.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

Защо жените си падат по кучки от мъжки род?

да има малко полемика с другата тема

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво ще рече кучка в мъжки род?
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    kind of bad boy

Защото са самоуверени.Знаят какво искат и как да го получат...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е ли време вече да се спрете с тия теми, вече?
    С тия общи знаменатели и тия глупости, ми дойде до гуша, честно. Момиче съм, ама не си падам по кучки от мъжки род. Харесват си ми нормалните момчета. Пък и вече съм намерила идеалния във всяко едно отношение: красив, умен, с характер, самоуверен. Нещата, които харесвам.

Защото kind of bad boy обикновено са гонили или се държат печено. Всяко едно момиче иска лошо момче (всяко-малко пресилено )
    И мен ме кефат мъжките кучки.

Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации. Това е само една причина. Момчетата, които са по-уверени в себе си и имат известно самочувствие са по-привлекателни и сексапилни. Те са и тези, които привличат вниманието, защото винаги заявяват ясно присъствието си, правят впечатление, защото говорят с повече хора. Мисълта ми е, че по-скромните момчета не са по-лоши, просто трябва да са по-уверени в себе си.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не е ли време вече да се спрете с тия теми, вече?
    С тия общи знаменатели и тия глупости, ми дойде до гуша, честно. Момиче съм, ама не си падам по кучки от мъжки род. Харесват си ми нормалните момчета. Пък и вече съм намерила идеалния във всяко едно отношение: красив, умен, с характер, самоуверен. Нещата, които харесвам.
    meh
    и на мен ми писнА от такива, които мрънкат за общи знаменатели.
    Какво ще рече 'нормално момче'? Аз мога да кажа, че нормалните са скучни. Какво за теб е 'нормален'?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Защото ако не търсят стабилност тръпката е много по-изкусителна.

Голям фен Аватара на notlike
    Кучките от мъжки род са до 20-25. След това жените вече започват да мислят за децата си и им търсят сигурен партньор - с една дума, паралия хаха.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации.

NO

на мен ми се струва, че ако с един човек се чувствам сигурна, няма да ми пука какъв е
    и честно казано в днешно време и днешен 'свят' ,лошите момчета се правят на лоши, дефакто не са и не ми харесват тия определения
    но определено предпочитам да ме прегръща по-силно и да върви напред , ако някой ме 'закача' отколкото да му скача на бой, просто да ме защитава по негов си , неагресивен начин
    а момичетата, които търсят обратното си падат малко attention whores, и обикновено тия 'лошите' са с парите и колите, и мускулите от блъскане във фитнеса и без много сиво вещество и става комплексно..
    тоест меркантилните кучки търсят себеподобни в мъжки вариант..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А какво трябва да означава "лошо момче"? Лошо момче се използва най-вече за рокери, мотористи, музиканти. Много хубав пример е Леми от Моторхед. Казвам го защото много момичета казват, че си падат по "лоши момчета". И вместо да се има предвид горепосоченият тип, се има предвид просто мъжки курви или мутри.... А защо жените си падат по мъжки курви, мутри и дебеловрати идиоти - не знам. Всеки си има вкус. А защо си падат по "лоши момчета" е твърде дълго за обяснение и не всеки би го приел, след като има хора и хора...bloodyF гледам е казала доста верни неща по въпроса.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-08-2012 на 00:12
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Защо лошите момчета са с предимство?
    Защо добрите момчета са на заден план?

Прочетох всичките коментари и стигнах до извода, че момичетата обичат да гледат екшъни, т.е Лошите момчета да се перчат и доказват пред всеки. Да не би в тях да се таи цялата мъдрост и енергия на света, че да не отстъпват пред останалите?!?!
    Няма лошо в това човек да бъде уверен в себе си, напротив - хубаво си е. Но човек трябва да знае с какви сили разполага.

Фактът, че някои хора (добрите момчета) си премълчават и отстъпват не означава, че са слабохарактерни. Все пак какъв е смисъла да се спори с човек, който си е наумил, че е прав и ти да му обяснваш нещо? Доказваш...

Относно сигурността и подкрепата. Чувал съм, виждал съм лоши момчета. Мога и да греша, но според мен те са непукисти. Хора, които мислят за себе си, не споделят чувствата и мненията на половинките си (примерно) може и с приятелите си да постъпват така. Е за каква стабилност, сигурност и подкрепа говорим? За такава, че ако някой му каже нещо, или на гаджето му, скача на бой?

Какво удоволствие й доставя на едно момиче/жена да бъде с такъв човек?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Като започнете с тези....

Аз харесвам уравновесени хора, знаещи какво искат от живота и се борят да го постигнат. Дали момчето ще бъде на моменти лошо или добро, няма значение. Важното е да не е мухльо и да не се прави на нещо, което не е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Kavichki не всеки нахакан пикльо, който си мисли, че с бой се оправя всичко е лошо момче. Правете разлика бе мама му стара. Това не е лошо момче т'ва е капут, изрод гнида недна, малоумник, идиот и т.н. Плюс това "лошите момчета", които познавам изобщо не ви спадат в стереотипите. Може да изглеждат "злобно" и да се държат грубиански, но с жените е друга работа - внимание, учтивост и уважение. А не "Ела тука ма кучко" и поведение едва ли не на сводник. Пък и вече казах, че "лошо момче" по принцип се употребява за хора свързани с "дяволската" музика. Но в днешно време се употребява и за всеки дрисльо с розова тениска и иглички, който се има за много вървежен. Да ти кажа, че такива никой не ги харесва. Само някоя кифла с комплекс би се хванала с някой такъв.

Edit: А да не говорим как за лошо момче се смята и всеки барнат "батко". Също така ако не сте забелязали по разни предавания и филми това определение се използва за всеки с мъхче по лицето. Което само по себе си показва колко е реален и достоверен този израз...Все едно да кажеш на някоя мома "Ти си лошо момче, защото имаш доста гъсто мъхче над устата"...
    Последно редактирано от Luidgie : 08-08-2012 на 11:17
    Пръски мозък се сивеят

Голям фен Аватара на magita
    Повечето "лоши" са далеч от действителността и никак не се лоши (освен може би по думи) Да, имат излъчване и самоувереност, но повечето са толкова прости, че не знаят как да те заговорят.

такива момчета остават в мечтите, щото от тях сериозна връзка няма как да направиш. Както и обратното.
    Даже не знам как стигнахте до извода, че тия дето блъскат във фитнеса са "лоши"
    Еми не - те изливат агресията си някъде и подобряват тялото си, което ще рече че не са комплексирани като "дрисльо с розова тениска и иглички, който се има за много вървежен."
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Заради изкривената им представа за мъжкарското добита от филмите и чалга клиповете.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meh
    и на мен ми писнА от такива, които мрънкат за общи знаменатели.
    Какво ще рече 'нормално момче'? Аз мога да кажа, че нормалните са скучни. Какво за теб е 'нормален'?
    давай щрудел!
    добре че ти я захапа за това, че аз щях да бъда далеч по-цветуща в изразите си.

Добрите момчета са скучни.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Защо си мислите, че добрите момчета са мълчаливи? Задръстени, смотани, скучни...?

Град
    А някой може ли даде дефиниция за "добро момче" и за "лошо момче"? Да видим кой к'во разбира под едното и другото. И двете са доста относителни...
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl Виж мнението
    Защото са самоуверени.Знаят какво искат и как да го получат...
    С това мнение се приключва темата.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на chushkopek
    Хайде щом сте тръгнали, някой да ми дефинира "добро" и "лошо" момче....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Жените?!Я пак ...
    Момичетата си падат по "лоши момчета".
    Жените търсят нормални мъже,с които да се чувстват сигурни,защитени и т.н.,и т.н. ...
    Разбира се винаги има изключения.Има момичета,които цял живот си падат по "лоши момчета",но те са значително по-малко.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си