.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 847

Hybrid View

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Каква е мечтата ти? Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Какво не би простила на момчето до теб? На колко години е той и на колко ти? ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Според теб Земята във коя посока се върти? А колко е 25x25:8-200 ? използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =)
    Последно редактирано от Al3ksandra : 08-11-2012 на 12:03
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Каква е мечтата ти? Да посетя Венеция,да си намеря добра работа и да изградя семейство Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Искам да спра да прощавам,когато някой не заслужава,да престана да бъда толкова наивна и да вярвам,че всичко все някога ще се промени.Всичко останало искам да запазя. Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Всъщност да.От скоро време много ми липсва някой просто да може да ме разбере.. Какво не би простила на момчето до теб? Изневяра на този етап. На колко години е той и на колко ти? Аз съм на 17,а той на 21 ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Понякога всички се смятаме.Иначе попринцип-не. Според теб Земята във коя посока се върти? Мисля,че беше в посока от запад на изток. А колко е 25x25:8-200 ? 77,925 и със сигурност има някаква уловка,а аз съм сгрешила,защото математиката никога не ми върви използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =) Е не,ама да
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си