Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
не е ли по-важно как човек се възприема? има хора, които наистина не са хубави с дебели вежди, а и те самите не се харесват, което всъщност е много по-важно. това значи ли, че заради наложената мода, така да се каже, трябва да ходят с дебели вежди?
Разбира се, както отбелязах аз не съм им голям фен.

Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
Нямам нищо против слагането на лек грим,но за мене не е нормално от толкова малък човек да тръгне да заличава красотата си.Според мен те не се опитват да се харесат на себе си,а на хората.И да,светът би бил скучен,но поне щеше да е истински.
Е, за теб не е, ама за тях е. А това кой на кого се опитва да се хареса, могат да го знаят само те. Аз като човек който се гримира, при това от 13-14 годишна възраст, мога абсолютно честно да кажа, че не го правя единствено за да се харесам на другите, това е все едно да се епилираш само през лятото. Малко са хората които предпочитат и са доволни от това да са аутсайдери, ако изобщо съществуват такива на които им харесва да бъдат отблъсквани от обществото. Всеки гледа как да се интегрира в някоя социална група, така че да бъдеш харесван не е толкова лошо . А в истинският свят съществува дуалност.