Здрасти.
Аз също имам редовен проблем с акне и спасението ми бяха активните лосион и крем на акне аут. Ползвах ги около година, а дори не помня кога настъпи ефекта, защото аз бях минала през толкова много продукти, че накрая просто ги ползвах както ми падне без да очаквам какъвто и да е ефект. Но лицето ми изгря! Нямах точица даже, но за сметка на това беше много суха. От друга страна, пръстите на ръцете ми буквално позеленяха и започнаха да се лющят на няколко пъти, а впоследствие мисля, че бях чела и други подобни отзиви. И така, след година ползване, направих грешката да спра да си купувам продуктите, малко по-малко лицето ми си възвърна предишния облик, въпреки че продължавах да експериментирам с най-различни марки. Та, преди по-малко от месец си взех отново и крем, и лосион и стискам палци да има ефект отново. Макар че силно се съмнявам, в момента съм в окаяно състояние в сравнение с преди няколко месеца, да не говорим за преди година. Едно нещо със сигурност ще ти кажа, не се стискай, защото става много по-лошо.
Успех и внимавай все пак, задължително си измивай ръцете обилно с вода след като приложиш продуктите върху лицето си. Аз използвам и крем за ръце на билка или обикновен хидратиращ на здраве, за всеки случай, защото много се опасявам да не се повторни онази неприятна реакция.