.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Smile Мнения за преса Remington s 1510 !!!

Знам , че има много теми за преси за коса , и съм ги чела може би всичките ... но понеже мисля да си купувам нова преса и се надявам да ми помогнете !
    ЗНАЧИ с тази преса с която съм в момента е на Eлеком - мощност 70W работна температура 220 градуса , система за йонизация и турмалиново покритие .

Като цяло от всичко което прочетох едни от най - харесваните са на Remington . и ми допадна ето този модел >>>> Remington s 1510 - 40 w мощност , работна температура 220 градуса (отново ) има антистатично , стандартно керамично покритие , тефлон и турмалин ..
    Та какво мислите за тази преса Ремингтон и някой дали я е ползвал ? и другия ми въпрос е , освен разликата в цените спрямо старата ми преса , тази на Remington има ли предимство пред нея или е все тая ? подходяща ли е тази на ремингтон за по дълга коса ? И дали след като се изправя , косата ми ще седи по дълго време изправена с тази на Ремингтон и да бъде загладена ... благодаря предварително много се надявам да не ви досаждам !!!! (знам , някой би казал , че разликата е очевидна , но интересува мнението на някой , който е ползвал въпросната преса ( Ремингтон) Благодаря пак

Като цяло пресите на Remington са много добри.Повярвай,ще има огромна разлика от тази на Елеком.Ефекта ще е по траен ,разбира се ,а и ако се притесняваш ,че ще ти седи сплескана ,прави си вафички

просто доста се чудя , защото характеристиките са подобни . но може би по - качественото покритие да има по - добър ефект ....

не мога да кажа, че до сега съм попадала на добри продукти на Remington, но повечето ми приятелки са с такива преси и са много доволни.

Голям фен Аватара на Starless
    Купих си Ремингтън в петъка, но друг модел. Страшно доволна съм! За протокола - преди имах Филипс, определено си личи разликата. В събота сутринта ми се беше начупила, но не бях правила вафли, а така ми издържа по-малко. Утре ще си направя и вафли и ще видя как е (: .

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Купих си Ремингтън в петъка, но друг модел. Страшно доволна съм! За протокола - преди имах Филипс, определено си личи разликата. В събота сутринта ми се беше начупила, но не бях правила вафли, а така ми издържа по-малко. Утре ще си направя и вафли и ще видя как е (: .
    кой модел?
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

мерси много за мненията , но се надявам ако някой още има такъв модел преса на ремингтон или подобен да ми даде съвет или още някакво мнение иначе мерси пак за инфото !!!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Моята преса също е на Remington и съм много доволна.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

а коя е по добре , тази remington s 1510 или remington s 2002 ?

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    аз също съм чела добри отзиви за пресите на remington и също мисля да си вземам надявам се да не съжелявам )
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз имам Remington s 5500 и съм много доволна от нея!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    нямам точно този модел,но като цяло съм изключително доволна от Remington като цяло
    |

Голям фен Аватара на Starless
    Първата - remington s 1510, но мисля, че вече не се произвежда точно този модел и това е заместителят му --> remington s 3500 - това е моята преса, от която както казах съм много доволна, стоя ми 3 дни права косата (изкъпах се, иначе можеше и повече да издържи).

аз също се чудя за ремингтън с 2002 ... ?
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

Аз имам s2002 и вече четвърта година ми върши чудесна работа

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не е много по темата,но машите им добри ли са?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Машите им са много, много добри!
    http://www.remington.bg/mashi-za-kad...ral-curls.html
    леля има такава и къдри просто прекрасно!

е добре де , а според вас мощността има ли значение ? , защото тази s 1510 e 40 w , това малко ли е ? защото на едно място казват , че има значение , а на друго че нямало значение мощността .....

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    има голямо значение,моята преса е с 40w и 1 час след като се изправя и се начупва.Сестра ми си взе ония ден преса за 20 лева( по евтина от моята ;дд) с мощност 65W и се изправих с нея и се задържа доста .
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Благодаря за мненията ви !!! взех си Remington S 2002 и съм много доволна !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си