- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Отмъстителна ли си?
Какво предпочиташ: чаша студена вода (изворна) или скъпо уиски?
Обичаш ли да готвиш?
Колко букви има в това изречение?
Лесно ли допускаш до себе си някой?
Обичаш ли Granger?
лесно ли пускаш
Защо се отказА от стола?
Иначе как са другите?
На мен ми се спи.
done.
откъде си?
вярно ли е ,че миминко ти е майка?
хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух
къде учиш?
кой клас си?
имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя?
на колко си?
изневерявала ли си?
Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? Комплексирана ли си според теб? Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса? Смяташ ли се за нещо повече от другите? Защо? Как изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? На какво се базират малоумните ти мнения? Ти ли беше вярващата или съм се объркал? К'во те кефи в китито?
откъде си? пловдив
вярно ли е ,че миминко ти е майка?родословното ми дърво няма нищо общо нито с раздела, нито със стола ;3
хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух интересно ми е от кой /wasntme/
къде учиш? Благоев
кой клас си? ще съм десети тая година
имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя? нямам си приятел.. последната ми връзка беше нещо от сорта на една седмица. страшна връзкапрекратих я защото в интерес на истината грам не ми се занимава с момчета и нямам абсолютно никво желание да съм обвързана
на колко си? 16
изневерявала ли си? не.. тва пък изобщо не го разбирам. ако си с някой си с него, ако искаш да си с друг-късаш и после правиш квото си искаш.
Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? не ми е мерак, просто не мога да си мълча и от там тръгват *драмите*
Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм
Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса?
Смяташ ли се за нещо повече от другите? не
Защо? и кво съм постигнала в живота си за да съм повечеКак изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? не, ного съм грозна и от съжаление.. На какво се базират малоумните ти мнения?
може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3 Ти ли беше вярващата или съм се объркал? вярваща е силно казана. К'во те кефи в китито? не знам, може би тва че красотата и е не е класическа
Ако Миминко е майка на Адорхър , аз автоматично и ставам фен![]()
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-15-2012 на 11:51
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
коя от прословутите дъщери на мима си - 1, 2 , 3 ? или 4-тата хаха
Що нещеш мъжко? не мога да стоя на едно място, не мога да съм с един, не мога да съм и с много, просто не ми се занимава, не чувствам нужда от тва да си имма приятел Лезби ли си? лесби щото си нямам приятел? интересна логика. Какво мислиш за хомосексуалистите? хора като хора, да се обичат като искат К'во ще значи "красотата и не е класическа"? ми просто не е класическата красавица.. да кажеш примерно руса, сини очи, като барби.. нещо такова, кефя се на различната красота
А нейните малоумни мнения на какво са базирани? изобщо пък няма да го почвам тоя разговор.. имате правото да мислите който искате за малоумен обаче е супер глупаво всички въпроси да се въртят около тва.
Ама и ти като Mиминко много се впрягаш някой като ти каже нещо, последно си спомням за едни вежди имаше 23 часова драма и добре, че заключиха темата
А нея колко пъти съм я вързвал да спорим за глупости от нямане и кво да прая![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
е как няма да правя драма
три години ги мъчих тея вежди![]()
![]()
![]()
Интересно ми е как реши, че въпроса дали си лесби идва от това, че си нямаш приятел? (rofl)
Значи това нейното е "различна красота", защото....? Осъзнаваш, че "барби" не се смята за красиво от всички => как наричаш нейното РАЗЛИЧНА красота?
Интересно ми е как реши, че въпроса дали си лесби идва от това, че си нямаш приятел? (rofl)
Значи това нейното е "различна красота", защото....? обясних защо/ Осъзнаваш, че "барби" не се смята за красиво от всички => как наричаш нейното РАЗЛИЧНА красота? да, барби не се харесва от всички, само че този тип си е класика квото и да си говорим също като червеното червило, също като френския маникюр и тем подобни.
за кити ли ще си говорим?
Смяташ ли се за кифла? Какво според теб е кифла? Какво мислиш за Хилари?
мне.. за кифла смятам момиче което ще се обръсне и гола глава само за да привлече внимание.. някво постоянно мрънкащо изчадие, изпадащо в истерия като завали щото косата ще и се начупи.. супер стабилната маста фдт, супер стабилното самочувствие базирано на бягане от училище, напивания до безсъзнание и тем подобни излагации. общо взето всяко момиче което има нужда от комплименти 24/7 и се прави на оборотна а всъщност не може да си направи една мусака сама.. е кифляк
Имаш ли любима поза?
Колко ти е гръдната обиколкалюбопитноми стана, имаш готини цици
Имаш ли си идеал за мъж?
maDamn
Как се виждаш след 10 години?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.