.
Отговор в тема
Страница 8 от 35 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 857
    Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Мастурбейшън ? Йес ор нот ?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Важи ли за теб поговорката "тихите води са най-дълбоки" ?

Голям фен Аватара на adoreher
    Имаш ли любима поза? краката ми на раменето му
    Колко ти е гръдната обиколка любопитноми стана, имаш готини цици ми.. в седми клас ми беше 97, не са ми мърдали от тогава ;d но пък имам супер широк гръден кош така че
    Имаш ли си идеал за мъж? за конкретен човек не мога да се сетя, да има излъчване на мъжкар, да не е някой кльочо /тва ми е най-противното за мъже/ да има супер якото чувство за хумор, да не е тъп и НИКАКВИ мустаци

Как се виждаш след 10 години? надявам се женена с деца и хубава работа ;3

Мастурбейшън ? Йес ор нот ? Ja

Важи ли за теб поговорката "тихите води са най-дълбоки" ? за или според мен? щото изобщо не съм от тихите води но мисля че има доза истина в поговорката, нда

Здравей, Доре

1. Какъв човек си?
    2. Смяташ ли, че човек е склонен да мрази повече, отколкото да обича?
    3. Харесваш ли Николета Minaj?
    4. Намираш ли за екстремно преживяване пътуването с асансьорец?
    5. Какво печелиш повече - приятели или врагове?

Здравей, Доре драсте

1. Какъв човек си? аааами.. много емоционален, ного несдържан, голям инат, но пък постоянно се смея
    2. Смяташ ли, че човек е склонен да мрази повече, отколкото да обича? сигурно има и такива, но лично за мен омразата е слабост и е вярно че всички имаме такива, но тва вече е болестно състояние
    3. Харесваш ли Николета Minaj? да пази господ от тва нещо
    4. Намираш ли за екстремно преживяване пътуването с асансьорец? чак пък
    5. Какво печелиш повече - приятели или врагове? приятели мога да нарека ного малко хора.. а думата враг ми е смешна като за 16 годишно момиче.

Мега фен
    С колко момченца си била ?
    А с колко мъжленца си била ?
    Кое е последното вълнуващо нещо, което направи ?
    Коя е последната случка, която не искаш да си спомняш?
    Разкажи за някоя срамна ситуация , в която си изпадала ?
    Ако трябва да се опишеш с две думи , кои биха били те ?
    Доволна ли си от живота си до тук и какво смяташ, че ти е липсвало ?
    От какво се интересуваш ?
    Какво ненавиждаш ?
    Обещанието за теб е ?
    Кои неща те привличат у хората ?
    А кои неща те отблъскват ?
    Труден характер ли си ?
    Ако някой ти направи мръсно ще се стремиш ли да му го върнеш ?
    Парите за теб са ?
    Какво е нещото, което искаш сега ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

С колко момченца си била ? с колко съм спала? три за късмет
    А с колко мъжленца си била ? три, представи си
    Кое е последното вълнуващо нещо, което направи ? апф.. хвърлиха ме в един басейн а още не можех да плувам
    Коя е последната случка, която не искаш да си спомняш? мм последно време няма такива
    Разкажи за някоя срамна ситуация , в която си изпадала ? значи беше петък 13.. не помня коя година, но бях шести клас май. и решихме че ще ходим на тепето.. изпих една бутилка флирт и оповръщах цялото тепе. много ме беше срам после ;d
    Ако трябва да се опишеш с две думи , кои биха били те ? мм несдържана и забавна
    Доволна ли си от живота си до тук и какво смяташ, че ти е липсвало ? нда, доволна съм. липсвала ми е може би малко повече дисциплина :d иначе винаги съм била задоволена откъм всичко, което може би някой ден ще ми изиграе лоша шега
    От какво се интересуваш ? супер бързо ми се сменят интересите.. може би само този към животните ми е постоянен.
    Какво ненавиждаш ? неподържани момичета.. тва направо ми бърка в здравето
    Обещанието за теб е ? лично аз не обещавам нещо ако знам че няма да го направя, щото в крайна сметка излиза че съм само на думи. мисля че е нещо, което всеки който поне малко държи на себе си трябва да спазва
    Кои неща те привличат у хората ? позитивната енергия, интелекта
    А кои неща те отблъскват ? простащината въпреки че на моменти и при мен избива
    Труден характер ли си ? мм не мисля, инатлива съм, но съм разбрана като цяло
    Ако някой ти направи мръсно ще се стремиш ли да му го върнеш ? от мръсно до мръсно има разлика
    Парите за теб са ? необходимост
    Какво е нещото, което искаш сега ? да ми се спи

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какво нещо в характера си искаш да промениш най-много?
    Според теб младите образовани ли са в сексуална насока и ако не,къде е проблема според теб?
    maDamn

Какво нещо в характера си искаш да промениш най-много? искам да стана мноого по-спокойна като цяло и да не паля толкова бързо
    Според теб младите образовани ли са в сексуална насока и ако не,къде е проблема според теб? ами лично аз познавам много мои набори които са много образовани, но може би идва от тва че някак си не мога да общувам с хора които са на ниво *забременява ли се от чекия/свирка* и да, има супер необразовани деца, които се праскат на воля и после реват че имат бяло течение и ги сърбяло и сякви такива гнусни работи, пък и като им закъснее почват да обмислят пред кой влак да се хвърлят, прекалено много са даже. мисля че се дължи на тва че не приемат секса сериозно и го мислят само за удоволствие, а най-любимото ми е като чуя от някоя *е, то няма да ми се случи точно на меен /и една супер шашната физиономия, все едно е невъзможно и аз им разправям някви скандинавски легенди/ *

Супер фен Аватара на nymphadora
    айде малко ъп.
    Какво обичаш в секса?А какво не?
    Свършвала ли си вагинално?
    Каквомислиш за тройките?

Мега фен
    Град
    <3
    Какво значи ''интересът ми към животните''? Интересуваш се от животни и? Какво става? В някаква организация ли членуваш?
    МолиМ те, намери начин да отделяш въпросите и отговорите, че ми е мЪного трудно да ги чета. ^^ Слагай звездички, тиренца, нови редове, нещо..
    Четох само от последната страница, после ще питам нещо повече. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    "Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм"

Видях и това. Всички... ВСИЧКИ имат комплекси. Няма нищо срамно в това да си признаеш.

Въпрос:
    1. Падаш ли си по грубостите в секса?
    2. Какъв сексуален партньор е най-подходящ за теб? Като поведение/държание
    3. Правиш ли орална любоФ? А гълташ ли? хах
    4. Може ли да има любов без секс?
    5. От кога водиш полов живот?
    6. Какво мислиш за тройките?
    7. Ревнива ли си?
    8. Какво би простила и какво не би?
    9. Мислиш ли, че ще си добра майка?
    10. Коя зодия си?
    11. С каква вилица предпочиташ да ядеш? С дълги, или с къси зъби?
    12. Секс на обществени места?
    13. Кой е най-близкия ти човек?
    14. Ако някое момиче поиска да те целуне, как ще реагираш?
    4XCOKИ

леле почти я бях забарвила тая тема ;33

Какво значи ''интересът ми към животните''? Интересуваш се от животни и? Какво става? В някаква организация ли членуваш?
    значи че супер много обичам всякакви животни освен насекоми. никъде не членувам, просто правя каквото мога за да помогна на всяко улично помиярче което видя :d прибирала съм си супер много животни у нас, разкарвам ги по ветеринари и после рева като две годишна като ги подарявам. просто си ги обичам, саммо с тва не ми е омръзнало да се занимавам до сега
    МолиМ те, намери начин да отделяш въпросите и отговорите, че ми е мЪного трудно да ги чета. ^^ Слагай звездички, тиренца, нови редове, нещо.. ми да се надяваме че кода за почерняне на буквите още бачка
    Четох само от последната страница, после ще питам нещо повече. ^

"Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм"

Видях и това. Всички... ВСИЧКИ имат комплекси. Няма нищо срамно в това да си признаеш. true that. само че според мен има огрооомна разлика от тва да имаш комплекси до тва да си комплексиран, в смисъла в който се използва масово днешно време

Въпрос:
    1. Падаш ли си по грубостите в секса? нямам против
    2. Какъв сексуален партньор е най-подходящ за теб? Като поведение/държаниеопределено доминиращ. не съм от най-активните, нито обичам да съм отгоре, нито аз да командвам парада един вид
    3. Правиш ли орална любоФ? А гълташ ли? хах да и да. като цяло са ми супер странни всички момичета които не правили свирки щото било курвенско ;lol:
    4. Може ли да има любов без секс? според мен не. няма ли страст няма и любов, а няма как да има страст а да няма секс
    5. От кога водиш полов живот? най-омразния ми въпрос 3 години
    6. Какво мислиш за тройките? не са за мен, но ако има по-отворени към тия неща-нека да си правят кефа, не мисля че са лошо нещо
    7. Ревнива ли си? пълната противоположност на тва. никога и никого не съм ревнувала, безсмислено е, пълен мазохизъм
    8. Какво би простила и какво не би? мога да простя почти всичко. не мога да простя да наранят любим мой човек, не мога да простя човек, който ми се пише приятел да ме предава, лъже или пък използва.
    9. Мислиш ли, че ще си добра майка? мм да, грижовна съм, готвя вкусно , имам ценностна система която мога да възпитам и у тях, когато трябва мисля че мога да съм строга.. лошото е само че паля супер бързо и може редовно да ги навиквам като за последно
    10. Коя зодия си? ти си по зодиите, ти кажи
    11. С каква вилица предпочиташ да ядеш? С дълги, или с къси зъби? едно и също ми е ;d
    12. Секс на обществени места? идва ми много мръсно и неудобно, свирка може, обаче цял секс... слабо
    13. Кой е най-близкия ти човек? имам майка и баба, на които мога да кажа абсолютно всичко, щото са суер либерални. приятели нямам много. точно двама човека, на които мога да кажа всичко
    14. Ако някое момиче поиска да те целуне, как ще реагираш? в тва отношение съм много широкоскроена, ако ме кефи-ок. бих се отнесла по същия начин по който бих се отнесла и към момче, което ми харесва ;3

Какво обичаш в секса?А какво не? обичам да ме доминират, обичам да е бързо. не обичам лиготии точно по вреем на секс, има време за гушкане, целуване постоянно и обичане
    Свършвала ли си вагинално? малко пъти
    Каквомислиш за тройките? не са за мен, но не мисля че са едва ли не смъртен грях

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование?
    2.Какво научи за твоите,мисля,че бяха 16 годинки, досега за живота?Какво още би искала да научиш?
    3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата?
    4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?
    5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?
    6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега?
    7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?
    8.А кои те дразнят и защо?
    9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?
    10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?
    11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?
    12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование? да имам доходоносна професия и здраво семейство. мисля да запиша право в ПУ и междувременно да ида да бачкам при някой татуист
    2.Какво научи за твоите,мисля,че бяха 16 годинки, досега за живота?Какво още би искала да научиш? научих че всичко рано или късно се връща и всичко лошо, което не знаеш откъде ти е дошло е един вид карма. искам да се науча да контролирам напълно себе си и да не се доверявам толкова на хората
    3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата? за себе си, за семейството си и приятелите си-да. за държавата... не мисля че на 16 години мога да съм значима за цяла държава
    4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци? заклеймявам склонноста към наркотици. имам познати, които употребяват и това не се отразява директно на отношението ми, но имам едно на ум. като цяло не съм склонна да съдя, освен ако не са очевидно тъпи или продажни индивиди
    5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това? мисля че с колкото повече различни хора контактувам, толкова повече се обогатявам един вид. като цяло се старая да не съдя, но няма как да не го правя макар несъзнателно
    6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега? не съм правила кой знае какви издънки.. голяма глупост.. може би едно напиване в шести клас, с което се изложих супер моШно. не мисля че имам друга постъпка, която да нарека голяяма глупост
    7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс? ааами.. честно казано не знам, бих се срещнала с granger, излежда точна мацка, за други в момента не се сещам и не съм била привлечена от някой във форона, за да искам да спя с него
    8.А кои те дразнят и защо? dragonlady ми бърка в здравето просто.. защото е супер комично да е на 20, да ми говори за сватби, да е сгодена и да не може да пише.. хубаво, не сме на изпит, и аз не се пъна да пиша като първата интелигенция, обаче то тва нейното е направо... всъщност, кофтито е че се опитва да пише интелигентно, а прави супер ахмашки грешки0 визията и също ми е противна.
    9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне? високи и едри. мразя кльочави манекенчета с по-тесни дънки от моите и гел по косичката, бели цайси и тем подобни. трябва да е мъжкар. като характер е просто задължително да има чувство за хумор и да не е ревнив. всичко друго се понася
    10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?цигари редовно и алкохол на бар или по празници. обичам се прекалено много дори за да опитам къвто и да е наркотик
    11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?на напълно непознат не съм помагала
    12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема [b]майко как не ми се пише няма да го пиша като есе ;d мисля че докато се стремим към нещо голямо, което ни се струва (а понякога не е) супер стойностно, значимо и необходимо, по пътя изпускаме много шансове да бъдем щастливи. мисля че в днешно време супер малко хора се радват на простичките и обикновени неща, защото всичко вече е комерсиално и светът е супер материален -> мозъците ни са мега промити и не обръщаме внимание на същността на нещата, а на цената им. мисля че за да живее пълноценно един човек, трябва да грабва всеки шанс за щастие, независимо колко ще продължи-пак е щастие. мисля че вместо да мислим глобално е много по-лесно и дори здравословно да се наслаждаваме преди всичко на това, което имаме. целите са страшно хубаво нещо, но когато ги преследваш сляпо, губиш много възможности, нерви и пропускаш хубави моменти. в момента изобщо не мога да си събера мислите, така че е възможно на последния въпрос да съм отговорила малко несвързано
    ;3

Град
    Пловдив
    Много хубави отговори(като изключим частта за ДрагънЛейди).И на последния въпрос каза доста хубави и смислени неща,макар и нахвърляни набързо си личи дълбокия замисъл в тях.Браво

Между другото аз съм навита за стола на разпитите,така че ако нямаш някой друг предвид,аз съм насреща

Мега фен
    Град
    <3
    Принципно не те харесвам, но мисля, че имаш и някакви плюсове и ако си земна и естествена можИм да се разберем.
    4XCOKИ

Голям фен
    пускаш ли анално ?

да си изнасилена наистина или с 3 негра едновременно

защо под ягодите си толкова шекши?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Принципно не те харесвам, но мисля, че имаш и някакви плюсове и ако си земна и естествена можИм да се разберем.
    Това към кой беше насочено?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Това към кой беше насочено?
    Към нея, но така като питаш...

хаха шегувам се =-)
    4XCOKИ

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    И последния въпрос ,провокира ме Блонди93 ,на който скъсаха братовчедката ми в ПУ на това есе ..
    Какво за теб е евроинтеграцията?
    Е,т'ва вече закопава отвсякъде.Адски скапана тема дадоха на редовния изпит,добре,че се измъкнах от него заради предварителния Била от учебника по Свят и личност,нещо такова бях чула.

Да питам и аз още нещичко все пак,малко тъпотийка си пада,ама ми е много интересно

"Защо преди си беше сложила ония аватар с бялото на устата?Какво толкова ти харесваше в него?"

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    Абе той въпроса си беше "двете лица на евроинтеграцията " май май ама викам да питам нещо по - така,че после след изпита се оказало,че доста хора не знаят какво е евроинтеграция
    Странно.
    Имаше адски неадекватно държание на фейк в доста теми, а сега показваш съвсем различно.
    Какво си ти?

Боже, колко добро обоняние имам.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на nymphadora
    жалко,че баннаха Миленка

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Само на мен ли не ми пука особено за потребителите и за това нямам никакви въпроси?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си