.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кое е повтарящото се и неадекватно?!Я ме светни ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

За lamer4e7o говоря, съгласен съм, всеки си има мнение, ама ме кара и аз да пиша няколко пъти . Пък и ако смяташ такова поведение за ненормално, защо изобщо трябва да коментираш ? Все пак това е нещо, което не те интересува нали ? Не говоря за теб, говоря попринцип .
    Момичето си е задало конкретен въпрос с конкретна тема и вместо всеки, който има такива случки да отговори, вие почнахте с някакви критики и да обеснявате колко курвенско било, защото друго, не видях да се казва. Обикновено, като няма какво смислено да кажеш, по - добре да си мълчиш. Така вместо да се обсъжда една интересна тема, се получава пълен offtopic, не съм ли прав ? Сега и мен нападаш , като си изразявам мнението, по тема, която ми е интересна и имам какво да кажа

Град
    Тези неща също са по темата.
    Тя пита дали имаме такива случки и ние обясняваме защо нямаме

Добре, извинявай и все пак аз съм прав !

P.S. Има един виц, за форумите по света и тука ситуацията e същата "Тя пита дали имаме такива случки и ние обясняваме защо нямаме ".

P.S. 2: Не се заяждам, просто се бъзикам малко, понеже ми е скучно . Спирам с приказките извън темата и се извинявам, за което !

Град
    Ами след като темата е "Имате ли такива истории",а не "Разкажете подобна история" значи се приемат и отговори като "Не,защото ..."

Добре, съгласявам се вече моя е грешката , извинявай !

По темата, мога да кажа, че чужденките са с доста по - курвенско държание и мислене от българските момичета , като си има и изключения. Реална ситуация, момичета на 17 и 18 - швейцарки ... момичето на 17 идва и ми казва директно, докато бях на работа, питай колегата си (едно барманче), дали иска 4-мата да отидем по - късно на плажа. Просто чужденките и чужденците тук са дошли на секс туризъм, никой не ги познава и са го ударили на разврат.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    еее, айде сега... вие всяко малко по-разкрепостено момиче наричате курва

П.П.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абе не знам дали е курва, такива етикети не лепя на никого без да го познавам, но аз определено не бих се хвалила във форум при такава случка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Някъде там
    Не съм казал, че е курва, но поведението ѝ е курвенско. След като споделя подобни неща в интернет, спокойно мога да кажа, че за мен това поведение е такова. За другите не знам. Както виждаш, има и хора, които не са против това. Живи и здрави да са!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Де да знам. Аз не мога да си представя на мен да ми се случи нещо такова. От друга страна имам приятелка, която си загуби девствеността по този начин, а е ужасно далече от курва. Май зависи от това как живееш попринцип и какво ще стане с теб нататък. Във всеки случай, постъпката е зверски глупава. Никога не се прави секс с непознат. Нито знаеш дали няма да ти извади езика в кенефа, докато музиката заглушава всеки писък, защото е луд. Нито знаеш дали няма някоя отвратителна болест. Вярно, че лечението на СПИН вече е съвсем реално, особено благодарение на проф. Гъбев, но това не го прави по-приятна болест.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ..и сега очакваш и други да си извадят кирливите ризи, за да не те гризе съвестта?
    Welcome to the Jungle...

Не ми се е случвало, но определено и да беше не бих искала да повторя-дори и да е било хубаво. Не е за всеки това, за някого е нормално, за други е нещо нечувано! Едно обаче е сигурно - трябва да си доста широко скроен човек и да си смел..това да лепнеш полово предавани инфекции е огромееееен като не познаваш човека и грам

Цитирай Първоначално написано от anonymous_92 Виж мнението
    Специално се регистрирах, за да защитя момичето. Влязох да се посмея малко с кафето, то пък взех, че се натоварих...

Раздела е СЕКС, става въпрос за СЕКС, а не някакви малки "моралистчета", да пишат глупости и да обиждат момичето. Решило е, забавлявало се е, било и е яко ... нали ? Какъв е проблема ? Това, че вие имате някакви други морални норми, не значи, че трябва да я нападате !
    По темата: Да имам 3 подобни случки, с чужденки. Даже единия път се бях направил толкова на Мики Маус, нямах презерватив в мен, жената също, но ми каза, че е със спирала или поне така разбрах и даже свърших в нея ... най - безотговорното нещо, което някога съм правил ! Добре, че се разминах, без да ми лепне нищо, ама сам съм си виновен.

P.S. Наистина няма смисъл да я нападате, всеки сам решава как да си живее живота, как да се забавлява, какво да прави. Като не ви се говори за Секс, отивайте да си четете раздел Любов или там каквото ви е интересно или си отговаряйте в темите, които ви интересуват, вместо да пишете само някви празни глупости.
    +1
    Има и хора, на които им харесва секса за 1 вечер. Аз съм една от тях. Въпроса и към вас беше дали сте имали подобни преживявания. Ако не, то тогава моля да си спестите коментарите.

Град
    Някъде там
    Защо да ги спестим? Да не би да казваме нещо лошо? Погледни и прочети коментарите по-горе на 3oPuTy.

Супер фен
    Някои хора тук просто ме убиват.

Курволяяяяяк, брат.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Някои хора тук просто ме убиват.
    Кои например?

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Кои например?
    Повечето

Град
    Цитирай Първоначално написано от ludata.doyde Виж мнението
    +1
    Има и хора, на които им харесва секса за 1 вечер. Аз съм една от тях. Въпроса и към вас беше дали сте имали подобни преживявания. Ако не, то тогава моля да си спестите коментарите.
    Научи се да четеш

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ами след като темата е "Имате ли такива истории",а не "Разкажете подобна история" значи се приемат и отговори като "Не,защото ..."

Супер фен Аватара на sashko705
    Мисля, че подписът ми говори достатъчно в твоя случй...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си