.
Отговор в тема
Страница 9 от 35 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 857
    Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    пускаш ли анално ? слабо

да си изнасилена наистина или с 3 негра едновременно

щрудке.. ъм мерси

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Само на мен ли не ми пука особено за потребителите и за това нямам никакви въпроси?
    А на нас какво ни пука, че на теб не ти пука ?

искам и аз на тоя стол може ли после аз ^

мможе
    аре една трета страничка за късмет и ви лишавам от присъствието си

Мега фен Аватара на machoka
    Milena96, с евроинтеграцията, я експулсирахме в банановите републики вече..

а за adoreher имам някои импулсивни въпросчета, тип"

Имам двойка желътинчета за перорална употреба. Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим?
    Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
    Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли?
    Защо показваш толкова негатизивъм и злоба?
    И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос )
    Имаш ли си приятел?
    Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна?
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:15

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години ти беше първия път ?
    а на колко си сега ?
    какъв е естествения ти цвят на косата ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Имам двойка желътинчета за перорална употреба. за някъв желатин ли става въпрос Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения) маска силно казано. говоря тва, което мисля винаги, просто не съм мила с непознати хора, а с близките си съм. не ми идва отвътре просто

Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим? е ся специално заради теб ще се държа като дива селянка. ти нормала ли си ма? грим не слагам от повече от година /изклюлчвам спиралата и рядко очна линия/ ако не ходя на заведение вечерта нямам дефекти, прекрасна съм
    Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
    Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли? и защо да ме е страх?
    Защо показваш толкова негатизивъм и злоба? защото съм негативно настроена към хора като теб. в интерес на истината от целия форум само ти ми бъркаш в здравето.. имаш ли някви идеи що?
    И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос ) нито съм негативно настроена, нито злобна. единствения ми недостатък, който се доближава до тези е агресията
    Имаш ли си приятел? не
    Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна? задържала съм ги с тва, че казвам нещата както ги мисля и че нямам ония досаден момичешки навик да пускам намеци, недомлъвки, да се цупя, да се фръцкам и да му пищя на главата що е изпил една бира с някоя готина мадама. + тва съм абсолютно минимум ревнива и винаги мога да разсмея хората, които познавам

на колко години ти беше първия път ? 13 /спестете си рейджа, знаех си всичко, не съм имала гафове и не съм питала никой дали се забременява от чекия/
    а на колко си сега ? 16
    какъв е естествения ти цвят на косата ? такъв ;d https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...09265273_n.jpg

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години започна да се боядисваш?
    знаеш ли, че си много красива ? ;о
    едит: на колко години си на снимката, която пусна ?
    Последно редактирано от Зайче.. : 08-19-2012 на 15:59
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    <3
    въХ ти си някво мъжко момиченце :о

Казваш, че не си ревнива, а би ли простила изневяра?
    А ти изневерявала ли си?
    Ами ако те ревнуват как се чувстваш?
    Защо на 13? Тогавашното ти гадже на колко беше? От колко време бяхте заедно и оправда ли очакванията ти?
    Обичаш ли да гледаш звездите?
    Кой е най-милия жест, който са ти правили?
    А който си правила?
    Интересуваш ли се от изкуство?
    Как се държиш с хората около теб?
    Позволяваш ли си да си по-интимна дори приятелски? I mean... примерно с момченца от мъжки пол, които са ти просто приятели да ги гушкаш, сядаш в тях, масажираш, рошиш косите, етц
    А с момичета целуваш ли се за 'здрасти' или 'чао'?
    Можеш ли да си дете?

П.П. Мачони имаше предвид орехчетата си в гащитИ. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

на колко години започна да се боядисваш? ммм, 14 май
    знаеш ли, че си много красива ? ;о съжалявам че не съм скромна обаче да, мисля се за много красива благодаря ;3
    едит: на колко години си на снимката, която пусна ? ми.. 13 някъде

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въХ ти си някво мъжко момиченце :о

Казваш, че не си ревнива, а би ли простила изневяра? не
    А ти изневерявала ли си? не
    Ами ако те ревнуват как се чувстваш? задушена, ограничена. супер зле общо взето
    Защо на 13? Тогавашното ти гадже на колко беше? От колко време бяхте заедно и оправда ли очакванията ти? защото си мислех че съм разбрала какво е любов не съжалявам честно казано, не ми е навредило с нищо, беше ми готино. бяхме заедно от 5 месеца, той беше на 16 и се държеше супер с мен
    Обичаш ли да гледаш звездите? не
    Кой е най-милия жест, който са ти правили? идвали са у нас посред нощ без предупреждение, защото ми е било ного криво
    А който си правила? за един конкретен човек съм правила и бих направила кво ли не, не мисля че мога да избера едно
    Интересуваш ли се от изкуство? интерес е силно казано. обичам да чета, да слушам музика и да рисувам
    Как се държиш с хората около теб? с една дума-айляк. гледам да не ги натоварвам, да не издребнявам и да не мрънкам, просто трябва да е весело ;d
    Позволяваш ли си да си по-интимна дори приятелски? I mean... примерно с момченца от мъжки пол, които са ти просто приятели да ги гушкаш, сядаш в тях, масажираш, рошиш косите, етц не обичам да сядам в краката на някой като цяло. иначе имам навика да friendzone-вам всяко мъжко, което ме изкефи и да, лигавя се с тях, гушкам ги, роша ги, катеря се по тях, обаче за нещо наистина интимно според моите разбирания и дума не може да става
    А с момичета целуваш ли се за 'здрасти' или 'чао'? да
    Можеш ли да си дете? хабсолютно да

П.П. Мачони имаше предвид орехчетата си в гащитИ. :3
    аме
    не значи ;dd

Супер фен Аватара на nymphadora
    дразниш ме вече,айде да слагаме дриймчето :3

Тъжно ного
    ще остана още малко да те подразня ;3

Супер фен Аватара на nymphadora

а знаеш ли,че не съм ти виждала снимка,я пусни някоя актуална
    Последно редактирано от nymphadora : 08-19-2012 на 17:38

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...97051673_n.jpg
    косата ми е супер ама така е по никое време :d
    от снощи е ;3

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим? е ся специално заради теб ще се държа като дива селянка. ти нормала ли си ма? грим не слагам от повече от година /изклюлчвам спиралата и рядко очна линия/ ако не ходя на заведение вечерта нямам дефекти, прекрасна съм

Даже тези които не познаваш можеш да убиеш от смях.

Жалко ми е колко си зле.

Защо те дразни най-много драгън лейди? И мен ме дразни с някои неща, но определено е с милион години пред теб.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението

Защо те дразни най-много драгън лейди? И мен ме дразни с някои неща, но определено е с милион години пред теб.
    Не защитавам никой, но с кое е по-напред от нея. Драгън лейде е проста на копеле. Има селски, позьорски дори, манталитет. Най-смешна е с това, че се опитва да пише кат' първата ЕнтелЕгенция, а вместо това си показва простотията.
    Грозна е като вампир и не говоря за тия от Здрач, а е тръгнала да обяснява "ако си оправиш дефектите ще ставаш" (не го е казала на мен, днес го прочетох).
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

чушка, ного се радвам че ти е готино,
    само дето с тва последното се самоиронизирах, ама кой да стопли ;33
    дразни ме най-вече с тва, което написа ина в първата част от поста си.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Не защитавам никой, но с кое е по-напред от нея. Драгън лейде е проста на копеле. Има селски, позьорски дори, манталитет. Най-смешна е с това, че се опитва да пише кат' първата ЕнтелЕгенция, а вместо това си показва простотията.
    Грозна е като вампир и не говоря за тия от Здрач, а е тръгнала да обяснява "ако си оправиш дефектите ще ставаш" (не го е казала на мен, днес го прочетох).
    Ако става въпрос за простотия, определено адор ръси повече. Тя хубаво се надценява драдънката, но за разлика от адор има доста по-богата обща култура и знания като цяло. Адор показва простотията си във ВСЕКИ пост. Кой е грозен и кой не е въпрос ИЗЦЯЛО на гледна точка и "грозен" е далеч от фиксирано понятие. На мен лично и 2-те не ми харесват на външен вид, и к'во? Като цяло невалиден аргумент.

П.С Да не е спам. От къде това самочувствие? Така и не ми отговори май какво мислиш за Хилари. Защо смяташ, че някой ти се връзва? Изобщо смяташ ли така? Защо пишеш във форума?

и на базата на кво прецени нивото на общата ми култура при положение че съм писала в 2-3 теми освен тази и за снимките? ква е общата култура на лейдито? в тва че е много образована и запозната със секса, а накрая и разпраха гъза щото тръгнала да прави анален секс без идея как става ли? в тва че докато се мъчи да слага сички запетайки и да изписва всяка дума правилно ръси пълни глупости? в тва че е на 20, а мисленето и е с години зад нея ли? ае моля ти се, стига глупости, разликата е че тя парадира с култура, която няма, а аз си правя айляка. казах че външния и вид ми бърка в здравето, не че е грозна за всички, то всякакви хора има-некрофили, зоофили, u know ;3

самочувствието ми идва най-вече от тва че за години си реагирам ного адекватно в голям процент от ситуациите, че общата ми култура е на ниво и от въшния вид. Хилари коя? девствената мацка? отдавна не съм попадала на нейни постове, мисля че беше малко вманиачена в мисълта да си остане девствена до сватбата, но пък изборът си е хабсюлотно неин. Не мисля че някой ми се връзва, ако го прави е от скука. Пиша, защото преди съм убивала ного време тук в четене и когато се сетих за форона реших да си направя регистрация да видя как са нещата. + липсата на нещо за правене

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и кво и е на адор хър точно?!
    има самочувствие, малко го показва повече, ама голяма част от него има покритие (спец. за външния вид)
    за общата култура-форона е труден начин да прецениш културата на някого имайки предвид темите и контента им
    поне не сме случвали на теми бременна ли съм, как се прави секс, гъза ме боли и пр. от нея
    пък за драгънката 2 мнения няма,ако си и виждал снимки
    и акъла й не е чак на такова ниво, на каквото си мислиш,чуш
    и адор хър е 9ти клас, драгънката е във ВУЗ, нормално да е видяла мааааааааааалко повече и да знае маааалко повече от нея

он топик:
    можеш ли да готвиш?
    чистиш ли редовно?
    подредена ли ти е стаята?
    какво за теб е перфектната жена?
    а перфектният мъж?
    говоря и като характер,визия,кариера,дом кинство, и като всичко накуп
    и недей ми отговаря, че перфектни хора няма..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Е като ви се струвам толкос грозна, тъпа и тн. що ме коментирате бре? Да ви имам аз на вас логиката...

що ти е наща логика бе, твойта е по-готина дупето боли ли те още?

блъди, мерси мац, но смисълът е нулев ;3
    можеш ли да готвиш? нда
    чистиш ли редовно? никога не съм чистила аз
    подредена ли ти е стаята?прилично ;d
    какво за теб е перфектната жена?за мен перфектната жена държи на себе си и се грижи за външния си вид без значение на колко е.не е лека, но не и някоя префърцунена госпожица, която го раздава недостъпна. умна е, хитра е, не се страхува да действа и може да диша и без мъж до себе си.добра майка, добра приятелка, добра любовница, способна да гради кариера.
    а перфектният мъж?същото като при жената. не се страхува да показва чувствата си, не иска да скочи на всичко, дето хвърчи и държи на думата си.отговорен баща и съпруг е, способен да се грижи за семейството си, с хубава и доходоносна професия
    говоря и като характер,визия,кариера,дом

Град
    Варна
    що ти е наща логика бе, твойта е по-готина дупето боли ли те още?
    Аз само и се "възхищавам" на ваща, и гъза ми в случая няма нищо общо, и не, не ме боли пък.

ок
    ама тропна ли с краченце на ПЪК?
    общото с гъза ти е тва че мозъка ти е там ;33
    ако държиш да си говорим за теб да се преместим в кофата?

общото с гъза ти е тва че мозъка ти е там ;33
    ахахаххахахахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си