.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 847

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта?
    И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така?
    Кога му каза, че го обичаш?
    Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното?
    Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това?
    Колко често се виждате?
    А колко често правите секс? ^^
    Какво не би простила и какво би?
    Смяташ ли се за добър човек?

/ебати стана ми интересно ^_/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта? Ами много просто - на думи,на действия.По всякакъв възможен начин.Обичта се показва така,за да може този,който стои срещу теб да я разбере и да види,че тя е истинска.
    И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така? Може да се каже,просто няма как да се обичате по равно,винаги единия ще обича повече,дори и малко да е.Приятелките ми,които са обвързани са на това мнение,аз също,защото виждам,че е така.Винаги единия ще прави повече компромиси,ще дава повече от себе си и т.н .
    Кога му каза, че го обичаш? Честно ли.. не си спомням.
    Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното? Ами зависи от ситуацията,зависи кой се опитва да ме впечатли и по какъв начин.
    Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това? Когато нарушава личното ти пространство,опитва се да те лишава от свобода (като да излизаш с приятели,да ходиш по дискотеки и т.н),когато прекалено те ревнува,дори без причина,звъни ти на всеки 30 минути,за да те проверява къде си и с кой си,дори да си казал,че се прибираш у вас.. и ако тези неща ти се случват във връзката и то нон-стоп,да лошо е
    Колко често се виждате? Всеки ден.
    А колко често правите секс? ^^ Ако зависи от нас,всеки ден,но не винаги имаме възможност да останем напълно сами.
    Какво не би простила и какво би? Всичко съм прощавала,много бързо ми минава.Нараняват ме и знам,че е грешно,но пак прощавам и прощавам..
    Смяташ ли се за добър човек? Общо взето,да

/ебати стана ми интересно ^_/
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си