.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Зайче.. , дебелите вежди в момента са нещо като символ на красота, класа, стил и...абе модерни са. Лично аз не харесвам твърде дебелите вежди, затварят погледа.[/B]
    не е ли по-важно как човек се възприема? има хора, които наистина не са хубави с дебели вежди, а и те самите не се харесват, което всъщност е много по-важно. това значи ли, че заради наложената мода, така да се каже, трябва да ходят с дебели вежди?
    има хора, на които ноктите не са хубави и вместо да чакат да растат си изграждат нокти. има хора, които нямат коса и заради това си слагат такава. има хора, които имат недостатъци по лицето и искат да ги прикрият, за това се гримират.
    и те са изкуствени и грозни, защото искат да са красиви ли ? дори да казвате, че са красиви и без тези неща ще ви направи по-хубаво впечатление 'поддържано' момиче пред 'обикновено' такова.
    общо взето не съм против 'естествените' момичета,де. просто е хубаво да има разнообразие и това, че за вас са грозни не значи, че за всички са грозни.
    а и да не си помислите, че аз се гримирам всеки ден или че нося лещи всеки ден, или че съм с ноктопластика постоянно еми за ваше пълно разочарование-не, така че....
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    не е ли по-важно как човек се възприема? има хора, които наистина не са хубави с дебели вежди, а и те самите не се харесват, което всъщност е много по-важно. това значи ли, че заради наложената мода, така да се каже, трябва да ходят с дебели вежди?
    Разбира се, както отбелязах аз не съм им голям фен.

Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    Нямам нищо против слагането на лек грим,но за мене не е нормално от толкова малък човек да тръгне да заличава красотата си.Според мен те не се опитват да се харесат на себе си,а на хората.И да,светът би бил скучен,но поне щеше да е истински.
    Е, за теб не е, ама за тях е. А това кой на кого се опитва да се хареса, могат да го знаят само те. Аз като човек който се гримира, при това от 13-14 годишна възраст, мога абсолютно честно да кажа, че не го правя единствено за да се харесам на другите, това е все едно да се епилираш само през лятото. Малко са хората които предпочитат и са доволни от това да са аутсайдери, ако изобщо съществуват такива на които им харесва да бъдат отблъсквани от обществото. Всеки гледа как да се интегрира в някоя социална група, така че да бъдеш харесван не е толкова лошо . А в истинският свят съществува дуалност.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Ох... трябва да си изровя стара снимка с дебели вежди, за да видите защо ги поддържам тънки :ДД
    Категорично не ми отиват дебели вежди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си