- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
откъде си? пловдив
вярно ли е ,че миминко ти е майка?родословното ми дърво няма нищо общо нито с раздела, нито със стола ;3
хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух интересно ми е от кой /wasntme/
къде учиш? Благоев
кой клас си? ще съм десети тая година
имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя? нямам си приятел.. последната ми връзка беше нещо от сорта на една седмица. страшна връзкапрекратих я защото в интерес на истината грам не ми се занимава с момчета и нямам абсолютно никво желание да съм обвързана
на колко си? 16
изневерявала ли си? не.. тва пък изобщо не го разбирам. ако си с някой си с него, ако искаш да си с друг-късаш и после правиш квото си искаш.
Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? не ми е мерак, просто не мога да си мълча и от там тръгват *драмите*
Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм
Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса?
Смяташ ли се за нещо повече от другите? не
Защо? и кво съм постигнала в живота си за да съм повечеКак изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? не, ного съм грозна и от съжаление.. На какво се базират малоумните ти мнения?
може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3 Ти ли беше вярващата или съм се объркал? вярваща е силно казана. К'во те кефи в китито? не знам, може би тва че красотата и е не е класическа