.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на babity

Мъжка стаистика за жените

Понеже мъжката част на този форум твърде лесно окачествява жените като такива и онакива... Питам! Кога, драги мъжленца, намирате за приемливо вашата избранница да ви позволи разни своеволия (секс ). Къде във времето е границата между твърде раното и твърде късното?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    емии поне един месец трябва да мине хахаха,но при всеки е различно,когато се чувства готова тогава,не трябва да се пришпорват нещата.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ю'р бек?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Че де да знам? То си идва, аз не броя дните...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Според зависи.Всеки е индивидуален,както и комбинацията на двойката. Ако става дума за сериозна връзка,месец ми се струва приемливо,поне да научим основните неща един за друг.
    Неща като "твърде рано" и "твърде късно" не признавам.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    искам да ги ебем преди да се запознаем
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на Irti
    Няма твърде рано.

Ако не си пришпориш нещата ти - няма й да те огрее.

Мега фен Аватара на babity
    Имах предвид товА, че не вземате насериозно някоя, която ви е дала на 1/2/3 среща, но сте категорични и че не искате да чакате. Къде е средата питам, когато говорим за връзките??

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Имах предвид товА, че не вземате насериозно някоя, която ви е дала на 1/2/3 среща, но сте категорични и че не искате да чакате. Къде е средата питам, когато говорим за връзките??
    При нас не съм се сещала въобще за тая дилема и го направихме 1 седмица след като тръгнахме и то в един парк. Пък си се взимаме насериозно. XD Според мен въпросът е да си дойде спонтанно. Ей така, да се поискате и да го направите. Без планиране и въпроси. Започне ли се с думи, тогава идват такива съмнения и странни идеи и от двете страни.

Когато виждаш, че едно момиче има хубав характер, пасващ на твоя, имате химия и много теми за разговор, няма как да я приемеш несериозно само, защото и тя обича секса и те иска. Ако бях мъж, бих се притеснила много повече, ако ме отблъскват напълно с идеята за някакво чакане. Все едно съм нежелан. :Д Това е някакъв предразсъдък.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Това е много спонтанно и относително.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    При нас не съм се сещала въобще за тая дилема и го направихме 1 седмица след като тръгнахме и то в един парк.
    И ние така

и за седмицата, и за парка

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Точен отговор няма. Не мога да го кажа като време, то е етап във връзката ми с една жена. Сексът е черешката на тортата. Трябва да съм я опознал достатъчно, защото ако секса се случи преди това той би изкривил представите ми. Споменавал съм какво е "сексуално заслепяване" в една връзка. Това е, когато не харесваш самия човек, а харесваш секса с него.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно не признавам определения като "твърде рано" или "твърде късно", макар да съм правила секс само с настоящия си приятел. Случи се спонтанно. Искахме го и двамата. Направихме го чак след приблизително 3 месеца, откакто ходехме. Не мога да го определя нито като твърде рано, нито като твърде късно. Нужно ми беше време и опознаване, както и при него. Опознахме се предостатъчно и нещата се получиха. Всичко си е индивидуално. И изцяло решението си зависи от двойката. Аз реших така да станат нещата, макар не чак в продължение на 3 месеца, но исках да съм сигурна, че искам да съм с него.

Голям фен
    Зависи.Секс съм правил още от първия ден , в който сме се запознали , обаче само в дискотеки.Иначе на 3-4 среща се получава.Естествено има курви , които са готови още на първия ден

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И ние така

и за седмицата, и за парка
    Южен? XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    С единствената ми сериозна приятелка, точно на 3тата среща си легнахме, а едвам се сдържахме още на 1вата. : )
    Според мен няма твърде рано, не е това същественото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си