- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
мможе
аре една трета страничка за късмет и ви лишавам от присъствието си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milena96, с евроинтеграцията, я експулсирахме в банановите републики вече..
а за adoreher имам някои импулсивни въпросчета, тип"
Имам двойка желътинчета за перорална употреба. Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения)
Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим?
Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли?
Защо показваш толкова негатизивъм и злоба?
И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос )
Имаш ли си приятел?
Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна?
Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:15
на колко години ти беше първия път ?
а на колко си сега ?
какъв е естествения ти цвят на косата ?![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Имам двойка желътинчета за перорална употреба. за някъв желатин ли става въпрос![]()
Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения) маска силно казано. говоря тва, което мисля винаги, просто не съм мила с непознати хора, а с близките си съм. не ми идва отвътре просто
Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим? е ся специално заради теб ще се държа като дива селянка. ти нормала ли си ма?![]()
грим не слагам от повече от година /изклюлчвам спиралата и рядко очна линия/ ако не ходя на заведение вечерта
![]()
нямам дефекти, прекрасна съм
Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли? и защо да ме е страх?
Защо показваш толкова негатизивъм и злоба? защото съм негативно настроена към хора като теб. в интерес на истината от целия форум само ти ми бъркаш в здравето.. имаш ли някви идеи що?
И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос ) нито съм негативно настроена, нито злобна. единствения ми недостатък, който се доближава до тези е агресията
Имаш ли си приятел? не
Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна? задържала съм ги с тва, че казвам нещата както ги мисля и че нямам ония досаден момичешки навик да пускам намеци, недомлъвки, да се цупя, да се фръцкам и да му пищя на главата що е изпил една бира с някоя готина мадама. + тва съм абсолютно минимум ревнива и винаги мога да разсмея хората, които познавам
на колко години ти беше първия път ? 13 /спестете си рейджа, знаех си всичко, не съм имала гафове и не съм питала никой дали се забременява от чекия/
а на колко си сега ? 16
какъв е естествения ти цвят на косата ? такъв ;d https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...09265273_n.jpg
на колко години започна да се боядисваш?
знаеш ли, че си много красива ? ;о
едит: на колко години си на снимката, която пусна ?
Последно редактирано от Зайче.. : 08-19-2012 на 15:59
http://ask.fm/iwwkaa
въХ ти си някво мъжко момиченце :о
Казваш, че не си ревнива, а би ли простила изневяра?
А ти изневерявала ли си?
Ами ако те ревнуват как се чувстваш?
Защо на 13? Тогавашното ти гадже на колко беше? От колко време бяхте заедно и оправда ли очакванията ти?
Обичаш ли да гледаш звездите?
Кой е най-милия жест, който са ти правили?
А който си правила?
Интересуваш ли се от изкуство?
Как се държиш с хората около теб?
Позволяваш ли си да си по-интимна дори приятелски? I mean... примерно с момченца от мъжки пол, които са ти просто приятели да ги гушкаш, сядаш в тях, масажираш, рошиш косите, етц
А с момичета целуваш ли се за 'здрасти' или 'чао'?
Можеш ли да си дете?
П.П. Мачони имаше предвид орехчетата си в гащитИ. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а знаеш ли,че не съм ти виждала снимка,я пусни някоя актуална![]()
Последно редактирано от nymphadora : 08-19-2012 на 17:38
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...97051673_n.jpg
косата ми е супер ама така е по никое време :d
от снощи е ;3
Не защитавам никой, но с кое е по-напред от нея. Драгън лейде е проста на копеле. Има селски, позьорски дори, манталитет. Най-смешна е с това, че се опитва да пише кат' първата ЕнтелЕгенция, а вместо това си показва простотията.
Грозна е като вампир и не говоря за тия от Здрач, а е тръгнала да обяснява "ако си оправиш дефектите ще ставаш" (не го е казала на мен, днес го прочетох).
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
чушка, ного се радвам че ти е готино,
само дето с тва последното се самоиронизирах, ама кой да стопли ;33
дразни ме най-вече с тва, което написа ина в първата част от поста си.
Ако става въпрос за простотия, определено адор ръси повече. Тя хубаво се надценява драдънката, но за разлика от адор има доста по-богата обща култура и знания като цяло. Адор показва простотията си във ВСЕКИ пост. Кой е грозен и кой не е въпрос ИЗЦЯЛО на гледна точка и "грозен" е далеч от фиксирано понятие. На мен лично и 2-те не ми харесват на външен вид, и к'во? Като цяло невалиден аргумент.
П.С Да не е спам. От къде това самочувствие? Така и не ми отговори май какво мислиш за Хилари. Защо смяташ, че някой ти се връзва? Изобщо смяташ ли така? Защо пишеш във форума?
и на базата на кво прецени нивото на общата ми култура при положение че съм писала в 2-3 теми освен тази и за снимките? ква е общата култура на лейдито? в тва че е много образована и запозната със секса, а накрая и разпраха гъза щото тръгнала да прави анален секс без идея как става ли? в тва че докато се мъчи да слага сички запетайки и да изписва всяка дума правилно ръси пълни глупости? в тва че е на 20, а мисленето и е с години зад нея ли? ае моля ти се, стига глупости, разликата е че тя парадира с култура, която няма, а аз си правя айляка. казах че външния и вид ми бърка в здравето, не че е грозна за всички, то всякакви хора има-некрофили, зоофили, u know ;3
самочувствието ми идва най-вече от тва че за години си реагирам ного адекватно в голям процент от ситуациите, че общата ми култура е на ниво и от въшния вид. Хилари коя? девствената мацка? отдавна не съм попадала на нейни постове, мисля че беше малко вманиачена в мисълта да си остане девствена до сватбата, но пък изборът си е хабсюлотно неин. Не мисля че някой ми се връзва, ако го прави е от скука. Пиша, защото преди съм убивала ного време тук в четене и когато се сетих за форона реших да си направя регистрация да видя как са нещата. + липсата на нещо за правене
и кво и е на адор хър точно?!
има самочувствие, малко го показва повече, ама голяма част от него има покритие (спец. за външния вид)
за общата култура-форона е труден начин да прецениш културата на някого имайки предвид темите и контента им
поне не сме случвали на теми бременна ли съм, как се прави секс, гъза ме боли и пр. от нея
пък за драгънката 2 мнения няма,ако си и виждал снимки
и акъла й не е чак на такова ниво, на каквото си мислиш,чуш
и адор хър е 9ти клас, драгънката е във ВУЗ, нормално да е видяла мааааааааааалко повече и да знае маааалко повече от нея
он топик:
можеш ли да готвиш?
чистиш ли редовно?
подредена ли ти е стаята?
какво за теб е перфектната жена?
а перфектният мъж?
говоря и като характер,визия,кариера,дом кинство, и като всичко накуп
и недей ми отговаря, че перфектни хора няма..
Е като ви се струвам толкос грозна, тъпа и тн. що ме коментирате бре? Да ви имам аз на вас логиката...
що ти е наща логика бе, твойта е по-готинадупето боли ли те още?
блъди, мерси мац, но смисълът е нулев ;3
можеш ли да готвиш? нда
чистиш ли редовно? никога не съм чистила аз
подредена ли ти е стаята?прилично ;d
какво за теб е перфектната жена?за мен перфектната жена държи на себе си и се грижи за външния си вид без значение на колко е.не е лека, но не и някоя префърцунена госпожица, която го раздава недостъпна. умна е, хитра е, не се страхува да действа и може да диша и без мъж до себе си.добра майка, добра приятелка, добра любовница, способна да гради кариера.
а перфектният мъж?същото като при жената. не се страхува да показва чувствата си, не иска да скочи на всичко, дето хвърчи и държи на думата си.отговорен баща и съпруг е, способен да се грижи за семейството си, с хубава и доходоносна професия
говоря и като характер,визия,кариера,дом
ок
ама тропна ли с краченце на ПЪК?
общото с гъза ти е тва че мозъка ти е там ;33
ако държиш да си говорим за теб да се преместим в кофата?