Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
Моето акне беше много тежко и усложнено,особено от боклуците на Garnier,Здраве,Nivea и Balea.Нямаше никакъв ефект,даже стана по-зле.Тук другите предлагаха Acne Out и реших да го пробвам.Казах на мама,разгледахме сайта и решихме да купим почистващ сапун и активен лосион или активен крем.Накрая взехме сапуна и лосиона.Главно защото аптекарката ни посъветва за през лятото да ползвам лосиона,а за през зимата-крема.Първата седмица нямаше никакъв ефект и майка ми ми каза да се откажа,но аз не се отказах.И спечелих.На втората седмица пъпките постепенно взеха да се махат и благодарение на Acne Out лицето ми е чисто и без пъпки.

Сега ще отговоря на въпросите ти:
1.Имало ли е ефект? При мен несъмнено имаше.Преди лицето ми беше цялото в рани и пъпки,а сега е чисто и без пъпки.
2.Колко време съм го използвала? Някъде от 10-11 май до днес,13 август-значи 3 месеца и 2 дена.
3.От къде съм си го купила? Купих го от аптека,май беше ''Марешки'' .
4.Пръскало ли е,или е за мазане? Има избор.Има почистващи и активни лосион и крем.Най-добре разгледай: http://biotrade.bg/?p=48 .
5.Колко струват продуктите?На всеки продукт цената е различна.Както и на всяко място.Например на едната аптека,от която си купих лосиона,той беше за 11 лева,а на другата-за 9.90.Активните лосион и крем(червени са на цвят) са по 10.75 и 10.40(според сайта),а почистващите крем и лосион са 8.50 и 7.50.Сапуна е 4.30.
6.Имало ли е някакъв ефект? При мен определено имаше.

Ако не ти помогне,отивай на дерматолог.
ТОВА СЕ КАЗВА ИСТИНСКИ ОТГОВОР БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!!!