- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ..
ехее че тя е много гаден човек ако я направи тая работа "да си помпа самочувствието....." (съжалявам че я обиждам ама си е така) единственият начин да я забравиш с друга (някакво купонче бързо запознанство някакъв безчувствен секс нещо подобно, колкото да по запълни тази мисъл за нея или направо да си хванеш истинско гадже), 3. а другият начин е да оставиш времето да лекува (тоест да изтърпиш максимум още една година мислейки си за нея) . Също така кажи на своите приятели за това (обаче тия който щете разберат) това може да помогне за 3тия начин приятелите добре отвличат вниманието да знаеш..![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
(някакво купонче бързо запознанство някакъв безчувствен секс нещо подобно, колкото да по запълни тази мисъл за нея или направо да си хванеш истинско гадже)
^ Звучи добре![]()
да се похваля.. изчуках ебати яката мацка без даже да и знам името :Д нито тя моето .. чувствам се перфектноSHPAIdURmeN за кво ми е гадже пичага, като и така може да си карам .. и приятелите ми ме бяха посъветвали по тоя начин,но не очаквах че няма да я забравя толкова време,но от сега натам мисля,че поне аз свърших с нея
![]()
Значи все пак съм ти бил от помощ , радвам се пич (явно съвета с безчувствен секс оправил нещата) . Пожелавам Ти да не ти се случва нещо подобно с някое друго момиче за в бъдеще![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Пичага,мене и приятелите ми ме бяха посъветвали преди така,но не знаех , че няма да я забравя година и нещоно ето че с чукането на яки курви се оправят нещата
ще продължавам така
![]()
Dude, i love this song. <3 Иначе на автора - спокойно, все някога ще я забравиш. Както казаха - спомняй си лошите моменти с нея, болката, която си изпитал, припомняй си за какво сте скъсали. Ядосай и се, нахрани я в ask, изкарай си нервите по някакъв начин (естествено без да нараняваш физически нея или някого друг) и после си живей живота. Дори плачи от яд и от болка ако е нужно. Нали знаеш - наплачи се, за да има място за усмивки.
^ Предпочитам да чукам яки курви![]()