Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта?
Ами много просто - на думи,на действия.По всякакъв възможен начин.Обичта се показва така,за да може този,който стои срещу теб да я разбере и да види,че тя е истинска.
И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така?
Може да се каже,просто няма как да се обичате по равно,винаги единия ще обича повече,дори и малко да е.Приятелките ми,които са обвързани са на това мнение,аз също,защото виждам,че е така.Винаги единия ще прави повече компромиси,ще дава повече от себе си и т.н
.
Кога му каза, че го обичаш?
Честно ли.. не си спомням.
Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното?
Ами зависи от ситуацията,зависи кой се опитва да ме впечатли и по какъв начин.
Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това?
Когато нарушава личното ти пространство,опитва се да те лишава от свобода (като да излизаш с приятели,да ходиш по дискотеки и т.н),когато прекалено те ревнува,дори без причина,звъни ти на всеки 30 минути,за да те проверява къде си и с кой си,дори да си казал,че се прибираш у вас.. и ако тези неща ти се случват във връзката и то нон-стоп,да лошо е 
Колко често се виждате?
Всеки ден.
А колко често правите секс? ^^
Ако зависи от нас,всеки ден,но не винаги имаме възможност да останем напълно сами.
Какво не би простила и какво би?
Всичко съм прощавала,много бързо ми минава.Нараняват ме и знам,че е грешно,но пак прощавам и прощавам..
Смяташ ли се за добър човек?
Общо взето,да
/ебати стана ми интересно ^_/