- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
не е ли по-важно как човек се възприема? има хора, които наистина не са хубави с дебели вежди, а и те самите не се харесват, което всъщност е много по-важно. това значи ли, че заради наложената мода, така да се каже, трябва да ходят с дебели вежди?
има хора, на които ноктите не са хубави и вместо да чакат да растат си изграждат нокти. има хора, които нямат коса и заради това си слагат такава. има хора, които имат недостатъци по лицето и искат да ги прикрият, за това се гримират.
и те са изкуствени и грозни, защото искат да са красиви ли ? дори да казвате, че са красиви и без тези неща ще ви направи по-хубаво впечатление 'поддържано' момиче пред 'обикновено' такова.
общо взето не съм против 'естествените' момичета,де. просто е хубаво да има разнообразие и това, че за вас са грозни не значи, че за всички са грозни.
а и да не си помислите, че аз се гримирам всеки ден или че нося лещи всеки ден, или че съм с ноктопластика постоянноеми за ваше пълно разочарование-не, така че....
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Разбира се, както отбелязах аз не съм им голям фен.
Е, за теб не е, ама за тях е. А това кой на кого се опитва да се хареса, могат да го знаят само те. Аз като човек който се гримира, при това от 13-14 годишна възраст, мога абсолютно честно да кажа, че не го правя единствено за да се харесам на другите, това е все едно да се епилираш само през лятото. Малко са хората които предпочитат и са доволни от това да са аутсайдери, ако изобщо съществуват такива на които им харесва да бъдат отблъсквани от обществото. Всеки гледа как да се интегрира в някоя социална група, така че да бъдеш харесван не е толкова лошо. А в истинският свят съществува дуалност.