- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
Има злобеещи хора, но аз не съм един от тях. Никъде не споменах, че грима е фактор за умственият багаж на дадено момиче, но (мразя да се повтарям) прекаления грим и прекалено "ексцентричния"(в лошия смисъл) начин на обличане е. Водил съм разговор с такъв тип момичета и съм стигнал до този извод, а и също така се доверявам и на моята преценка за хората, защото смятам, че тя е доста точна. Може би и ти си такава, за да намираш общи теми за разговор и интереси с такива момичета...
Музиката я определям по текста и по способностите на изпълнителя . Ако на някой музикален жанр текстовете са тъпи и хората изпълняващи я си нямат идея от музика, значи това е тъпа музика. При чалгата 99% от текстовете са без смисъл, а изпълните няма да коментирам- значи това е тъпа музика. Хората които я слушат също са тъпи, защото никой интелигентен човек не би слушал нещо толкова просто.
Атеншън сийкърите са тези, които имат по 200 албума с по 1000 албума в фейсбук, за теб не мога да кажа нищо. Аз никога не съм обръщал внимание на момичета, които се оплакват за външния си вид, защото това е атеншън сийкинг левел оувър 9000. Последното ти изречение няма да го коментирам...
Последно редактирано от sashko705 : 09-10-2012 на 18:48
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon