Цитирай Първоначално написано от eclipse3 Виж мнението
сигурна съм, че момичето знае,че се нанася с памуче и го прави а и като се замислиш лосионът като е в течно състояние няма как с пръсти да го нанесеш на кожата по лицето.. разбира се,че с помощта или на памуче,или на памучно тампонче.. и аз като съм си слагала от лосиона на памучето - искаш , не искаш понякога попада и на пръстите(щото ти все пак не слагаш 2-3 капки , че веднага да попие и да не нанесеш нищо на лицето,ама и не изливаш цялото съдържание на един път ) таа оттам ефекта му,който съм забелязала върху моите пръсти...изсушава кожата и трябва да се слага крем след тва..
Иначе и в други теми за акне аут(кремът и лосиона) съм писала и съм твърдо ЗА него ;д действа определено и пъпките се махат..аз си го използвам редовно,не помня откога точно..видя ли,че е на свършване , веднага си купувам ;д .най-най в началото като за първи път започнах да използвам продуктите акне аут си купих сапуна(доволна съм от него!),лосиона и крема.. вече ползвам последните две ;д. Единствената ми малка забележка(даже не е и такава) е,че наистина изсушава кожата и като се налага слагам овлажняващ крем ,което не е болка за умиране де ;д
БЛАГОДАРЯ!!!