- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от вашите съвети .
Вече нямам нужда от вас . Спамете другаде . хахахахаха
Последно редактирано от thisisnotagameimserious : 08-11-2012 на 09:44
часовете по БЕЛ не са за запълване на училищните програми! този текст щеше да е четим, ако беше оформен адекватно.
от така изглеждащия ти пост, мога да заключа емоционалното ти състояние в момента на вписването, както и да допусна евентуалния драматичен патос, предвещаващ делюзия и някаква форма на истерия.
Blab не съм пуснала темата да ми говориш за емоционалното ми състояние и т.н ,а за съвети . Май нещо не разбираш смисъла на тая тема ? Ай само да не ми казваш как да го оформям ,защото тук съм за съвет ,а не за комплексари като теб . Влез малко в положение бе човек ли си какво си къде са ти чувствата .............
:Д
успокой се. сложи нови редчета на няколко места в текста и ще ти се отговори.
аз не пиша за идеята. понякога е трудно да разпознаеш съвет, особено когато разумът ти е замъглен от емоционални ексцеси.;
Ти самата си била много заблудена, самоуверена и не знам какво още. Хем си настъпателна и като че ли искаш да го стреснеш с това, че не искаш да си на изпитателен срок, хем се тръшкаш и молиш за втори шанс. Еми, сори, фурнаджийски лопати никой не обича.
Опичай си акъла за следващата връзка и попрочети малко психология.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти грам не разбра нищо от това , а за изпитателният срок му го казах ,защото ми беше тъжно да съм така като някой затворник който си има надзорник и ,ако направи една грешна стъпка да го елиминират . Най - малко се пробваш да се запознаеш със историята така,че не говори какви фурнаджийски номера правя . Точно в такава ситуация не ми трябват опити да го стряскам , разбираш ли или ще ме упрекваш за някакви фурнаджийски номера които не правя .![]()
Блъскай си главата тогава.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Хаха аре да се метнеш от някъде безполезен боклук какво ще кажеш ? Може да са ме наранили и скъсали с мен по най-гадният начин ама не съм забравила как се държа с такива като тебе ае бегайййййййй .
Мнението, което си изградих след прочитането на темата е, че ти си го задушавала наистина. Много е гадно да се карате, особено пък по телефона... Отблъснала си го със капризното си поведение, не може да очакваш, че ще ти звъни постоянно и ще ти говори лиготии по телефона. Разбери своите грешки във тази връзка и не ги повтаряй в следващите си връзки.
А вашата връзка си е съсипана, никога няма да е отново нещо красиво, а само съмнения и прочие. И дори да му се тръшкаш и да тръгне отново с теб от съжаление, не мисля, че това е много желано от твоя страна. Това дали наистина те е обичал не знам, но дори и да е било така с твоето истерично поведение и многото ви скандали какво очакваш...да те обича повече от себе си ли?!