.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 847

Hybrid View

Голям фен Аватара на adoreher
    откъде си? пловдив
    вярно ли е ,че миминко ти е майка? родословното ми дърво няма нищо общо нито с раздела, нито със стола ;3
    хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух интересно ми е от кой /wasntme/
    къде учиш? Благоев
    кой клас си? ще съм десети тая година
    имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя? нямам си приятел.. последната ми връзка беше нещо от сорта на една седмица. страшна връзка прекратих я защото в интерес на истината грам не ми се занимава с момчета и нямам абсолютно никво желание да съм обвързана
    на колко си? 16
    изневерявала ли си? не.. тва пък изобщо не го разбирам. ако си с някой си с него, ако искаш да си с друг-късаш и после правиш квото си искаш.

Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? не ми е мерак, просто не мога да си мълча и от там тръгват *драмите*
    Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм
    Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса?
    Смяташ ли се за нещо повече от другите? не
    Защо? и кво съм постигнала в живота си за да съм повече Как изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? не, ного съм грозна и от съжаление.. На какво се базират малоумните ти мнения? може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3 Ти ли беше вярващата или съм се объркал? вярваща е силно казана. К'во те кефи в китито? не знам, може би тва че красотата и е не е класическа

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    На какво се базират малоумните ти мнения? може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3
    Или това, че в тях няма грам смисъл, логика и признаци на разсъждение, ама пък шанс ;3
    Що нещеш мъжко? Лезби ли си? Какво мислиш за хомосексуалистите? К'во ще значи "красотата и не е класическа"? А нейните малоумни мнения на какво са базирани?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си