смяташ ли, че е изгубена кауза?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ххахаха спокойно не съм целял да те впечатлявам със селският си манталитет и фалшив профил(каквото и да значи това). Мненията може и да ми са ебавка, но въпросът ми беше сериозен и след като вече 2 пъти ме покани да дойда да ти ти светя докато надуваш бузките(чудя се във храстите ли го правиш, че трябва да ти светя) поне ми отговори на въпроса,който те питах,а именно как духаш, да знам дали ще си заслужава масрафа, дет ще напрая до Ловеч !?
А иначе направо умрях от смях, когато прочетох изказването ти в стил "олд скул" не помня с колко завърших 8 клас, беше отдавна" ахахаха и тва го казва човек, който има още жълто около устата.
Внимание: това, че се шляпаш от 14 годишна с разни познати и не си била fenkaaa на връзките по-дълги от 1 месец, а може би и на връзките изобщо, не значи, че си голяма, а говори за други работи ... както и да е. В този ред на мисли я кажи поне колко младежи те обърнаха за вече 3 годишният ти полов живот, от който почти 2 години си в сериозна връзка... бъди честна pleez
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-11-2012 на 15:01
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
правила ли си федерос (близане на г'за, пъхане пръсти) на гаджето? би ли направила?
Е,добре,щом толкова искаш да знаеш.Даже с подробности ще ти кажа - първия ми,приятеля ми и момчето,с което имах връзка,когато бях разделена с приятеля си.На години може да не съм чак толкова голяма,но много неща са ми ясни,още от край време.Така че мисля,че жълтото около устата ми отдавна се е изтрило.Изкарвам си парите сама и виждам колко е трудно,градя 2 годишна връзка с човек,по голям с 5 години от мен и не мисля,че ако имах още жълто около устата и мислех само за пари,коли,дрешки и т.н щяхме да се задържим толкова.Просто гледам по-различно на живота от повечето на моята възраст,така че моля те,не си мисли,че ме познавашАко имаш въпроси-задавай ги,ако не,по добре не спами в темата,защото след 5-та страница започва друг
![]()
Значи наивноста не е хубава, но вярата е? Разбра ли как си противоречиш тук....вярата е наивност.
Има поле за реализация обаче ти не искаш това, защо? С воля и желание си способна да постигнеш много, защо не се опиташ? За какво си му толкова ядосана?Дай подробно.
Браво, много похвално, че на твойта възраст успяваш да работиш, учиш и да имаш стабилна връзка, малко хора успяват да балансират успешно върху това. Не съм казал , че те познавам както и да е. Аз ти зададох 2 въпроса, вярно, че първия беше лигачка ама можеше да отговориш с 2 приказки и да се приключи. за втория да разбирам 3 момчета... мислех, че ще са повече!
Нямам други въпроси и както казва Карбовски : Бъди здрава
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
какво работиш?само за лятото предполагам?успявате ли да се виждате с гаджето?
Това за наивността зависи от гледната точка.Не мога да твърдя,че вярата е наивност.Вярно,че казах,че наивността понякога се изразява в това да вярваш в нещо и да се надяваш то да се промени,но тук говорим за вяра в Бог и подобни.Поне според мен тази вяра не е наивност,не че съм толкова вярваща.
Не казвам,че няма да уча.Наистина има поле за реализация,но на малко места.Ако уча,мисля да запиша във Варна.
Относно днешното сдърпване с приятеля ми.. Ами скарахме се за нещото,за което наскоро доста често се караме.Разбрахме се да се видим,но по късно,защото щях да ходя днес с нашите на гости,но се отложи.Казах му,че няма да ходя никъде и да излезем,а той ми се оправдава и естествено щом му се обадиха новите му приятелчета да пушат коз,веднага успя да излезе,а от скоро време това много ме дразни.В същото време и той се дразни,когато аз излизам и не ми остава много време за него,но аз поне когато се разбера с приятелките ми,не се разбирам и с него.Тоест,прецаква мен,с една дума,оставя ме да си вися в нас,а после тръгва да ми звъни непрекъснато,да ми пише СМС-и,да ми се обяснява в любов,как бил се разболявал,защото не ме виждал и такива.ААААААмаха ! :Д
И как точно вярата не е наивност? Думата вяра значи приемаш, че нещо е така без каквито и да е доказателства.....това е дефиницията на наивност....няма значение.
No offense, но приятелят ти е идиот.
Защо трябва да се КАРАТЕ? Защо просто не седнете като хора и не му обясниш защо това не ти е приятно итн.....смятам, че можете да се разберете.
Човека на който се възхищаваш е? Би ли го направила с момиче? Значи хем си против изневярата, хем си изневерила и НЕ го считаш за грешка и казваш, че си добър човек? (Разбра какво имах предвид надявам се.)
Последно редактирано от chushkopek : 08-11-2012 на 18:06
вече има такава тема, а ти правиш нова.. от липса на внимание ли си болна?
каза че с висше и без е все тая.. няма ли да ти е малко тъпо да работиш като сервитьорка някъде или да си курва на някой, за да имаш парички? и даже да нямаш правото да кажеш *аз направих всичко възможно*
любима поза?
мислиш ли се за умна?
adoreher,я се успокой малко,че се изказа бая неподготвена.
Колкото до фенката-евала,че си си намерила работа от толкова рано!Наистина ми изглеждаш по-зряла за възрастта си.Мислиш ли,че това се дължи и на връзката ти с по-голямо момче?От мои лични наблюдения,когато има такава разлика в годините момичето "догонва" момчето бързичко и разликата не личи.
аз съм си спокойна. задавам и супер нормални въпроси, успокой се ти, за да можеш да схванеш тона ми както трябва![]()
Опитвала съм се милион пъти да се разберем като хората,но имам чувството че сме си обърнали ролите,че той е на моите години, а аз на неговите.Имало е моменти,в които сме късали заради това,защото той явно може да има лична свобода,а него го дразни,че когато аз излизам с моите приятели,в обкръжението ми има момчета.. е да,но проблема е,че той ми няма доверие и след като не го търся 2-3 дни,започва да идва там,където съм аз,да ми пише постоянно,да намира откъде да ми се обади и т.н и най-интересното,да обещава неща,които след това нарушава.Мога да говоря безкрай по тази тема,но просто не ми се коментира.
Няма такъв човек за момента.
Може би,след време.
Да,против изневярата съм и преди това никога не съм изневерявала,но беше нагло и подло толкова време да се мине и да го разбера от друг човек.Затова реших и аз да го направя и не,не съм преспала с никого,моята изневяра беше целувка.Не бих стигнала до там,да правя секс с някой,към който нямам нищо,само за да си върна на определен човек.Не съм сторила нещо ужасно,за да се определям като лош човек.
Получавам достатъчно внимание от хората,от които трябва,защо ми е да го получавам от хора,които не познавам? А теб не мога да те разбера,какво толкова те дразни,че нападаш по този начин? По тази логика всеки,който прави такава тема е болен от липса на внимание,а и да има такава тема,но както виждам вече доста време не се е появавала по първите страници,така че какъв е проблема да се направи нова? Видях,че в Любов са направили отново,беше ми скучно,не ми се ходеше никъде,пък и имах куп неща на главата,които ме "саднаха" и реших да се разнообразя малко.Надявам се подробното ми обяснение защо съм я направила,да те е задоволило.
Що се отнася до висшето,дадох пример с познат,който е с 3 висшета и накрая остана прост стъклар.Също така не съм казала,че няма да уча,ще уча,ако не замина за Чужбина.Пък и да нямам,повярвай няма да остана сервитьорка,нито пък ще отварям крака на богати чичковци.Ако замина далеч от тук,мога да си намеря много добра и платена работа,която и без висше надминава сто пъти заплатата на вишистите в България.Знам го,защото имам точно такива приятели в Чужбина.Ако пък остана тук,ще уча на всяка цена.За мен и двата варианта са добри.Мисли каквото искаш,аз мнение от човек,във виртуалното пространство,който не познавам,не приемам и не взимам навътре,освен ако не е правилно.
Мисионерска,задна,ездачка.
Отговорих на този въпрос обширно,малко по-нагоре.
Благодаря ти.Връзката ни много допринесе на начинът ми на мислене,накара ме да порасна,но не мисля,че самият ТОЙ ми е помогнал,бих казала,че понякога аз му помагам да се осъзнае на колко е години..
Имахме много трудности в началото,по-скоро той,семейни трудности,беше сам,техните бяха на Гърция.И така изведнъж той остава без работа,без пари.. всичко това изживяхме заедно,подкрепях го по най-възможните начини,било то парично или просто психически.След това нещата се оправиха,разбира се,но това беше много труден период и за двама ни,а оттам си взех поуката,че изведнъж докато човек е на върха,може да затъне до дъното и живота е труден,много труден и сложен..
![]()
Какво значи доверие?
Ако ти кажат да избереш нещо сигурно, но слабозадоволително, или нещо, което не е сигурно, но може би, евентуаално, ще те направи щастлива, какво ще избереш?
Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш?
До кога ще те разпитваме?
Обичаш ли да ходиш по моловете?
А по дискотеки ходиш ли?
Ами кръчми?
Противоположностите привличат ли се?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.